FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

savatihotece
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la savatihotece » 28 avg 2012, 11:55

madridist je napisao/la:Ima prijedloga da Gradina domaće tekme igra na Tušnju,prije nego u Orašju,dostupnije je navijačima hebiga karta 2,5km do Tz a bus svakih 10,15 minuta,tako da bi se prvoligaški nogomet mogao vratiti u Tz i prije nego Sloboda uspije izboriti prolaz iz federalne lige.Inače glupo je što klubovi koji su oduvijek imali dobru saradnju nisu odma uspostavili taj kontakt,logičnije je bilo nego ići u Gradačac.
Mislim da ovo i nije loš prijedlog. Mogla bi Tuzla kupiti FK Gradinu (ono ko u Americi) pa da se Sloboda džaba ne pati oko ulaska u PL, a nakon ove sezone Gradine u PL, promijenit joj ime u Sloboda i bog te veselio.
Stvarno dobar prijedlog o kojem bi trebalo raspravljati Općinsko vijeće TZ i načelnik Imamović.
Zadnja izmjena: savatihotece, dana/u 28 avg 2012, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 avg 2012, 11:56

Iskreno sad i ne ocekujem bodove sa strane,da se ne nadam necemu pa nakon meca u subotu razocaranje :evil: ako uspiju dobiti bice odlicno..sretno im ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

19Tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la 19Tuzla87 » 28 avg 2012, 13:14

savatihotece je napisao/la:
Mislim da ovo i nije loš prijedlog. Mogla bi Tuzla kupiti FK Gradinu (ono ko u Americi) pa da se Sloboda džaba ne pati oko ulaska u PL, a nakon ove sezone Gradine u PL, promijenit joj ime u Sloboda i bog te veselio.
Stvarno dobar prijedlog o kojem bi trebalo raspravljati Općinsko vijeće TZ i načelnik Imamović.
Gluplji post u životu nisam pročitao.

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 28 avg 2012, 13:55

19Tuzla87 je napisao/la:
Pa što bi se džaba bacale pare, kada je FK Gradina već u PL. Bolje lovu uložit u FK Gradinu da ostane u PL, a na kraju sezone joj promijenit ime u FK Sloboda, pa bi se u PL od iduće sezone takmičila pod imenom FK Sloboda. Ono što vrijedi u sadašnjoj FK Slobodi, na kraju sezone prebacit u FK Gradinu odnosno u FK Slobodu pošto će na kraju sezone promijeniti ime, a sadašnju FK Slobodu možemo prodati Srebreniku jer će im trebat manje love da održavaju klub u 1.ligi federacije, a Srebrenik onda može današnjoj FK Slobodi promijeniti ime u FK Gradina, tako bi Tuzla od FK Gradine, odnosno kada promijeni ime od FK Slobode imala premijerligaša, a Srebrenik bi mao bez velikih troškova od FK Slobode prvoligaša odnosno od FK Gradine jer će današnja FK Sloboda promijenit ime u FK Gradina.
Eto, baš super i vuci siti i ovce na broju.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 avg 2012, 14:16

uozbilji se.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 28 avg 2012, 14:36

Mene zanima šta je sa Jogunčićem,Kasapovićem,Okanovićem,Šmigalovićem-što oni ne igraju?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 avg 2012, 14:42

joksimovic je napisao/la:Mene zanima šta je sa Jogunčićem,Kasapovićem,Okanovićem,Šmigalovićem-što oni ne igraju?
nisu uopste u klubu, Smigi je klupa.

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 28 avg 2012, 15:07

19Tuzla87 je napisao/la:
Pa što bi se džaba bacale pare, kada je FK Gradina već u PL. Bolje lovu uložit u FK Gradinu da ostane u PL, a na kraju sezone joj promijenit ime u FK Sloboda, pa bi se u PL od iduće sezone takmičila pod imenom FK Sloboda. Ono što vrijedi u sadašnjoj FK Slobodi, na kraju sezone prebacit u FK Gradinu odnosno u FK Slobodu pošto će na kraju sezone promijeniti ime, a sadašnju FK Slobodu možemo prodati Srebreniku jer će im trebat manje love da održavaju klub u 1.ligi federacije, a Srebrenik onda može današnjoj FK Slobodi promijeniti ime u FK Gradina, tako bi Tuzla od FK Gradine, odnosno kada promijeni ime od FK Slobode imala premijerligaša, a Srebrenik bi mao bez velikih troškova od FK Slobode prvoligaša odnosno od FK Gradine jer će današnja FK Sloboda promijenit ime u FK Gradina.

al se dobro ismija :lol: , sve si lijepo zamislio. Sad zahtjeve pod ruku pa u općinu :lol: :lol: :lol

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 28 avg 2012, 15:15

Samo ću reći jedno uuuuuhhhhhhhh-nije to više ni S od naše Slobode.Ovi će nas dokrajčiti vidjet ćete,a toooliko sam im vjerovao i mislio da će stvari krenuti uzlaznom putanjom.Totalni sam pesimista,jer sa onakvom igrom nećemo nigdje dogurati.Još kad vidim da su naša djeca najbolji igrači Čelika,Sarajeva,Goška ....,a ovi ih i dalje tjeraju i ignorišu sve zbog par "stoja"-onda šta više reći nego jednostavno boli me srce, jer sam bio spreman umrijeti za Slobodu,a i toliko sam toga dao za nju.

green
Kontakt:

Post Postao/la green » 28 avg 2012, 15:35

joksimovic je napisao/la:Samo ću reći jedno uuuuuhhhhhhhh-nije to više ni S od naše Slobode.Ovi će nas dokrajčiti vidjet ćete,a toooliko sam im vjerovao i mislio da će stvari krenuti uzlaznom putanjom.Totalni sam pesimista,jer sa onakvom igrom nećemo nigdje dogurati.Još kad vidim da su naša djeca najbolji igrači Čelika,Sarajeva,Goška ....,a ovi ih i dalje tjeraju i ignorišu sve zbog par "stoja"-onda šta više reći nego jednostavno boli me srce, jer sam bio spreman umrijeti za Slobodu,a i toliko sam toga dao za nju.

Fala bogu neko normalan .....
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 avg 2012, 15:41

joksimovic je napisao/la:Samo ću reći jedno uuuuuhhhhhhhh-nije to više ni S od naše Slobode.Ovi će nas dokrajčiti vidjet ćete,a toooliko sam im vjerovao i mislio da će stvari krenuti uzlaznom putanjom.Totalni sam pesimista,jer sa onakvom igrom nećemo nigdje dogurati.Još kad vidim da su naša djeca najbolji igrači Čelika,Sarajeva,Goška ....,a ovi ih i dalje tjeraju i ignorišu sve zbog par "stoja"-onda šta više reći nego jednostavno boli me srce, jer sam bio spreman umrijeti za Slobodu,a i toliko sam toga dao za nju.
U 1. federalnoj kakve god vi igrace dovodili necete uspjet bez pomoci ljudi u crnom to vam treba bit jasno u startu
Neznam kakve igrace da imas kad mu sudija nedozvoli proci " onclick="window.open(this.href);return false;

ili ovako " onclick="window.open(this.href);return false;

Sa ispadima poput u gracanici bice vam sve teze i teze

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 28 avg 2012, 15:45

eminem22 je napisao/la:
19Tuzla87 je napisao/la: Pa što bi se džaba bacale pare, kada je FK Gradina već u PL. Bolje lovu uložit u FK Gradinu da ostane u PL, a na kraju sezone joj promijenit ime u FK Sloboda, pa bi se u PL od iduće sezone takmičila pod imenom FK Sloboda. Ono što vrijedi u sadašnjoj FK Slobodi, na kraju sezone prebacit u FK Gradinu odnosno u FK Slobodu pošto će na kraju sezone promijeniti ime, a sadašnju FK Slobodu možemo prodati Srebreniku jer će im trebat manje love da održavaju klub u 1.ligi federacije, a Srebrenik onda može današnjoj FK Slobodi promijeniti ime u FK Gradina, tako bi Tuzla od FK Gradine, odnosno kada promijeni ime od FK Slobode imala premijerligaša, a Srebrenik bi mao bez velikih troškova od FK Slobode prvoligaša odnosno od FK Gradine jer će današnja FK Sloboda promijenit ime u FK Gradina.

al se dobro ismija :lol: , sve si lijepo zamislio. Sad zahtjeve pod ruku pa u općinu :lol: :lol: :lol
Ne moram ja nosit zahtjev, mogu Vam ja otkucat pa poslat poštom na vašeg Gradonačelnika, vaše je samo da podržite ideju. Izbori su jbg, moraju vlastodršci ispoštovat vaše opravdane zahtjeve.
Naravno, prije svega treba sazvat zajedničku sjednicu općinskog vijeća Tuzla i općinskog vijeća Srebrenik, uz prisustvo gradonačelnika Imamovića i Barjaktarevića. Mogu se dogovoriti i o zajedničkom ulaganju, pa da Tuzli Srebrenik da kamena, a Tuzla njima tribinu(mogu rasklopit ovu nedovršenu).
Na ovaj način Tuzla kao velegrad će imati premijerligaša FK Gradinu, pardon FK Slobodu, a Srebrenik prvoligaša FK Slobodu, pardon FK Gradinu a dobiće i tribinu.
Ovo je vrlo ozbiljan prijedlog i treba ga promovirati na najvišem nivou. Hajd sa srećom.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 avg 2012, 15:46

Samo sto kamen vise nije srebrenicki, ja kako znam ono je prodato nekoj firmi iz hrvatske :D

blue815
Kontakt:

Post Postao/la blue815 » 28 avg 2012, 15:54

Tkanton je napisao/la:Samo sto kamen vise nije srebrenicki, ja kako znam ono je prodato nekoj firmi iz hrvatske :D
da li je bas prodat ??

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 28 avg 2012, 15:55

blue815 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Samo sto kamen vise nije srebrenicki, ja kako znam ono je prodato nekoj firmi iz hrvatske :D
da li je bas prodat ??
Ja govrim za ingram, ako ima jos neki. sory :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 28 avg 2012, 16:20

Ne smarajte s' glupostima i glupim prijedlozima.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 avg 2012, 16:32

19Tuzla87 je napisao/la:Dijete drago @green ,odyebi sa ove teme!
Jel se ovaj green zove Drago? :roll: :mrgreen: Drago Green. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 28 avg 2012, 16:53

eminem22 je napisao/la:
savatihotece je napisao/la: Pa što bi se džaba bacale pare, kada je FK Gradina već u PL. Bolje lovu uložit u FK Gradinu da ostane u PL, a na kraju sezone joj promijenit ime u FK Sloboda, pa bi se u PL od iduće sezone takmičila pod imenom FK Sloboda. Ono što vrijedi u sadašnjoj FK Slobodi, na kraju sezone prebacit u FK Gradinu odnosno u FK Slobodu pošto će na kraju sezone promijeniti ime, a sadašnju FK Slobodu možemo prodati Srebreniku jer će im trebat manje love da održavaju klub u 1.ligi federacije, a Srebrenik onda može današnjoj FK Slobodi promijeniti ime u FK Gradina, tako bi Tuzla od FK Gradine, odnosno kada promijeni ime od FK Slobode imala premijerligaša, a Srebrenik bi mao bez velikih troškova od FK Slobode prvoligaša odnosno od FK Gradine jer će današnja FK Sloboda promijenit ime u FK Gradina.

Ne moram ja nosit zahtjev, mogu Vam ja otkucat pa poslat poštom na vašeg Gradonačelnika, vaše je samo da podržite ideju. Izbori su jbg, moraju vlastodršci ispoštovat vaše opravdane zahtjeve.
Naravno, prije svega treba sazvat zajedničku sjednicu općinskog vijeća Tuzla i općinskog vijeća Srebrenik, uz prisustvo gradonačelnika Imamovića i Barjaktarevića. Mogu se dogovoriti i o zajedničkom ulaganju, pa da Tuzli Srebrenik da kamena, a Tuzla njima tribinu(mogu rasklopit ovu nedovršenu).
Na ovaj način Tuzla kao velegrad će imati premijerligaša FK Gradinu, pardon FK Slobodu, a Srebrenik prvoligaša FK Slobodu, pardon FK Gradinu a dobiće i tribinu.
Ovo je vrlo ozbiljan prijedlog i treba ga promovirati na najvišem nivou. Hajd sa srećom.[/quote]
Oj majko,na svakakve tipove će čovjek naletit na ovom forumu..odavno ništa gluplje nisam pročito..imaš ideje ko Čombe.. :lol: :lol: :lol:
OFK Gradina Srebrenik

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 28 avg 2012, 17:18

Zar je vama toliko dosadno ? :lol:

19RA81
Kontakt:

Post Postao/la 19RA81 » 28 avg 2012, 17:26

Kakvi su rezultati nakon prva 4. kola ?
P.S Sve najbolje u nastavku sezone i da opet aBd udjete u PLBIH :D Pozzzz
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Zlatu075 i 7 gostiju.