NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 avg 2012, 12:17

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Android je napisao/la:Ja necu vise trositi vrijeme na utakmice Širokog,kad ode ova banda iz uprave(Mijo,Bevanda...)onda cu ponovno ici na Pecaru!
Nemoj brate, eno ti/vam Hajduka/Dinama pa drukaj/drekaj za njega, u njih toga nema. ;) Uzivaj/te.
Ma ta ne ide nitko svakako,kad je klubu u interesu da nitko ne dođe.Zasto je to tako ne znam,al kad sam isao za vrijeme HB ici cu i sad.Klub nisu ni Mijo ni Bevanda ni ove placene picke sto setaju po terenu.Vratit ce se opet vrijeme pune Pecare,samo nek se malo stvari posloze.S druge strane,nitko vise i ne mari za klub.Od mog drustva jedini idem na utakmice NK Širokog i kad nekog od njih zovem jos mi se i smiju,et do cega je doslo.Inače,netko na nekom portalu napisa da nam je Maka sportski direktor.Ja kazem da ga i nemamo.Ljudi samo uzimaju i zive od ovog kluba,kad treba dati nema ih nigdje.

High

Post Postao/la High » 27 avg 2012, 12:17

Valjda znaš na koga sam konkretno mislio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 avg 2012, 12:19

Shvacam ja sve to. No najbolje je reci ''necu, ne odgovara mi''. Smij se i ti njima.
Ne odgovara meni stotinu stvari, no to ne znaci da cu samo sjediti, zugati i drkati k.urac ili doci na tribinu pljuvati. Nek su i zadnji u ligi, ja cu ih gledati. Izraziti nezadovoljstvo na svoj nacin, ali i uvijek doci.
Nije kao da nije klub postojao prije nekih ljudi i kao da nece i dalje.

povise : Valjda znas i da trollas na nenavijackom forumu, stoga i sarkastican odgovor.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 avg 2012, 12:27

Bas tako,zaboli me i za Miju i Maku i Bevandu i za cijelu upravu koja i ne postoji.Po meni je greska sto malo vise ne ukljuce igrače sto su donijeli na Pecaru toliko trofeja.Malo pojacati reklamu utakmica,ona ideja s ulaznicama na int nije losa.Gore od ovoga ne moze,samo nek pocnu kopirati HKK Široki.Ne dovoditi igrače bez provjere.Doveli smo ovih Mostaraca pun kur** a ni jedan ne vrijedi nista.Mozda Landeka kad se oporavi.Vole Široki Brijeg ko ja Sarajevo.Sve lagano na proljece potjerati,samo ako se bude imala bilo kakva zaliha bodova!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 avg 2012, 15:48

kadeti u bijeljini poraženi 2:1, juniori pobjedili 3:2...juniori opet imaju drama ekipu, mogli bi biti prvaci opet :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 27 avg 2012, 17:20

Kevin je napisao/la:kadeti u bijeljini poraženi 2:1, juniori pobjedili 3:2...juniori opet imaju drama ekipu, mogli bi biti prvaci opet :D
Od juniora bi se sada netko trebao prikljuciti prvoj ekipi.Mislim Maric,onaj decko iz Gruda.Kao sto rekoh,na proljece ove Mostarce potjerat i dati priliku mladima!

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 29 avg 2012, 10:48

Znate li možda hoće li biti prenos Široki - Rudar negdje na internetu? Prošle godine je ako se sjećam bila na ****, ili tako nešto... Hvala. Pozdrav.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 29 avg 2012, 20:12

Tko je najbolji u Širokom od juniora? Ima li netko da prati te igrače da napiše nešto više...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 29 avg 2012, 23:11

bice ovo jako dobra i zanimljiva utakmica. Sirokom neophodni bodovi ako planira nesto ove sezone, a rudar nikad jaci plus prva utakmica ove sezone uz podrsku ab kao gosti. U sirokom se moze posteno igrati, i ocekujem dobar rezultat. Uglavnom neka bolji pobjedi i neka bude korektna utakmica. Srdacan pozdrav iz prijedora.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 avg 2012, 23:45

limenka je napisao/la:Tko je najbolji u Širokom od juniora? Ima li netko da prati te igrače da napiše nešto više...
prošle godine osvojili, po meni ovo još jači...
mislim da će bez problema opet biti prvaci..prije svega iz razloga što ih vodi Toni Karačić..

Da ne nabrajam sad pojedinačno, od prvih 11 imaš ih 7-8 najjačih i stvarno dobrih igrača..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 avg 2012, 23:57

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
limenka je napisao/la:Tko je najbolji u Širokom od juniora? Ima li netko da prati te igrače da napiše nešto više...
prošle godine osvojili, po meni ovo još jači...
mislim da će bez problema opet biti prvaci..prije svega iz razloga što ih vodi Toni Karačić..

Da ne nabrajam sad pojedinačno, od prvih 11 imaš ih 7-8 najjačih i stvarno dobrih igrača..
A Toni je kao velestrucnjak, to je ovaj selektor sto nas je odveo na neko veliko takmicenje.
po meni stručnjak, odličan trener...a nije isto raditi u klubu godinama, voditi omladinski pogon, pratiti i praviti selekciju igrača i voditi repku..kontaš? :roll:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 30 avg 2012, 08:07

kralj_je_mrtav je napisao/la:Kevin, a gdje su ti igraci sto ih Toni izbaci. U Njemackoj, Španiji, Austriji, Francuskoj. Ne kontam :lol:
pa eo ako baš oćeš Pandža, pa eo mali Kvesić u Splitu..Kvesić u Želji.dosta momaka u prvoj ekipi Širokog..treba li ti još netko..i nemoj biti glup..zna se kakvo je stanje u bh nogometu i gdje i za koje pare odlaze mladi momci..

zar Toni nije napravio odličan posao prošle sezone s mladima u repki? jbg-a nije se plasiralo na natjecanje ali za razliku od prije ovo je sad ličilo na nešto..

nego najbitnije da je iz Širokog pa pljuj po njemu..normala.. :roll:
da je iz Sarajeva dizali bi ga u nebesa

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 30 avg 2012, 09:18

U ugodnoj atmosferi lijepog i još uvijek nedovršenog sportskog zdanja u Cimu na stadionu NK Cim odigrana je prijateljska utakmica između sportskih prijatelja NK Cim i NK Široki Brijeg.
Slaven Musa dao je prigodu šarolikom sastavu igrača koje je praktično sve uspio rotirati u ovoj trening utakmici.
Rezultat nebitan 0-3 za momčad NK Široki.
Kao što su najavili iz stručnog stožera NK Široki Brijeg ovo će biti stalna praksa odigravanje prijateljskih - trening utakmica tijekom tjedna između kola Premier lige BiH.

Zaključak nakon utakmice iz obaju stručnih stožera je da je potrebno nastaviti suradnju dvaju prijateljskih klubova i u narednom razdoblju.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 01 sep 2012, 02:04

Lani smo ovog Rudara lagano dobili 3-0.Čak mislim da su tako ocajni bili da su nas molili prije utakmice da ih ne kantamo.Kako mi igramo,sad cemo mi njih moliti :) .Zna li netko sastav za u nedjelju i jel bilo ikakvih kazni za balerine koje je general najavljivao ;) ;)

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 01 sep 2012, 21:47

Sutra pobijedit i onda se malo uigrat sad za ovu stanku koja će nam dobro doć
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 02 sep 2012, 12:59

ŠB.TRN je napisao/la:Lani smo ovog Rudara lagano dobili 3-0.Čak mislim da su tako ocajni bili da su nas molili prije utakmice da ih ne kantamo.Kako mi igramo,sad cemo mi njih moliti :) .Zna li netko sastav za u nedjelju i jel bilo ikakvih kazni za balerine koje je general najavljivao ;) ;)
Eto biće 0-1 za Rudar Prijedor,bez kantanja,i dobro i nama i vama onda :D :mrgreen: :mrgreen:
Mens sana in corpore sano.

Truba
Kontakt:

Post Postao/la Truba » 02 sep 2012, 17:38

Ako bude stream večeras, nek neko ostavi link i na temu Rudar Prijedora. :D
$ ' све ? " & ње
% све $ " & &
? " " $ " % гостовања
за ' -

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 02 sep 2012, 18:49

Ima prijenos,al ja kad god stavim link ovi izbrisu.Ne bi da je toliko vazno,a svima se ostalima ostavlja.Ima BIH,e sad ovo H u nazivu sto oznacava Her i posle stavi uzivo na ENG.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 sep 2012, 22:39

3 boda su najbitnija, sad nam je ova stanka dobro došla
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 02 sep 2012, 23:00

slika
8-)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, laszlo, Samba71, zeljovolimte i 17 gostiju.