raul-zakon je napisao/la:
Ma nije mi problem računar. Komp koji sam kupio ima procesor: Intel(R) Core(TM) i5-3550 CPU @ 3.30 GHZ 3.30 GHz
Grafa 3 GB, a RAM: 8GB
Problem je u nedostatku igrica.
Gledao sam tu Max Payne igricu na onom kanalu Ginx, ako znaš o čemu pričam.Tu samo igice piće.
Svidjela mi se, ima priču.
vidi vidi malog, ivy bridge cpu a vamo sve se nema, steta, jos da ti ti procesor ima sufiks "K" pa da dignes do 4 ghz, kako bi tak radio, bio bi neprikosoven al dobar je i ovako, moze sad svaku gurati igru bez problema
koja ti je tacno graficka?
E vidi jarane, pošto ja nisam baš uhodan u ovaj "biznis", vjerovao ili ne, ne znam gdje da provjerim to za grafičku.
Znam da je Radeon i da je 3 GB.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma nije mi problem računar. Komp koji sam kupio ima procesor: Intel(R) Core(TM) i5-3550 CPU @ 3.30 GHZ 3.30 GHz
Gledao sam tu Max Payne igricu na onom kanalu Ginx, ako znaš o čemu pričam.Tu samo igice piće.
vidi vidi malog, ivy bridge cpu a vamo sve se nema, steta, jos da ti ti procesor ima sufiks "K" pa da dignes do 4 ghz, kako bi tak radio, bio bi neprikosoven al dobar je i ovako, moze sad svaku gurati igru bez problema
E vidi jarane, pošto ja nisam baš uhodan u ovaj "biznis", vjerovao ili ne, ne znam gdje da provjerim to za grafičku.
Znam da je Radeon i da je 3 GB.
eno listu editovao sam na prethodnom postu
klikni na start, ukucaj tamo "dxdiag" bez navodnika, i kad ti se otvori prozorcic novi, klikni na tab Display i pod Name ce ti pisati ime graficke
1. GTA IV, igrati sa DLC.evima
2.MAFIA 2 takodjer sa DLC.ievima
3. Colin McRae Dirt 3
4.Need For Speed Hot Pursuit
5.Sleeping Dogs
6.Sniper Elite V2
7. SLENDER (ovo pod hitno probati)
8.Alan Wake
9.Elder Scrolls : Skyrim
10. i Raul za tebe, kad tako kazes, skini sebi Crysis prvi ili Warhead, i uzivaj u grafici a i u gameplayu i prici
da li je tko zainteresovan da zaigramo od Arma 2 Dayz Mod? ako nas ima vise da napravimo grupu na skypu i igramo, igra je strasno dobra i zabavna
auu valjalo bi to samo malo ko ima strpljenja za tu igru