adnanhz je napisao/la:a bodove na AFH zaboravite![]()
Dosta nama bod k'o i svake sezone

adnanhz je napisao/la:a bodove na AFH zaboravite![]()
ma ja.samo da pobjedimo olimpik da se digne atmosfera i onda na koševo po bod(ove)kajl je napisao/la:pa dobro, sarajevo je favorit, ako nas potcijene mogli bi koji put sijevnuti
nadam se samo da će eventualna pobjeda protiv olimpica stvoriti malo pozitivniju atmosferu i natjerati raju da odu na koševo. onda možemo na miru odgledati jednu finu utakmicu, pa kako god završila
Ma nemjote trosit gorivo djabe vidite kako je poskupilotepsija je napisao/la:Da onda ne idemo u Sarajevo bezveze?
Hvala bogu vise.FORZA VELEZvm22 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo ga konacno, nasi su na 13:00
Jao 2 gola Hebibovica,majstorski.kimbo je napisao/la:Da nemaju slucajno gdje golovi iz ovog kola![]()
Hebibovic kao Kaká ..
Cojek ima korak 3 metra nekako bas ono lagano trci , nije kao Brkovic onaj mora da radi nogama brzopravnik1981 je napisao/la:Jao 2 gola Hebibovica,majstorski.kimbo je napisao/la:Da nemaju slucajno gdje golovi iz ovog kola![]()
Hebibovic kao Kaká ..
vm22 je napisao/la:[youtube][/youtube]
kimbo je napisao/la:Cojek ima korak 3 metra nekako bas ono lagano trci , nije kao Brkovic onaj mora da radi nogama brzopravnik1981 je napisao/la:Jao 2 gola Hebibovica,majstorski.kimbo je napisao/la:Da nemaju slucajno gdje golovi iz ovog kola![]()
Hebibovic kao Kaká ..
Dobar Hebibovic,mogo je zabit i 4 gola,al dosta 2,ja sam prezadovoljan,okic 2 asistencije - nije mu ni xavi ravan hahahahvm22 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Željo ili Radnički ?19RA81 je napisao/la: 1921 <3
dje si bola NedimeMostaracVelezovac je napisao/la:Evo da pregledamo planer na Outlook-u pa cemo ti rec.High je napisao/la:Drugovi iz Mostara, je l' planiran vaš dolazak (RA) u Sarajevo poslije reprezentativne pauze?
tepsija je napisao/la:Pogledao sam snimak i tek mi sad nije jasno zašto neki govore da je se Velež provukao?
Da nije zaslužio pobjedu?
Pa ovdje smo mogli zabiti još par golova,samo da je bilo koncentracije.
Zadovoljan sam viđenim,makar ovim izdvojenim.
Ubitačna kontra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.