I kako to da igraci Barcelone placu ?

svakakvih ljudi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Neka ba Luka doso,prpa guzi Culesa.zizu1991 je napisao/la:Halo, ajde ne trollajte nam temu, tamo na pm pa se prepucavajtekad vas lijepo molim
Mislio sam na ove zavijace iz MadridaM4kaveli je napisao/la:Za koga ti navijas uopste neo ?
I kako to da igraci Barcelone placu ?![]()
svakakvih ljudi
Neo, Neo, Neo. Nemoj da se zalijećeš kao tvoj kolega po simpatijama prema određenom klubuneo je napisao/la: Mislio sam na ove zavijace iz MadridaDanas su se digli, a sinoc su bil bas mali, odjendom zaboravise poraz !? Da ne pricam kakvi su bili nakon poraza od Barcelone. Mada nema veze, ljudski se nadati, ali ne treba ni pretjerivati, sto ovi navijaci Madrida rade....
Kralju pogledaj malo svoje zadnje postove na ovoj temi, samo neka zajebancija i smaranje.M4kaveli je napisao/la:A sto sam ban dobio 4 puta ni meni nije jasno, to samo onaj Monolog zna.
I'l be back, kao što bi rekao Arnold Schwarzneggerneo je napisao/la: vratit cu se u srijedu kada bude zavrsena utakmica superkupa
To ti radio neku anketu ili? Evo da se pohvalim da ja spadam u tu malu grupu ljudi koja gotivi Barcu i prije Ronaldinha, posto si relevantan izvor za tako smjelu konstataciju, iako nisam bio sudionik te ankete koju si sprovodio medju ispitanicima po svijetuHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta se sekirateJa sam odlucio da manje-vise ne ulazim na ovu temu. Sta je Ronaldinho okotio navijaca Barcelone ako se ne varam 2004 godine. Klub se voli od svoje 6-7 godine(pa skontajte koliko imaju godina). Malo je navijaca Barcelone po cijelom svijetu koji navijaju za Barcu prije ere Ronaldinha , veoma malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.