Soldado dokazuje da je igracina,a Pellegrino da ima u njemu Benitezove skole.Uz malo srece Valencia moze ove sezone puno toga da napravi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Fakat preljepa utakmica.Mogla je biti jos ljepsa da je Soldado zabio tricu i tako objasnio neke stvari.Adi_Zepce je napisao/la:Vrhunska utakmic,melem za oci![]()
Soldado dokazuje da je igracina,a Pellegrino da ima u njemu Benitezove skole.Uz malo srece Valencia moze ove sezone puno toga da napravi
valdes nam je nada u ovoj utakmiciM4kaveli je napisao/la:Sa Valenciom uvijek dobre tekme![]()
Jedva cekam utakmicu protiv Barce.
Naravno uz jos jednu petardu
Covjece Boziji imali teme na ovom forumu gdje ti nesto ne provociras?M4kaveli je napisao/la:Ne moze on primit kolko ovi mogu dat
Ma daleko bilo da sam kao oni,samo mi ide na zivce ovo podcjenjivanje.Nije ni Valencia toliko losa da znas da ce vec primiti petaka,i da ne moze Valdez primiti koliko napadaci Barcelone mogu postici pogodaka.M4kaveli je napisao/la:Nije nikakva provokacija, vec sala. Nisi valjda i ti kao oni sa Liverpoolove teme![]()
Samo nek bude sto bolja tekma ..
Rami ce biti spreman i igrati ce,a Gago necejuznjak> je napisao/la:Samo da Gago i pogotovo Rami budu spremni . Znaci pametno odigrati u odbrani ,a u napadu,Valencia preko krila itekako moze ugroziti Barcu . Tu prije svega u mislim na Piattia
San je Dris Mertens,a realnost Lass Bangoruaamadeus21 je napisao/la:ode i Pablo...nadam se da ce adekvatna zamjena biti pronadjena do kraja prelaznog roka....
Steta . Jako podcijenjen igrac,sto i suma za koju ga je dovela Valencia govori . Bas bi dobro dosao na Camp Nou jer je veoma inteligentan fudbaler, umije da cita igru, sjajno dodaje loptu i sigurno da bi njegove duge lopte predstavljale problem za Barcu. Sta je s Banegom ?Adi_Zepce je napisao/la:Rami ce biti spreman i igrati ce,a Gago necejuznjak> je napisao/la:Samo da Gago i pogotovo Rami budu spremni . Znaci pametno odigrati u odbrani ,a u napadu,Valencia preko krila itekako moze ugroziti Barcu . Tu prije svega u mislim na Piattia![]()
Valencia pristala prodati Pabla u Swansea za 7 miliona eura.Sada dva dana klub ima da nađe zamjenu za njega ili ce to ostaviti za zimu
Grupa iz koje moramo proci.Mislim da komotno mozemo boriti se i za prvo mjesto.Vracaju nam se Banega i Canales do pocetka LP i aBd vidim nas u 1/8 finalaamadeus21 je napisao/la:Valencia je izvucena u grupi F za ovogodisnju ligu sampiona:
Bayern
Valencia
Lille
BATE Borisov
nadam se da se ove godine necemo zaje..ba..vat ko prosle te da cemo protiv Lillea i Borisova uzeti najmanje 10 bodova....AMUNT!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.