FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako i ne dobije certifikat Stanisa Nikolic moze nastupiti poslije 4.kola.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sta je to vise sa tim certifikatom....do koga je..naseg saveza ili slovackog...ne mogu da vjerujem da se ovoliko oteze sa time...da su ga pjeske ponijeli iz slovacke do sad bi frajer stigoProbisvjet je napisao/la:Ako i ne dobije certifikat Stanisa Nikolic moze nastupiti poslije 4.kola.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Do Slovackog je. Po nasim pravilima ne mora cekati vise na certifikat, al' tek poslije 4. kola. moze da igra.staragarda je napisao/la:sta je to vise sa tim certifikatom....do koga je..naseg saveza ili slovackog...ne mogu da vjerujem da se ovoliko oteze sa time...da su ga pjeske ponijeli iz slovacke do sad bi frajer stigoProbisvjet je napisao/la:Ako i ne dobije certifikat Stanisa Nikolic moze nastupiti poslije 4.kola.![]()
....i kako moze igrat bez certifikata poslije 4. kola
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako rudarska 2 rece pricao je sa Jogetom i d aje rekao da ce se sam ponuditi kad se oporavi da pomogne...ogorcen je bio sudjenjem i mesarskim potezima protivnika do sad au ovim kolima koji su iza nas....valjda se vrati JogeMakeTZ je napisao/la:nisu uopste u klubu, Smigi je klupa.joksimovic je napisao/la:Mene zanima šta je sa Jogunčićem,Kasapovićem,Okanovićem,Šmigalovićem-što oni ne igraju?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
green je napisao/la:joksimovic je napisao/la:Samo ću reći jedno uuuuuhhhhhhhh-nije to više ni S od naše Slobode.Ovi će nas dokrajčiti vidjet ćete,a toooliko sam im vjerovao i mislio da će stvari krenuti uzlaznom putanjom.Totalni sam pesimista,jer sa onakvom igrom nećemo nigdje dogurati.Još kad vidim da su naša djeca najbolji igrači Čelika,Sarajeva,Goška ....,a ovi ih i dalje tjeraju i ignorišu sve zbog par "stoja"-onda šta više reći nego jednostavno boli me srce, jer sam bio spreman umrijeti za Slobodu,a i toliko sam toga dao za nju.
Fala bogu neko normalan .....
eto nek si nam ti normalan i svi smo ostali nenormalni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kako bi nam Joge valjo sad..drama bi bila sa njim u ekipi...valjda pomogne...frajer je i vidic i puyol zajedno za ovu ligu....inace,vidio sam ga u Gracanici....voli on Slobodu...a mi njega...nema razloga da hemija ne uspije 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Nadamo se da opet vidimo Jogeta u dresu Slobode. Jedan od najboljih igraca u zadnje vrijeme. Covjek ima srce, zna igrati, daje golove... Jednom rjecju igracina!staragarda je napisao/la:kako bi nam Joge valjo sad..drama bi bila sa njim u ekipi...valjda pomogne...frajer je i vidic i puyol zajedno za ovu ligu....inace,vidio sam ga u Gracanici....voli on Slobodu...a mi njega...nema razloga da hemija ne uspije
Joge je za mene prva fudbalska "zvijezda" Tuzle u zadnje 3,4 sezone ...
Tek je poceo sa laksim treninzima , ako sve bude OK , bit ce spreman do prvog kola drugogo dijela sezone , njegove rijeci su " OVAKVOG KLUBA I GRADA NEMA NIGDJE NA SVIJETU , AKO ME BUDU HTIJELI , VOLIO BI KARIJERU NASTAVITI U SLOBODI " a sad , vidjet cemo gdje ce Joge nastaviti karijeru , jedno je tacno , VELIKI JE TO IGRAC !!!
Tek je poceo sa laksim treninzima , ako sve bude OK , bit ce spreman do prvog kola drugogo dijela sezone , njegove rijeci su " OVAKVOG KLUBA I GRADA NEMA NIGDJE NA SVIJETU , AKO ME BUDU HTIJELI , VOLIO BI KARIJERU NASTAVITI U SLOBODI " a sad , vidjet cemo gdje ce Joge nastaviti karijeru , jedno je tacno , VELIKI JE TO IGRAC !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Bilo bi sreca da se vrati na teren. Svi ga zeljno ocekujemo. Kapa dole Jogetu!RUDARSKA2 je napisao/la:Joge je za mene prva fudbalska "zvijezda" Tuzle u zadnje 3,4 sezone ...
-
- Kontakt:
RUDARSKA2 je napisao/la:Joge je za mene prva fudbalska "zvijezda" Tuzle u zadnje 3,4 sezone ...
a kojeg bivseg igraca slobode najcesce vidjas u batvi i iz batve je a nije denis karic?

Zadnja izmjena: crvenocrnitz, dana/u 28 avg 2012, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
EDmir Joldica-Koleta.legenducrvenocrnitz je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Joge je za mene prva fudbalska "zvijezda" Tuzle u zadnje 3,4 sezone ...
a kojeg bivseg igraca slobode najcesce vidjas u batvi a nije denis karic?![]()
![]()
da vidim hoces li ga se sjetiti a cesto pricas s njim
BosnaE
-
- Kontakt:
0 ptsnewton_heath_lyr je napisao/la:EDmir Joldica-Koleta.legenducrvenocrnitz je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Joge je za mene prva fudbalska "zvijezda" Tuzle u zadnje 3,4 sezone ...
a kojeg bivseg igraca slobode najcesce vidjas u batvi a nije denis karic?![]()
![]()
da vidim hoces li ga se sjetiti a cesto pricas s njim

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
- SiggySinatra
- Kontakt:
Meni samo nije jasno zasto je Zahirovic smjenjen nakon sto je toliko novca ulozio u Slobodu?
Mutan je Zahirovic niste ni svjesni koliko, a smjenjen je zato sto smo ispali iz lige.
Ne mozes pricat neke stvari ako ne znas stvari unutar kluba, nije on nista para iz svog dzepa dao.
ej moji ljudi davud zahirovic je najveci lopov i manipulator u kantonu;) taj ima prste umjesane u svemu i hvala bogu da smo ga se rijesili! imao je on neke planove al je brzo procitan;) sad klub izgleda organizovanije nego prolse sezone i nadam se da cemo uskoro stati opet na noge!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko zna mozda su poslani od Jasmina Imamovica da ugase klub isto kao sto su uradili i sa KK Sloboda. Po ovome do sada yebe se legendi za FK Slobodom. Nama ne trebaju legende (neka i legendi, al' brate dragi neka nesto rade) nama trebaju sposobni ljudi.kralj_je_mrtav je napisao/la:Jbt, ti fakat ne zivis u Tuzli. Cuj klub izgleda organizovanije. Ne kontam vas nikako, klub ne postoji, odnosno strukture istog, Sloboda prezivljava zahvaljujuci igracima i strucnom stabu, a ovo ostalo je sve jedna velika sarena laza. Zamisli klub ciji "predsjednik" mesetari sa sudijama kako bi Sloboda izgubila. Sve ce izaci na vidjelo, samo lagano, legende su mogle ugasiti jedan klub, Sarajevo, u tome nisu uspjele, no cini mi se da su ove tuzlanske blizu ostvarenja svog cilja.tuzlak135 je napisao/la:ej moji ljudi davud zahirovic je najveci lopov i manipulator u kantonu;) taj ima prste umjesane u svemu i hvala bogu da smo ga se rijesili! imao je on neke planove al je brzo procitan;) sad klub izgleda organizovanije nego prolse sezone i nadam se da cemo uskoro stati opet na noge!!!!
Ovdje jos ljudi ne kontaju da je Sloboda zrtva politike i rata SDP-a sa SDA. Nisu im odgovarali ljudi iz SDA i ostalih stranaka, a evo sada Jasminovih pijuna pa da vidimo. Niko nista, profesionalizmu ni traga, javnost nije informisana o stanju u Slobodi, nema jasnih namjera gradskih-opstinskih faraona, sve stoji. Do kada!
I ja se slažem da legende ništa ne rade. Ima li ko kakvu ideju da se šta uradi. znali ko kojeg novinara sa ovih naših tuzlanskih siteova neka makar napravi intervju sa nekim od njih pa da se to javno objavi šta su uradili do sada i šta namjeravaju. Mislim da i novimnari igraju veliku ulogu jer nemamo baš nikakvih informacija.
Cekajte da prodju godisnji odmori pa ce tek onda da rade
Davno sam ja rekao da od ovih legendi nece biti nista,aa neki su svrsavali sto nam oni dolaze,nisu nikog doveli u klub od sponzora niti ista..samo su znali odrzat pressicu i to je to

Davno sam ja rekao da od ovih legendi nece biti nista,aa neki su svrsavali sto nam oni dolaze,nisu nikog doveli u klub od sponzora niti ista..samo su znali odrzat pressicu i to je to

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg. sve vaznije medije Jasmin drzi u saci, osim Kameleon i portal "boljatuzla.ba". TvTK je isto u rukama Jasminovih drugova iz SDP-a. Nije mi samo jasno kako su sada tuzlaci toliko glupi i pasivni.djulba je napisao/la:I ja se slažem da legende ništa ne rade. Ima li ko kakvu ideju da se šta uradi. znali ko kojeg novinara sa ovih naših tuzlanskih siteova neka makar napravi intervju sa nekim od njih pa da se to javno objavi šta su uradili do sada i šta namjeravaju. Mislim da i novimnari igraju veliku ulogu jer nemamo baš nikakvih informacija.
Znate sta bi se desilo da je kojim slucajem Sloboda u bivsoj YU ispala. To niko nije smio ni da pomisli, pa ni CKKPJ!
Hajduk, Dinamo...svi su davali bosove Slobodi kada je bila ugrozena. Imali smo tada jednu velicinu Ante Raosa koji je bio bog i batina. Sada imamo mrljavce i pizdune, od nacelnika i njegovih saradnika do tzv legendi koje tek treba da potvrde da su legende vracajuci FK Slobodu u vrh BH fudbala i izlaskom u evropu. I to svake godine. Ova BiH je toliko jadna sto se tice nogometa da Tuzla kao treci grad po velicini i prvi kanton po velicini mora imati predstavnika u Evropi i to svake godine! A pogledajte gdje smo mi u nekoj sabaniji, koja je u onoj YU drzavi bila na nivou pete lige ili medjuopstinske! Sramota za Tuzlu i sve u njoj. Mene je sramota reci da sam iz Tuzle. Sta nam uradise dusmani!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.