možeš li mi samo objasniti kako/šta/gdje, pošto nisam to dosad čuo ?payton je napisao/la:Torlak za podgace dobi karton
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A care savez tj. komitet za normalizaciju je tvom kao i mom klubu omogucio da igraju utakmice na profesionalnom nivou, da ne odu u amatere,spasio repku,našao sponzora za ligu,suđenje se popravilo,sad možeš lahko uzeti bodove sa gostovanja itd..payton je napisao/la:molotovljev je napisao/la:@tm84
Jesi upratio koliko je bilo zutih kartona u ova 4 kola? Vjerujem da i tu rusimo rekorde.
he heh he..savez nadje sponzora koji ce uplacivati zute i crvene u kasu saveza...mudro hahahaha
i onda fol komitet tito i partija a ustvari samo nasli siguran nacin da sebe obezbjede i ne cekaju da se klubovi smiluju da im uplate kartone....eto nama komteta...strasno![]()
![]()
![]()
a sta cemo kad se ispuca lova sa onog racuna (56 000 ) sto sleduje svaki klub..pa ljudi nikad vise nije bilo kartona , Torlak za podgace dobi karton...trebal dalje
da se vratim malo na temu,meni je baš drago da Sarajevu ide dobro,nisam od onih koji komšijama žele zlo,ako Željo ne osvoji ligu volio bih da je Sarajevo osvoji,bolje moje komšije da je osvoje nego drugi (zabranjeno je psovati hahha )
Sretno protiv Goška.. i ja mislim da je Željo sad na Areni.. bar sam tako cuo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Eto sada komitet hoće pare od žutih kartona hahahahahahahahahahahaha
FCS je napisao/la:Eto sada komitet hoće pare od žutih kartona hahahahahahahahahahahaha
ako nisi upucen...lova koju sponzor daje ne ide klubovima i isti uopste nemaju dodira sa tom lovom
nego se uplacuje na jedan poseban racun odakle se skida za sve kazne , troskove organizacije tekme itd
nema potrebe za tim smjehom kad ne znas !!
YES.WE.DID.
@zeljooo
vrlo fino i korektno sa tvoje strane
ma samo sam htio reci (u vezi kartona i sponzorstva) da je to trebalo malo uvijenije i zamotanije raditi a ne onako ofirno , pa sad imas na svakoj tekmi , po 7-8-9 kartona. Onaj na areni sto prenosi , iz tekme u tekmu govori...fer i korektna tekma sa zacudjujuce velikim brojem kartona. To sam htio reci i nista vise...pozzz za @zeljooo
ma samo sam htio reci (u vezi kartona i sponzorstva) da je to trebalo malo uvijenije i zamotanije raditi a ne onako ofirno , pa sad imas na svakoj tekmi , po 7-8-9 kartona. Onaj na areni sto prenosi , iz tekme u tekmu govori...fer i korektna tekma sa zacudjujuce velikim brojem kartona. To sam htio reci i nista vise...pozzz za @zeljooo
YES.WE.DID.
ako nisi upucen...lova koju sponzor daje ne ide klubovima i isti uopste nemaju dodira sa tom lovom
nego se uplacuje na jedan poseban racun odakle se skida za sve kazne , troskove organizacije tekme itd
nema potrebe za tim smjehom kad ne znas !![/quote]
A nisi pomislio da igrači na našim terenima možda zaslužiju te kartone, zbog gestikuliranja, psovanja, primitivizma itd
nema potrebe za tim smjehom kad ne znas !![/quote]
A nisi pomislio da igrači na našim terenima možda zaslužiju te kartone, zbog gestikuliranja, psovanja, primitivizma itd
A nisi pomislio da igrači na našim terenima možda zaslužiju te kartone, zbog gestikuliranja, psovanja, primitivizma itd[/quote]FCS je napisao/la:ako nisi upucen...lova koju sponzor daje ne ide klubovima i isti uopste nemaju dodira sa tom lovom
nema potrebe za tim smjehom kad ne znas !!
Nista se u ponasanju igraca nije promjenilo u ovoj sezoni. A imas za 50% vise kartona...indikativno , zar ne !!??
YES.WE.DID.
Kartoni su skoro svi opravdani. Zna dobro torlak da se ne smije nositi druge boje nista ispod sorca ako se to vidi i opet je obukao i sta mu treba za to oprostiti i cekati da on ode u svlacionicu pa da promijeni dati mu nekih 5 min za to.
brate,pa komitet nam je bar našao sponzora,krenulo se u nekom pozitivnijem smjeru.. pa to je i do igrača,u našoj ligi dobije neki igrač žuti ili crveni karton odmah cijela ekipa, sudiju opkole,za takvo nešto je Liverpool toga se sjecam dobio baš veliku novčanu kaznu,samo zbog toga što su opkolili sudiju i protestvovali,tek kad igrači budu profesionalci al baš profesionalci,kad skontaju da je sudijina zadnja,da nema puno price sa sudijama,igraj fudbal a ne cijelu utakmicu sa sudijom pricaš, onda možemo i ocekivati bolju ligu,ovo rade sve ekipe u našoj ligi pa tako i moj Željo.. isto tako npr.. Zeba prođe par igrača naleti jedan i slomi ga,i šta ce sudija tu uraditi,ili cim igrač prođe faul se pravi,mada i sudije ne trebaju sjeckati igru,npr. faul je i loptu ima ekipa koja ide u napad i nad cijim igracem je napravljen faul i sad imaju priliku da postignu gol a sudija vraca loptu na mjesto faula,nadam se da si shvatio šta sam htio da ti kažem.. pozz i za tebe..payton je napisao/la:@zeljooo
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
U pravu si 100% samo se to trebalo gledati od pocetka premijer lige (kad ono 2003-04 ..jel) a ne sada kada znaju da za kazne ima para koliko hoces pa samo udri.damirfile je napisao/la:Kartoni su skoro svi opravdani. Zna dobro torlak da se ne smije nositi druge boje nista ispod sorca ako se to vidi i opet je obukao i sta mu treba za to oprostiti i cekati da on ode u svlacionicu pa da promijeni dati mu nekih 5 min za to.
Cini mi se da je ovo prvi put za zadnjih 10 god neko dobio karton zbog tkvih stvari. To je vise nego ofirno...al et , **** se klubova , ionako to nisu njihove pare . Ali taj sistem , **** me se dovodi do toga da imas kartoniranu skoro citavu ekipu...i to je veliki problem , pogotovo klubovima koji imaju kratku klupu..!!
YES.WE.DID.
Takva su pravila i u europi znaci ako se progledalo kroz prste do sada treba i od sada. Pa kad cemo vise povuci crtu i prekinuti to. Kad cijeli klub bude kartoniran i kad bude opasnost od ne igranja onda ce se tek dovesti u red to sve. Ev u LP kolko je zeljo dobio kartona protiv marobora i znas zasto ?? Zato sto su navikli to iz nase premijer lige i mislim da je vrijeme da se tome stane u kraj. Ja iz tvog posta mogu zakljuciti da je on dobio karton zato sto igra za fcs i sto je torlak ohladipayton je napisao/la:U pravu si 100% samo se to trebalo gledati od pocetka premijer lige (kad ono 2003-04 ..jel) a ne sada kada znaju da za kazne ima para koliko hoces pa samo udri.damirfile je napisao/la:Kartoni su skoro svi opravdani. Zna dobro torlak da se ne smije nositi druge boje nista ispod sorca ako se to vidi i opet je obukao i sta mu treba za to oprostiti i cekati da on ode u svlacionicu pa da promijeni dati mu nekih 5 min za to.
Cini mi se da je ovo prvi put za zadnjih 10 god neko dobio karton zbog tkvih stvari. To je vise nego ofirno...al et , **** se klubova , ionako to nisu njihove pare . Ali taj sistem , **** me se dovodi do toga da imas kartoniranu skoro citavu ekipu...i to je veliki problem , pogotovo klubovima koji imaju kratku klupu..!!
Kako sada stvari stoje, Željo opet titula i kup, Slavija, Zrinjski evropa. Pitari i Olimpic borba za tu 4. poziciju koja vodi u evropi. Celik, Borac, Siroki ganjati tu neku sredinu. Ostatak borba za opstanak.
NO PYRO NO PARTY
Protiv Gradine. Nisu bile iste boje kao i šorc.anonimni je napisao/la:možeš li mi samo objasniti kako/šta/gdje, pošto nisam to dosad čuo ?payton je napisao/la:Torlak za podgace dobi karton
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
I opet jedno 6-7 golova zelji u evropi al pod uslovom da dobiju nekog u rangu mariboraBuu je napisao/la:Kako sada stvari stoje, Željo opet titula i kup, Slavija, Zrinjski evropa. Pitari i Olimpic borba za tu 4. poziciju koja vodi u evropi. Celik, Borac, Siroki ganjati tu neku sredinu. Ostatak borba za opstanak.

Pozicija naših klubova prema zvaničnom rankingu UEFE (zadnjih 5 sezona-računajući tekuću)
231 FK Sarajevo Bos 5.066
245 Zeljeznicar Sarajevo Bos 4.566
279 Zrinjski Mostar Bos 3.566
295 Siroki Brijeg Bos 3.316
295 FK Borac Banja Luka Bos 3.316
334 Slavija Sarajevo Bos 2.566
Najbolji BIH klub 14 mjesta ispred kluba brke Osima i babe mu Ivice.NEPROCJENJIVO.FCS je napisao/la:Pozicija naših klubova prema zvaničnom rankingu UEFE (zadnjih 5 sezona-računajući tekuću)
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
ti bi trebo bacat kasike definitivno....Buu je napisao/la:Kako sada stvari stoje, Željo opet titula i kup, Slavija, Zrinjski evropa. Pitari i Olimpic borba za tu 4. poziciju koja vodi u evropi. Celik, Borac, Siroki ganjati tu neku sredinu. Ostatak borba za opstanak.

poslije 4 kola dao si nam definitivan raspored..nevidjeno
ne znam zeljin raspored (osim derbija) ali ako idete ovu jesen na bilino polje , nece vam biti lahko nikako...i mojne price da to uzimate..eto vec jedna tekma na kojoj se sve moze promjeniti (da ne spominjem derbi , rano je jos)
a ni sa slavijom sad za vikend , nije bas lahko
YES.WE.DID.
Ovakvi me likovi poput tebe najviše nerviraju,pa ti više mrziš Želju nego što voliš Sarajevo..Nedimko je napisao/la:Najbolji BIH klub 14 mjesta ispred kluba brke Osima i babe mu Ivice.NEPROCJENJIVO.FCS je napisao/la:Pozicija naših klubova prema zvaničnom rankingu UEFE (zadnjih 5 sezona-računajući tekuću)
i ovo ti je care u prethodnih pet sezona.. najveci uspjeh nekog našeg kluba u Evropi je polufinale kupa Uefa,.. kad neka od ekipa dostigne ovo onda ce biti bolja od Želje u Evropi

iskreno ja sam uživao kad nam je dolazio Newcastle,kako su se borili igrači pa to je nevjerovatno i ako smo izgubili bio sam ponosan,onda Sarajevo protiv Genka kad je Lede zabio gol, od srece sam polupao par stvari po kući itd itd.. nek i Željo i Sarajevo odu u Evropu pa nek oba kluba uđu u grupnu fazu ne bi bilo sretnijeg čovjeka od mene i da na najbolji nacin osvjetlaju obraz grada..
-
- Kontakt:
Klub sa najvise evropski trofeja sa balkana = ČELIKŽeljooooo je napisao/la:Ovakvi me likovi poput tebe najviše nerviraju,pa ti više mrziš Želju nego što voliš Sarajevo..Nedimko je napisao/la:Najbolji BIH klub 14 mjesta ispred kluba brke Osima i babe mu Ivice.NEPROCJENJIVO.FCS je napisao/la:Pozicija naših klubova prema zvaničnom rankingu UEFE (zadnjih 5 sezona-računajući tekuću)
i ovo ti je care u prethodnih pet sezona.. najveci uspjeh nekog našeg kluba u Evropi je polufinale kupa Uefa,.. kad neka od ekipa dostigne ovo onda ce biti bolja od Želje u Evropi
iskreno ja sam uživao kad nam je dolazio Newcastle,kako su se borili igrači pa to je nevjerovatno i ako smo izgubili bio sam ponosan,onda Sarajevo protiv Genka kad je Lede zabio gol, od srece sam polupao par stvari po kući itd itd.. nek i Željo i Sarajevo odu u Evropu pa nek oba kluba uđu u grupnu fazu ne bi bilo sretnijeg čovjeka od mene i da na najbolji nacin osvjetlaju obraz grada..

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Sanjaj.vivaILchelik je napisao/la:Željooooo je napisao/la:Klub sa najvise evropski trofeja sa balkana = ČELIKNedimko je napisao/la: Ovakvi me likovi poput tebe najviše nerviraju,pa ti više mrziš Želju nego što voliš Sarajevo..

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.