ne znam kako je bilo, ali ovo nije lose, fale neke informacije i na nekim dijelovima je pomalo pristrano pisano, ali u svemu moze posluziti nekome ko zeli da nauci osnovno o vasem klubu.djoleprijedor je napisao/la:http://sr.wikipedia.org/wiki/Rudar_prijedor
Evo malo sam doradio ovu našu stranicu, na vikipediji,pošto sam i ono prije pisao..trebao bih još koju sliku staviti,te sastav kluba..Nadam se da nije loše![]()
Uglavnom mislim da je bolje nego kako je bilo.
Najbolje bi bilo da to uradi jos nas bosanskoj i engleskoj wikipediji i da postavi igracki kadar.K0MT je napisao/la:Dobro je, dobro je. Bolje nego što je bilo uglavnom.![]()
Nego kad se igra sljedeće kolo, negdje pročitah da je sad reprezentativna pauza?
Igramo koliko znam 1.septembra ,pa onda pauza..K0MT je napisao/la:Dobro je, dobro je. Bolje nego što je bilo uglavnom.![]()
Nego kad se igra sljedeće kolo, negdje pročitah da je sad reprezentativna pauza?
Mogu Vam reći da ste me prijatno iznenadili.Gledao sam vas protiv Olimpika na tv.Vjerujem da ste izgubili od Sarajeva na način već poznat svima.Mislim da je vas trener od prosječne ekipe napravio maksimum,svaka mu čast.1928 je napisao/la:Volio bih da zaigra, da vidimo kakav je. Sa njim ili bez njega, bodovi su naši, slavimo u Širokom.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 18 gostiju.