[youtube][/youtube]10DelPiero je napisao/la:okacite golove da se pogleda na sta je to licilo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
[youtube][/youtube]10DelPiero je napisao/la:okacite golove da se pogleda na sta je to licilo
Te najlosije ekipe su i najvtrdji orah ... Pescara ce izborit opstanak kao od sale .Yuto je napisao/la:Dobra utakmica, fino je to sve izgledalo. Al treba uzet u obzir da je Pescara medju losijim ekipama u ligi. Nastavit ovako i mogla bi se izgurat fina sezona.
Osvajanje EL i mjesto u LP bi mene zadovoljili.
Gargano ce biti veliko pojacanje, odlican igrac !
Forza Inter !
KO ce obezbjediti opstanak?....Pescara je l'sLucajni je napisao/la:Te najlosije ekipe su i najvtrdji orah ... Pescara ce izborit opstanak kao od sale .Yuto je napisao/la:Dobra utakmica, fino je to sve izgledalo. Al treba uzet u obzir da je Pescara medju losijim ekipama u ligi. Nastavit ovako i mogla bi se izgurat fina sezona.
Forza Inter !
Btw ... Sta je ovaj Djubrentusovac dosao pametovat ovde lol ... Imaju jednu dobru sezonu iza sebe i kao popili svu pamet xD ...
A eto,meni su izgledali makar triput ozbiljnije od Parme. Sto ti je rec misljenje...Hypnose je napisao/la:KO ce obezbjediti opstanak?....Pescara je l'sLucajni je napisao/la:Te najlosije ekipe su i najvtrdji orah ... Pescara ce izborit opstanak kao od sale .Yuto je napisao/la:Dobra utakmica, fino je to sve izgledalo. Al treba uzet u obzir da je Pescara medju losijim ekipama u ligi. Nastavit ovako i mogla bi se izgurat fina sezona.
Forza Inter !
Btw ... Sta je ovaj Djubrentusovac dosao pametovat ovde lol ... Imaju jednu dobru sezonu iza sebe i kao popili svu pamet xD ...![]()
![]()
![]()
Oni lete odmah nazad u Seriu B, jos u Martu ce ispasti, nesto poput Cesene ce da budu..... Nece njih ni Vukusic spasiti jer nemaju nijednog kvalitetnog igraca....
A sto se vas tice nije lose, mada ovi i nisu neko mjerilo......
ALvarez,Chivu i Samir su ozlijedeni , Palacio je imao utakmicu suspenzije zbog žutih kartona ,to je razlog njihovog izostanka sa klupeFanfara je napisao/la:Šta je sa Alvarezom ? Nije bio na klupi.Zao mi je tog momka,izgleda da ce sezonu presjedit na klupi a taman se 'zaigrao' ,puštao dobre partije,navikao na Serie A .. al šta ćeš nikad nismo gotivili omladinu .. također Palacio nije bio na klupi,Chivu,Samuel,Samir ?? Vidim Poli Andrea danas u sastavu Sampe,ja i zaboravio na njega .. nije loš bio
Yuto je napisao/la:
Borriello ili Gilardino ? Meni svejedno, samo da jedan dodje. Obojica su mi dragi igraci
Zanetti i Milito premalo dobilirio_Ferdy88 je napisao/la:Ocjene za sinoćnji trijumf, prema Gazzetti![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.