Zašto bi neko zbog Pjanića počeo navijati za Real,koliko samo ljudi navija za Arsenal,Liverpool ili United a ne za City jer eto Edin je tamo.madridist je napisao/la:ne znam šta ikome normalnom na ovo objašnjenje treba dodati.Monolog je napisao/la:Pjanić ima bolji šut, mlađi je i zabio je Realu. Sve ostalo ide na Modrićev mlin. Ne želim da ulazim u priču "šta ako Pjanić nastavi da se razvija", jer je to nebitno u ovom trenutku. Realnost je da je Modrić bolji i provjereniji igrač i to je to. Ko to ne vidi, il' je slijep il' iznerviran hrvatskim medijima koji danonoćno plasiraju vijesti o Luki.
A što se Pjanića tiče ,ne sumnjam da će ako igrama privuče pažnju završiti u bijelom dresu Madrida, a onda ,onda će cijela Bosna opet za Madrid navijat a vi kukavci što glumite da navijate za catalonske odcjepljivače ćete promijeniti nickove i avatare i postat madridiste(opet)
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
ironija buraz,nisam to mislio izbiljamski
nek navija ko za koga hoće zaboli me qrac ,još da i o tome razmišljam

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Vjerojatno vecina ovdje Luku nikad nije ni gledala dok nije otisao u Tottenham, ali evo ovdje jedan "kratki" video od 13 minuta sta je napravio samo u jednoj europskoj utakmici Dinama protiv Basela, tada je imao ako se ne varam 22 godine.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda netrebam stavljat i utakmice protiv Ajaxa u gostima,Rennesa, Branna i slicnih klubova.
Reci da Luka nije valja kad je ima 22-23 godine moze samo onaj koji ga nikad nije gleda.
E sad, sta ocekivat od Luke u Madridu,to je ipak druga stvar. Ja mislim da je cijena ipak malo prevelika i da Luka ipak vrijedi manje. Ne vjerujem da ce upast odma u prvih 11 i napraviti impact vec ce trebati neko vrijeme. Mislim da ce njegova statistika ipak biti bolja nego u Tott jer ovdje je okruzen sa vise kvalitetnih igraca. Samo da ne presjedi vecinu tekmi na klupi.
Nadam se da nece razocarat i da ce opravdat ulozene novce.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Valjda netrebam stavljat i utakmice protiv Ajaxa u gostima,Rennesa, Branna i slicnih klubova.
Reci da Luka nije valja kad je ima 22-23 godine moze samo onaj koji ga nikad nije gleda.
E sad, sta ocekivat od Luke u Madridu,to je ipak druga stvar. Ja mislim da je cijena ipak malo prevelika i da Luka ipak vrijedi manje. Ne vjerujem da ce upast odma u prvih 11 i napraviti impact vec ce trebati neko vrijeme. Mislim da ce njegova statistika ipak biti bolja nego u Tott jer ovdje je okruzen sa vise kvalitetnih igraca. Samo da ne presjedi vecinu tekmi na klupi.
Nadam se da nece razocarat i da ce opravdat ulozene novce.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Za ove mozgove što me citiraju, čitajte malo šta sam napisao, pa onda odgovarajte.
mandraX je napisao/la: Modrić je trenutno bolji, al' Pjanić ima talenat i vrijeme na svojoj strani, može da bude bolji od Modrića u budućnosti, naravno ako nastavi radit' kako treba.
Pa ti si stariji od mog dedebparena je napisao/la:1996 sam imao nesto vise od 20 godina i dobro se sjecam ovih trenutaka jer je Kodro donosio neprocjenjivu radost za napaceni BH narod. Pogledaj samo kako je poobaro golmana i odbranu kod drugog gola.Se7en je napisao/la:Ti se bas sjecas tih Mehini golova o si procitao kao vecina nas..Ne dizu samo Bosanci. Ko Miralema ne prati ne zna o onome sta ovaj djecak vec sad radi na terenu i koji je potencijal i zbog cega su vec sad mnogi veliki klubovi zainteresovani za njega. Naravno da mije drago da je medzu njima i Barsa i nadam se da ce nakon Mehe Kodre jos jedan Bosanac zaigrati za ovaj veliki klub. Kodru u Blaugrani jos nisu zaboravili a vjerujem i u Madridu. Kad se samo sjetim ona dva sjajna Mehina gola u el klasiku kad je Bosanac na pleca oborio veliki Real da vjerujem da ovdje ima "navijaca" Reala koji i nemaju pojma da se to desilo i ne tako davno. Al neki vide samo ono sto zele..koliko si tad imao godina, ako nije tajna ?
....
VIVA MEHO ....
[youtube][/youtube]
@Lesnar
imas pravo na svoje misljenje ali baci zavist za ledza - pojest ces prste od muke ....
nismo ih ni uporedzivali. ovako mlad je neuporedivo bolji ali ce to doci s vremenom.
cuvaj prste i zanoktice za vremena koja dolaze

❤ si baš. CMOKić
daj bože da Pjanić,Džeko Stevanović budu najbolji na svijetu,samo treba biti realan jer i jedan Giggs je bio super igrač a nikad nije igrao EP,SP prema tome dok nas ne odvedu na veliko takmičenje Modrić,Mandžukić i kompanija će biti 'bolji'.mandraX je napisao/la:Za ove mozgove što me citiraju, čitajte malo šta sam napisao, pa onda odgovarajte.
mandraX je napisao/la: Modrić je trenutno bolji, al' Pjanić ima talenat i vrijeme na svojoj strani, može da bude bolji od Modrića u budućnosti, naravno ako nastavi radit' kako treba.
Modric je bolji od Pjanica, gotovo.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Cekaj, sad je i Mandukic bolji od Džeke? To mjerilo je li bio na EP ne ovisi uvijek od datog igraca, nego okolnosti i ko su ti saigraci..Kalinic je bio na EP, pa je li i on bolji od Džeke?Nedimko je napisao/la:daj bože da Pjanić,Džeko Stevanović budu najbolji na svijetu,samo treba biti realan jer i jedan Giggs je bio super igrač a nikad nije igrao EP,SP prema tome dok nas ne odvedu na veliko takmičenje Modrić,Mandžukić i kompanija će biti 'bolji'.mandraX je napisao/la:Za ove mozgove što me citiraju, čitajte malo šta sam napisao, pa onda odgovarajte.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ovo mjerilo što neki potenciraju, da igrač mora odvesti repku na veliko takmičenje, da bi se smatrao velikim, je čista glupost.
Zašto? Pa evo npr. Messi se mogao roditi kao Luxemburžanin. Šta bi onda bilo? Ništa. Džaba njemu sva njegova genijalnost, talent i majstorstvo, mi Luxemburg opet ne bi vidjeli ni na EP ni na SP.
Da li bi u tom slučaju bio veliki? Apsolutno ! Isto kao i sada.
I da, je li to znači da naš Barbarez nije bio veliki fudbaler? Give me a break !
Zašto? Pa evo npr. Messi se mogao roditi kao Luxemburžanin. Šta bi onda bilo? Ništa. Džaba njemu sva njegova genijalnost, talent i majstorstvo, mi Luxemburg opet ne bi vidjeli ni na EP ni na SP.
Da li bi u tom slučaju bio veliki? Apsolutno ! Isto kao i sada.
I da, je li to znači da naš Barbarez nije bio veliki fudbaler? Give me a break !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Kakve sad yebene veze imaju Mandzukic i Dzeko sa ovom temom? Rasprava se vukla oko Modrica i Pjanica, zakljucili smo da je Modric bez ikakve dileme bolji od Pjanica i to je to.ZOI84 je napisao/la: Cekaj, sad je i Mandukic bolji od Džeke? To mjerilo je li bio na EP ne ovisi uvijek od datog igraca, nego okolnosti i ko su ti saigraci..Kalinic je bio na EP, pa je li i on bolji od Džeke?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Back on topic

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ima veze sa ovim postom gore, procitaj, ako ti nije mrskoD10S je napisao/la:Kakve sad yebene veze imaju Mandzukic i Dzeko sa ovom temom? Rasprava se vukla oko Modrica i Pjanica, zakljucili smo da je Modric bez ikakve dileme bolji od Pjanica i to je to.ZOI84 je napisao/la: Cekaj, sad je i Mandukic bolji od Džeke? To mjerilo je li bio na EP ne ovisi uvijek od datog igraca, nego okolnosti i ko su ti saigraci..Kalinic je bio na EP, pa je li i on bolji od Džeke?
Samo EP,SP puno znače jer Mandžo ode u Bayern a Edin na klupi ostaje,npr. da je Pjanić Hrvat danas bi igrao najmanje u Liverpoolu ili Juventusu.D10S je napisao/la:Kakve sad yebene veze imaju Mandzukic i Dzeko sa ovom temom? Rasprava se vukla oko Modrica i Pjanica, zakljucili smo da je Modric bez ikakve dileme bolji od Pjanica i to je to.ZOI84 je napisao/la: Cekaj, sad je i Mandukic bolji od Džeke? To mjerilo je li bio na EP ne ovisi uvijek od datog igraca, nego okolnosti i ko su ti saigraci..Kalinic je bio na EP, pa je li i on bolji od Džeke?
Pa i ne bas . Sta je to bio Modric bio uradio s svoje 22 god? Ispada da se Modric naosvajao titula i titula ,a zapravo nije nista specijalno uradio u svojoj karijeri . Bio je vazan igrac prosjecnog kluba i to je to . S druge strane,Pjanke je koliko-toliko bio dokazan u Lyonu . Igrao s njima LP,dao neke vazne i spektularne golove .Sada je u klubu koji je ajmo reci ,u rangu Tottanhema. Mislim da je do svoje 22 uradio vise nego Modric . Iako nisu isti tipovi igraca ,pa ih je malo i glupo porediti , ali je ocito da je Pjanic bolji u ofanzivnim zadacima ,dok je Modric u defanzivnim . Oba igraca imaju odlicnu viziju igre ,odlicne pasove,dok Pjanic mislim da ima bolju tehniku i kvalitetniji udarac .Johny je napisao/la:NE mogu da vjerujem da neko poredi Pjanica i Modrica.
Modric >>>>>>>>>>>>>>>>> Pjanic
Iako voli Mirketa on mora jos pure jesti da bi dosao u isti kos sa Lukom.
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 28 avg 2012, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
To ne mijenja cinjenicu da je Modric mnogo bolji od Pjanica.Nedimko je napisao/la:Samo EP,SP puno znače jer Mandžo ode u Bayern a Edin na klupi ostaje,npr. da je Pjanić Hrvat danas bi igrao najmanje u Liverpoolu ili Juventusu.
Da Messi igra za Palermo, da Xavi igra za Sporting, da Iniesta igra za Sunderland...
- tyler durden
- Kontakt:
Roma u rangu Totenhama

Nedimko je napisao/la:Samo EP,SP puno znače jer Mandžo ode u Bayern a Edin na klupi ostaje,npr. da je Pjanić Hrvat danas bi igrao najmanje u Liverpoolu ili Juventusu.D10S je napisao/la:Kakve sad yebene veze imaju Mandzukic i Dzeko sa ovom temom? Rasprava se vukla oko Modrica i Pjanica, zakljucili smo da je Modric bez ikakve dileme bolji od Pjanica i to je to.ZOI84 je napisao/la: Cekaj, sad je i Mandukic bolji od Džeke? To mjerilo je li bio na EP ne ovisi uvijek od datog igraca, nego okolnosti i ko su ti saigraci..Kalinic je bio na EP, pa je li i on bolji od Džeke?

❤ si baš. CMOKić
- tyler durden
- Kontakt:
Šta je smješno???tyler durden je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.