Neće reći ništa mediji.Neće reći da je večeras u Mostaru sudac iz Sarajeva tendeciozno sudioszlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()

Neće reći ništa mediji.Neće reći da je večeras u Mostaru sudac iz Sarajeva tendeciozno sudioszlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()
acovic1 je napisao/la:Neće reći ništa mediji.Neće reći da je večeras u Mostaru sudac iz Sarajeva tendeciozno sudioszlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()
![]()
![]()
,neće reći mediji iz istog tog Sarajeva da je naočigled 5000 ljudi sve radio samo da Zrinja ne pobjedi i da što više podjeli kartona tako da protiv Zvijezde odrade posao do kraja pa da onda pod bijelim brijegom Željo igra protiv rezervne ekipe Zrinjskog.Baš me interesuje koju će sudac dobiti ocjenu.Možda 8 ,zbog 8 kartona Zrinjskog ili 8 zbog 8 minuta nadoknade drugog poluvremena.Šta su mediji iz Sarajeva rekli o Željinom golu (koji to nije) protiv Borca.Rekli su "prosudite sami".E sad ti "sam prosudi" šta kažu "mediji" i razguli sa teme ako nemaš šta pametno za pitati ili reći!Sad sam tek uvjeren da je Zrinja na dobrom putu kad nas se ovako boje
![]()
![]()
![]()
:
Ovo je ja mislim jedna od novih odredbi, svakome moras osigurati pristup vodi i WC-u.carina je napisao/la:Nemoj bola provocirati ljude , nego ako im vec dolazis na temu cestitaj pobjedu ili lagano razguli.szlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()
Bio sam na utakmici Zrinjski - Borac i sjedio sam na gornjoj tribini,i veceras vidio nesto sto dosada nisam nikada vidio po ovim nasim stadionima(a bio sam mislim na svakom).
Uprava Zrinjskog je svim navijacima Borca na poluvremenu donjela nekoliko paketa hladne vode u pakovanjima od 1,5 l,sto su ovi velikodusno prihvatili i vidno se iznenadili na postupku domacina.
Zrinjskom cestitke na pobjedi a potez sa vodom kojom su okrijepili Lesinari zasluzuje RESPECT !!
pozzzz
Slažem se, igra slaba, ali pišu se tri boda... 3 pobjede zaredom, odličnoRosas7 je napisao/la:igra i nije bila neka,puno se popravilo kada su usli zurzinov i muminovic,odmah smo bili zivlji i opasniji,sreca pobijedlili smo,i dali gol iz jedne lijepe akcije,kasnije smo se bezpotrebno zatvorili,mislim da peric ne treba igrati sa jednim napadacem,a cini mi se da je ovaj i.anicic veliki promasaj,volio bi da me demantira,al eto
idemo dalje slijedi gostovanje u gradaccu!
Ovo nema veze ni sa kakvim odredbama saveza, akcija sa flaširanom vodom je smišljena i odrađena od strane udruge prijatelja kluba na sami dan utakmice. Klub je odobrio akciju i to je to.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ovo je ja mislim jedna od novih odredbi, svakome moras osigurati pristup vodi i WC-u.carina je napisao/la:Nemoj bola provocirati ljude , nego ako im vec dolazis na temu cestitaj pobjedu ili lagano razguli.szlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ?![]()
![]()
Bio sam na utakmici Zrinjski - Borac i sjedio sam na gornjoj tribini,i veceras vidio nesto sto dosada nisam nikada vidio po ovim nasim stadionima(a bio sam mislim na svakom).
Uprava Zrinjskog je svim navijacima Borca na poluvremenu donjela nekoliko paketa hladne vode u pakovanjima od 1,5 l,sto su ovi velikodusno prihvatili i vidno se iznenadili na postupku domacina.
Zrinjskom cestitke na pobjedi a potez sa vodom kojom su okrijepili Lesinari zasluzuje RESPECT !!
pozzzz
Ista stvar je i nama bila na Kamberovica Polje u Zenici.
Ti misliš u ovom slučaju a ja znam točno kako je bilo i kako bi trebalo biti dalje što se ovoga tiče. Niti Zrinjski niti savez za ovu gestu nisu zaslužni, točnije može biti samo Zrinjski koji je dopustio da se ova akcija udruge prijatelja odradi. Tako bi trebalo biti sa svim gostujućim navijačima u Mostaru u budućnosti, i to bi trebali odrađivati klubovi sami od sebe a ne da im netko to nalaže ili sugerira. U svakom slučaju ovaj primjer trebaju sljediti svi klubovi bez obzira da li vole ili ne vole protivničke navijače.ŠB_Fidelis je napisao/la:Rekoh ''ja mislim'', jer to nije slucaj samo sa Bijelim Brijegom s obzirom da to isto rade i drugi i logicno je. Zasto bi se ikome dozvolilo u danasnje vrijeme odigravati utakmice premijer lige bez da navijaci imaju pristup vec navedenim osnovnim uvjetima poput vode i WC-a.
vatreni je napisao/la:Hoće li dolaziti navijači u subotu.Nadam se da su se opametili i da neće kao prethodnih godina dolaziti sa nekim drugim namjerama.Mislim da kamere bht.prenose direktno utakmicu.
Još neko vrijeme će te pričekati na 1.pobjedu ove godine......Rosas7 je napisao/la:vatreni je napisao/la:Hoće li dolaziti navijači u subotu.Nadam se da su se opametili i da neće kao prethodnih godina dolaziti sa nekim drugim namjerama.Mislim da kamere bht.prenose direktno utakmicu.
ja bi prije reko jeste li se vi opametili pa da docekate najbolju bh skupinu sa jednim ogromnim aplauzom
care dragi,tolike navijačke grupe su dolazile,navijale i odlazile,nikada nikom nije nista falilo,jedino ste vi,ako si bio,presli 400-500 km,da bi na djecu počeli bacati kojekakve naprave...al nebitno,navijajte korektno za svoj klub i biće vam ko u mostaru,posavina je ovo,ovdje nema mujo,anto,lazo,ovdje su svi pitomiRosas7 je napisao/la:vatreni je napisao/la:Hoće li dolaziti navijači u subotu.Nadam se da su se opametili i da neće kao prethodnih godina dolaziti sa nekim drugim namjerama.Mislim da kamere bht.prenose direktno utakmicu.
ja bi prije reko jeste li se vi opametili pa da docekate najbolju bh skupinu sa jednim ogromnim aplauzom
Dobri moj vatreni, ako su to radili onda neka dobiju po nosu pa da mi je i rođeni brat ali koliko se ja sjećam bila je neka priča o oduzimanju zastave hrvatskog naroda koja očito i u posavini nekome bode oči iako su hrvati konstitutivan narod.Ali to je neka druga priča mada se odražava i na sport općenito.Danas se i klub očitovao o tim nekim tzv. navijačima i ogradio se od njih a i ja sam u nedjelju naveče pisao o tim i.d.i.o.t.i.m.a i mislim da u svim sredinama postoje takvi likovi i ne treba ih dovoditi u direktnu vezu sa klubom i gradom iz kojega dolaze.A što se tiče "Muje ,Ante i Laze" u Zrinjskom su od osnutka 1905 pa tako i dan danas igraju i igrali su ljudi svih vjera i nacija i ako su se dostojanstveno borili i poštovali dres sa lentom bili su prihvaćeni kao da su rođeni pod bijelim brijegom.Tko je bio u nedjelju na tekmi protiv Borca vidio je i čuo kako je dočekan Mladen Žižović kad je ušao u igru u ekipi Borca .Čovjek je pošteno igrao i borio se za Zrinju i zato je i dočekan pljeskom i ovacijama.Isto to će potvrditi i Zajko Zeba ,Vernes Selimović ,Zoran Rajović itd itd.A za vikend u Gradačcu je se nadam dobroj tekmi,znam da Zvijezdi gori jer nemaju nijedan bod i Zrinja im dolazi u najgore moguće vrijeme jer se moraju čupati na nama ali morao je i Travnik pa nije uspio.Ja se nadam bar bodu ali i ako izgubimo nije smak svijetavatreni je napisao/la:care dragi,tolike navijačke grupe su dolazile,navijale i odlazile,nikada nikom nije nista falilo,jedino ste vi,ako si bio,presli 400-500 km,da bi na djecu počeli bacati kojekakve naprave...al nebitno,navijajte korektno za svoj klub i biće vam ko u mostaru,posavina je ovo,ovdje nema mujo,anto,lazo,ovdje su svi pitomiRosas7 je napisao/la:vatreni je napisao/la:Hoće li dolaziti navijači u subotu.Nadam se da su se opametili i da neće kao prethodnih godina dolaziti sa nekim drugim namjerama.Mislim da kamere bht.prenose direktno utakmicu.
ajde ne trolaj majke ti i pedala ako ništa pametno neznaš napisat19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"
jao komsijee :// jedna od najvecih legendi vam nezna ime,tugaa :/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.