Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Luka je tu ,cijelo ljeto govorim da bi nam Maicon lego ko šaronji motka,s njim bi dosta toga bilo olakšano,svaka čast Alvaru al klupa mu na čelu piše.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
To nema veze, super kup se okarakterise kao prijateljska utakmica, isto tako Tito ce biti na klupi Barcelone.madridist je napisao/la:nije on igro u nedjelju,karton popio na klupi jer je spomenuo sudijinu mamu
Coentrao nece igrati sljedece kolo lige..
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
iiiii evooooooooooo gaaaaaaaaabparena je napisao/la:Yebo vas on. Miralem Pjanic je 10x bolji samo mi pravo zao sto ga Roma ne zeli da proda Barseloni. Ali ima vremena. Za ovo strasilo ovo je posljednji voz....ŠB_Fidelis je napisao/la:Modric ce dokazati svima jos u Realu da je svjetska klasa od igraca.
Tko sumnja u njegovu klasu, zaista ne prati i ne razumije nogomet kao takav. Uostalom, kad te trazi osobno Mourinho i Real, u 90 posto slucajeva je tu sve receno.

Djes bparena druze sta ima?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
evo arene iz banovicaaaaaa 
Al slazem se sa tobom da je Pjanke veci talenat od Modrica
(po prvi put)

Al slazem se sa tobom da je Pjanke veci talenat od Modrica

(po prvi put)
hoču postat,neču postat na pdf-Madrid,ma hoču pa u qrac sve...
arena se vratia,saćemo vidjet kako Musa dere jarca.(zahebo ma4kalevija,pentardu i rom arija skupa) 

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Slazem se u potpunosti,Kakava bi to odbran bila Marcelo,Pepe,Ramos,Maicon,mada ja bi vise volio gledat Ramosa na beku,covjek ima centarsut za 10.madridist je napisao/la:Luka je tu ,cijelo ljeto govorim da bi nam Maicon lego ko šaronji motka,s njim bi dosta toga bilo olakšano,svaka čast Alvaru al klupa mu na čelu piše.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ramosa na beku je "otkrio" Aragones i on je tu king al koga stavit u per sa Pepeom? Albiol u prvih 11 obično ima efekt viagre na navijače Barce.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
A pa mogli smo Martineza dovesti,a i Chielini nije los samo sumnjam da bi ga juve pustio,neznam vise bi volio novog stopera vidjet,al kad vec nece Ramosa na beka vracat onda Maicon jeodlicno rjesenje,mi imamo takve napadace koji traze centarsut a niko osim Di marie im to nemoze pruzit,a pogotovo Coentrao i Arbeloa.
@emir
Nema nista bitno. Samo sam ohladio ovog real/manijakalnog foruma pa ponekad samo iz zeze napisem ponesto. Inace i dalje pratim Barsu i pisem/zayebayem/zayebaju me na drugim forumima i sve je OK.
p.s. banovati ljude samo u periodu "velikih tekmi" i to bez ikakvog razloga (izmisle spamiranje) i posta to se samo ovdje desavalo. Emire svako dobro i tebi i ostalim navijacima Reala, a onoga sto navijace Barselone naziva kopiladima i ne ocekujem banovanje. Nekorektno al to je SS.ba
Nema nista bitno. Samo sam ohladio ovog real/manijakalnog foruma pa ponekad samo iz zeze napisem ponesto. Inace i dalje pratim Barsu i pisem/zayebayem/zayebaju me na drugim forumima i sve je OK.
p.s. banovati ljude samo u periodu "velikih tekmi" i to bez ikakvog razloga (izmisle spamiranje) i posta to se samo ovdje desavalo. Emire svako dobro i tebi i ostalim navijacima Reala, a onoga sto navijace Barselone naziva kopiladima i ne ocekujem banovanje. Nekorektno al to je SS.ba
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
I tebi svako dobro,takvo je pisanje je neprimjerno ,Valjda ce moderatori to sakcijonisati ,svi mi imamo razlicita misljenja i tu smo na forumu da diskutujemo,a ima i navijaca Barce koji dodju ovdje provocirat,i psovat al njima na dusu njihov odgoj...bparena je napisao/la:@emir
@bparena molim te reci da se šališ,čuj Pjanić bolji od Modrića :O čovječe budi malo objektivan
I majke ti odakle ti to da je Barca trazila Pjanića? To možeš pročitati samo na OBN-u xD
I majke ti odakle ti to da je Barca trazila Pjanića? To možeš pročitati samo na OBN-u xD
Pjanić da igra u Engleskoj imao bi cijenu istu k'o i ovaj skočimiš.
1. NI U SNU SE NE SALJIM I PONOSNO TVRDIM sve to sto sam napisao i apsolutno ozbiljno stojim iza toga.Lesnar je napisao/la:@bparena molim te reci da se šališ,čuj Pjanić bolji od Modrića :O čovječe budi malo objektivan
2. Miralem Pjanic je vec sad mnogo korisniji i bolji a dosta mladzi od Modrica
3. Mnogi sportski izvori su objavili Barceloninu zainteresovanost za Bosanskog bisera. (i Romino odbijanje prodaje)
4. Ako ikada dodze do tog transfera - svi Bosanci i Hercegovci ce biti uz Blaugranu a to me cini sretnim.
5. Evo ti neki od naslova i linkova pa sam vidi da li je to sve OBN.

http://www.espoirsdufootball.com/25247- ... janic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sport.es/es/noticias/barca/r ... ic-2186579" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wort.lu/fr/view/l-as-rome-re ... 51ba5e9cf2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://cesololaroma.org/25m-du-barca-re ... e-osvaldo/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.jeuxvideo.com/forums/1-20-19 ... pjanic.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Trazi dalje - ima toga jos ....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Čuj, Pjanić bolji od Modrića.
Pa to je kao da porediš Ronalda sa Messijem.
Be real boy.
Be real boy.
FKKC1932 je napisao/la:Čuj, Pjanić bolji od Modrića.
Be real boy.
Iskreno drago mi je da je i Luka dosao u Madrid, ali izgleda da ce neko crknuti od muke kad Miralem predze u jos vecu ekipu od Rome. Vi koji i ne pratite i ne znate nista o Pjanketu uskoro ce te znati o cemu se pise i zbog cega je Barcelona zainteresovana za Miralema. Ja ovdje nisam stavljao u ravan Modrica i Pjanica vec sam iznjeo svoje misljenje da je Miralem i bolji, ali vidjecemo to uskoro. Mnoge glave ce osijediti od muke ali mi Pjanica volimo i nije cudo sto je Barca bacila oko na naseg bisera.
p.s. Miralem u kontinuitetu daje dobre partije u Romi, sto ne bih rekao za Luku. Al haj... vidjecemo

Daj rerna koncentrisi se malo, znam da nisi dugo pisao pa sad hoces da nadoknadis, ali ne valja ni svasta pisati. Pjanic ako igdje ode u ovom prijelaznom roku otici ce u Tottenham kao zamjena za Luku. Nije nista lose sto ti volis citati naslove kako njega trazi Barcelona, ali kada malo razmislis to je isto kao da neko objavi da je Real zainteresovan za Cecha ili Neuera.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
1. Engleska liga je duplo jaca od italijanske
2. Modric je trenutno bolji igrac od Pjanica
3. Pjanic ima veliki potencijal i mogao bi biti bolji od Modrica
2. Modric je trenutno bolji igrac od Pjanica
3. Pjanic ima veliki potencijal i mogao bi biti bolji od Modrica
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
2.Mlađi*-Bosanac bi to trebao znatibparena je napisao/la: 2. Miralem Pjanic je vec sad mnogo korisniji i bolji a dosta mladzi od Modrica
4. Ako ikada dodze do tog transfera - svi Bosanci i Hercegovci ce biti uz Blaugranu a to me cini sretnim.
4.Dođe*-Isto kao i pod 2
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pjanic nikad nije bio bolji od Modrica. Nije sad da je Modric neka svjetska klasa, al nije ni Pjanic toliko dobar igrac koliko ga bosanci dizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.