i da...jesi li a ne (mislioce) "jesili"Mancini je napisao/la:@payton Reci mi samo čemu to svakodnevno vrijeđanje,odnosno jesili normalan?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
YES.WE.DID.
payton je napisao/la:ja sam u kopu svaku tekmu , ja sam na istoku ...zapadu...moje je kosevo..moj klub -moj gradMancini je napisao/la:@payton Reci mi samo čemu to svakodnevno vrijeđanje,odnosno jesili normalan?
ti ne postojis tako da ne kontam sto bi ulazio u diskusiju sa tobom..postojis samo ovako "virtualno"
vrati se na svoju temu o gigantu sa otoke...tamo pripadas
kad budes malo pametniji i realniji mozemo pricati

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ono sto je Jovic najavio mislim da bi se moglo obistiniti sad u ovoj tekmi protiv goska. Neki igraci bi mogli na klupu...samo je pitanje koji odnosno , sa cijim igrama Jovic nije zadovoljan. Ovo ce biti prvi put (od kada je na nasoj klupi) da javno kaze da ce biti izmjena. Iako se ogradio pa rekao da ce prvo popricati sa istim. Ustvari , vidjecemo
YES.WE.DID.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje je to rekao?payton je napisao/la:Ono sto je Jovic najavio mislim da bi se moglo obistiniti sad u ovoj tekmi protiv goska. Neki igraci bi mogli na klupu...samo je pitanje koji odnosno , sa cijim igrama Jovic nije zadovoljan. Ovo ce biti prvi put (od kada je na nasoj klupi) da javno kaze da ce biti izmjena. Iako se ogradio pa rekao da ce prvo popricati sa istim. Ustvari , vidjecemo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jes rekao je, mislim da je bilo na BHT sportu posle detalja sa utakmice, u izjavi je spomenuo da ima igrača kojima nije zadovoljan pa postoji mogućnost da neki od njih presele na klupu, ali će prvo razgovatari sa tim pojedincima...
Cini mi se odmah poslije tekme a onda je sutra ili prekosutra osvanulo u avazu.Sarajlijc@ je napisao/la:Gdje je to rekao?payton je napisao/la:Ono sto je Jovic najavio mislim da bi se moglo obistiniti sad u ovoj tekmi protiv goska. Neki igraci bi mogli na klupu...samo je pitanje koji odnosno , sa cijim igrama Jovic nije zadovoljan. Ovo ce biti prvi put (od kada je na nasoj klupi) da javno kaze da ce biti izmjena. Iako se ogradio pa rekao da ce prvo popricati sa istim. Ustvari , vidjecemo
YES.WE.DID.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Joj djecurlijo od vas se ne moze do rijeci doci
Paytnon ohladi malo , sve mi vise podsjecas na aldina sa one anamo strane.Pališ se ko baba na penziju , smiri malo.

Opustite se. Ne znam što se prepirete između sebe, ''naši smo''.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Kao sto rece ovaj gore iznad , relax...Reagiras na svaku provokaciju.payton je napisao/la:o cemu ti to hz ilidza??
ma ne reagujem nego pitam a opusten sam do bola..kako god , nasi smo sto rece drug iznad
YES.WE.DID.
Citam na jednoj nasoj fb grupi koja je poprilicno pouzdana sto se tice informacija,a kazu da smo u "pregovorima sa nekim desnim bekom".Zna li ko sta o ovom igracu. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ko je to napiso mahdavikija ili piksi?amypitar je napisao/la:Citam na jednoj nasoj fb grupi koja je poprilicno pouzdana sto se tice informacija,a kazu da smo u "pregovorima sa nekim desnim bekom".Zna li ko sta o ovom igracu.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Možda Salihamidžić jer je slobodan...A mogao bi uz njega doći i Klasnić barem po pričama koliko sam čuo.Sarajlijc@ je napisao/la:Ko je to napiso mahdavikija ili piksi?amypitar je napisao/la:Citam na jednoj nasoj fb grupi koja je poprilicno pouzdana sto se tice informacija,a kazu da smo u "pregovorima sa nekim desnim bekom".Zna li ko sta o ovom igracu.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Ha,ha đe njih nađe.
Oni su pouzadni pravo.

IZjava Jovića u današnjem Sportu.Sarajlijc@ je napisao/la:Ko je to napiso mahdavikija ili piksi?amypitar je napisao/la:Citam na jednoj nasoj fb grupi koja je poprilicno pouzdana sto se tice informacija,a kazu da smo u "pregovorima sa nekim desnim bekom".Zna li ko sta o ovom igracu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
VanBasten
Daj malo opsirnije
Daj malo opsirnije

Nema ništa opširnije.amypitar je napisao/la:VanBasten
Daj malo opsirnije
Parafraziram kratku izjavu Jovića: Tačno je da smo s Ademovićem sve dogovorili, čeka se još samo finaliziacija - potpis. Za Sarajevo prelatni rok još nij ezavršen, u razgovorima smo s jednim desnim bekom koji je nastupao u jenoj od liga petice.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Hvala velika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.