kolko si siguran u to jer hocu jednu bejzbola a neznam koju da proberemThecoldfear je napisao/la:od mene jedan za veceras
Pittsburgh-St.Louis 2 1,80 bejzbol

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
kolko si siguran u to jer hocu jednu bejzbola a neznam koju da proberemThecoldfear je napisao/la:od mene jedan za veceras
Kardinali su kompletni i Lohse je u sjajnoj formi. Pirati ce biti bez 2 igraca Freese 100% ne igra. Meni je ovo siguran par jer ja igram vecinu parova single.emir18 je napisao/la:kolko si siguran u to jer hocu jednu bejzbola a neznam koju da proberemThecoldfear je napisao/la:od mene jedan za veceras
Azeri imaju 3 Amera ali samo jedan naturalizirani igrac smije biti u ekipi(kao sto je slucaj u Spanije jer Mirotic ne moze igrat zbog Ibake) tako da ce danas igrat jedan od ove trojice Caroll,Fisher i Caner-Medley,Azeri igraju za 6 igraca u rotaciji a Njemci sa 10 i jos Njmece vodi Pešić koji je mozda najveci takticar uz Dudu Ivkovica u Europi.............badblueboylivno je napisao/la:Azerbajdžan - Njemačka 1
Neće Azeri čokat dvaput, a doma će sve pobijeđivati. Kakve Švabe, kakvi bakrači. A dobar koeficijent.
Probao bih i protiv Dodiga, ali ne smijem, ne vjerujem dovoljno japanskim tenisačima. Igra se više od 37 gemova.
Ma evo vec je 6 razamarosim je napisao/la:Azeri imaju 3 Amera ali samo jedan naturalizirani igrac smije biti u ekipi(kao sto je slucaj u Spanije jer Mirotic ne moze igrat zbog Ibake) tako da ce danas igrat jedan od ove trojice Caroll,Fisher i Caner-Medley,Azeri igraju za 6 igraca u rotaciji a Njemci sa 10 i jos Njmece vodi Pešić koji je mozda najveci takticar uz Dudu Ivkovica u Europi.............badblueboylivno je napisao/la:Azerbajdžan - Njemačka 1
Neće Azeri čokat dvaput, a doma će sve pobijeđivati. Kakve Švabe, kakvi bakrači. A dobar koeficijent.
Probao bih i protiv Dodiga, ali ne smijem, ne vjerujem dovoljno japanskim tenisačima. Igra se više od 37 gemova.
Sta sam ja reko hendikep,sigurica,sto neslusasbadblueboylivno je napisao/la:Ne izgleda ovo dobro.
Švabe ubijaju u reketu, 18-2 su tu napravili. Trice kod obje ekipe presmiješne.
-9, ima još nade.
deno_TM87 je napisao/la: Sporting L. - Rio Ave(SP) 1 1.45
Malmo - Sundsvall 1 1.35
Vaslui - Steaua X2 1.55
Ebbsfleet - Luton 2 1.70 1:3
Atl.Madrid - Ath.Bilbao Gda 1.45
-------------------------------------------
Kvota: 8.00
a ća bi ti rikaTritolone je napisao/la:Sta mislite jel moze Pella uzet Davydenka na US openu?? Lipa kvota 3, Davydenko navodno vuce neku ozljedu a Pella ima lip score na tvrdoj podlozi.
Imamo iskustvo sa Izraelcima, na prvenstvu Evrope odigrali smo neizvestan meč. Neće bit laka utakmica, naša forma ide uzlaznom linijom, pohvatali smo konce i polako počinjemo da se uigravamo. Nadam se da ćemo se iz Izraela vratiti sa pozitivnim rezultom...
moze moze hajo svi po jedan parMirzoni89 je napisao/la:Hocemo li ljudi sastavljati jedan listic za sutra...
Evo od mene jedan par
Izrael - Srbija 2 - 1.55
Iako su zadnji put igrali na Eurobasketu gdje ih je Izrael posteno namucio (89:80), Srbijanci furiozno odradili zadnju cetvrtinu 31:16, mislim da sad nebi trebali da imaju problema protiv Izraelaca koji nisu nesto pokazali protiv jacih ekipa (Crnogorci ih dobili 75:69), a takodjer su izgubili i protiv Estonaca koje su oni dobili 25 razlike, tako da mislim da ova dvica treba da hladno prodje, uz dobru kvotu 1.55, al sigurno ce padati do sutra...
Marko Keselj:Imamo iskustvo sa Izraelcima, na prvenstvu Evrope odigrali smo neizvestan meč. Neće bit laka utakmica, naša forma ide uzlaznom linijom, pohvatali smo konce i polako počinjemo da se uigravamo. Nadam se da ćemo se iz Izraela vratiti sa pozitivnim rezultom...
idemo dalje...Izrael - Srbija 2 - 1,55
Djokovic - Lorenzi hen(8.5) h1 - 1.60
Što Kardeca preskoči?Mirzoni89 je napisao/la:Za sad dva para:
Mirzoni89 je napisao/la:Za sad dva para:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.