Ja ne vjerujem za to Orašje niti se obazirem na to, ugovor je potpisan.. to su priče samo za sad.
Moderator/ica: GracanicaAA
Sigurno će bit bolje nego u Gradačcu..nemogu svatit neke ljude iz Gradačca da mogu izdvojit vrijeme,pare za kartu i sve to da bi mogli doć na utakmicu Gradine..da bi mogli navijat protiv Gradine..nebitno jel bio Gošk,Olimpik,Velež..samo nek je kontra Gradine..Kapetan je napisao/la:Mos mislit kako ce vam dole bit bolje.... doduse prije utakmice na bazene i onda posle podne na tekmu![]()
![]()
Luka je napisao/la:Sigurno će bit bolje nego u Gradačcu..nemogu svatit neke ljude iz Gradačca da mogu izdvojit vrijeme,pare za kartu i sve to da bi mogli doć na utakmicu Gradine..da bi mogli navijat protiv Gradine..nebitno jel bio Gošk,Olimpik,Velež..samo nek je kontra Gradine..Kapetan je napisao/la:Mos mislit kako ce vam dole bit bolje.... doduse prije utakmice na bazene i onda posle podne na tekmu![]()
![]()
Na utakmici protiv Veleža momak pita ovog iz Gradačca, kakvi ste vi ljudi pa dodjete navijat protiv Gradine..on poče nešto bajezga..
Jest da je Orašje daje al barem ovi što budu išli neće se osjećat kao u Gradačcu..kod njih se čovjek osjeća kao kod kuće i kad se gostuje njihovoj ekipi NK Orašja..
Vatreni ne znam koliko si dugo navijač Zvijezde al i ne zanima me iskreno, al oni koji prate Zvijezdu i kući i u goste dugi niz godina znaju zašto, a svako zašto ima svoje zato.vatreni je napisao/la:Luka,lično,zbog rodbinskih veza i jos nekih razloga navijam i navijat ću za Gradinu u svim utakmicama sem one protiv Zvijezde.Ne samo ja,već i mnogi drugi uz mene koje ja poznajem.Sada,ima i onih koji su ljubomorni na komsije i to je normalno po meni.Sta sam ja trebao reći zetu iz Srebrenika koji je navijao javno za Zelju u Gradačcu.To je izbor pojedinca i ne mozes generalisat problem i valjat ovakvi ili onakvi.jbg.nikada ne znas kada se mozes zastidjet svojih riječi.
Pratim je od druge lige sjever,sve domaće i pola na strani.Jasno mi je sta pričas,al taj rivalitet je zdrav za zdrave umove.Pa ako nismo bili za Pl.kada nas je Gradina dobila nek nismo ni usli.Tek sljedeće smo harali i bili zreli za PL.Kapetan je napisao/la:Vatreni ne znam koliko si dugo navijač Zvijezde al i ne zanima me iskreno, al oni koji prate Zvijezdu i kući i u goste dugi niz godina znaju zašto, a svako zašto ima svoje zato.vatreni je napisao/la:Luka,lično,zbog rodbinskih veza i jos nekih razloga navijam i navijat ću za Gradinu u svim utakmicama sem one protiv Zvijezde.Ne samo ja,već i mnogi drugi uz mene koje ja poznajem.Sada,ima i onih koji su ljubomorni na komsije i to je normalno po meni.Sta sam ja trebao reći zetu iz Srebrenika koji je navijao javno za Zelju u Gradačcu.To je izbor pojedinca i ne mozes generalisat problem i valjat ovakvi ili onakvi.jbg.nikada ne znas kada se mozes zastidjet svojih riječi.
Molim te pročitaj ponovo šta si napisao gore i šta sam ti ja odgovorio.vatreni je napisao/la:Pratim je od druge lige sjever,sve domaće i pola na strani.Jasno mi je sta pričas,al taj rivalitet je zdrav za zdrave umove.Pa ako nismo bili za Pl.kada nas je Gradina dobila nek nismo ni usli.Tek sljedeće smo harali i bili zreli za PL.Kapetan je napisao/la:Vatreni ne znam koliko si dugo navijač Zvijezde al i ne zanima me iskreno, al oni koji prate Zvijezdu i kući i u goste dugi niz godina znaju zašto, a svako zašto ima svoje zato.vatreni je napisao/la:Luka,lično,zbog rodbinskih veza i jos nekih razloga navijam i navijat ću za Gradinu u svim utakmicama sem one protiv Zvijezde.Ne samo ja,već i mnogi drugi uz mene koje ja poznajem.Sada,ima i onih koji su ljubomorni na komsije i to je normalno po meni.Sta sam ja trebao reći zetu iz Srebrenika koji je navijao javno za Zelju u Gradačcu.To je izbor pojedinca i ne mozes generalisat problem i valjat ovakvi ili onakvi.jbg.nikada ne znas kada se mozes zastidjet svojih riječi.
Evo i jednog "normalnog"vatreni je napisao/la:Luka,lično,zbog rodbinskih veza i jos nekih razloga navijam i navijat ću za Gradinu u svim utakmicama sem one protiv Zvijezde.Ne samo ja,već i mnogi drugi uz mene koje ja poznajem.Sada,ima i onih koji su ljubomorni na komsije i to je normalno po meni.Sta sam ja trebao reći zetu iz Srebrenika koji je navijao javno za Zelju u Gradačcu.To je izbor pojedinca i ne mozes generalisat problem i valjat ovakvi ili onakvi.jbg.nikada ne znas kada se mozes zastidjet svojih riječi.
Kako ga nije stid ovako nešto izjavljivati..Eto sad on misli o Apachima, duša od čovjeka...puuuBrcko87 je napisao/la:
- Iskreno vjerujemo kako će Novaković imati pravo nastupa. Što se tiče narednih domaćih utakmica zvaničan stav Izvršnog odbora je da više nećemo igrati svoje utakmice u Gradačcu i da se selimo najvjerovatnije u Orašje a jedan od razloga je finansijski aspekt a drugi je što našim najvatrenijim navijačima "Apachima" ne možemo obezbijedit besplatan ulaz, kaže Ibrić.
Da oni misle o navijačima počeli bi gradit stadion..svaku utakmicu bi imali 3000 a Apacha bi bilo 10x više da se igra u Srebreniku..PirloSTB je napisao/la:Kako ga nije stid ovako nešto izjavljivati..Eto sad on misli o Apachima, duša od čovjeka...puuuBrcko87 je napisao/la:
- Iskreno vjerujemo kako će Novaković imati pravo nastupa. Što se tiče narednih domaćih utakmica zvaničan stav Izvršnog odbora je da više nećemo igrati svoje utakmice u Gradačcu i da se selimo najvjerovatnije u Orašje a jedan od razloga je finansijski aspekt a drugi je što našim najvatrenijim navijačima "Apachima" ne možemo obezbijedit besplatan ulaz, kaže Ibrić.
To on htio da zvijezda dzaba pusta navijace, kako bi to bilo interesanto pred ulazom bi bili svi apachi a na tribini 50 -ak... neka fino plate ulaz za vatrene navijace... dole ce im sigurno bit dzabaPirloSTB je napisao/la:Kako ga nije stid ovako nešto izjavljivati..Eto sad on misli o Apachima, duša od čovjeka...puuuBrcko87 je napisao/la:
pa mogli su pustit Apache tamo gdje idi gostujući navijači,i onako još ni jedni gostujući nije bilo..tako da se nebi moglo dogodit to o čem ti pričaš..a nebi vala ni propali zbog stotinjak momaka što bi džabe ušli..Tkanton je napisao/la:To on htio da zvijezda dzaba pusta navijace, kako bi to bilo interesanto pred ulazom bi bili svi apachi a na tribini 50 -ak... neka fino plate ulaz za vatrene navijace... dole ce im sigurno bit dzabaPirloSTB je napisao/la:Kako ga nije stid ovako nešto izjavljivati..Eto sad on misli o Apachima, duša od čovjeka...puuuBrcko87 je napisao/la:
De mi samo reci zbog cega bi to radili, ko da bi vi nama to pustili....ni nasi nisu tamo nikad biliBrcko87 je napisao/la:mogli su pustit Apache tamo gdje idi gostujući navijači,i onako još ni jedni gostujući nije bilo..tako da se nebi moglo dogodit to o čem ti pričaš..a nebi vala ni propali zbog stotinjak momaka što bi džabe ušli..
pa treba izać u susret komšijama..ljudi smo jbg..Tkanton je napisao/la:De mi samo reci zbog cega bi to radili, ko da bi vi nama to pustili....ni nasi nisu tamo nikad biliBrcko87 je napisao/la:mogli su pustit Apache tamo gdje idi gostujući navijači,i onako još ni jedni gostujući nije bilo..tako da se nebi moglo dogodit to o čem ti pričaš..a nebi vala ni propali zbog stotinjak momaka što bi džabe ušli..
Na svaki mogući način šikaniraju Apache, pokušavaju napraviti podjele unutar grupice, a sada kao jedan od razloga mijenjanja stadiona navijači.Brcko87 je napisao/la:Da oni misle o navijačima počeli bi gradit stadion..svaku utakmicu bi imali 3000 a Apacha bi bilo 10x više da se igra u Srebreniku..PirloSTB je napisao/la:Kako ga nije stid ovako nešto izjavljivati..Eto sad on misli o Apachima, duša od čovjeka...puuuBrcko87 je napisao/la:
E druze prosla su ta vremena... licno ja da se pitam.... fino bi dogovrio sa gradinom, eno vam stadion radite sta hocete sa navijacima... al svu organizaciju, popravke trave posle i kojekakve gluposti naplatio i gotovo... al jbg i ovi nasi hoce da sta zarade... razumijem i njih i vas... ili dogovirt neku fiksnu cijenupa treba izać u susret komšijama..ljudi smo jbg..![]()
Treba se pomagat,sutra ako vi nekad nama dodjete ,igrat na našem stadionu,za vaše navijače obezbijedit besplatne karte..
Znam ja da ćeš ti počet vadit neke stvari iz prošlosti i tako u nedogled..treba nekad stat tom,popravit odnose..
Zbog neki 100karti cijeli život bi narod u Srebreniku pričao kako su bili dobro primjeni u Gradačcu.
Najbolja opcijaBrcko87 je napisao/la:Trebamo svi,publika sva i Apachi,počet dolazit na utakmice kadeta i juniora kad igraju u Srebreniku..napunit tribinu i pokazat da nas nezanima ni Gradačac ni Orašje,samo Srebrenik..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.