Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mandraX
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la mandraX » 26 avg 2012, 13:09

Dok je razvaljivao, dok je davao min. 1 gol po tekmi, pola ovih likova (i više) ovdje nikad nije napisalo ništa, čim je promašio ono sinoć došlo ih koliko ti Bog hoće, čak se i registruju neki samo da bi napisali nešto ovdje, da bi pljuvali Vedada...heh, jadni ste, žestoko.
Ista situacija na temi "Edin Džeko", pogan narod.

Glavu gore Vedade, bilo - prošlo. :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 avg 2012, 13:20

Izgleda da se od nasih fudbalera ocekuje da do 23-24 budu u najvecim svjetskim klubovima. Inace mi smo poznati kao veoma nadarena fudbalska nacija, nasih igraca nas svakom cosku. Cuj on u 28. igra u Stuttgartu, pa igrao je i Barbarez u HSVu pa bio odlican igrac.
Celik!3,2,2.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 avg 2012, 13:24

AllGunsBlazing je napisao/la:Izgleda da se od nasih fudbalera ocekuje da do 23-24 budu u najvecim svjetskim klubovima. Inace mi smo poznati kao veoma nadarena fudbalska nacija, nasih igraca nas svakom cosku. Cuj on u 28. igra u Stuttgartu, pa igrao je i Barbarez u HSVu pa bio odlican igrac.
Ja bih se sad potpis'o da ostatak karijere :D provedem u Stutgartu a moze i u HSV,nije bed :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 avg 2012, 13:39

[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 26 avg 2012, 15:02

[youtube][/youtube]

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 26 avg 2012, 15:14

Principatus je napisao/la:[youtube][/youtube]
Rooney nikad nije bio neka klasa. Sa 18 otišao u Manchester, niđe veze..
NAPRIJED NARODE!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 avg 2012, 15:49

Gotovo identičan promašaj kao kod Ibiševića.
Znaš na koga me podsjećaju ovi pljuvači.
Ono,pomogneš nekom deset puta,jednom ne možeš i odmah si šupak.
Eto,to su ti likovi iz bajke.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 avg 2012, 18:10

Željooooo je napisao/la:
Ibischa je napisao/la:slika
Ovo ti je pravi trener i kad igraču ne ide, on ce ga podržati,a da je Džeko ovo fulio mogu mislit šta bi mu Mancini uradio,pa više nikad ne bi mogao ni prici prvom timu.. ne sumljam sekunde u Vedu,on ce dokazati svoju klasu ove sezone..
Tako i Bicakcicu trlj'o ledza i odmah ga nakon loseg meca i neprirodne pozicije fakticki sutnuo iz kluba.
Bruno je Bruno uz pomoc Bobija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 avg 2012, 19:47

Svi znamo koliko Ibisevicu znaci samopouzdanje. Kad je u formi, onda zabije u skoro svakoj utakmici, kada nije u formi stvarno izgleda kao amater. Vidit cemo kakav je psihicki, ne bi valjalo da sad udje u crnu seriju kad nam trebaju njegovi golovi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 26 avg 2012, 20:09

Od koga je Nedžad Fazlija učio da fula?

Od Ibiševića :)
🔵⚪

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 avg 2012, 21:13

Ovo samo kod nas ima.
Do jucer heroj, danas obicna taraba.
*Bem ti narod ovaki :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 avg 2012, 21:25

Adinjo je napisao/la:Ovo samo kod nas ima.
Do jucer heroj, danas obicna taraba.
*Bem ti narod ovaki :evil:
Ne brini care, nisu svi bosanci bolesni ;)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 avg 2012, 21:26

Ma najvise su bolesni ovi sto na osnovu par postova hoce da opisu citav narod i pocnu pricat neke gluposti. Je li mu treba cestitat na promasenom penalu?

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 26 avg 2012, 21:33

Cartman je napisao/la:Ma najvise su bolesni ovi sto na osnovu par postova hoce da opisu citav narod i pocnu pricat neke gluposti. Je li mu treba cestitat na promasenom penalu?
Nemoj cestitat, i ne treba mu cestitat, al jel ti prepoznajes razliku izmedju kritike tipa "e moj ibisevicu, sta profula", "pa bola, ono bi i mrtav konj zabio" i komentara znalaca poput "ibisevic gori od fazlije", "nemas ti pojma o fudbalu, debilu vlasenicki (usput, oborio si me na kladi za milju maraka)" ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 avg 2012, 21:47

Papastathopoulos je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma najvise su bolesni ovi sto na osnovu par postova hoce da opisu citav narod i pocnu pricat neke gluposti. Je li mu treba cestitat na promasenom penalu?
Nemoj cestitat, i ne treba mu cestitat, al jel ti prepoznajes razliku izmedju kritike tipa "e moj ibisevicu, sta profula", "pa bola, ono bi i mrtav konj zabio" i komentara znalaca poput "ibisevic gori od fazlije", "nemas ti pojma o fudbalu, debilu vlasenicki (usput, oborio si me na kladi za milju maraka)" ?
Ne pricam o tome. Nego mi je pun qurac ovih sto dodju i napisu "Yebem ti nas narod, on je takav i takav i bla bla bla". Vidio sam jednog koji je cak tako daleko otisao da je indirektno napisao da smo zasluzili genocid i sve ostale tragedije sto su nam se desile jer smo "pogani". To meni smeta, a istina je da neki pretjeruju sa svojim kritikama iako je vecinom zayebancija. Samo neka se ne spominje familija i ne vrijedja licno.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 avg 2012, 22:18

Cartman je napisao/la: Ne pricam o tome. Nego mi je pun qurac ovih sto dodju i napisu "Yebem ti nas narod, on je takav i takav i bla bla bla". Vidio sam jednog koji je cak tako daleko otisao da je indirektno napisao da smo zasluzili genocid i sve ostale tragedije sto su nam se desile jer smo "pogani". To meni smeta, a istina je da neki pretjeruju sa svojim kritikama iako je vecinom zayebancija. Samo neka se ne spominje familija i ne vrijedja licno.
Sledjeci put se obrati meni,a ne izokola i ne indirektno,slobodno mozes sa mnom komunicirati,necu te pojesti. Ovdje sto se pise,nisu nikakve zayebancije ,niti mogu biti pojedinci(ovo pojedinci mi ide najvise na zivac,kad vidim da masa i masa i masa tipova pljuje od FB-a,pa do svih nasih sportskih portala)
Nista sto se u zivotu desi NIJE SLUCAJNO,sve se sa razlogom desava. Zaboravili smo biti ono sto je najvaznije u zivotu ,BITI COVJEK! Pogledaj stanje u Bosni,ili ti je sta promaklo,svi se mrze,svi se preziru ,nema sloge. Braca sa bracom u zavadama,sestre sa sestrama,djeca sa roditeljima. Ovo govorim iskljucivo o jednoj naciji. Da ne govorim o medjusobnoj mrznji triju nacija.Al da ne duzim,Ibisevic ovo nije zasluzio,i ko smo to mi da ga pljujemo?
A kakve su "kritike" evo momak viz ti je objasnio,mislim na clana @Papastathopoulos. Ako su to kritike,ili konstruktivni argumenti,onda yebaji ga!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 26 avg 2012, 22:23

Najvećim igračima se dešavaju najveći promašaji. A anonimusi od igrača postizu efektne golove, ko prati sportske portale zna. Lično sam pao na kladionici zbog Vede (igrao sam da će dati gol), ali j.b.g nema veze. Vedo je preporodio VfB Stuttgart od kad je došao, imam rodbine koja živi u Stuttgartu. Navijači kluba su oduševljeni njegovim igrama. Dobio sam Vedin dres i katalog VfB Stuttgart za prošlu sezonu i na naslovnoj kataloga je ikona VfB Stuttgarta Claudemir Jerônimo Barretto poznatiji kao Cacau, koji je i bio repr. Njemacke, a taj isti Cacau se zbog Vede preselio na klupu i dobija po neki 20min po utakmici, to dovoljno govori kakav je Vedo igrač, kad švabe svog igrača pošalju na klupu, zbog jednog bosanca, ne bi sigurno da on ne vrijedi. Čitam gore neki kom. gdje on igra u Stuttgartu, kakav je to uspijeh. Logično je da pojma nema kakav je klub VfB Stuttgart 1893, koje su igračke veličine prošle kroz taj klub, Fredi Bobic, Krasimir Balakov, Giovane Elber, Dunga, Matthias Sammer i dr., ali logično da nikad nije čuo za te igrače, jer nema više od 15god. i onda pametuje po forumima.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 avg 2012, 22:28

emir79 je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Ne pricam o tome. Nego mi je pun qurac ovih sto dodju i napisu "Yebem ti nas narod, on je takav i takav i bla bla bla". Vidio sam jednog koji je cak tako daleko otisao da je indirektno napisao da smo zasluzili genocid i sve ostale tragedije sto su nam se desile jer smo "pogani". To meni smeta, a istina je da neki pretjeruju sa svojim kritikama iako je vecinom zayebancija. Samo neka se ne spominje familija i ne vrijedja licno.
Sledjeci put se obrati meni,a ne izokola i ne indirektno,slobodno mozes sa mnom komunicirati,necu te pojesti. Ovdje sto se pise,nisu nikakve zayebancije ,niti mogu biti pojedinci(ovo pojedinci mi ide najvise na zivac,kad vidim da masa i masa i masa tipova pljuje od FB-a,pa do svih nasih sportskih portala)
Nista sto se u zivotu desi NIJE SLUCAJNO,sve se sa razlogom desava. Zaboravili smo biti ono sto je najvaznije u zivotu ,BITI COVJEK! Pogledaj stanje u Bosni,ili ti je sta promaklo,svi se mrze,svi se preziru ,nema sloge. Braca sa bracom u zavadama,sestre sa sestrama,djeca sa roditeljima. Ovo govorim iskljucivo o jednoj naciji. Da ne govorim o medjusobnoj mrznji triju nacija.Al da ne duzim,Ibisevic ovo nije zasluzio,i ko smo to mi da ga pljujemo?
A kakve su "kritike" evo momak viz ti je objasnio,mislim na clana @Papastathopoulos. Ako su to kritike,ili konstruktivni argumenti,onda yebaji ga!
Nisam znao ko je napisao post, i nije mi se dalo listat. Ako si ti, rec cu ti odma da treba da te bude stid. Toliko.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 26 avg 2012, 22:31

brochi28 je napisao/la:Najvećim igračima se dešavaju najveći promašaji. A anonimusi od igrača postizu efektne golove, ko prati sportske portale zna. Lično sam pao na kladionici zbog Vede (igrao sam da će dati gol), ali j.b.g nema veze. Vedo je preporodio VfB Stuttgart od kad je došao, imam rodbine koja živi u Stuttgartu. Navijači kluba su oduševljeni njegovim igrama. Dobio sam Vedin dres i katalog VfB Stuttgart za prošlu sezonu i na naslovnoj kataloga je ikona VfB Stuttgarta Claudemir Jerônimo Barretto poznatiji kao Cacau, koji je i bio repr. Njemacke, a taj isti Cacau se zbog Vede preselio na klupu i dobija po neki 20min po utakmici, to dovoljno govori kakav je Vedo igrač, kad švabe svog igrača pošalju na klupu, zbog jednog bosanca, ne bi sigurno da on ne vrijedi. Čitam gore neki kom. gdje on igra u Stuttgartu, kakav je to uspijeh. Logično je da pojma nema kakav je klub VfB Stuttgart 1893, koje su igračke veličine prošle kroz taj klub, Fredi Bobic, Krasimir Balakov, Giovane Elber, Dunga, Matthias Sammer i dr., ali logično da nikad nije čuo za te igrače, jer nema više od 15god. i onda pametuje po forumima.
U tome je stos.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 avg 2012, 22:34

Cartman je napisao/la:Nisam znao ko je napisao post, i nije mi se dalo listat. Ako si ti, rec cu ti odma da treba da te bude stid. Toliko.
Ma nije ni to problem,dovoljno je samo vidjeti tvoju podrsku,odnosno opravdavati svu gadost napisanu i upucenu nasim igracima.I da nas narod u vecini smece.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 11 gostiju.