Prvo se raspitaj kako je nastala ova prva slika pa onda pravi slike19Tuzla87 je napisao/la:
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
33 miliona, otkud sad 42 ?Saurman je napisao/la:Previše je Real istresao za Modrića 42 mil € al' opet to je očekivano kad je u pitanju Perez.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Autor daily mordora nikad ne otkriva izvor infoa,ko da mi ne znamo da on gleda u onu staklenu kuglu i sve zna prvi.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Sky Sport : The deal is understood to be worth at least £33million and Modric is delighted to have joined Real.HZ_ilidzaa je napisao/la:33 miliona, otkud sad 42 ?Saurman je napisao/la:Previše je Real istresao za Modrića 42 mil € al' opet to je očekivano kad je u pitanju Perez.
33 mil £ = 42 mil €
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kao sto rece Modric danas na pressu, na kraju nije bitno kako si zapoceo sezonu vec kako si je zavrsio. Kada Real zabiljezi prvu pobjedu (ne vidim sta moze biti pa da se to ne desi u slijedecem kolu) nakon toga najvjerovatnije slijedi niz od 10-15 pobjeda, tako da se ne brinem previse.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
pričajte vi šta hoćete,Modrić je ígračina !
ti nisi troll i podjebant , ti si jednostavno poglup, bez uvrede. Procitaj malo svoje postove na bilo kojoj temi, pa to nista veze s mozgom nema.M4kaveli je napisao/la:A sto sam ban dobio 4 puta ni meni nije jasno, to samo onaj Monolog zna.
Napises onako kako jest na drugoj temi, ispadas troll i podjebant.
Jbga, takva nam drzava![]()
P.S. izgleda da Maicon nece potpisati novi ugovor sa Interom ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
modric plata 150 000 eura sedmicno ,znaci oko 7,5 miliona godisnje ,malo jace od toga ,otkud toliku da mu dadnu platu ? 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Od poreznih obveznika.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Neutralan88
- Kontakt:
vivaILchelik je napisao/la:Prvo se raspitaj kako je nastala ova prva slika pa onda pravi slike19Tuzla87 je napisao/la:
nije bitno za koji tim od ova dva igrat, kad si rodjen na Balkanu i uspijes odigrat nekoliko ili vise tekmi za Real ili Barcu to je nesto sto rijetkima uspijeva tako da nije bitno jel dream ili reality

Valjda Modrica ne zadesi sudbina kao Elvira Baljica

Al sumnjam da ce igrat, cak sta vise furat ce se na Dzeku u city-ju klupa i dosta

mislim da ce Luka biti pravo pojacanje, sjajan vezni igrac koji ce ja mislim uz xabija biti glavna uzdanica za nas u sredini khedira out
"Ne vjeruj ženi koja laže!"
Hajmo sad dajite svak svoje misljenje navaliteeeee 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gledao sam davno jedan njegov intevju, jos dok je bio u Dinamu, rekao je da mu je san zaigrati za Barcelonu i da mu je idol Cruyff. Mislim, nebitno al samo kazemvivaILchelik je napisao/la: Prvo se raspitaj kako je nastala ova prva slika pa onda pravi slike

- Nail for Real
- Kontakt:
A dodje pamet s godinama obicno...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ako je nebitno zasto trosis vrijeme na nebitno, samo malo sofisticiraniji nacin za prcanje navijaca Madrida,da prostis, tzv .intelektualni pod.jeb.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Centre forward
- Kontakt:
A Španska ekonomija u belaju.Nema pravdeRaul_64 je napisao/la:Od poreznih obveznika.

Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Nail for Real
- Kontakt:
Khm...sarkazam..khm..
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kupovina i po'.
Khedira se neće opustiti znajući da ne može izgubiti mjesto (svaka čast Graneru, al' Modrić je za njega Xavi). I, svakako da je potrebna svježa krv. Najgora stvar za klub je da ne napravi nikakvu promjenu u odnosu na prehodnu sezonu (posebno ukoliko se radi o prvaku). Zašto? Zato što svi znaju da je teže odbraniti negoli prvi (da, znam da ovo Realu nije prvi put) put osvojiti naslov.
Jose će moći kombinovati do bola. Ne očekujem neke statističke parametre kojima će se izdvajati, al' definitivno očekujem mnogo bolju kombinatoriku ekipe Reala. Modrić ni u Tottenhamu nije briljirao u 2 "najbitnije" statističke kategorije (golovi i asistencije), al' svi znaju da je on bio pokretačka snaga londonskog tima.
Što se tiče toga da je navijač Barcelone, to je najmanji problem. On je profesionalac i igra za onoga ko mu daje platu. Uostalom, i Ozil je navijač Barcelone pa se (do ove posljednje 2 utakmice
) niko nije žalio na njega. 
Khedira se neće opustiti znajući da ne može izgubiti mjesto (svaka čast Graneru, al' Modrić je za njega Xavi). I, svakako da je potrebna svježa krv. Najgora stvar za klub je da ne napravi nikakvu promjenu u odnosu na prehodnu sezonu (posebno ukoliko se radi o prvaku). Zašto? Zato što svi znaju da je teže odbraniti negoli prvi (da, znam da ovo Realu nije prvi put) put osvojiti naslov.
Jose će moći kombinovati do bola. Ne očekujem neke statističke parametre kojima će se izdvajati, al' definitivno očekujem mnogo bolju kombinatoriku ekipe Reala. Modrić ni u Tottenhamu nije briljirao u 2 "najbitnije" statističke kategorije (golovi i asistencije), al' svi znaju da je on bio pokretačka snaga londonskog tima.
Što se tiče toga da je navijač Barcelone, to je najmanji problem. On je profesionalac i igra za onoga ko mu daje platu. Uostalom, i Ozil je navijač Barcelone pa se (do ove posljednje 2 utakmice

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- KapioFootball
- Kontakt:
Ja se samo nadam da vi ne ureknete Modrica 
Jeste on dobar igrac, i sve to stoji, ali ipak treba se prvo dokazati...

Jeste on dobar igrac, i sve to stoji, ali ipak treba se prvo dokazati...
HALA MADRID!!!

Nemoj ga Pepe.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.