Najjaci !Madafaka je napisao/la:
BATISTUTA GABRIJELE ZA TEBE JE ŠKORO PELE![]()
KRALJ!!!

Vidi se da istinski voli klub i da ce bit vjeran Sarajevu zauvijek

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Najjaci !Madafaka je napisao/la:
KRALJ!!!
A ne ko pelak ****.Respektiva je napisao/la:Najjaci !Madafaka je napisao/la:
KRALJ!!!
ma pelak je **** zadnje, ima jos fudbalera koji igraju ovako srcem za sarajevo, hadzija, milosevic, mackic, i jos mnogo je takvi poslije razta bilo, ali nijedan kao alenpape je napisao/la:A ne ko pelak ****.Respektiva je napisao/la:Najjaci !Madafaka je napisao/la:
KRALJ!!!
Hadžija sretan ti rođendan da što brže se oporaviš.miky_hz je napisao/la:Safet Nadarevicsinu je dao ime Ismir ,po rahmetli Ismiru Pintolu
Nego kad spominjete Hadziju jucer mu je bio 31 rodjendan
sjecam se jednog derbija na kosevu kad sam bio puno mladji na kosevu 1:1 bilo, jedini igrac koji se primjetio na terenu je bio nadarevic igrao lijevog beka, to cu uvjek pamtitimiky_hz je napisao/la:Safet Nadarevicsinu je dao ime Ismir ,po rahmetli Ismiru Pintolu
Nego kad spominjete Hadziju jucer mu je bio 31 rodjendan
Upravo tepape je napisao/la:Pamtićemo one koji su igrali srcem za naš klub, koji su igrali za navijače.
ja jedva cekam tekmu protiv olimpika, i neznam zasto ali sam uvjeren da tu uzmamo tri boda, a mislim da bi uz dosta nafake i sirokom mogli uzetti koji bodRespektiva je napisao/la:Upravo tepape je napisao/la:Pamtićemo one koji su igrali srcem za naš klub, koji su igrali za navijače., mi bodrili njih oni se nama oduzivali (Y) !
BTW
Poslije sirokog nam ide Olimpik gledajte rezultata u Gradačcu 2-4 za Olimpik:S
ali ne i alaimu, mada alaimu nista ne odgovara, njemu ne odgovara ni kad proticvnik igra bunkerpape je napisao/la:Olimpik igra napadački ali ima šuplju odbrano što će odgovarati Škori.
irfan41 je napisao/la:ali ne i alaimu, mada alaimu nista ne odgovara, njemu ne odgovara ni kad proticvnik igra bunkerpape je napisao/la:Olimpik igra napadački ali ima šuplju odbrano što će odgovarati Škori.
aBd da pobjedimo ili barem bod da uzmemo da se imamo cemu nadatHigh je napisao/la:Ne znam sta misliti za sutrasnju tekmu.Na strani ove godine igramo katastrofalno,iako ni kuci nismo sjajni.Jedino pozitivno je ta forma Skore,koji igra sve bolje i bolje,ostalo je ruku na srce,lose,veoma.
Sutra idemo i proslaviti rodjendan,22 godine postojanja nase grupe.Nadam se da ce igraci pobijediti sutra,bas zbog toga ! Invazija !
Cekajte malo ljudi nekazem da je Alaim jak golman ali nije ni los on ima losih trenutaka kao i mnogi golmani samo sto su njemu ti losi trenutci cesci od ostalih golmana ja sam gledao utakmicu protiv Cluja na tv-u kad su igrali u gostima pa covjek nas je spasio blamaze trebalo je biti najmanje 5-2 za njih racunajuci da je Hadzija dao gol u onoj situaciji par puta je onaj crnac imao 100 postotne sanse a Alaim mu skinuo pozdrav svim Hordama i sretno nasim igracima sutra bit ce ako Bog da pozitivan rezultatpape je napisao/la:irfan41 je napisao/la:ali ne i alaimu, mada alaimu nista ne odgovara, njemu ne odgovara ni kad proticvnik igra bunkerpape je napisao/la:Olimpik igra napadački ali ima šuplju odbrano što će odgovarati Škori.
Ma o njemu je sve rečeno džaba trošiti riječi, valjo ne valjo on će braniti.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, bvsic, COYGBiH, Google Adsense [Bot], GradKamena2, LegendKiller, MaroonBjelave, Posejdon, Proximic, voltron30 i 85 gostiju.