Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Cemu diskusija koji je ispred kad ce obojica igrat obe ove utakmice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Đe su oni pljuvači ajmo sve citirat unazad da vidimo kio ima konstante u stavovima,a ne danas vako sutra nako 

ma Vedo je cudan igrac.. gledajuci izdvojeno on nema ni spektakularnu igru glavom, niti tehniku, kao ni sut, nije ni strasno brz...ali je agilan, dobro prati kretanje lopte i veznim igracima nije tesko da mu gurnu dobru loptu.Zato se cesto nalazi u dobrim prilikama, prilikama koje mu drugi najcesce stvore, ali ima i on tu mnogo zasluga. Imas nekih napadaca koji na utakmici naprave 2-3 utrcavanja i ocekuju 2-3 idealna pasa za jedan gol
Upravo! Njegova jedina komparativna prednost je što se nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme. Eksperimenti sa njim na krilu ili kao povučenim napadačem su bili propast živa, jer hem je spor, hem ne zna driblat, hem nema pas. Klasični napadač peterca, jedino to zna, ali fakat to vrhunski radi!sejo90 je napisao/la:ma Vedo je cudan igrac.. gledajuci izdvojeno on nema ni spektakularnu igru glavom, niti tehniku, kao ni sut, nije ni strasno brz...ali je agilan, dobro prati kretanje lopte i veznim igracima nije tesko da mu gurnu dobru loptu.Zato se cesto nalazi u dobrim prilikama, prilikama koje mu drugi najcesce stvore, ali ima i on tu mnogo zasluga. Imas nekih napadaca koji na utakmici naprave 2-3 utrcavanja i ocekuju 2-3 idealna pasa za jedan gol
Bosanski Inzaghi 

Dovoljno! Pancev pozdravlja.teferič je napisao/la:Klasični napadač peterca, jedino to zna, ali fakat to vrhunski radi!

Vom Jäger zum Gejagten
Hipotetički govoreći, da se Pape odluči za jednog napadača, ja smatram da to bi trebao biti Ibišević.
Zašto ? Zato jer je u fenomenalnoj formi, dok sa druge strane Edin mjesecima grije klupu i evidentno nije u formi.
Pogledajmo igre Vedada Ibiševića u Hoffenheimu, odnosno Stuttgartu, fantastično je igrao i zabijao jer je bio i jeste glavni igrač ovih klubova.
U repki, ipak je Edin taj koji je glavni (napadač) igrač, dok je Ibišević njegova "rezerva", tako da sigurno i to utiče na Ibiševića, jer nije lako sjediti na klupi, a takav si napadač, te znaš da itekako imaš kvalitet za prvi sastav u reprezentaciji.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, a svakako nije lijepo, da ne kažem nekulturno, podsmijavati se bilo čijem mišljenju, samo zato jer se razlikuje od vašeg.
Zašto ? Zato jer je u fenomenalnoj formi, dok sa druge strane Edin mjesecima grije klupu i evidentno nije u formi.
Pogledajmo igre Vedada Ibiševića u Hoffenheimu, odnosno Stuttgartu, fantastično je igrao i zabijao jer je bio i jeste glavni igrač ovih klubova.
U repki, ipak je Edin taj koji je glavni (napadač) igrač, dok je Ibišević njegova "rezerva", tako da sigurno i to utiče na Ibiševića, jer nije lako sjediti na klupi, a takav si napadač, te znaš da itekako imaš kvalitet za prvi sastav u reprezentaciji.
Svako ima pravo na svoje mišljenje, a svakako nije lijepo, da ne kažem nekulturno, podsmijavati se bilo čijem mišljenju, samo zato jer se razlikuje od vašeg.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Razlika izmedju Vede i Dzeke je ta sto ovom prvom nikad nece opasti moral pa da ga vidis da seta po terenu, doduse nismo jos vidili Vedu da grije klupu u nekom timu, ali mislim da bi tada grizao jos zesce
Mi ćemo većinu kvalifikacijskih utakmica igrati s 2 napadača, ako je vjerovati Papetovim riječima, u koje svakako treba unijeti dozu sumje s obzirom na prošlost koja nas je na to upozorila.
Al ako se bude držao svojih riječi, Ibišević neće puno " trpiti " u ovim kvalifikacijama.
Al ako se bude držao svojih riječi, Ibišević neće puno " trpiti " u ovim kvalifikacijama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
pa bilo bi glupo protiv "L" ekipa igrati samo sa jednim napadačem...naigrat će se Vedo, a i nadavat' golova 

FORZA MARŠAL !!!
Kakav crni InzaghimandraX je napisao/la:Bosanski Inzaghi
Ako vako nastavi prodat ce se dobro
Da li se racunaju ova njegova 3 gola dalje,ili kad krene grupa sve od pocetka ?

Razlika je sto jedan igra prvo za ekipu pa onda za sebe,dok za ovog drugog bas uvijek nisam ni siguran. Profesionalno ispunjava sve zadatke po naredbi ide na klupu ako treba. A ovaj drugi da ga se stavi na klupu bio bi haos u repci (puno veci od onog Misketovog rafalanja) to sam pa skoro siguran. Draga su mi obadvojica i veliku su stvar uradili za BH al fali Edi malo te zrelosti , da ispravi te neke stvari u glavi bio bi puno puno kompletniji i nenadmasan.armin dju je napisao/la:Razlika izmedju Vede i Dzeke je ta sto ovom prvom nikad nece opasti moral pa da ga vidis da seta po terenu, doduse nismo jos vidili Vedu da grije klupu u nekom timu, ali mislim da bi tada grizao jos zesce
BItne su to stvari veoma bitne barem meni ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma neka stoji pored stative i zakucava lopte, samo da ne bude offsajda i da se golovi priznaju, što se mene tiče. Neka to radi i u svom klubu i u dresu naše reprezentacije. Ovo drugo mi je mnogo važnije. On nije nešto atraktivan igrač, nećemo vidjeti neke Bog zna kakve poteze od Vede, neke prodore i lucidne pokušaje, ali čovjek ima taj neki osjećaj i uvijek je tu blizu lopte. Uz ovako slabo raspoloženog Edina, bitan nam je svaki gol ostalih igrača. Ako iko može nadoknaditi nešto lošiju formu Džeke onda je to Vedo. Šteta što na ovoj poziciji nismo bolje pokriveni.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nigdje provoktora do sljedece utakmice...sada citaju i smisljaju nove provokcije na koje se raja loze. A oni za kompom povazdan sjede i komentarisu ko je kakav igrac, dok ljudi uzimaju milione..
Da mi je biti ko "krampa" Ibisevic 

- Zenichanin
- Kontakt:
Jedan od rijetkih popularnih licnosti koji komentarise neke stvari na fejsu 
citas komentare kad naletis i na njegov, on nesto odgovorio

citas komentare kad naletis i na njegov, on nesto odgovorio

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Ma Vedo je munja, ne treba da ih dijelimo, svi treba da nam budu dragi u repki, i da se radujemo njihovim uspijesima. 

Sinoc gledam na kable 1 neki izvjestaj sa utakmice kad komentator govori kako je Vedo sigurno jedan od najboljih napadaca bundeslige,kako je sve dobro,samo mu penali nisu jaca strana.
Smiješno. Čuj nisu mu dobra strana, pa to mu je prvi penal koji je promašio u bundesligi.Ibischa je napisao/la:Sinoc gledam na kable 1 neki izvjestaj sa utakmice kad komentator govori kako je Vedo sigurno jedan od najboljih napadaca bundeslige,kako je sve dobro,samo mu penali nisu jaca strana.
Najveći je tu problem što njemački komentatori nisu iz Bosne porijeklom
A to jeste ne realno @ ibizevicu, ovo mu je prvi penal da je promašio, a oni odmah osuli po njemu, takvi su mediji, ne praštaju, a komentatori i šira javnost se povodi za njima

A to jeste ne realno @ ibizevicu, ovo mu je prvi penal da je promašio, a oni odmah osuli po njemu, takvi su mediji, ne praštaju, a komentatori i šira javnost se povodi za njima
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Bing [Bot], General505, Proximic, ZmajOdBosne33 i 60 gostiju.