Moze biti. Ja sam samo postavio pitanje, nista nisam tvrdio.raul-zakon je napisao/la:Super Mario se Bayernu isplatio sigurno. I to trostruko.Mecong je napisao/la:Zasto mislis tako? Ibrahimovic koji je placen nesto oko 23 mil ce se PSG isplatiti za godinu dana (prodati dresovi, mnogo vise gledalaca, prvaci Francuske, mozda nesto urade i u LS,...).neo je napisao/la:Stvar je u tome sto je Real tog Ronalda otplatio, a PSG nece nikada biti u mogucnosti da to uradi, a da ne pricam da zaradi na njemu.
A, da li je Real otplatio Kaku (placen skoro 70 mil) i na njemu zaradio?
Da li se Karim Benzema placen skoro 40 mil isplatio Realu.
Da li se Huntelar (placen skoro 20 mil) isplatio Realu?
Da li je Barcalona zardila na Ibrahimovicu, Chelsea na Shavchenku, Milan na Rivaldu,...ili su izgubili?
Da li se Cigrinjski placen preko 20 mil isplatio Barceloni?
Da su se Filipe Melo i Diego (placeni po vise od 20 mil) isplatili Juventusu?
Da li se Mario Gomez placen oko 35 mil isplatio Bajernu?
Paris Saint-Germain FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Paris Saint-Germain FC
Per aspera ad astra!
Ovaj PSG tacno ruglo gledati toliko patnje i peglanja lopte u igri strasno 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Dobro je pa ih nisam igro opet 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Al' su mrtva ekipa jbt.Bordeaux ne mogu da pobede koji em ne igra nesta narocito,em je izmedju dve evropske utakmice. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dosta zvižduka večeras prinčevima na Parku prinčeva
Mora Ancelotti nešto promijeniti, jer se već osjeća lagani pritisak zbog ogromnih očekivanja od ovog tima, kome za sada i ne ide najbolje, jer 3 boda u prve 3 tekme i nije očekivani bilans, a igra ne briljira, pogotovo u ofanzivi

Mora Ancelotti nešto promijeniti, jer se već osjeća lagani pritisak zbog ogromnih očekivanja od ovog tima, kome za sada i ne ide najbolje, jer 3 boda u prve 3 tekme i nije očekivani bilans, a igra ne briljira, pogotovo u ofanzivi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ili ce mjenjati Ancelottija,tolika krava a mlijeka nigdje da nije vo.rio_Ferdy88 je napisao/la:Dosta zvižduka večeras prinčevima na Parku prinčeva![]()

Uvijek ta ista prica,natrpas zvijezda i onda prdnes u cabar.
Sreca po PSG da je konkurencija ispod nule.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovaj @ Mecong ne zna o cemu pise.Ocito je da je neki balavac koji uziva gledati Ibrahimovica i tako dicite nejga i njegovo umjece.Kakav crni Ibra da bude konkurencija Messiju
Ibra je strasan fudbaler ali Messi je Messi.Naprosto genije.
Ibra jeste placenik i tu nema diskusije.Placenik nije iz razloga sto ima veliku platu nego sto je u svaki klub od dolaska u Juve govorio da mu je san igrati za taj klub a potom i ljubio grb.Jadno !
Veratti.Citas li sine , oko , paša sta god da si.Nigdje rekao nisam da je Veratti bolji od Silve ili Ibre.Niti jeste.Samo sam rekao kada uzmes njegov talenat , godine , malu cjenu i veliki potencijal.Veratti je mnogo bolje ulozen novac i buducnost PSG-a.Ibra i SIlva to nisu , oni jos 2-3 godine ce biti tu maximalno i Adio.

Ibra je strasan fudbaler ali Messi je Messi.Naprosto genije.
Ibra jeste placenik i tu nema diskusije.Placenik nije iz razloga sto ima veliku platu nego sto je u svaki klub od dolaska u Juve govorio da mu je san igrati za taj klub a potom i ljubio grb.Jadno !
Veratti.Citas li sine , oko , paša sta god da si.Nigdje rekao nisam da je Veratti bolji od Silve ili Ibre.Niti jeste.Samo sam rekao kada uzmes njegov talenat , godine , malu cjenu i veliki potencijal.Veratti je mnogo bolje ulozen novac i buducnost PSG-a.Ibra i SIlva to nisu , oni jos 2-3 godine ce biti tu maximalno i Adio.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Jbt,nikako da dobiju tekmu...Valjda dok se tolike zvijezde ukomponuju,dok pokaze jedan drugom ko je glavni itd.
Mogao bi Anceloti jos jednu-dvije tekme(ne dobije li ih) dobiti nogu...
Mogao bi Anceloti jos jednu-dvije tekme(ne dobije li ih) dobiti nogu...
- LarryDavid
- Kontakt:
Valjda je sada svima jasno koliko je nas Mancini genijalan trener, kad je od onake corbe igraca ipak napravio poneku supu.... 

Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Ibra je glavni u ekipi i to je to.
A valjda je to problem Lavezziju, Pastoreu, Menezu i ostalima ..
Ova ekipa bi bila jaca od Citya da se uigra !
A valjda je to problem Lavezziju, Pastoreu, Menezu i ostalima ..
Ova ekipa bi bila jaca od Citya da se uigra !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
PSG ocit primjer da nije sve u novcu,kupili su sve klasne igrace a rez nema.Svugdje postoji neki red znas ko suti i radi ko slavu kupi ,ko je tu samo reda radi da popuni brojno stanje. E dok se malo reda ovdje ne unese nece bit napredtka
- alan_kardec
- Kontakt:
Slažem se.
Davno sam rekao ovdje da instant uspjeh u ovim najjačim ligama, nije moguć. Ipak će psg uzeti titulu, ali će, iako su se strašno pojačali, u evropi biti kita, bar u narednih godinu ili dvije.
Davno sam rekao ovdje da instant uspjeh u ovim najjačim ligama, nije moguć. Ipak će psg uzeti titulu, ali će, iako su se strašno pojačali, u evropi biti kita, bar u narednih godinu ili dvije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kao da je proslo pola sezone pa pljuju po PSG-u..Ovdje na ovom forumu sam primjetio da tim koji se pojaca super igracima treba da gazi sve redom da nema prava na kikseve i tako to.. neki jedva docekali manji kiks i odmah pljuvanjee..ima do kraja sezone jos,ko se zadnji smije najsladje se smije
sad sa Lille,bice gutavo ocekujem da kiksnu i uzmu bod da bi mogli pljuvati po njima 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Manji kiks ? U tri utakmcie 3 boda i to ti manji kiks ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
Nece lopta u gol i neceneo je napisao/la:Manji kiks ? U tri utakmcie 3 boda i to ti manji kiks ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Nece lopta u gol i neceneo je napisao/la:Manji kiks ? U tri utakmcie 3 boda i to ti manji kiks ?aa sta ste ti i slicni ocekivali od ekipa koja nije uigrana i gdje su vec odigrana tri kola..mozda ste ocekivali da daju po 5 komada ili da vec osiguraju titulu nakon polusezone ?? Sta sve covjek nece procitat na ovom forumu..
Za šta su im pripreme služile ?
Ne mora davati po 5 komada ali od ekipe koja je uložila 200 mil očekuje se pobjeda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.