FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
rex pozz i za tebe, ja sam admin nase stranice na FB hahaha
Pazza Inter Amala
Tijekom ljeta se u više navrata spominjalo da bi Inter mogao poslati Livaju na posudbu, ali čini se da od toga neće biti ništa i da je trener milanskog kluba Andrea Stramaccioni spreman povremeno davati talentiranom napadaču priliku za igru. Nakon utakmice u Pescari novinari su pitali Interova stratega tko će ove sezone biti zamjenik nedodirljivom Militu.
- Ne sviđa mi se taj izraz. Imam puno igrača koji mogu igrati iza Milita. A tu je i Marko Livaja, vrlo zanimljiv potencijal, kojeg ćemo pustiti da se razvija u najvećem mogućem miru - istaknuo je Stramaccioni.
Eh sad ukoliko dođe vice-Milito kako to mediji vole da kažu ,vidjet ćemo da li Livaja ostaje ili ipak ide na posudbu.
I svida mi se ovo sto je odma demantovo da je Milito nedodirljiv
Ako igra dobro neka ga .. ako ne .. dispuzione ( il kako se vec piše ) 
- Ne sviđa mi se taj izraz. Imam puno igrača koji mogu igrati iza Milita. A tu je i Marko Livaja, vrlo zanimljiv potencijal, kojeg ćemo pustiti da se razvija u najvećem mogućem miru - istaknuo je Stramaccioni.
Eh sad ukoliko dođe vice-Milito kako to mediji vole da kažu ,vidjet ćemo da li Livaja ostaje ili ipak ide na posudbu.
I svida mi se ovo sto je odma demantovo da je Milito nedodirljiv

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Odlicno
Koliko smo samo prosle sezone kiksali ovih malih utakmica ovo je odlicno,jako,samouvjereno pa kakav god da je protivnik meni je najvaznije vidjet rastrcanu ekipu...
Pojacanja sama po sebi ne moraju bit zvucna i skupa vec je vazno da je stvorena jaka konkurencija i da svako mora da zasluzi startnu postavu,a to nam je do sad i bio najveci problem jer su na slavi triplete 7-8 igraca imali zagarantovano mjesto pa kako god igrali...
Moje zelje su takodjer osvajanje EL i povratak u LP al imam neki osjecaj da je ova ekipa spremna za borbu za scudetto
PAZZA INTER AMALA !!!

Koliko smo samo prosle sezone kiksali ovih malih utakmica ovo je odlicno,jako,samouvjereno pa kakav god da je protivnik meni je najvaznije vidjet rastrcanu ekipu...
Pojacanja sama po sebi ne moraju bit zvucna i skupa vec je vazno da je stvorena jaka konkurencija i da svako mora da zasluzi startnu postavu,a to nam je do sad i bio najveci problem jer su na slavi triplete 7-8 igraca imali zagarantovano mjesto pa kako god igrali...
Moje zelje su takodjer osvajanje EL i povratak u LP al imam neki osjecaj da je ova ekipa spremna za borbu za scudetto

PAZZA INTER AMALA !!!
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Hajmo ljudi da se malo vise angazujemo na forumu i da postova nabijemo
Ovim putem pozivam sve navijace Intera koji samo prate forum a ne komentarisu (kakav sam i ja doskora bio, a ima ih na stotine) da se registruju, kako bi bili najbrojniji
aaa sto se tice postova, zamolio bih sve clanove foruma, da napisu kako su to poceli navijati za Inter, kako su otkrili svoju prvu ljubav 

PAZZA INTER !!!
Budi dobar druze... Juventina ima kao svih ostalih zajedno na ovom PDF-u, ako ne i vise..... A jos plus velika masa ih je prestalo pisat nakon moderatorskih lakrdija....Merlin2 je napisao/la:Hajmo ljudi da se malo vise angazujemo na forumu i da postova nabijemoOvim putem pozivam sve navijace Intera koji samo prate forum a ne komentarisu (kakav sam i ja doskora bio, a ima ih na stotine) da se registruju, kako bi bili najbrojniji 8-) aaa sto se tice postova, zamolio bih sve clanove foruma, da napisu kako su to poceli navijati za Inter, kako su otkrili svoju prvu ljubav
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
sinoc tekma onako, kad se samo ovako pogleda rezultat covjek bi rekao rutinski i ubjedljivo, medjutim realno nije bilo bas tako. Nemamo mi jos neke svoje igre, dok nismo gol zabili igra je bila nidje veze, Wes jos uvijek nema s kim na prvu odigrat i to se treba mijenjati. Da ne bi sinoc odlicnog Castelazia smanjili bi oni pred kraj prvog pol. na 2:1 a poznavajuci "nas" to bi onda bilo rutavo do kraja. Ali dobro, pisi tri boda ali pazi na igru jer vec iduce kolo je derbi sa "vucicom" gdje ce se vidjeti ko sta moze!
Drago mi je sto je roster povecan i sto je jaka konkurencija, cini mi se da smo ovo ljeto doveli finih igraca. Gargano sinoc fino, jako, pozrtvovano, samo neka Cambi radi sa njim bit ce to dobro. Zabac izdominiro na terenu, vrhunski, ali ipak je to samo Pescara, poslije svega od prosle sezone sacekat cu sa komplimentima jace tekme. Silvestre solidno a i vazi sve kao i za Zabca. Guarin, e ovaj covjek mi je enigma, cekam taj njegov sut k'o ozeblo sunce, fizicki mi djeluje preyebeno visok, snazan, jak treba to iskoristiti maximalno. O onom malom japanskom pikavcu necu ni trositi rijeci, smece ostaje smece, kad nas bude kostalo(ako vec i nije) njegovo igranje neke vazne tekme valjda ce pojedincima doci iz guzice u...Cassano-Coutinho, ovu dilemu ostavljam Strami, valjda zna sta radi. Alvarez, novi Kaka ovo ono???? Ostali solidno i na nivou imena kojih nose!
I dalje tvrdim da je Strama nasa najslabija karika, ali dobro, vrijeme ce pokazati jesam li bio upravu
Sve u svemu mislim da imamo pravo zayebanu ekipu i ako budemo pametni pa se sto prije rijesili ove EL i posvetili se Kalći da nam nema ravnih i da je onaj lijepi trofejcic u Zanetijevim rukama vec krajem aprila.
PAZZA INTER
Drago mi je sto je roster povecan i sto je jaka konkurencija, cini mi se da smo ovo ljeto doveli finih igraca. Gargano sinoc fino, jako, pozrtvovano, samo neka Cambi radi sa njim bit ce to dobro. Zabac izdominiro na terenu, vrhunski, ali ipak je to samo Pescara, poslije svega od prosle sezone sacekat cu sa komplimentima jace tekme. Silvestre solidno a i vazi sve kao i za Zabca. Guarin, e ovaj covjek mi je enigma, cekam taj njegov sut k'o ozeblo sunce, fizicki mi djeluje preyebeno visok, snazan, jak treba to iskoristiti maximalno. O onom malom japanskom pikavcu necu ni trositi rijeci, smece ostaje smece, kad nas bude kostalo(ako vec i nije) njegovo igranje neke vazne tekme valjda ce pojedincima doci iz guzice u...Cassano-Coutinho, ovu dilemu ostavljam Strami, valjda zna sta radi. Alvarez, novi Kaka ovo ono???? Ostali solidno i na nivou imena kojih nose!
I dalje tvrdim da je Strama nasa najslabija karika, ali dobro, vrijeme ce pokazati jesam li bio upravu

Sve u svemu mislim da imamo pravo zayebanu ekipu i ako budemo pametni pa se sto prije rijesili ove EL i posvetili se Kalći da nam nema ravnih i da je onaj lijepi trofejcic u Zanetijevim rukama vec krajem aprila.
PAZZA INTER
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Hajde momci ne upadajte bezze u zamku...
Pustite Interiste njihovoj temi i zaista nije mjesto raspravljati ovdje, znate kako Juventini uvijek prođu u tim raspravama.
Ovdje pored je tema o našoj Dami i treba da je maksimalno održavamo. Doći će dan kad ćemo ovdje imati žustru raspravu s njima, prije i poslije tekme koja može odlučiti kuda će prvenstvo otići.
Pustite Interiste njihovoj temi i zaista nije mjesto raspravljati ovdje, znate kako Juventini uvijek prođu u tim raspravama.
Ovdje pored je tema o našoj Dami i treba da je maksimalno održavamo. Doći će dan kad ćemo ovdje imati žustru raspravu s njima, prije i poslije tekme koja može odlučiti kuda će prvenstvo otići.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Naviknite se jer prvo mjesto ne ispustamo 

Sve je to jasno @Hypnose, olahko nekad upadate u zamku trollanja a svjesni ste bili uvijek kako prolazimo u takvom slučaju.
Teško mi padne kad neko od naših bezze popije ban i onda uvijek zvono zvoni kako smo mi provokatori.
Neka Interistima njihove teme, i mi smo prošle godine slavili uvijek kada bi maznuli neku realno slabiju ekipu kao oni jučer Pescaru, i naravno imaju ljudi puno pravo da se diče, bilo to realno ili ne.
ne očekujem tako brzo ovjeru titule i mislim da bi u njima mogli imati ozbiljnijeg takmaca nego prošle sezone, ako se sjećaš u derbiju na Areni su dobro stajali, pogotovo u prvom poluvremenu, da ga Milito onomad zabi kad je imao šansu misliš li da bi lahko do kraja izašli s njima na zelenu granu
Ja znam da bih polupao sve po sobi ali ne desi se, slomiše ih prvo Pelado pa Alex... ipak su se solidno držali.
Teško mi padne kad neko od naših bezze popije ban i onda uvijek zvono zvoni kako smo mi provokatori.
Neka Interistima njihove teme, i mi smo prošle godine slavili uvijek kada bi maznuli neku realno slabiju ekipu kao oni jučer Pescaru, i naravno imaju ljudi puno pravo da se diče, bilo to realno ili ne.
ne očekujem tako brzo ovjeru titule i mislim da bi u njima mogli imati ozbiljnijeg takmaca nego prošle sezone, ako se sjećaš u derbiju na Areni su dobro stajali, pogotovo u prvom poluvremenu, da ga Milito onomad zabi kad je imao šansu misliš li da bi lahko do kraja izašli s njima na zelenu granu

Ja znam da bih polupao sve po sobi ali ne desi se, slomiše ih prvo Pelado pa Alex... ipak su se solidno držali.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
ramiral je napisao/la:Sve je to jasno @Hypnose, olahko nekad upadate u zamku trollanja a svjesni ste bili uvijek kako prolazimo u takvom slučaju.
ne očekujem tako brzo ovjeru titule i mislim da bi u njima mogli imati ozbiljnijeg takmaca nego prošle sezone, ako se sjećaš u derbiju na Areni su dobro stajali, pogotovo u prvom poluvremenu, da ga Milito onomad zabi kad je imao šansu misliš li da bi lahko do kraja izašli s njima na zelenu granu![]()
Hvala na ovom postu i ako vas ne mogu smisliti! kod vas tamo ima izgleda puno balavurdije pa dodu ovdje i pisu gluposti! Ja posjecivam temu INTERA jer samo me to zanima, nikad nisam bio na tem onog tamo kluba, jer me uopste ne zanima i nezelim voditi rasprave sa vama! ZA MENE JE INTER NAJBOLJI, I OSVOJIT CEMO SCUDETO! Kakav bi ja navijac bio kada to nebi vjerovao ili makar se nadao! A vidjecemo sta ce na kraju biti

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Ne da mi se nesto posebno oznacavati svaku recenicu s kojom se ne slazem,a ne slazem se sa nekoliko tvojih tvrdnji.neroazzurni je napisao/la:sinoc tekma onako, kad se samo ovako pogleda rezultat covjek bi rekao rutinski i ubjedljivo, medjutim realno nije bilo bas tako. Nemamo mi jos neke svoje igre, dok nismo gol zabili igra je bila nidje veze, Wes jos uvijek nema s kim na prvu odigrat i to se treba mijenjati. Da ne bi sinoc odlicnog Castelazia smanjili bi oni pred kraj prvog pol. na 2:1 a poznavajuci "nas" to bi onda bilo rutavo do kraja. Ali dobro, pisi tri boda ali pazi na igru jer vec iduce kolo je derbi sa "vucicom" gdje ce se vidjeti ko sta moze!
I dalje tvrdim da je Strama nasa najslabija karika, ali dobro, vrijeme ce pokazati jesam li bio upravu![]()
PAZZA INTER
Prvo i glavno od svega, to da nije bilo igre jednostavno nije tacno. Igra,mada ocito jos nedovoljno izgradjena, bila je jako prepoznatljiva. Igra sa puno trke,kombinovanja,posjedom lopte i najbrzom transformacijom u napad koju sam ja u Interu vidio (pratim Inter 15 godina). Da je bilo nekoliko krupnih gresaka,bilo je,ali Pescara osim prvih 5 minuta nije bila ozbiljan konkurent.
Iako mi se oprez u Interovim redovima svidja,ipak ne mogu uzeti kao argument to sto je u pitanju "samo" Pescara. Bila je i lani "samo" Novara,bila je i Milanu prije 2 godine "samo" Cesena pa fasovase 2-0,a posle izdominirase prvenstvo.
INTER JE BIO DOMINANTAN! To je ono sto ipak upada u oko. Sad,mozda je razlog i to sto su ranije poceli sa pripremama i sezonom,ali ipak su bili sigurni.
Plus, Pereira, Maicon i Palacio nisu igrali.
Al eto,de da sacekamo jos malo pa ce nam se samo kazat.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ja mislim da nekad treba sagledati cinjenice,Alvarez je povrijedjen,operisao je koljeno i mislim da momka ne treba podcjenjivati,neroazzuro slazem se u potpunostineroazzuro je napisao/la:Ne da mi se nesto posebno oznacavati svaku recenicu s kojom se ne slazem,a ne slazem se sa nekoliko tvojih tvrdnji.neroazzurni je napisao/la:sinoc tekma onako, kad se samo ovako pogleda rezultat covjek bi rekao rutinski i ubjedljivo, medjutim realno nije bilo bas tako. Nemamo mi jos neke svoje igre, dok nismo gol zabili igra je bila nidje veze, Wes jos uvijek nema s kim na prvu odigrat i to se treba mijenjati. Da ne bi sinoc odlicnog Castelazia smanjili bi oni pred kraj prvog pol. na 2:1 a poznavajuci "nas" to bi onda bilo rutavo do kraja. Ali dobro, pisi tri boda ali pazi na igru jer vec iduce kolo je derbi sa "vucicom" gdje ce se vidjeti ko sta moze!
I dalje tvrdim da je Strama nasa najslabija karika, ali dobro, vrijeme ce pokazati jesam li bio upravu![]()
PAZZA INTER
Prvo i glavno od svega, to da nije bilo igre jednostavno nije tacno. Igra,mada ocito jos nedovoljno izgradjena, bila je jako prepoznatljiva. Igra sa puno trke,kombinovanja,posjedom lopte i najbrzom transformacijom u napad koju sam ja u Interu vidio (pratim Inter 15 godina). Da je bilo nekoliko krupnih gresaka,bilo je,ali Pescara osim prvih 5 minuta nije bila ozbiljan konkurent.
Iako mi se oprez u Interovim redovima svidja,ipak ne mogu uzeti kao argument to sto je u pitanju "samo" Pescara. Bila je i lani "samo" Novara,bila je i Milanu prije 2 godine "samo" Cesena pa fasovase 2-0,a posle izdominirase prvenstvo.
INTER JE BIO DOMINANTAN! To je ono sto ipak upada u oko. Sad,mozda je razlog i to sto su ranije poceli sa pripremama i sezonom,ali ipak su bili sigurni.

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Ne mogu oni shvatiti da su napastni jer dođu na nasu temu i pricaju kako je njihov klub nabolji.... msm takvih je 90%, cast izuzetcima
ako vas zanima nesto u vezi intera, mozda zelite da pohvalite interovu igru, ili da iskritikujete Inter (sa nekim osnovama, a ne ono cisto pljuvanje i podcjenjivanje) onda ste dobrodosli, no ako ste tu da se svađate slobodno produzite 
Nego evo vama nesto da se dobro nasmijete
" onclick="window.open(this.href);return false;
Strama

Nego evo vama nesto da se dobro nasmijete

Strama

PAZZA INTER !!!
-
- Kontakt:
Tacno tako, ne shvataju da nas ima kamara.Hypnose je napisao/la:Juventini su dozivjeli najveci lakrdiju na ovom forumu, to bi svi trebali znati i priznati...... I bez tih 2,3,5 accounta kojih ti spominjes Juventina ima vise nego svih ostalih zajedno i tim se pokazuje da je Juventus klub koji ima najvise navijaca na ovim prostorima(pa i na ovom forumu) uz glory huntere odnosno navijace reala i barce kojih je od 2006. najveci broj, a pitam se stoMaGiCa je napisao/la:Ako racunas i one sa 2,3 ili 5 accounta, kakvih vas ima ovde, onda vas je definitivno nekoliko puta vise nego svih ostalih. Zato i imamo 1 chopor, koji "nikad" ne provocira, vec je "zrtva" moderatorsko-adminovske ujdurme.Hypnose je napisao/la:Budi dobar druze... Juventina ima kao svih ostalih zajedno na ovom PDF-u, ako ne i vise..... A jos plus velika masa ih je prestalo pisat nakon moderatorskih lakrdija....![]()
.....
I odgovorno ti tvrdim da nijedan simpatizer Juveta na ovom forumu ne pise istovremeno sa 2 nicka sto dodatno dobija na snazi koliko nas ima odnosno kolika smo sila.....
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Cesar u QPR.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Cesar vec u Londonu, izgleda da se konacno blizi i njegov odlazag. Julione car

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Preduhitri ti mene s tom slikom
Nego .. man'te se ovih Juventina .. ako ih ne možete odvaffanculat
u jednom postu ,onda ih laganini iskulirajte .. 

Nego .. man'te se ovih Juventina .. ako ih ne možete odvaffanculat

IO SONO INTERISTA
-
- Kontakt:
samo malo momci, samo malo...niko ovdje ne govori da Alvarez ne valja, nisam znao da je povrijedjen, kontam poslan na tribine a proglasili ga novim Kakom, nista vise.sanjingr je napisao/la:Ja mislim da nekad treba sagledati cinjenice,Alvarez je povrijedjen,operisao je koljeno i mislim da momka ne treba podcjenjivati,neroazzuro slazem se u potpunostineroazzuro je napisao/la:Ne da mi se nesto posebno oznacavati svaku recenicu s kojom se ne slazem,a ne slazem se sa nekoliko tvojih tvrdnji.neroazzurni je napisao/la:sinoc tekma onako, kad se samo ovako pogleda rezultat covjek bi rekao rutinski i ubjedljivo, medjutim realno nije bilo bas tako. Nemamo mi jos neke svoje igre, dok nismo gol zabili igra je bila nidje veze, Wes jos uvijek nema s kim na prvu odigrat i to se treba mijenjati. Da ne bi sinoc odlicnog Castelazia smanjili bi oni pred kraj prvog pol. na 2:1 a poznavajuci "nas" to bi onda bilo rutavo do kraja. Ali dobro, pisi tri boda ali pazi na igru jer vec iduce kolo je derbi sa "vucicom" gdje ce se vidjeti ko sta moze!
PAZZA INTER
@imenjak druze ako je tebe sinoc odusevila ona tranzicija, opet ponavljam protiv Pescare jer su njihovi igraci vise gledali s kim ce na kraju razmijeniti dresove nego igrali, onda ja ne znam sta bi rekli za onu generaciju sa Wes-Eto'o-Milito ili Baggio-Zamorano-Ronaldo...ma smijesno je porediti, opet kazem sve je ono sinoc bilo OK ali moramo znati da je ono sinoc bila SAMO Pescara i da to mora puno bolje te da je jos rano za NAJ...!
Znaci sa vecinom stvari sam zadovoljan ali eto kazem ako cemo traziti najslabiju tacku onda je to definitivno Strama, mlad, neiskusan, bojim se da ce ga ovi stari lisci u Serie A nadmudriti sa daleko slabijim ekipama. Prednost mu je sto ne igra LP, bojim se da bi ga tu bukvalno pojeli, ima tu EL pa nek' se tu uci "evropske" utakmice i nek skuplja iskustvo, mada sam ja za to da mi sto prije napustimo to takmicenje, yebo koeficijente, ako ih nisu htjeli skupljati Palermo, Juve, Sampa...ne moramo ni mi! Bojim se da nema neki prevelik autoritet u svlacionici, sve je fino kad se pobjedjuje ali kad se izgubi tad je potrebno lupit sakom od stol a nekako mi Strama nije taj, to se i sinoc fino vidjelo, jer mislim da ni kod jednog iskusnijeg trenera sinoc nebi Cassano poceo utakmicu, jednostavno to nije uredu prema momcima koji vec duze vrijeme ginu da udju u prvi tim, narusi se ta neka ravnoteza i posalje se losa poruka mladima, prvenstveno Cou i Alvarez.
Neka moja prognoza, dajem Strami vremena plafon do novembra kad ocekujem na klupi Mou-a ili Spaletia(lose su krenuli).
sretno Strama, demantuj me i osvoji scudeto!
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
@ramiral i jeste realan forumas i nije balavac koji dodje da provocira i to se moze vidjet i po ovom postu...ramiral je napisao/la:Sve je to jasno @Hypnose, olahko nekad upadate u zamku trollanja a svjesni ste bili uvijek kako prolazimo u takvom slučaju.
ne očekujem tako brzo ovjeru titule i mislim da bi u njima mogli imati ozbiljnijeg takmaca nego prošle sezone, ako se sjećaš u derbiju na Areni su dobro stajali, pogotovo u prvom poluvremenu, da ga Milito onomad zabi kad je imao šansu misliš li da bi lahko do kraja izašli s njima na zelenu granu![]()
borba za scudetto bi mogla biti vrlo neizvjesna,i mi se nadamo da mozemo izdrzat,ali smo zadovoljni i sa povratkom u LP,i kao sto neko od kolega napisa nama je Inter najbolji i to nikakve price i misljenja s druge strane nece promjenit...
a trollasi koji su ovdje pisali da ce bit 20-30 bodova razlike su vec sada svjesni da od tog nema nista,i da je Inter realno mozda uz Napoli jedini kandidat za titulu Juventusu,a glavni troll i dalje dodje ovdje i opet se igra vidovitog kao on zna da Inter ne bi nista osvojio da nije bilo Calciopolija...
Calciopoli koliko god je oslabio Seria A on je procistio ligu od glavnih lopova,i koji su dobili sto su zasluzili i koji su okaljali klub i dali mu dozivotni prefix lopovski(i to je nase misljenje o vama ali ne dolazimo na vasu temu da ga iznosimo) i onda je administracija kriva jer ne podnosi gluposti,uvrede i provokacije...
P.S. Julione Uno di Noi

-
- Kontakt:
Pa ti "isprovocira Boga" u ovom postu.Pupi04 je napisao/la:@ramiral i jeste realan forumas i nije balavac koji dodje da provocira i to se moze vidjet i po ovom postu...ramiral je napisao/la:Sve je to jasno @Hypnose, olahko nekad upadate u zamku trollanja a svjesni ste bili uvijek kako prolazimo u takvom slučaju.
borba za scudetto bi mogla biti vrlo neizvjesna,i mi se nadamo da mozemo izdrzat,ali smo zadovoljni i sa povratkom u LP,i kao sto neko od kolega napisa nama je Inter najbolji i to nikakve price i misljenja s druge strane nece promjenit...
a trollasi koji su ovdje pisali da ce bit 20-30 bodova razlike su vec sada svjesni da od tog nema nista,i da je Inter realno mozda uz Napoli jedini kandidat za titulu Juventusu,a glavni troll i dalje dodje ovdje i opet se igra vidovitog kao on zna da Inter ne bi nista osvojio da nije bilo Calciopolija...
Calciopoli koliko god je oslabio Seria A on je procistio ligu od glavnih lopova,i koji su dobili sto su zasluzili i koji su okaljali klub i dali mu dozivotni prefix lopovski(i to je nase misljenje o vama ali ne dolazimo na vasu temu da ga iznosimo) i onda je administracija kriva jer ne podnosi gluposti,uvrede i provokacije...
P.S. Julione Uno di Noi
Citaj malo o interovom "sporting fraud" pa seri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.