Dobro, Nestorovic hoce da bije navijace...hearts je napisao/la:Podnio ostavku i Adanalić i trener Radnika Nestorovićanelkabvb je napisao/la:Jel istina da je onaj iz Gradine dobio otkaz???

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobro, Nestorovic hoce da bije navijace...hearts je napisao/la:Podnio ostavku i Adanalić i trener Radnika Nestorovićanelkabvb je napisao/la:Jel istina da je onaj iz Gradine dobio otkaz???
ne znam ciji je taj trener,ali taj je gotov hahahahhaa ni Jusufbegović mi ne izgleda najsigurniji iako on ima podršku uprave, ali ga ne prate rezultati ove sezone
Samo da te pitam Armageddon,kad vec optuzujes Zelju ocigledno za neke radnje iza kulisa,da li je i tvoj Borac tako osvojio titulu?Armageddon2012 je napisao/la:theprodigy je napisao/la:pa normala, dosta su i oni krali, hocemo i mi maloArmageddon2012 je napisao/la:pa i nema,realno...
poenta posta je da ste ove sezone odlucili da im ne date titulu bez "borbe"
imate moju podrsku,ali plasim se vaseg neiskustva![]()
nije dovoljno sudije sacekati sa kovertom na kosevu,vec ih morate paziti i kad sude npr utakmicu rudar-gosk,pa vidjeti na povratku da li su umorni,u kojem restoranu da malo predahnu i izgotive se,itd....
ako budete radili samo sa sudijama koje vama sude u tom kolu,nema od titule nista,platicete danak neiskustvu
nadam se da imate fond za te namjene,a ne ho-ruk od utakmice do utakmice...
Pa prije dvije godine je Zeljo pobjedio i Siroki u gostima i Borac razbio na Grbavici 4-2,ne sjecam se kako smo sa komsijama igrali,ali znam da nismo izgubili..A prosle godine smo izdominirali,ili ces reci da su nam sudije mogle pomoci toliko da oborimo sve one rekorde?? A Borac smo vodili 1-0 u gostima i onda prekid,vasom krivicom ne Zeljinom sigurno..Reci mi u kojoj je to prosle godine utakmici Zeljo odnio sumnjivu pobjedu??Armageddon2012 je napisao/la:Tesko je odgovoriti,ali bilo je i tada svega,kao i za sve ostale sampione...Borac je pobjedio i na Kosevu,i na Grbavici i u Sirokom brijegu,plus i u Banjaluci i Zelju i Sarajevo,atakvu dominaciju u medjusobnim utakmicama niti je ko pokazao,niti ce ko pokazati....
bilo je sumnjivih utakmica,izgleda da bez toga se tesko dolazi do titule...najvise smo pokrali olimpic u banjaluci kad je poveo 0-1 a u sledecem napadu im sudija izbacuje igraca zbog prigovora u 24 min![]()
...mozda jos jedna-dva sumnjive utakmice,ali nismo bas pretjerivali kao neki,nemojte ni vi
![]()
i ja sam jedan od tih navijaca ZeljeznicaraArmageddon2012 je napisao/la:ma necu da pisem o sumnjivim utakmicama zelje,taman sam se sprijateljio sa njihovim navijacima hahahhah
ali,eto o cinjenicama mogu....ako uzmemo kao reper sarajevo,borac,zeljo i siroki,zeljo ti je u toj sezoni koju pominjes IZGUBIO od sarajeva na grbavici (znaci nije tacno to sto si napisao),na kosevu je remizirao,u banjaluci takodje izgubio,tako da je u tim utakmicama osvojio 10 bodova od mogucih 18,a borac 15!!
o toj dominaciji u direktnim susretima sam pisao...
Moguce..Rekao sam da nisam bas siguran..Valjda ce nam neko reci koji od nas dvojice je upravuArmageddon2012 je napisao/la:jesam siguran...ja gledao u banjaluci borac-velez ja mislim,a oficijelni spiker saopstavao rezultat sa grbavice,i sto posto se sjecam da je bilo 1-2,mislim da je alen skoro izdominirao....
ma kakve duze staze, bilo koji od ovih timova neka posrne(a male su razlike) u ovoj polusezoni i leti trener odmah, , svi ovi koje si nabrojao, , pogotovo se odnosi na Musu jer Siroki ima visoke ciljeve, a i Jovica nebi trpili da ne bude medju prve 4 ekipe, ma i Osima su poceli prozivati zbog europe a covjeku se treba diviti sta je postigao za tako kretko vrijeme, jos ako ostane to "na duze staze" ...on jedino jos postavlja standarde...Zel je napisao/la:Ali drugacije gledano rekao bih i da su neki klubovi dobili trenere "na bar malo duze staze", mislim na slijedece: Jovic (Sarajevo) - on je vec stari, Vlado (Celik), Capljic (Slavija), Dzafic (Velez), Musa (Siroki), Stojnic (Rudar)... Za neke i nisam bas siguran ali vidjet ce se! Neke sam mozda i izostavio, zaboravio... Takodjer, mislim da Jusufbegovic nece bas tako lako iz Olimpica odleprsati, a Kuntic bi mogao ubrzo...
FBiH je itekako centralizovana, mislim da svaki kanton ima određen postotak svih prihoda koji mora slati u glavni grad. Barem taj dio države (privredno daleko jači od onog drugog) se okreće Sarajevu, kao što sam naveo primjer Beograda u bivšoj državi.adnanhz je napisao/la: Ti il imas petnest godina il sta![]()
1.Prrvo BiH centralizovana![]()
2.Navlaci se prije svega Sarajevu u cemu ,gdje su nam silne titule,gdje su nam silni sponzori .... kao sto je primjer navlacenja u susjedsvu ,malo se raspitaj(dinamo,partizan)![]()
3.Za sudjenje slazem se s tobom sudije previse sjeckaju igru i jos se osjeti domacinsko sudjenje ,doduse manje nego prije al ima jos
4.A kako je to nama bilo ratu a da te ja pitam kako je vama bilo u ratu a kako nama
De Bogati raspitaj se malo na koji način se određuju budžeti kantonima. Nemoj misliti, potrudi se da znaš.Nimla_RZ je napisao/la:FBiH je itekako centralizovana, mislim da svaki kanton ima određen postotak svih prihoda koji mora slati u glavni grad. Barem taj dio države (privredno daleko jači od onog drugog) se okreće Sarajevu, kao što sam naveo primjer Beograda u bivšoj državi.adnanhz je napisao/la: Ti il imas petnest godina il sta![]()
1.Prrvo BiH centralizovana![]()
2.Navlaci se prije svega Sarajevu u cemu ,gdje su nam silne titule,gdje su nam silni sponzori .... kao sto je primjer navlacenja u susjedsvu ,malo se raspitaj(dinamo,partizan)![]()
3.Za sudjenje slazem se s tobom sudije previse sjeckaju igru i jos se osjeti domacinsko sudjenje ,doduse manje nego prije al ima jos
4.A kako je to nama bilo ratu a da te ja pitam kako je vama bilo u ratu a kako nama
Kako gdje su vam silne titule? Pa ko ima više od Želje i Sarajeva poslije rata?
I ne znam kakve veze ima kako je nekome bilo u ratu sa ovim o čemu ja pričam. Grad se da brzo oporaviti ako se u njega slijeva velika količina novca, kao što se i radi u Sarajevu.
Toliko od mene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.