Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
gledam malo teplice protiv libereca,dao ovaj mahmutovic gol...nevjerovatno se dobro krece,dobar igrac drama,podsjeca na dijamanta!Ima jos u ovoj ekipi nasih igraca,samo ne upracam ih na terenu,sve u svemu teplice jako dojmljive!
-
- Kontakt:
Slab mu menadzervelez_mostar je napisao/la:gledam malo teplice protiv libereca,dao ovaj mahmutovic gol...nevjerovatno se dobro krece,dobar igrac drama,podsjeca na dijamanta!Ima jos u ovoj ekipi nasih igraca,samo ne upracam ih na terenu,sve u svemu teplice jako dojmljive!

Taj momak je sigurno zasluzio poziv...Teplice su lider Ceskog prvenstva,a momak najbolji igrac tog kluba...ali ....
dobar je mahmutovic,,igro u celiku nekad ....

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
ajdinu je menadzer irfan redzepagic koji ga je odveo isto kao i edina u teplice.........Necromacer je napisao/la:Slab mu menadzervelez_mostar je napisao/la:gledam malo teplice protiv libereca,dao ovaj mahmutovic gol...nevjerovatno se dobro krece,dobar igrac drama,podsjeca na dijamanta!Ima jos u ovoj ekipi nasih igraca,samo ne upracam ih na terenu,sve u svemu teplice jako dojmljive!![]()
Taj momak je sigurno zasluzio poziv...Teplice su lider Ceskog prvenstva,a momak najbolji igrac tog kluba...ali ....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
svi protivnici wolfsburga bi trebali na početku utakmice gubiti 1:0, jer se zna da će džeko zabiti gol
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Gdje su oni sto su pisali da ce Dzeko preseliti na klupu?? 

tamo sa onima koji su govorili da je ibisevic imao samo sreceTokiVoki je napisao/la:Gdje su oni sto su pisali da ce Dzeko preseliti na klupu??

Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Ima kontinuitet , odlično, Grafite nije ni pola što je lani bio. Edin je broj jedan Vukova , ali ne samo Vukova već us Stefana Kieslinga broj 1 napadač u Bundesligi.
grafonja se zalio ,trazi vise respecta jer je on ipak igrac godine
evo ovo sam izdvojio iz sportbild-a sto mi se svidjelo kazu za Dzeku da je dvije klase bolji od Grafonje
"Der Bosnier war erneut um zwei Klassen besser als Grafite und erzielte nach der Bochumer Führung durch Vahid Hashemian (53.) auch den Ausgleichstreffer (75.)"
evo citav link ko zna njemacki ili neka ode na google translater
http://sportbild.de/sportbild/generated ... 00000.html
evo ovo sam izdvojio iz sportbild-a sto mi se svidjelo kazu za Dzeku da je dvije klase bolji od Grafonje
"Der Bosnier war erneut um zwei Klassen besser als Grafite und erzielte nach der Bochumer Führung durch Vahid Hashemian (53.) auch den Ausgleichstreffer (75.)"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Grfite nikad ni nije bio dobar igrac. Potrefila mu se jedna uspjesna sezona. Sta je uradio sezonu prije te, nista, nije se vidio, evo i ove ce ocigledno biti tako. Zelim Dzeki sve najbolje, i da nas koji put obraduje protiv Estonaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ja isao na google translator,kad samo pise nesta kombiVR6_LION je napisao/la:grafonja se zalio ,trazi vise respecta jer je on ipak igrac godine

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
Hhaha to je "veh" na njemačkiŽeljoman je napisao/la:ja isao na google translator,kad samo pise nesta kombiVR6_LION je napisao/la:grafonja se zalio ,trazi vise respecta jer je on ipak igrac godine

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Knele je napisao/la:Hhaha to je "veh" na njemačkiŽeljoman je napisao/la:ja isao na google translator,kad samo pise nesta kombiVR6_LION je napisao/la:grafonja se zalio ,trazi vise respecta jer je on ipak igrac godine

jbg malo jest nezgodna situacija za Grafitea,bio je najbolji strijelac i igrac godine a sad ga svaku tekmu mijenja,npr da je nas igrac mi bi odmah rekli mrzi ga Veh zato sto je crnac
ne znam da ima nasih igraca crnacaVR6_LION je napisao/la:jbg malo jest nezgodna situacija za Grafitea,bio je najbolji strijelac i igrac godine a sad ga svaku tekmu mijenja,npr da je nas igrac mi bi odmah rekli mrzi ga Veh zato sto je crnac

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
DialibaŽeljoman je napisao/la:ne znam da ima nasih igraca crnacaVR6_LION je napisao/la:jbg malo jest nezgodna situacija za Grafitea,bio je najbolji strijelac i igrac godine a sad ga svaku tekmu mijenja,npr da je nas igrac mi bi odmah rekli mrzi ga Veh zato sto je crnac

Top 5 Bundeslige prema Transfermarkt:
1. Franck Ribéry 40.000.000 €
2. Arjen Robben 30.000.000 €
3. Mario Gomez 30.000.000 €
4. Philipp Lahm 25.000.000 €
5. Edin Džeko 18.000.000 €
1. Franck Ribéry 40.000.000 €
2. Arjen Robben 30.000.000 €
3. Mario Gomez 30.000.000 €
4. Philipp Lahm 25.000.000 €
5. Edin Džeko 18.000.000 €
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mislio sam da neće nastaviti ovako , ali očigledno sam se prevario. Ovaj kontinuitet me raduje pravo puno, Vedo dolazi polahko, doći će ako Bog da i on na svoje. Kako god , imamo 5 sjajnih igrača u Bundesligi. Pola tima Bih iz Njemačke, odlično. Još da hoće Štila i Zec gore ahh.
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Koja je to klocina da te bog dragi sačuva.VR6_LION je napisao/la:grafonja se zalio ,trazi vise respecta jer je on ipak igrac godine

Za staru majku zube od crnca, da lakše može orahe da krcaaaaaaa...
Od prošle sezone lik mi je totalno odvratan.
Prva situacija penali, i kad jesu i kad nisu na njemu napravljeni uzme loptu k´o sumanut da puca... gladne oči.
Lik je solidan igrač, al ga j.be psiha, pod hitno kod klupskog psihologa, al opet star se konj ne uči jahe.

Kahva, Kava, Kafa!
samm je napisao/la:pa šta treba čovjek da radi da bi bio velik napadač?
petak 18.09. dva gola u Gelsenkirchenu
srijeda 23.09. gol u Kelnu
subota 26.09. gol Hanoveru
srijeda 30.09. gol u Manchesteru
ako ovo nije bio dobar scenario onda ne znam.......
možda da je dao bar po 3 u svakom od ovih susreta, ali opet možda
evo ako se ne sjecate ovoga posta............
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, legendarnadruga, Rosicky i 10 gostiju.