stole8455 je napisao/la:floyd je napisao/la:Nista cudno, pa volili bi srbijaneri da je tu neki losiji igrac na playu...tipa Naletilic.
Cak i na tzv 'normalnom sajtu' u srba, B-92, neki sumnjak kuka kako ih je Bosna zamalo pobjedila; istice kako je 'sreca' da nece 'nasi' da igraju za Bosnu; i kako je Kuzmic pobjegao s priprema i td. Jos se zali na strategiju njihovog KSS sto zanemaruje talente od godista '97 i mladje.
Bosna dobija konture ozbiljne selekcije. Nije svejedno.

Uzimanje zdravo za gotovo sve sto se pise na forumima nije bas preporucljivo. Srbi gledaju svоju reprezentaciju i ne zavide nijednoj selekciji, zasto bi? Poosvojali su skoro sve sto se moze u kosarci.

stvarno mi nije jasno da se jos neko ibreti radi naturalizovanog igraca
kada je 2007 godine pobjedila u sred spanije superfavorizovanu spaniju i postali prvak europe malo ko se sjetio ili pomenuo cinjenicu da je odlucujuce poene dao J.R. Holden i danas kada bilo ko gleda kroz historiju vidi samo da je rusija bila sampion, a to je najvaznije i cinjenica da je za to angazovan jedan stranac to uopste ne mjenja
a kada pogledas da jedna spanija ima jednog ibaku i da se bori da mgu igrati i on i mirotic
a skoro svaka nacija danas ima naturalizovanog igraca, spanija, italija, turska, a i sve nacije u regionu sem srbije, ali koja je ako neznas prije dvije godine imala ozbiljnu raspravu da naturalizuje nekog beka ali je duda stavio tacku na to i vratio rasica u reprezentaciju
sto se srbije tice ja koliko znam osvojila je samo srebro u poljskoj (kada su prvi put igrali igraci srpske skole kosarke), ostalo je osvojeno sa igracima iz bivse juge i uz pomoc crnogoraca, a situacija u srpskom kosarkaskom savezu se malo popravila od kada je duda dao otkaz, dok je klupska poprilicno u losoj situaciji jer sada postoje 3 kluba koji su jaki od nekadasnjih 5-6
a da se vratimo temi, zeko je nesto sto nam odavno treba, igrac koji ce ubrzati igru koji ce napokon praviti visak i koji ce distribuirati lopte u pravo vrijeme, a u odbrani ce dati veliki doprinos u pritisku na protivnicku organizaciju igre
pupupu da ga ne ureknemo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10