Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Koji ti je modem tacno i koji paket imas od telekoma, samo adsl ili i moja tv ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Invincibles
- Kontakt:
TD-W8901G,(iznad ima ovo 54M Wireless ADSL2+ Router),samo adsl...neo je napisao/la:Koji ti je modem tacno i koji paket imas od telekoma, samo adsl ili i moja tv ?
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
Treba li nekom HDD 320GB Samsung-ov.
Na njemu instaliran XP SP2 i Office 2007.
Na njemu instaliran XP SP2 i Office 2007.
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
kako cu znati koji dvd moze snimati nesto sa tv-a ??
Sta mislite o ovom laptopu : http://www.e-tec.at/frame1/details.php?art=138792" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrijedi li ovih para, jos plus bi mogo dobit povrat novca a to je oko 100 eura, sto znaci da bi me laptop izasao 600 eura !?
Vrijedi li ovih para, jos plus bi mogo dobit povrat novca a to je oko 100 eura, sto znaci da bi me laptop izasao 600 eura !?
Pa vidis da li se zove DVD Player ili DVD Recorder.Ovaj drugi ima tu mogucnost,prvi nema.arelinho je napisao/la:kako cu znati koji dvd moze snimati nesto sa tv-a ??
Kod mene je Shockwawe ** i poprilicno sam zadovoljan sa njim.Za kucnu upotrebu i vise nego dovoljan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kako obrisati ove toolbare mamicu im je.bem instalirala sestra nešto i sad me ovo opra na ruke 
DRUG NEBI TI PUNCA
Bagrcavi
Ja doduše koristim isključivo chrome,ali verovatno je ista caka odeš na ona klešta u desnom gornjem uglu i onda options i u bazičnim podešavanjima izbrišeš eventualne toolbare...
i onda ok i mislim da si rešio problem,druga opcija je da u control panelu obrišeš to što ti je sestra skidala 
Ja doduše koristim isključivo chrome,ali verovatno je ista caka odeš na ona klešta u desnom gornjem uglu i onda options i u bazičnim podešavanjima izbrišeš eventualne toolbare...
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Ja koristim mozillu i obriso sam u control panelu, međutim i dalje ova go.vna stoje
i kad kliknem na new tab nema više kao prije najbosjećenije stranice nego mi nekakav babylon otvara 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Zenichanin
- Kontakt:
kliknes na toolbar i pronades koji ces i samo odznacis onu strelicu pored njegabagrcavi je napisao/la:Ja koristim mozillu i obriso sam u control panelu, međutim i dalje ova go.vna stojei kad kliknem na new tab nema više kao prije najbosjećenije stranice nego mi nekakav babylon otvara
a kod otvaranja novog taba, ides tools - options - general i tu upises na jesto "home page" http://www.google.coom" onclick="window.open(this.href);return false;
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Ne pravi se pametan, kliknes na ovo kliknes na ono. Da znas koji je toolbar babilon ne bi rekao da ga "uninstalria" jer to nije jednostavno.
Samo cu ti reci da je zajebancija velika izbrisati babilon, bolje je sistem dignuti nanovo
Samo cu ti reci da je zajebancija velika izbrisati babilon, bolje je sistem dignuti nanovo
upravo, smor živi
sreća pa sam baš prije 15-ak dana dizao sistem i Mozilla i Babylon čao 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa samo stavite homepage koji vama odgovara, i onda je bukvalno isti šablon kao na svakom pretraživaču. Chrome zakon.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zamolit cu te da ne pricas gluposti. Instalriaj babilon toolbar pa stavi hompage google ili sta god pa ces vidjeti sta se desi. Mozila, chrome, nebitno!High je napisao/la:Pa samo stavite homepage koji vama odgovara, i onda je bukvalno isti šablon kao na svakom pretraživaču. Chrome zakon.
I šta ako ne može? Nisi valjda smotan i ne možeš isti obrisati? Kakve gluposti ovdje postavljati i još se nešto bunite kad vam nešto napiše, to je strašno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pametnjakovicu, izvoli instaliraj pa mi reci koliko ti vremena treba da 100% ukolonis ovaj toolbar. Kada ga uklonis TEMELJITO javi se i objasni nam najlaksi proces. Evo ti link http://babylon-toolbar.software.informer.com/" onclick="window.open(this.href);return false; .
Sto se tice njega, moze se ukloniti ali uz 2h uklanjanja svih **** da se ne bi vratio...izvoli i pokusaj pa se javi znas li ga izbrisat.
Sto se tice njega, moze se ukloniti ali uz 2h uklanjanja svih **** da se ne bi vratio...izvoli i pokusaj pa se javi znas li ga izbrisat.
Potrazi u Control panel -> add or remove programs -> Babylon search toolbar (ili slicno) i uninstaliraj.
Zatim idi u Firefox i uđi u Tools -> add-ons i vidi da li se i tu nalazi taj Babylon i odatle ga ukloni i nakon toga restartuj firefox.
Ponovo uđi u firefox i u adressbar kucaj about:config (klikni na dugme "I 'll be careful" (ako se pojavi)) i zatim u polje filter kucaj keyword.URL i šta ti bude pronašao tu idi na dvoklik i unesi http://www.google.com/search?q=" onclick="window.open(this.href);return false;
Restartuj firefox.
I mojne mi tog mangupisanja ovdje na forumu, ospem se na to.
Zatim idi u Firefox i uđi u Tools -> add-ons i vidi da li se i tu nalazi taj Babylon i odatle ga ukloni i nakon toga restartuj firefox.
Ponovo uđi u firefox i u adressbar kucaj about:config (klikni na dugme "I 'll be careful" (ako se pojavi)) i zatim u polje filter kucaj keyword.URL i šta ti bude pronašao tu idi na dvoklik i unesi http://www.google.com/search?q=" onclick="window.open(this.href);return false;
Restartuj firefox.
I mojne mi tog mangupisanja ovdje na forumu, ospem se na to.
Zadnja izmjena: High, dana/u 29 avg 2012, 19:41, ukupno mijenjano 1 put.
Jel' ti mene slusas ? De instaliraj ovo go++ od toolbara pa ga izbrisi na taj nacin. Ocigledno ne citas sta sam napisao, da je tako jednostavno ne bih ja pjenio. Toliko sam sistema uradio i toliko se izj3bao sa ovim toolbarom da mi je skratio godinu zivota.
Ti mi nadji proces da ga uklonim temeljito za 5 minuta ja ti platim svaki minut poa cenera. Eto
EDIT: kada kazem da sam dolazio u dodir sa njim, to je bilo na servisima racunara/laptopa koji su mi dolazili sa zahtjevom da se ovo sranje ukloni. Zato se ospem na pominjanje istog, a jos vise na pametnjakovice kao sto si ti koji ne zna sta je ovaj toolbar, kako ga useri dobiju i ostale stvari.
Ti mi nadji proces da ga uklonim temeljito za 5 minuta ja ti platim svaki minut poa cenera. Eto
EDIT: kada kazem da sam dolazio u dodir sa njim, to je bilo na servisima racunara/laptopa koji su mi dolazili sa zahtjevom da se ovo sranje ukloni. Zato se ospem na pominjanje istog, a jos vise na pametnjakovice kao sto si ti koji ne zna sta je ovaj toolbar, kako ga useri dobiju i ostale stvari.
Imao ga ja.Dugo se peglao dok nisam skinuo.Otisao na Tools pa na Options i dole na General stoji Home Page,tu skinuo Babylon sto je stajalo,a umesto njega stavio Google.rs i vise nema.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Chrome ? Samo si zamaskirao da ga nemas
Ovaj toolbar je na nivou malwarea kojeg antivirus ne detektira
Sasvim "legalan"....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.