Neće ovo na dobro.Zuja je napisao/la:KADETI: Rudar 0 - 1 Velež
JUNIORI: Rudar 2 - 3 Velež
Dominiramo na svim poljima

Neće ovo na dobro.Zuja je napisao/la:KADETI: Rudar 0 - 1 Velež
JUNIORI: Rudar 2 - 3 Velež
samo_lijevo je napisao/la:Denis Zvonic na sirem spisku U-21.
A sto smo se nafuraliCrvenarmija je napisao/la:NAJJAČI SMOjoš olimpika u subotu uzet i mirno u sarajevo da njima uzmemo bodove
Niko vas nije pitao hoćete li nam bodove dati ili nećete, to mi uzimamoadnanhz je napisao/la: A sto smo se nafurali![]()
![]()
Imate finu mladu ekipu al ocekuj te velike oscilacije toplo-hladno, a za Kosevu nema vise bodova dosta ste nam uzeli![]()
A brato, na ovoj temi se samo tlak moze podignut.zizu1991 je napisao/la:Niko vas nije pitao hoćete li nam bodove dati ili nećete, to mi uzimamoadnanhz je napisao/la: A sto smo se nafurali![]()
![]()
Imate finu mladu ekipu al ocekuj te velike oscilacije toplo-hladno, a za Kosevu nema vise bodova dosta ste nam uzeli![]()
![]()
Malo da podignem atmosferu na topicu
veceras ce bit na ytbrato brato je napisao/la:mogu li se igdje golovi pogledat ?![]()
Evo da pregledamo planer na Outlook-u pa cemo ti rec.High je napisao/la:Drugovi iz Mostara, je l' planiran vaš dolazak (RA) u Sarajevo poslije reprezentativne pauze?
Nemoj nam imidž kvarit'MostaracVelezovac je napisao/la:
Evo da pregledamo planer na Outlook-u pa cemo ti rec.
MostaracVelezovac je napisao/la: Evo da pregledamo planer na Outlook-u pa cemo ti rec.
Dosao iz Igmana iz Konjicaadnanhz je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la: Evo da pregledamo planer na Outlook-u pa cemo ti rec.![]()
![]()
A ovaj Hebibovic(ako sam dobro rekao) jel iz vaseg pogona il ste doveli iz nekog kluba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.