FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Teško da je on...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
berberović ima važeći ugovor sa duisburgom do 2013 godine.
Sumnjam da bi mi svakako doveli igrača s preko 30. godina.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kažu da ovaj voli peljati loptu...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Treba ljudi mahdavikiju pitati o kojem se igracu radi,da ovako ne lupamo bez veze

Mozda posudba ili je dzabni igrac...??
Sta god bilo , extra bi bilo da dodje.
Sta god bilo , extra bi bilo da dodje.
YES.WE.DID.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Salihamidzic

Desni bocni,igrao u ligi petice,nema niko drugi osim Berberovica.
Ako ima ugovor kako neke rece do 2013, ako nije igrao to Nijemci brzo raskinu, i tu ne vidim nikakav problem,a i posudba dolazi u obzir.Dzemo je u pitanju garant. 

Kad je Džemo igrao u ligi petice. Ako en računamo onaj transfer u Leverskusen prije 10 godina.
Nikad osim tadaVanBasten je napisao/la:Kad je Džemo igrao u ligi petice. Ako en računamo onaj transfer u Leverskusen prije 10 godina.

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Da upravu si,ali mislim da je liga petice spomenuta upravo iz tog perioda kad je igrao,a i naslov je bomnastican da to izgleda onako mocno. ;
MA ja ne pamtim da je upisao i jedan nastup, odmah su ga mensečini negdje na posudbu poslali.hearts je napisao/la:Nikad osim tadaVanBasten je napisao/la:Kad je Džemo igrao u ligi petice. Ako en računamo onaj transfer u Leverskusen prije 10 godina.Ali zaboravite Džemu jer za te ljude iz te generacije nema mjesta u Sarajevu
Ali jest razvalio onu U21 Njemačke na Bilinom prije no što će potpisati. Ubio ih je tada po desnoj strani. Mislim 5:1 da smo ih dobili. ta tekma ga je i prodala u Leverskusen
Ma koliko ih je najavljivano iz liga petice po raznoraznim klubovima u PL BiH pa se pokazalo ćorkom. Možda su igrali u Šalkeu ali 02
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Ma neka pojača konkurenciju bilo ko,valjda ovi iz uprave imaju oči pa neće dovoditi neke lezihljeboviće 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zao mi je onda tu Dupovca najvise jer ce automatski Tatko igrati u paru sa Torlakom.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Avazov sport je manje pouzdaniji od Mahdavikije,cak sta vise ovaj drugi ima neke i pogodke...eh da mi imamo ekipu sa svim tim pojacanjima koje nam je sport dovodio gdje bi nam kraj bio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma to je bomba 100%
Pa nisu valjda izmisli Jovićeve riječi. Ok, bilo bi mjesta za sumnju da je članak glasio: iz pouzdanih izvora saznajemo... Jović je to sam pomenuo bez da ga je novinar pitao išta o tom beku. Pitali su ga o Ademoviću, na šta se on nadovezao.miky_hz je napisao/la:Avazov sport je manje pouzdaniji od Mahdavikije,cak sta vise ovaj drugi ima neke i pogodke...eh da mi imamo ekipu sa svim tim pojacanjima koje nam je sport dovodio gdje bi nam kraj bio
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kazu ovaj Ademovic ce nam koristi, mada opet malo je jedan trening
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Algoritam, Armija1987, bavaracmujo, Beli98, BeYaZ, boki86, Bordo10, brojjedan, Dadox, forgempp, Galantni, GBBP2, Hamagara, head88, HyperOS, InatSilniBosanski, JavierBosnia, johntravolta123, KarloIvandic, Krste11, ledesma, MaroonBjelave, n0dix, PingoFTW, Pitar6785, Posejdon, Proximic, r3m1, ristagrad, SamoDaKazeem, tenpenny, THEC, USB, Vanja8, zagorski i 424 gosta.