HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 27 avg 2012, 00:14

szlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ? :lol: :lol: :lol:
Neće reći ništa mediji.Neće reći da je večeras u Mostaru sudac iz Sarajeva tendeciozno sudio :o :o :o ,neće reći mediji iz istog tog Sarajeva da je naočigled 5000 ljudi sve radio samo da Zrinja ne pobjedi i da što više podjeli kartona tako da protiv Zvijezde odrade posao do kraja pa da onda pod bijelim brijegom Željo igra protiv rezervne ekipe Zrinjskog.Baš me interesuje koju će sudac dobiti ocjenu.Možda 8 ,zbog 8 kartona Zrinjskog ili 8 zbog 8 minuta nadoknade drugog poluvremena.Šta su mediji iz Sarajeva rekli o Željinom golu (koji to nije) protiv Borca.Rekli su "prosudite sami".E sad ti "sam prosudi" šta kažu "mediji" i razguli sa teme ako nemaš šta pametno za pitati ili reći!Sad sam tek uvjeren da je Zrinja na dobrom putu kad nas se ovako boje :D :D :D :D :
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 27 avg 2012, 00:57

acovic1 je napisao/la:
szlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ? :lol: :lol: :lol:
Neće reći ništa mediji.Neće reći da je večeras u Mostaru sudac iz Sarajeva tendeciozno sudio :o :o :o ,neće reći mediji iz istog tog Sarajeva da je naočigled 5000 ljudi sve radio samo da Zrinja ne pobjedi i da što više podjeli kartona tako da protiv Zvijezde odrade posao do kraja pa da onda pod bijelim brijegom Željo igra protiv rezervne ekipe Zrinjskog.Baš me interesuje koju će sudac dobiti ocjenu.Možda 8 ,zbog 8 kartona Zrinjskog ili 8 zbog 8 minuta nadoknade drugog poluvremena.Šta su mediji iz Sarajeva rekli o Željinom golu (koji to nije) protiv Borca.Rekli su "prosudite sami".E sad ti "sam prosudi" šta kažu "mediji" i razguli sa teme ako nemaš šta pametno za pitati ili reći!Sad sam tek uvjeren da je Zrinja na dobrom putu kad nas se ovako boje :D :D :D :D :

Bravo za post majstore !! ;)

Sto kazu sukno si mu ga !!

Sretno dalje u prvenstvu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 avg 2012, 08:52

igra i nije bila neka,puno se popravilo kada su usli zurzinov i muminovic,odmah smo bili zivlji i opasniji,sreca pobijedlili smo,i dali gol iz jedne lijepe akcije,kasnije smo se bezpotrebno zatvorili,mislim da peric ne treba igrati sa jednim napadacem,a cini mi se da je ovaj i.anicic veliki promasaj,volio bi da me demantira,al eto
idemo dalje slijedi gostovanje u gradaccu!
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 27 avg 2012, 16:02

Sta je s Radeljicem ? Jel teza ozljeda u pitanju ?

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 avg 2012, 16:37

carina je napisao/la:
Nemoj bola provocirati ljude , nego ako im vec dolazis na temu cestitaj pobjedu ili lagano razguli.

Bio sam na utakmici Zrinjski - Borac i sjedio sam na gornjoj tribini,i veceras vidio nesto sto dosada nisam nikada vidio po ovim nasim stadionima(a bio sam mislim na svakom).

Uprava Zrinjskog je svim navijacima Borca na poluvremenu donjela nekoliko paketa hladne vode u pakovanjima od 1,5 l,sto su ovi velikodusno prihvatili i vidno se iznenadili na postupku domacina.

Zrinjskom cestitke na pobjedi a potez sa vodom kojom su okrijepili Lesinari zasluzuje RESPECT !!

pozzzz
Ovo je ja mislim jedna od novih odredbi, svakome moras osigurati pristup vodi i WC-u.

Ista stvar je i nama bila na Kamberovica Polje u Zenici.
...Život za Široki...

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 27 avg 2012, 16:51

Rosas7 je napisao/la:igra i nije bila neka,puno se popravilo kada su usli zurzinov i muminovic,odmah smo bili zivlji i opasniji,sreca pobijedlili smo,i dali gol iz jedne lijepe akcije,kasnije smo se bezpotrebno zatvorili,mislim da peric ne treba igrati sa jednim napadacem,a cini mi se da je ovaj i.anicic veliki promasaj,volio bi da me demantira,al eto
idemo dalje slijedi gostovanje u gradaccu!
Slažem se, igra slaba, ali pišu se tri boda... 3 pobjede zaredom, odlično :) Ja bih još jedno ime istakao, a to je Goran Marković, koji se uz Milu najviše trudi nekako, baš grize na svaku loptu - veliko pojačanje ;) A što se tiče Igora Aničića, on je igrao u Leotaru polušpicu i mislim stvarno da bi u nas mogao dati puno puno više na tom mjestu jer je dečko baš prava desetka i ima dobar šut i tehniku, ali ne može te svoje kvalitet pokazat u špici (i to kao usamljena špica)...Volio bih protiv Zvijezde vidjet Bekića u napadu, a Igora Aničića iza njega... što jest jest, u tom slučaju jedan od trojca Miličević, Arežina i Šćepanović ostaje na klupi, ali treba i tu varijantu probat :). U svakom slučaju zadovoljan sam pravo ekipom, zalaganjem i borbom... a vjerujem kad se još malo bolje poslože da će i igra biti još bolja! To i mene zanima sa Radeljićem, jel neka ozbiljna ozljeda ili šta?

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 27 avg 2012, 18:28

ŠB_Fidelis je napisao/la:
carina je napisao/la:
Nemoj bola provocirati ljude , nego ako im vec dolazis na temu cestitaj pobjedu ili lagano razguli.

Bio sam na utakmici Zrinjski - Borac i sjedio sam na gornjoj tribini,i veceras vidio nesto sto dosada nisam nikada vidio po ovim nasim stadionima(a bio sam mislim na svakom).

Uprava Zrinjskog je svim navijacima Borca na poluvremenu donjela nekoliko paketa hladne vode u pakovanjima od 1,5 l,sto su ovi velikodusno prihvatili i vidno se iznenadili na postupku domacina.

Zrinjskom cestitke na pobjedi a potez sa vodom kojom su okrijepili Lesinari zasluzuje RESPECT !!

pozzzz
Ovo je ja mislim jedna od novih odredbi, svakome moras osigurati pristup vodi i WC-u.

Ista stvar je i nama bila na Kamberovica Polje u Zenici.
Ovo nema veze ni sa kakvim odredbama saveza, akcija sa flaširanom vodom je smišljena i odrađena od strane udruge prijatelja kluba na sami dan utakmice. Klub je odobrio akciju i to je to.
Poželjno bi bilo da ovo postane obaveza svih domaćina, do tada će Zrinjski ovo činiti bez obzira na ostale.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 avg 2012, 20:42

Rekoh ''ja mislim'', jer to nije slucaj samo sa Bijelim Brijegom s obzirom da to isto rade i drugi i logicno je. Zasto bi se ikome dozvolilo u danasnje vrijeme odigravati utakmice premijer lige bez da navijaci imaju pristup vec navedenim osnovnim uvjetima poput vode i WC-a.
...Život za Široki...

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 27 avg 2012, 20:59

Jel došao na posudbu Velić iz Kamešnice u Zrinju?
U 2.ligi u prva 2 kola zabio 6 golova......

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 27 avg 2012, 21:54

ŠB_Fidelis je napisao/la:Rekoh ''ja mislim'', jer to nije slucaj samo sa Bijelim Brijegom s obzirom da to isto rade i drugi i logicno je. Zasto bi se ikome dozvolilo u danasnje vrijeme odigravati utakmice premijer lige bez da navijaci imaju pristup vec navedenim osnovnim uvjetima poput vode i WC-a.
Ti misliš u ovom slučaju a ja znam točno kako je bilo i kako bi trebalo biti dalje što se ovoga tiče. Niti Zrinjski niti savez za ovu gestu nisu zaslužni, točnije može biti samo Zrinjski koji je dopustio da se ova akcija udruge prijatelja odradi. Tako bi trebalo biti sa svim gostujućim navijačima u Mostaru u budućnosti, i to bi trebali odrađivati klubovi sami od sebe a ne da im netko to nalaže ili sugerira. U svakom slučaju ovaj primjer trebaju sljediti svi klubovi bez obzira da li vole ili ne vole protivničke navijače.
Rijetkost je da se ovo desi na Bh stadionima.
Navijači Zrinjskog su otrovani u Trebinju njih preko stotinu koji su koristili nekakvu valjda industrijsku vodu sa stadiona, dok u Travniku iako im nije bio dopušten izlaz do vode vodu nisu mogli konzumirati ni na tribini.
Mi ako negdje i dobijemo koju kap vode to nam dostave naši igrači a to obično bude boca dvije što je na 100-150 ljudi faktički ništa.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 avg 2012, 00:57

Ne kazem da ne znas, nego govorim da nije unikatan slucaj pa je moguce da se nesto radi i po tom pitanju s obzirom da su se neke stvari bitno promijenile, pa tako je drugaciji odnos i kupovina karata, najavljivanje gostiju, odredjene osobe iskljucivo za odnos s gostima gdje se u trokutu sastaju dva predstavnika u prisustvo osobe iz osiguranja, itd.
Nije to samo na BB tako, potez je pohvalan, medjutim hocu da kazem da bi to trebao biti jednostavno receno standard.
...Život za Široki...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 28 avg 2012, 02:25

175.000 eura od Modrićeva transfera ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 avg 2012, 08:31

Hoće li dolaziti navijači u subotu.Nadam se da su se opametili i da neće kao prethodnih godina dolaziti sa nekim drugim namjerama.Mislim da kamere bht.prenose direktno utakmicu. ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 avg 2012, 11:50

vatreni je napisao/la:Hoće li dolaziti navijači u subotu.Nadam se da su se opametili i da neće kao prethodnih godina dolaziti sa nekim drugim namjerama.Mislim da kamere bht.prenose direktno utakmicu. ;)

ja bi prije reko jeste li se vi opametili pa da docekate najbolju bh skupinu sa jednim ogromnim aplauzom ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 28 avg 2012, 13:44

Rosas7 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Hoće li dolaziti navijači u subotu.Nadam se da su se opametili i da neće kao prethodnih godina dolaziti sa nekim drugim namjerama.Mislim da kamere bht.prenose direktno utakmicu. ;)

ja bi prije reko jeste li se vi opametili pa da docekate najbolju bh skupinu sa jednim ogromnim aplauzom ;)
Još neko vrijeme će te pričekati na 1.pobjedu ove godine......

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 28 avg 2012, 14:38

Rosas7 je napisao/la:

care dragi,tolike navijačke grupe su dolazile,navijale i odlazile,nikada nikom nije nista falilo,jedino ste vi,ako si bio,presli 400-500 km,da bi na djecu počeli bacati kojekakve naprave...al nebitno,navijajte korektno za svoj klub i biće vam ko u mostaru,posavina je ovo,ovdje nema mujo,anto,lazo,ovdje su svi pitomi ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 avg 2012, 15:16

no što izrazito raduje čelnike Zrinjskog jeste činjenica da je Mostar ponovno počeo živjeti za nogomet. HŠK Zrinjski je u dvije domaće utakmice ostvario najveću posjećenost navijača u Premijer ligi.

samo naprijed

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 28 avg 2012, 15:58

vatreni je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:

care dragi,tolike navijačke grupe su dolazile,navijale i odlazile,nikada nikom nije nista falilo,jedino ste vi,ako si bio,presli 400-500 km,da bi na djecu počeli bacati kojekakve naprave...al nebitno,navijajte korektno za svoj klub i biće vam ko u mostaru,posavina je ovo,ovdje nema mujo,anto,lazo,ovdje su svi pitomi ;)
Dobri moj vatreni, ako su to radili onda neka dobiju po nosu pa da mi je i rođeni brat ali koliko se ja sjećam bila je neka priča o oduzimanju zastave hrvatskog naroda koja očito i u posavini nekome bode oči iako su hrvati konstitutivan narod.Ali to je neka druga priča mada se odražava i na sport općenito.Danas se i klub očitovao o tim nekim tzv. navijačima i ogradio se od njih a i ja sam u nedjelju naveče pisao o tim i.d.i.o.t.i.m.a i mislim da u svim sredinama postoje takvi likovi i ne treba ih dovoditi u direktnu vezu sa klubom i gradom iz kojega dolaze.A što se tiče "Muje ,Ante i Laze" u Zrinjskom su od osnutka 1905 pa tako i dan danas igraju i igrali su ljudi svih vjera i nacija i ako su se dostojanstveno borili i poštovali dres sa lentom bili su prihvaćeni kao da su rođeni pod bijelim brijegom.Tko je bio u nedjelju na tekmi protiv Borca vidio je i čuo kako je dočekan Mladen Žižović kad je ušao u igru u ekipi Borca .Čovjek je pošteno igrao i borio se za Zrinju i zato je i dočekan pljeskom i ovacijama.Isto to će potvrditi i Zajko Zeba ,Vernes Selimović ,Zoran Rajović itd itd.A za vikend u Gradačcu je se nadam dobroj tekmi,znam da Zvijezdi gori jer nemaju nijedan bod i Zrinja im dolazi u najgore moguće vrijeme jer se moraju čupati na nama ali morao je i Travnik pa nije uspio.Ja se nadam bar bodu ali i ako izgubimo nije smak svijeta :cry: :cry: :cry: ,ipak je to samo nogomet.Valjda...
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

19RA81
Kontakt:

Post Postao/la 19RA81 » 28 avg 2012, 16:34

Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"

jao komsijee :// jedna od najvecih legendi vam nezna ime,tugaa :/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 28 avg 2012, 17:04

19RA81 je napisao/la:Francesco Totti : "Pjanić ce biti bolji od Modrića ! Dovoljno je samo reci da je Pjanić sa 18 godina napravio transfer iz Metza u Lyon za 8.5 miliona Eura a sada ima 22 godine, a Modrić sa 18 godina igrao u nekom Zrenjskom ili Zrinjskom ne znam mu ni tačno ime a sada mu 27 godina"

jao komsijee :// jedna od najvecih legendi vam nezna ime,tugaa :/ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ajde ne trolaj majke ti i pedala ako ništa pametno neznaš napisat

FORZA ZRINJSKI
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.