zizu1991 je napisao/la:Ja zaboravio na BHT sport, i nisam gledao, ajd, valjda će do sutra neko postaviti čitav izvještaj Premijer lige BiH
Preduhitri me

Ako ko nadje, neka postavi

zizu1991 je napisao/la:Ja zaboravio na BHT sport, i nisam gledao, ajd, valjda će do sutra neko postaviti čitav izvještaj Premijer lige BiH
ti idi igraj kladionicutepsija je napisao/la:I ja,i ja.
I ja bih pogledao tu famoznu pobjedu
Nemojte mene zaboravittepsija je napisao/la:I ja,i ja.
I ja bih pogledao tu famoznu pobjedu
http://www.youtube.com/user/PremierLigaBiH?feature=mhee" onclick="window.open(this.href);return false; ovde ce bit, al vjerovatno nekad ujutro jer mi je konekcija losakroos je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Ja zaboravio na BHT sport, i nisam gledao, ajd, valjda će do sutra neko postaviti čitav izvještaj Premijer lige BiH
Preduhitri me... tamam i ja da pitam, jeli ima gdje pregled, tj. jeli iko postavio na youtube.
Ako ko nadje, neka postavi..
Toliko sam se zaigrao da sam zaboravio na BHT sportzizu1991 je napisao/la:ti idi igraj kladionicutepsija je napisao/la:I ja,i ja.
I ja bih pogledao tu famoznu pobjedu, ne trolaj mi temu
tepsija je napisao/la: Toliko sam se zaigrao da sam zaboravio na BHT sport![]()
Ima li popravni?Hoćemo golove,hoćemo golove!!!!
VELEZDOGROBA je napisao/la:LAKIJU ZAVRŠEN TRANSFER U 2 LIGU NJEMACKE.....
TO ZNAM 100%
jel stvarno brkovic odustao od transfera u zelju???
cuo sam da Velez pregovara s jusufspahicem spic iz capljine 2 strijelac lige.
mlad igrac navodno dobar
Jeste bila je prica da ga prati mrkva ali evo nistakajl je napisao/la:VELEZDOGROBA je napisao/la:LAKIJU ZAVRŠEN TRANSFER U 2 LIGU NJEMACKE.....
TO ZNAM 100%
jel stvarno brkovic odustao od transfera u zelju???
cuo sam da Velez pregovara s jusufspahicem spic iz capljine 2 strijelac lige.
mlad igrac navodno dobar
evo, ne bi mi mrsko naći. samo što nije jusufspahić, nego jusufbašić.
a vidim nije ni ljudima sa sportsporta jasno kako se preziva, prvi gol zabio jusufbegović, a drugi jusufbašić
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-do ... bele/86726" onclick="window.open(this.href);return false;
zizu1991 je napisao/la:ebaji ga sada, kada mi od toga nemamo koristi![]()
Šteta, opet ponavljam
To je Velež ! A ne pokušaji igrača iz Sarajeva, Želje itd. Velež je omladina Hercegovine prije svega.kajl je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:ebaji ga sada, kada mi od toga nemamo koristi![]()
Šteta, opet ponavljam
ma naravno. bitno je da ima talenata i to u blizini. hebibović iz igmana došao, pa razvaljuje. ne trebaju nam zvučna imena, samo dobar skauting. valjda će uskoro i onaj mace dobiti priliku...
Hahakajl je napisao/la:sad sam gledao sportski pregled. ja stvarno ne znam po čemu su ovi prijatelji iz srebrenika zaključili da je velež najlošija ekipa koja je igrala protiv njih. hebibović im je sam trebao zabiti 4 gola.
vuče je momak sam s 40 metara, mogao je stati i popiti duplu s mlijekom i čašu vode s ledom koliko je usporio i čekao okića da upiše asistenciju, onda je već kasno bilo i fulio je.
prilike gradine nisu bile nešto posebno izigrane, ali eto, imali su 2-3 ozbiljne šanse. a trebali su primiti 6 golova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.