Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
mandrax pa naravno da će Totti, de Rossi ízjavit da je izvrstan kad igraju sa njim,šta će drugo reć,neće reć ma ko njega dovede,ko je ovaj papak itd.
Mi ga previše uzdižemo i činjenica je da trenutno nije neka klasa,što ne znači da neće biti u budućnosti.
Trenutno je Modrić za njega space-shuttle i smiješno ih je uspoređivati
Mi ga previše uzdižemo i činjenica je da trenutno nije neka klasa,što ne znači da neće biti u budućnosti.
Trenutno je Modrić za njega space-shuttle i smiješno ih je uspoređivati
1996 sam imao nesto vise od 20 godina i dobro se sjecam ovih trenutaka jer je Kodro donosio neprocjenjivu radost za napaceni BH narod. Pogledaj samo kako je poobaro golmana i odbranu kod drugog gola.Se7en je napisao/la:Ti se bas sjecas tih Mehini golova o si procitao kao vecina nas..Ne dizu samo Bosanci. Ko Miralema ne prati ne zna o onome sta ovaj djecak vec sad radi na terenu i koji je potencijal i zbog cega su vec sad mnogi veliki klubovi zainteresovani za njega. Naravno da mije drago da je medzu njima i Barsa i nadam se da ce nakon Mehe Kodre jos jedan Bosanac zaigrati za ovaj veliki klub. Kodru u Blaugrani jos nisu zaboravili a vjerujem i u Madridu. Kad se samo sjetim ona dva sjajna Mehina gola u el klasiku kad je Bosanac na pleca oborio veliki Real da vjerujem da ovdje ima "navijaca" Reala koji i nemaju pojma da se to desilo i ne tako davno. Al neki vide samo ono sto zele..koliko si tad imao godina, ako nije tajna ?

VIVA MEHO ....
[youtube][/youtube]
@Lesnar
imas pravo na svoje misljenje ali baci zavist za ledza - pojest ces prste od muke ....
nismo ih ni uporedzivali. ovako mlad je neuporedivo bolji ali ce to doci s vremenom.
cuvaj prste i zanoktice za vremena koja dolaze

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- tyler durden
- Kontakt:
sta BA , 96te imao vise od 20 godina

bparena
jednom si spominjao kako imaš djevojku,nije da sam sklon predrasudama,ali mi nešto neobičajno da neko ko je u godini 1996 imao 20 i nešto godina,u godini 2012 ima djevojku.
jednom si spominjao kako imaš djevojku,nije da sam sklon predrasudama,ali mi nešto neobičajno da neko ko je u godini 1996 imao 20 i nešto godina,u godini 2012 ima djevojku.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zasto se raspravljate s trolom, pa vidite da frajer nije normalan. Samo sere po temi, laze, petlja, kontrira i glupira se. Ignore mu puknite i svi cemo mirni biti
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Idi placi moderatoru al eto da znas - frajer je normalan i korektan - ne sere i ne laze i ne kontrira. Ne moras se sakrivat pod tepih i pozivat ostale forumase na bojkot normalne price i vrijedzat ostale ljude koji ne misle kao ti.Raul7 je napisao/la:Zasto se raspravljate s trolom, pa vidite da frajer nije normalan. Samo sere po temi, laze, petlja, kontrira i glupira se. Ignore mu puknite i svi cemo mirni biti
Znam da su oni koji banuju madridisti i ne moras me na to napominjat jer necu da mi opet pljunu u lice pod pricom da spamujem i slicno. Da se ja pitam ja bih tebe banovo ali eto ovo moje pisanje je nekorektno a to tvoje vredzanje mene je korektno.
Viva Meho - viva Barca. Nadam se da ti to toliko ne smeta da bi ti se odmah oci zakrvavile od mrznje.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ojjj

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pjanić kad odvede BIH na veliko takmičenje tek tada može u istu rečenicu sa Modrićem,do tada je samo ligaški fudbaler.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
NE mogu da vjerujem da neko poredi Pjanica i Modrica.
Modric >>>>>>>>>>>>>>>>> Pjanic
Iako voli Mirketa on mora jos pure jesti da bi dosao u isti kos sa Lukom.
Modric >>>>>>>>>>>>>>>>> Pjanic
Iako voli Mirketa on mora jos pure jesti da bi dosao u isti kos sa Lukom.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Pjanic kad odvede? Koliko se ja sjecam igra 11 igraca, Luka nije sam odveo hrvatsku na EP. Luka je od Pjanica stariji 4 godine, u Pjanicevim godinama nije ništa bio bolji. Dobar igrac jeste, ali mnogo više pretjeruju u hvaljenju Luke nego Pjanica. O Luki se sada prica kao da je Messi. Ima 26 god.a ni jednu nagradu, medalju kao igrac niti s klubom. U Tot. nije bas da je igrao sa bezveznjacima, bilo je tu fantasticnih igraca, pa ništa. Ok njegova tacna dodavanja, razigravanje, ali ako koštas 40 mil, trebas znti i zabiti, riješiti utakmicu, krenuti naprijed, proci nekoliko igraca, a od Luke to nismo nikad vidjeli. Da li ce uspjeti u Realu vidjet cemo, ali on meni po do sad prikazanom nije neki igrac. Što se Pjanica tice, sve te silne priceo Barci i raznim ponudama za njega, nisu Bosanci pisali o tome, nego stranci i oni su ti koji uzdižu Pjanica. Šta ce biti s Pjanicem u Lukinim godinama vidjet cemo
- tyler durden
- Kontakt:
ako nastavi kao i do sad, bice novi Elvir BaljicZOI84 je napisao/la:Pjanic kad odvede? Koliko se ja sjecam igra 11 igraca, Luka nije sam odveo hrvatsku na EP. Luka je od Pjanica stariji 4 godine, u Pjanicevim godinama nije ništa bio bolji. Dobar igrac jeste, ali mnogo više pretjeruju u hvaljenju Luke nego Pjanica. O Luki se sada prica kao da je Messi. Ima 26 god.a ni jednu nagradu, medalju kao igrac niti s klubom. U Tot. nije bas da je igrao sa bezveznjacima, bilo je tu fantasticnih igraca, pa ništa. Ok njegova tacna dodavanja, razigravanje, ali ako koštas 40 mil, trebas znti i zabiti, riješiti utakmicu, krenuti naprijed, proci nekoliko igraca, a od Luke to nismo nikad vidjeli. Da li ce uspjeti u Realu vidjet cemo, ali on meni po do sad prikazanom nije neki igrac. Što se Pjanica tice, sve te silne priceo Barci i raznim ponudama za njega, nisu Bosanci pisali o tome, nego stranci i oni su ti koji uzdižu Pjanica. Šta ce biti s Pjanicem u Lukinim godinama vidjet cemo

- maximusdecimus
- Kontakt:
matori, izvini ali stvarno moram spomenuti ovo tvoje "dz", baš nekako bode u očibparena je napisao/la:Idi placi moderatoru al eto da znas - frajer je normalan i korektan - ne sere i ne laze i ne kontrira. Ne moras se sakrivat pod tepih i pozivat ostale forumase na bojkot normalne price i vrijedzat ostale ljude koji ne misle kao ti.Raul7 je napisao/la:Zasto se raspravljate s trolom, pa vidite da frajer nije normalan. Samo sere po temi, laze, petlja, kontrira i glupira se. Ignore mu puknite i svi cemo mirni biti
Znam da su oni koji banuju madridisti i ne moras me na to napominjat jer necu da mi opet pljunu u lice pod pricom da spamujem i slicno. Da se ja pitam ja bih tebe banovo ali eto ovo moje pisanje je nekorektno a to tvoje vredzanje mene je korektno.
Viva Meho - viva Barca. Nadam se da ti to toliko ne smeta da bi ti se odmah oci zakrvavile od mrznje.

Jarane pa ni o Luki nisu pisali Hrvati,nego strani mediji,i ako ga toliko hvali Ferguson,Murinho,Wenger pa valjda vrijedi toliko.Odavno su prošla vremena kad su igrači kao Pape igrali za siću,a malo mi previše uzdižemo svoje a najveći uspjeh nam je baraž.ZOI84 je napisao/la:Pjanic kad odvede? Koliko se ja sjecam igra 11 igraca, Luka nije sam odveo hrvatsku na EP. Luka je od Pjanica stariji 4 godine, u Pjanicevim godinama nije ništa bio bolji. Dobar igrac jeste, ali mnogo više pretjeruju u hvaljenju Luke nego Pjanica. O Luki se sada prica kao da je Messi. Ima 26 god.a ni jednu nagradu, medalju kao igrac niti s klubom. U Tot. nije bas da je igrao sa bezveznjacima, bilo je tu fantasticnih igraca, pa ništa. Ok njegova tacna dodavanja, razigravanje, ali ako koštas 40 mil, trebas znti i zabiti, riješiti utakmicu, krenuti naprijed, proci nekoliko igraca, a od Luke to nismo nikad vidjeli. Da li ce uspjeti u Realu vidjet cemo, ali on meni po do sad prikazanom nije neki igrac. Što se Pjanica tice, sve te silne priceo Barci i raznim ponudama za njega, nisu Bosanci pisali o tome, nego stranci i oni su ti koji uzdižu Pjanica. Šta ce biti s Pjanicem u Lukinim godinama vidjet cemo
O ljudi, topic je Real Madrid, kažite mi na temu šta ima novo ? 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- maximusdecimus
- Kontakt:
gledaj ovako, Luka je sa 20 godina igrao na SP, sa 21 godinom je već bio jedan od glavnih igrača u kvalifikacijama i pomogao Hrvatskoj da završi u grupi ispred Engleske, sa 22 godine je igrao četvrtfinale EURA 2008. i od strane UEFE izabran u idealni tim EURA. nakupilo se tu još i dosta dobrih utakmica u dresu Dinama protiv Arsenala (tada ga je Wenger želio dovesti,ali nije uspio(Maminjo mu spuco cijenu), pa je poslije pričao kako je presitan za Englesku), protiv Werdera(tada je zainteresirao pola Bundeslige), izbacivanje Ajaxa iz Europe,onda je odigrao dosta dobrih utakmica i u dresu Zrinjskog, to znaju svi koji prate premijer ligu, itd..tako da ti priča kako Modrić sa 20,21,22 nije bio dobar kao Pjanić ne pije vode. opet kažem, Pjanić će možda napraviti i bolju karijeru od Modrića i postati bolji igrač, ali to trenutno nije. osim udarca, sve je na strani Modrića, od tehnike, brzine do agresivnosti i općenito igre u odbraniZOI84 je napisao/la:Pjanic kad odvede? Koliko se ja sjecam igra 11 igraca, Luka nije sam odveo hrvatsku na EP. Luka je od Pjanica stariji 4 godine, u Pjanicevim godinama nije ništa bio bolji. Dobar igrac jeste, ali mnogo više pretjeruju u hvaljenju Luke nego Pjanica. O Luki se sada prica kao da je Messi. Ima 26 god.a ni jednu nagradu, medalju kao igrac niti s klubom. U Tot. nije bas da je igrao sa bezveznjacima, bilo je tu fantasticnih igraca, pa ništa. Ok njegova tacna dodavanja, razigravanje, ali ako koštas 40 mil, trebas znti i zabiti, riješiti utakmicu, krenuti naprijed, proci nekoliko igraca, a od Luke to nismo nikad vidjeli. Da li ce uspjeti u Realu vidjet cemo, ali on meni po do sad prikazanom nije neki igrac. Što se Pjanica tice, sve te silne priceo Barci i raznim ponudama za njega, nisu Bosanci pisali o tome, nego stranci i oni su ti koji uzdižu Pjanica. Šta ce biti s Pjanicem u Lukinim godinama vidjet cemo
BHT1 reprizira Lukin izborzizu1991 je napisao/la:O ljudi, topic je Real Madrid, kažite mi na temu šta ima novo ?
U svijetu ništa novozizu1991 je napisao/la:O ljudi, topic je Real Madrid, kažite mi na temu šta ima novo ?

Inače se nadam da će Kaka dobit priliku sutra.Puno je bolji u predsezoni bio od Ozila,a ovaj svodnik očigledno umislio da ga niko ne može izbacit iz ekipe.Ako ne bude Kaka nek bude Granero ili neko drugi

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
U koliko je sati, nisam sve detalje " upratio " kako treba ?Nedimko je napisao/la:BHT1 reprizira Lukin izbor

Pa šta je s onim Kakom, nije sada bio u rosteru niti za Superkup, a bome niti za Ligu protiv Getafea, ako se ne varam. Da neće Mourinho da ga se riješi ?LBJ MVP je napisao/la: U svijetu ništa novo![]()
Inače se nadam da će Kaka dobit priliku sutra.Puno je bolji u predsezoni bio od Ozila,a ovaj svodnik očigledno umislio da ga niko ne može izbacit iz ekipe.Ako ne bude Kaka nek bude Granero ili neko drugi
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ne znam šta ikome normalnom na ovo objašnjenje treba dodati.Monolog je napisao/la:Pjanić ima bolji šut, mlađi je i zabio je Realu. Sve ostalo ide na Modrićev mlin. Ne želim da ulazim u priču "šta ako Pjanić nastavi da se razvija", jer je to nebitno u ovom trenutku. Realnost je da je Modrić bolji i provjereniji igrač i to je to. Ko to ne vidi, il' je slijep il' iznerviran hrvatskim medijima koji danonoćno plasiraju vijesti o Luki.
A što se Pjanića tiče ,ne sumnjam da će ako igrama privuče pažnju završiti u bijelom dresu Madrida, a onda ,onda će cijela Bosna opet za Madrid navijat a vi kukavci što glumite da navijate za catalonske odcjepljivače ćete promijeniti nickove i avatare i postat madridiste(opet)

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.