Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
omerbavarac je napisao/la:@Trasimaco brate. Sta ovo bi? Pogodi vas nesto ledeno ili pak toplo iz Sunderlanda.![]()
znas kako ide, zezaj druge, zezat ce te.
![]()
![]()
Mali pad, sad ce usponi. Poznata ti je recenica, jel da?
![]()
Još jednom je pokazao kako je veliki sportašsakho je napisao/la:evo izjava evre sve govori o igri danas!![]()
“It was a big disappointment, it was a poor display. We're very disappointed about the way we played. We drew, and one point is a bonus. We are pleased to get a point, but I don’t even know if we deserved it."
Što se Bayerna tiče slažem se s tobom, evo sad je i reprezentativna stanka, proći će dana i dana. Slažem se s tobom u svemu što si napisao, ima još 30 kola, sada treba pobijedit Bolton. Brzo će se vratiti Saar i Hargreaves a svi dobro znaju kada mi tempiramo formu i uđemo u seriju pobjeda. Treba napomenuti da smo mi već 3 derbija odigrali i pobijediliTrasimaco je napisao/la:Jedan od onih dana.Nista nije islo, i na kraju je sudija opet sve spasio.
Sta bi United bez njih?
Iskreno, ocekivao sam laganu pobjedu i nova tri boda, ali eto nije bilo suđeno. Ovaj Sunderland cesto zezne United. Sjecam se one utakmice s njima iz 2006. kada je bila trka za titulu sa Chelsea. Odigraju nerijeseno kad se svi najmanje nadaju i propuste sansu za titulu.
To za Ronalda je ispricana prica i ne bih opet da je prelazim. Ovo je najbolji start Uniteda u zadnjih nekoliko sezona sto mi puno govori. Zna se kada igraju u najboljoj formi i kad pobjegnu svima. Sezona ce biti duga i svima ce se desavati losi dani.
Omere sine, to sam ja ozbiljno i iskreno mislio bez ikakvog sarkazma. Ali ni tebi vrag ne da mira izgleda.Ogromna je razlika u ove dvije situacije. Ne znam sad kako da ti to pokazem. Jedino sto mi trenutno pada napamet je tabela oba prvenstva. A evo poceo je 505. dan. Lagano pritize i jubilarni 1000. jel tako?
![]()
Fergie ima pravo, ovo je sve istina. Čovjek je drugo poluvrijeme produžio 4min a trebao je 6 najmanje. Kod crvenog kartona za Sunderland izgubljene su nepotrebno 2min jer je sudac dopustio odugovlačenje. I cijelo drugo poluvrijeme gosti su odugovlačiliVirtu4l je napisao/la:"I was disappointed with the referee," said Ferguson. "He didn't add on any time for the goal. He played four minutes and two seconds. He was also walking up the pitch for the second goal needing a rest. The pace of the game demanded a referee who was fit. He was not fit. You see referees abroad who are as fit as butcher's dogs. He was taking 30 seconds to book a player. He was needing a rest. It was ridiculous."
BBC
Stari dobri Fergie...
Joj SAF je najludji, moze rec sta god hoce, niko mu nista ne smiješb fanatik je napisao/la:Fergie ima pravo, ovo je sve istina. Čovjek je drugo poluvrijeme produžio 4min a trebao je 6 najmanje. Kod crvenog kartona za Sunderland izgubljene su nepotrebno 2min jer je sudac dopustio odugovlačenje. I cijelo drugo poluvrijeme gosti su odugovlačiliVirtu4l je napisao/la:"I was disappointed with the referee," said Ferguson. "He didn't add on any time for the goal. He played four minutes and two seconds. He was also walking up the pitch for the second goal needing a rest. The pace of the game demanded a referee who was fit. He was not fit. You see referees abroad who are as fit as butcher's dogs. He was taking 30 seconds to book a player. He was needing a rest. It was ridiculous."
BBC
Stari dobri Fergie...
šb fanatik je napisao/la:Fergie ima pravo, ovo je sve istina. Čovjek je drugo poluvrijeme produžio 4min a trebao je 6 najmanje. Kod crvenog kartona za Sunderland izgubljene su nepotrebno 2min jer je sudac dopustio odugovlačenje. I cijelo drugo poluvrijeme gosti su odugovlačiliVirtu4l je napisao/la:"I was disappointed with the referee," said Ferguson. "He didn't add on any time for the goal. He played four minutes and two seconds. He was also walking up the pitch for the second goal needing a rest. The pace of the game demanded a referee who was fit. He was not fit. You see referees abroad who are as fit as butcher's dogs. He was taking 30 seconds to book a player. He was needing a rest. It was ridiculous."
BBC
Stari dobri Fergie...
Znam ja da sad opravdavas United na razne nacine, pa i Bayernom.Trasimaco je napisao/la:Jedan od onih dana.Nista nije islo, i na kraju je sudija opet sve spasio.
Sta bi United bez njih?
Iskreno, ocekivao sam laganu pobjedu i nova tri boda, ali eto nije bilo suđeno. Ovaj Sunderland cesto zezne United. Sjecam se one utakmice s njima iz 2006. kada je bila trka za titulu sa Chelsea. Odigraju nerijeseno kad se svi najmanje nadaju i propuste sansu za titulu.
To za Ronalda je ispricana prica i ne bih opet da je prelazim. Ovo je najbolji start Uniteda u zadnjih nekoliko sezona sto mi puno govori. Zna se kada igraju u najboljoj formi i kad pobjegnu svima. Sezona ce biti duga i svima ce se desavati losi dani.
Omere sine, to sam ja ozbiljno i iskreno mislio bez ikakvog sarkazma. Ali ni tebi vrag ne da mira izgleda.Ogromna je razlika u ove dvije situacije. Ne znam sad kako da ti to pokazem. Jedino sto mi trenutno pada napamet je tabela oba prvenstva. A evo poceo je 505. dan. Lagano pritize i jubilarni 1000. jel tako?
![]()
Može kraljuomerbavarac je napisao/la:Znam ja da sad opravdavas United na razne nacine, pa i Bayernom.Trasimaco je napisao/la:Jedan od onih dana.Nista nije islo, i na kraju je sudija opet sve spasio.
Sta bi United bez njih?
![]()
![]()
Okani se Bayerna, ako dodje do tih 1000 dana, ja pocinjem navijati za United.
Naravno, meni ja Bayern u srcu i klub kojeg cu najvise voljeti, ali kunem ti se da cu navijati za Manchu ako dodje do ovog jubileja. Moze li tako?
sad bi vi da se zalite a kuci ste igraliLFCBiH je napisao/la:šb fanatik je napisao/la:Fergie ima pravo, ovo je sve istina. Čovjek je drugo poluvrijeme produžio 4min a trebao je 6 najmanje. Kod crvenog kartona za Sunderland izgubljene su nepotrebno 2min jer je sudac dopustio odugovlačenje. I cijelo drugo poluvrijeme gosti su odugovlačiliVirtu4l je napisao/la:"I was disappointed with the referee," said Ferguson. "He didn't add on any time for the goal. He played four minutes and two seconds. He was also walking up the pitch for the second goal needing a rest. The pace of the game demanded a referee who was fit. He was not fit. You see referees abroad who are as fit as butcher's dogs. He was taking 30 seconds to book a player. He was needing a rest. It was ridiculous."
BBC
Stari dobri Fergie...
hahahahahahahahhahahhahahhahahahhahaahhahahhahahaha
hahahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhahahahhah
hahahahahahahhahahahhahahhahahhahahahahahahahahahaa
al sad ce popit kaznu jedno 2,3 tekmeThe Game je napisao/la:Joj SAF je najludji, moze rec sta god hoce, niko mu nista ne smiješb fanatik je napisao/la:Fergie ima pravo, ovo je sve istina. Čovjek je drugo poluvrijeme produžio 4min a trebao je 6 najmanje. Kod crvenog kartona za Sunderland izgubljene su nepotrebno 2min jer je sudac dopustio odugovlačenje. I cijelo drugo poluvrijeme gosti su odugovlačiliVirtu4l je napisao/la:"I was disappointed with the referee," said Ferguson. "He didn't add on any time for the goal. He played four minutes and two seconds. He was also walking up the pitch for the second goal needing a rest. The pace of the game demanded a referee who was fit. He was not fit. You see referees abroad who are as fit as butcher's dogs. He was taking 30 seconds to book a player. He was needing a rest. It was ridiculous."
BBC
Stari dobri Fergie...
majestic24 je napisao/la:Rezerve Uniteda,pobijedile rez Evertona. Bilo je 1:0,a strijelac je bio Macheda u 56 minuti!! Na golu je bio Van der Saar!!!
a sto me mancho syeba na kladioniciomerbavarac je napisao/la:Znam ja da sad opravdavas United na razne nacine, pa i Bayernom.Trasimaco je napisao/la:Jedan od onih dana.Nista nije islo, i na kraju je sudija opet sve spasio.
Sta bi United bez njih?
![]()
![]()
Okani se Bayerna, ako dodje do tih 1000 dana, ja pocinjem navijati za United.
Naravno, meni ja Bayern u srcu i klub kojeg cu najvise voljeti, ali kunem ti se da cu navijati za Manchu ako dodje do ovog jubileja. Moze li tako?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.