FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2012, 18:34

Ovakav triler oko transfera Martineza ne bi bolje izrežirao ni sam Hitchcock.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 avg 2012, 18:39

Jel' uso u avion, nabijem ga? :mrgreen:
#divovi

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 avg 2012, 19:02

Treca kasika kaze da Martinez nece doci u Bayern, a peta pokazuje da je neki spanski cigan bacio sihire. Usluge sihirbaza su preporucljive!
Sent from my Philips Smart TV.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 avg 2012, 19:26

Kako navodi Dailly Mail,City u narednih nekoliko sati salje ponudu za Martineza?!

Ovo nema ni u meksickim sapunicama,toalet papir ili Marca navodi da je Martinez danas trenirao sa Bilbaom.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2012, 19:34

Daily Mail. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 avg 2012, 19:37

Ja ne znam sta su toliko zapeli za Martineza.
Ocigledno je da ga nece pustiti iz Bilbao-a.
Zar nije bolje poslati nekih 25 miliona za Sneijdera koji je duplo potrebniji Bayernu, duplo bolji igrac, provjerena klasa, itd .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 27 avg 2012, 19:48

M4kaveli je napisao/la:Ja ne znam sta su toliko zapeli za Martineza.
Ocigledno je da ga nece pustiti iz Bilbao-a.
Zar nije bolje poslati nekih 25 miliona za Sneijdera koji je duplo potrebniji Bayernu, duplo bolji igrac, provjerena klasa, itd .. ?
Nit je potreban Bayernu taj tip igraca , nit je duplo bolji igrac od Martineza.
Martinez je za svoje godine i znanje koje ima najbolji DM na Svijetu.

Svaki dinar ce ovaj momak zasigurno isplatiti.Podjednako dobar i u napadu i u odbrani sa Schweinijiem ce ciniti jedan od najmocnijih veznih redova sto je Bayo ikada imao.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 avg 2012, 19:51

Kako nije potreban ?
Pa to je taj ofanzivni vezni koji je najpotrebniji Bayernu.
Ne mora to biti Sneijder, ali takav tip igraca.
Npr. Silva ili Fabregas bi ovakav Bayern ucinili duplo boljim klubom ¨!
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 27 avg 2012, 19:53

Marco Fabian na meti Bayerna.Ovaj momak je oduševio na Olimpijskim igrama.Gledao sam ga par puta i dobro bi nam došao.

http://espndeportes.espn.go.com/news/st ... type=story" onclick="window.open(this.href);return false;
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 avg 2012, 20:00

M4kaveli je napisao/la:Kako nije potreban ?
Pa to je taj ofanzivni vezni koji je najpotrebniji Bayernu.
Ne mora to biti Sneijder, ali takav tip igraca.
Npr. Silva ili Fabregas bi ovakav Bayern ucinili duplo boljim klubom ¨!
Bi jedan Sneijder koristio Bayernu, radi se o jednom od najboljih kreativaca, ali stvar je u tome da se filozofija igre gradi na drugi način. Stručni štab ima druge zamisli i meni se ova zamisao s Martinezom sviđa, jer moguće je da će on sam preuzet šesticu, a Schweini će biti ofanzivniji. Ja ne vidim pravu potrebu za desetkom u ovom sistemu igre, gdje su krila jaka. A uvijek se može igrat s nekim polušpicem ili hajd da nazovemo improvizovanom desetkom, jer jedan Shaqiri može desetku odradit, a npr Muller kad igra, onda je za njega pravi izraz polušpic, a ne desetka. Znači s Martinezom bi se samo uspostavio još fleksibilniji način igre i zato bi on bio pun pogodak. Dobivaju se tad nove dimenzije u igri i mogučnosti. Pisali smo o tome već ovde.

A jest ovo sve ludo postalo oko Martineza, mediji se natječu ko će ponudit ekskluzivu i zato sviju izluđuju. Teško je i pronaći najtačniju informaciju, ali mislim da će on stići tokom sedmice u Munchen. Do petka i mora stići, ako će prelazit, a i dalje očekujem da će se transfer realizovat. Bila bi baš luda i totalno neobična situacija da se ne realizuje. :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 avg 2012, 20:20

effe_sa je napisao/la: Bi jedan Sneijder koristio Bayernu, radi se o jednom od najboljih kreativaca, ali stvar je u tome da se filozofija igre gradi na drugi način. Stručni štab ima druge zamisli i meni se ova zamisao s Martinezom sviđa, jer moguće je da će on sam preuzet šesticu, a Schweini će biti ofanzivniji. Ja ne vidim pravu potrebu za desetkom u ovom sistemu igre, gdje su krila jaka. A uvijek se može igrat s nekim polušpicem ili hajd da nazovemo improvizovanom desetkom, jer jedan Shaqiri može desetku odradit, a npr Muller kad igra, onda je za njega pravi izraz polušpic, a ne desetka. Znači s Martinezom bi se samo uspostavio još fleksibilniji način igre i zato bi on bio pun pogodak. Dobivaju se tad nove dimenzije u igri i mogučnosti. Pisali smo o tome već ovde.
+1 8-)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 avg 2012, 21:00

Johny je napisao/la:Svaki dinar ce ovaj momak zasigurno isplatiti.Podjednako dobar i u napadu i u odbrani sa Schweinijiem ce ciniti jedan od najmocnijih veznih redova sto je Bayo ikada imao.
potpisujem
Saurman je napisao/la:Ovakav triler oko transfera Martineza ne bi bolje izrežirao ni Hitchcock.

potpisujem
ovo jos nisam vido da ovako jedan klub i uprava kluba moze biti djubre ali ono bas u pravom smislu znaci igrac otvoreno kaze da hoce u bajern spreman je se odreci 2 mil,po godini plate klub je dobio trazenu cifru u cemu je problem ocigledno je da je nekome guzica vise zinula nego sto moze ,jebu svoje navijace a pogotovu nase u zdrav mozak stvarno ovo je previse.martinez bolje ti je da si u avionu u suprotnom u suprotnom je.at cu ti mariju pa ti vidi :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 27 avg 2012, 21:32

FRANK RIBERY buraz daj ba nabrzaka jednu dovu ko protiv reala i celsia al ovaj put da nam onaj djasmin iz espania dodje. :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 avg 2012, 21:36

Nije mi jasno jel trebao sletjeti u 20:20(ako je uopste krenuo)ili avion polijece iz spanije u 20:20 ? Toliko sam iznerviran da mi vise nista nije jasno,molim ako moze da mi ko pojasni.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 avg 2012, 21:51

Bit cu kratak. Treba sacekati jasan signal iz uprave da je dogovor postignut. Ovo sto mediji pisu, na kraju kada sumiras, zapazis da je sve kontradiktorno jedno sa drugim. Ovdje se radi o jednom velikom transferu za Njemacku sportsku javnost i sasvim je za ocekivati od tamosnjih medija da ce spekulisati.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 avg 2012, 22:22

Omerbavarac je napisao/la: Truba nije lose odigrao protiv Furtha, ali on nije bek pa cak ni u ovakvim slucajevima kada fali igraca. Prema naprijed nije nista napravio, a to kod Bayerna nisam navikao gledati.
bilo je dosta rotacija naprijed,Muller,Shaqiri i Robben su stalno mijenjali strane.Npr,Robben kad je pucao ono na gol,pa se odbila lopta do Mandze je bio na desnoj strani,a kad je ubacio loptu,pa odbrambeni Furtha skrenuo u gol bio je na lijevoj strani...tako da nisam ni njih trojicu vidjao u defanzivnim ulogama (osim Robbena jednom kad je ono gurnuo loptu Neueru),vjerovatno je Badstuber dobio naredjenje da ne ide naprijed toliko,iako je jednom imao neki izlet,ali se brzo vratio :D

secer je napisao/la: ja ne bi. gvardiola je moj prvi pik 8-)

:!: :!: :!: :mrgreen:
M4kaveli je napisao/la: Al bojim se da bi sa sobom mogao dovesti pola Barcelone u Munchen :mrgreen:
bujrum,bujrum :D
samo onaj otpad s klupe nek' ne vodi :D
kad malo bolje razmislim,jedino Iniestu da dovede...ostale pozicije su pokrivene,pogotovo ako Martinez dodje,a Messi ionako nigdje nece preci i nije da "nemamo mjesta" za Messija (da me neko ne skonta pogresno),ali ne znam kako bi njega uklopili u Bayernov tim,na koju pozijicu?
anelbavarac je napisao/la:Sto se mene tice eto vam ga dzaba,treba li sta doplatit?
drug,dva puta razmisli prije nego sto kazes tako nesto za Kroosa ;)
njegove igre sad na pocetku sezone nisu idealne,ali doce on u formu.Uostalom,njemu su 22 godine :!: sta ce tek da radi za koju godinu ;)
#miasanmia

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 27 avg 2012, 23:55

ja mislim da bi schweinsteiger mogao eksplodirati ove sezone(naravno ukoliko ga zaobiđu ozljede)ako dođe martinez koji bi obavljao funkciju def.veznog a schweini bi mogao biti vise koristan naprijed

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 avg 2012, 00:35

badstuber je napisao/la:ja mislim da bi schweinsteiger mogao eksplodirati ove sezone(naravno ukoliko ga zaobiđu ozljede)ako dođe martinez koji bi obavljao funkciju def.veznog a schweini bi mogao biti vise koristan naprijed
Eh ti si jedini koji je javno iznio takvo misljenje,a i ja ga dijelim samo nisam smio iznije u javnost!!!
Stern des Südens

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 avg 2012, 01:03

proFCB je napisao/la:
badstuber je napisao/la:ja mislim da bi schweinsteiger mogao eksplodirati ove sezone(naravno ukoliko ga zaobiđu ozljede)ako dođe martinez koji bi obavljao funkciju def.veznog a schweini bi mogao biti vise koristan naprijed
Eh ti si jedini koji je javno iznio takvo misljenje,a i ja ga dijelim samo nisam smio iznije u javnost!!!
schweinsteiger je napisao/la: Volio bih ovo da vidim

Neuer
Lahm - Boa - Badstuber - Alaba
Gustavo - Javi
Robben - Schweini - Ribery
Mandzukic

i to prije 15ak dana :)

a prosle godine je bilo puno govora o tome zasto je Schweini prestao raditi,npr.,ovo :
[youtube][/youtube]

i zakljucak je bio bas to sto ima vise defanzivnu ulogu i kada krene naprijed,iza ledja promaha :D
#miasanmia

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 28 avg 2012, 10:34

danas je 60. rođendan našem Karlu Hopfneru

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.