Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Joooj Vede..šta promaši..****..kloc...uhljup..nema pojma..(da malo budem što kažu ovdje pljuvač..)Mislim da je riječ pljuvač najpopularnija i najčešće korištena riječ na ovom forumu..
Sad si i ti popularan.aqarius je napisao/la:Joooj Vede..šta promaši..****..kloc...uhljup..nema pojma..(da malo budem što kažu ovdje pljuvač..)Mislim da je riječ pljuvač najpopularnija i najčešće korištena riječ na ovom forumu..

Vedo se mora sto brze vratiti na pravi kolosijek (trpanje) jer je i on svjestan sta je uradio.
Novinari zeljni senzacija ga nisu pomazili, glavu gore i udri dalje.
Naredni period ce pokazati kako je eliminisao ovu sramotu.
Vom Jäger zum Gejagten
Popularan dakako.... ali naš Hari je neprevaziđen....ma ovo sam slučajno na Vedimoj temi nego mi smor kada počnu moralna predavanja ......ako se slažeš sa nekim onda si od nekih drugih slijep,neznalica...opet ako se ne slažeš i izneseš kritiku onda si pjluvač,nisi patriota,neznalica itd...pa ja eto onako u prolazu da malo ispljujem Vedu...( a taj promašaj pa to je bez veze ,ni prvi ni posljednji..biće toga još i od Vede ,Teveza,Zlatana,Toresa...)
Popoloran,pola meni pola tebi.
P.S Zato ce Vedu da izvrsi desant na Moskvu i Rumuna posalje medju one svoje vampire i tako Misketu ucini uslugu.
Da moze na miru Cunga-Lunga
P.S Zato ce Vedu da izvrsi desant na Moskvu i Rumuna posalje medju one svoje vampire i tako Misketu ucini uslugu.
Da moze na miru Cunga-Lunga
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kad lopta nece u gol onda nece i tacka... promasaj ibisevica nije bio ni prvi ni posljednji... desava se to i najvecim od najvecih a kamo li vedadu ibisevicu kojeg svakako ne krasi tehnika i lucidnost, vec trka, trud i zalaganje... fulio je sad, izgubili su utakmicu, ali ne smije se zaboravit' da je upravo on svojim dolaskom preporodio klub i doveo ih iz donjeg dijela tabele u Evropa Ligu... trener stuttgarta je bio pred otkazom dok vedo nije dos'o pa podig'o nivo cijele ekipe... druga je stvar sto smo mi balkanci pa jedva cekamo da 'komsiji crkne krava'...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovo je bio vikend velikih promasaja
Cavani sa pola metra promasio prazan gol
[youtube][/youtube]
Ozil slicna situacija
[youtube][/youtube]
Vedin promasaj ste svi vec vidili.
Cavani sa pola metra promasio prazan gol
[youtube][/youtube]
Ozil slicna situacija
[youtube][/youtube]
Vedin promasaj ste svi vec vidili.

- Zenichanin
- Kontakt:
boli Vedu qurac za promasaj,
on se slika i stavlja slike na fejs,
j'ebo stuttgart

j'ebo stuttgart

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Vedo je poslije Bolića najbolji naš napadač svaka čast Džeki i Baljiću ali ni blizu nisu ovim divovima.Zenichanin je napisao/la:boli Vedu qurac za promasaj,
j'ebo stuttgart
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zivot ide dalje, promasaja je bilo i bice ih opet ali danas je vec nova utakmica 

- Zenichanin
- Kontakt:
Njeg i Misketa najviše gotivim od reprezentativaca
Ibiševič je peh neviđeni
Ibiševič je peh neviđeni

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Sretno Vedo danas, zmaju naš 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Cuj Dzeko nije ni blizu Ibisevica.
Kakve ces sve gluposti procitat.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije da mu nije blizu samo nema takav instinkt za golCartman je napisao/la:Cuj Dzeko nije ni blizu Ibisevica.Kakve ces sve gluposti procitat.
Kako da ne. Dzeko je postizao mnogo vise golova u Bundesligi, a o reprezentaciji da ne pricam. Eh sad to sto je Dzeko kompletan igrac, a ovaj jedino zna dat gol je druga prica. Ima i Dzeko itekako taj instinkt, samo sto ima jos mnogo toga.Nedimko je napisao/la:Nije da mu nije blizu samo nema takav instinkt za golCartman je napisao/la:Cuj Dzeko nije ni blizu Ibisevica.Kakve ces sve gluposti procitat.
Ovo nije kritika Ibisevicu, samo kazem da on nije ni blizu nivoa Dzeke u top formi i da je Dzekson mnogo kompletniji.
Ne slažem se sa tobom,jer Vedo je pokretljiviji a da se nije ozlijedio kad je prekuco polusezonu sa 18 golova sada bi primo zlatnu loptu umjesto Messija,a Stuttgart bi bio drugi iza Bayerna u ligi i igrao bi finale lige šampiona sa Bayernom gdje bi izgubio ali Vedo bi dao hattrick u porazu 4:3.Cartman je napisao/la:Kako da ne. Dzeko je postizao mnogo vise golova u Bundesligi, a o reprezentaciji da ne pricam. Eh sad to sto je Dzeko kompletan igrac, a ovaj jedino zna dat gol je druga prica. Ima i Dzeko itekako taj instinkt, samo sto ima jos mnogo toga.Nedimko je napisao/la:Nije da mu nije blizu samo nema takav instinkt za golCartman je napisao/la:Cuj Dzeko nije ni blizu Ibisevica.Kakve ces sve gluposti procitat.
Ovo nije kritika Ibisevicu, samo kazem da on nije ni blizu nivoa Dzeke u top formi i da je Dzekson mnogo kompletniji.

Odo gledati Stuttgart i Vedada kako će poderati moskvu ima da bude dan žalosti kad im uvali 5 komada a Putin podnese ostavku zbog srčanih problema.
- Zenichanin
- Kontakt:
http://www.sports-x.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
Link za utakmicu
Slusajuci ovog arapskog komentatora sticem dojam da gledam direktan prijenos džume namaza
EDIT: dobra sansa za ibisevica, laznjak ga sjeba trebao je sutati odmah
Link za utakmicu
Slusajuci ovog arapskog komentatora sticem dojam da gledam direktan prijenos džume namaza

EDIT: dobra sansa za ibisevica, laznjak ga sjeba trebao je sutati odmah

WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
Yebes Putina,da hoce Rumun zvani zvakica #2 da odpelja ca.Nedimko je napisao/la:Odo gledati Stuttgart i Vedada kako će poderati moskvu ima da bude dan žalosti kad im uvali 5 komada a Putin podnese ostavku zbog srčanih problema.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To je taj momak, bravo majstore
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, jasmin10 i 24 gosta.