OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Kapetan
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Kapetan » 26 avg 2012, 16:27

Luka je napisao/la:Zasto se pribojavate 9 kola,ma de ako do tad ne prikupite koji bod,komsije smo pusticemo mi vama...ha ya..
Osim ako ne bude bilo vruće ili vas "znači" sudije sjebu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 26 avg 2012, 16:30

Dzin je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:
rudarprijedor je napisao/la:Ma koji ste vi faktor da nekoga ucjenjujete istupanjem iz lige , niko vama osim vas samih nije kriv sto ne mozete nikoga pobijediti...a ovo trazenje krivca u sudijama je isfurana prica.. :lol:
pa znate vi dobro da je to isfurana priča.. :lol: prije dvije sedmice ste vi prijetili istupanjem iz lige..vi ste neki faktor.. :lol:
Ha ha,u kojim lokalnim novinama si to procitao,mi prijetili da cemo istupiti??? ha jesmo jaki nemoze liga bez nas,mislili smo napraviti reda.Luka igrali ste 3 utakmice kuci i nemate ni jedne pobijede,mi smo igrali samo jednu i izgubili,racunajte da dolazi i vama Zeljo,i da cete domacini biti Zvijezdi u Gradaccu,to su jos najmanje 2 utakmice bez pobijede kuci,puno vam je teza situacija od Zvijezdine.
Halo ba,,citirao sam rudarprijedor,nisam vas..Obrati malo pažnju pa onda daji komentare..[/quote]
Izvinjavam se,moja greska

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 avg 2012, 16:45

Dzin je napisao/la:Koja seljacka prica ,pa dajte po 2 marke i imate autobus u zakazano vrijeme,svaki prevoznik ce vas dovesti za 100km autobusom iz Srebrenika,ako nema ima u Gradaccu,to vam opravdanje zbog posjete,eto povecat cete je u Orasju,2km x 50 putnika =100km,na utakmici sa Velezom jedva 300 gledalaca,150 iz Gradacca :oops:
Ma jest to,upravu si..Orašje je još gora opcija..Do Gradačca ima 25km a do Orašja nekih 40km..Al nema organizacije dobre,neće niko ništa da organizuje..prve dvije utakmice hajd makar su Apachi imali organizovan prevoz..šta je bilo protiv Veleža da i oni nemaju organizovan prevoz neznam..možda je momcima ohladilo protiv Sarajeva,platili prevoz i sve..vraćeni sa stadiona i dobili kazne po 500km..
Najbolja je bila opcija na početku vidit dal je mogla Tuzla..iz Srebrenika za Tuzlu ima bus svaki 10-15minuta..karta u jednom smjeru 2,5km..nebih niko ni o kom morao zavisit i gledat dal će ko organizovat kakav prevoz..
OFK Gradina Srebrenik

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 26 avg 2012, 16:51

To sto su psovali o Slobodi jednu tekmu nije lijepo al to je jedna grupica pijanih kretena al u Tuzli niko nije zbog toga uzeo Srebrenik za nepozeljne iskreno najlogicnije bi bilo da igrate u Tuzli. Plus sto bi vjerovatno imali krcat stadio i podrsku protiv ovih jacih timova. netreba sad narusavat odnose Tuzla -Srebrenika radi sakice navijaca , a dobro svi znamo da mnogi i u srednju skolu u Tz idu sigurno nekih 60-70 % tinejdžera iz Srebrenika, a gotov svi studirate i tuzla vam je prakticno domaca.a recimo kad vam tekma budu srijedom pa svi koji se skoluj vasi ce doci a pogotv sad ce svi imat i pokazne tako da im prakticno džaba dođe put u Tuzlu. Al eto vi bolje znate

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 26 avg 2012, 18:07

ma nikad oni nece igrati na tusnju, volim srebrenik ali ne volim one seljacine u srebreniku koje forsiraju zelju, eto vam vasa grbavica pa igrajte tamo domace tekme samo sto dalje od tuzle. jer sto igrati u gradu po kojem konstantno pljujete. pozdrav

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 26 avg 2012, 18:09

tuzlak135 je napisao/la:ma nikad oni nece igrati na tusnju, volim srebrenik ali ne volim one seljacine u srebreniku koje forsiraju zelju, eto vam vasa grbavica pa igrajte tamo domace tekme samo sto dalje od tuzle. jer sto igrati u gradu po kojem konstantno pljujete. pozdrav
Pa ti nemaju veze sa Gradinom,ako navijaju za Zelju :?
ZELJEZNICAR 1921!

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 26 avg 2012, 18:14

hamzaTM87 je napisao/la:
tuzlak135 je napisao/la:ma nikad oni nece igrati na tusnju, volim srebrenik ali ne volim one seljacine u srebreniku koje forsiraju zelju, eto vam vasa grbavica pa igrajte tamo domace tekme samo sto dalje od tuzle. jer sto igrati u gradu po kojem konstantno pljujete. pozdrav
druze itekako imaju veze isto kao sto pola siouxa navija za zelju njima to kako se digne, za svakog po malo navijaju;) zato i nisu pozeljni na tusnju, al vi ih obje rucke prihvatite

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 avg 2012, 18:28

tuzlak135 je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:
druze itekako imaju veze isto kao sto pola siouxa navija za zelju njima to kako se digne, za svakog po malo navijaju;) zato i nisu pozeljni na tusnju, al vi ih obje rucke prihvatite
Šta ti misliš pod tim nisu poželjni??To jedino uprava vaša može reć il već na kome je stadion Tušanj..
Ako misliš nisu poželjni pa misliš na neke fizičke obračune,smiješan si..nas bi svaku utakmicu dolazilo najmanje 1000..a motka ima dva kraja..
OFK Gradina Srebrenik

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 26 avg 2012, 18:48

koliko god da vas dodje dobili bi batine, to i sam znas;) a ioako dzaba raspravljamo jer NIKAD necete igrati na tusnju

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 avg 2012, 18:53

Kad pomislite da je vama tesko sjetite se da ima neko kome je jos gore(komsije iz Gradacca). :mrgreen:

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 avg 2012, 18:59

tuzlak135 je napisao/la:koliko god da vas dodje dobili bi batine, to i sam znas;) a ioako dzaba raspravljamo jer NIKAD necete igrati na tusnju
ma ja,nisam vas prepozno.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 avg 2012, 19:07

realno..TZ vam je bila najbolja,nejjednostavnija i sto je NAJBITNIJE...NAJJEFTINIJA opcija....sigurno bi na jacim tekmama dosla jos milja,dvije tuzlaka mimo vas iz srebrenika da pogleda neku tekmu..znaci i od toga bi se mogle klepit pare...al,vasi znaju :? ...apaci ti vasi sigurno nebi imali problema sa Fukarama mada mislim da vam uprava nije izabrala TZ zbog mogucih nereda Fukara i gostujucih navijaca...to mi izgleda ko jedini logican razlog :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 26 avg 2012, 19:14

HzSM je napisao/la:Kad pomislite da je vama tesko sjetite se da ima neko kome je jos gore(komsije iz Gradacca). :mrgreen:
Zasto je gore???pratis li situaciju,ocito slabo. :D

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 26 avg 2012, 19:17

tuzlak135 je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:
Šta ti misliš pod tim nisu poželjni??To jedino uprava vaša može reć il već na kome je stadion Tušanj..
Ako misliš nisu poželjni pa misliš na neke fizičke obračune,smiješan si..nas bi svaku utakmicu dolazilo najmanje 1000..a motka ima dva kraja..[/quote]
Brate mili,sumnjam da vas moze doci milja,vidim po posjeti u Gradaccu,sto vas ne dode 300 u Gradacac.

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 26 avg 2012, 19:17

Nadam se da se sada svima polako otvaraju oči vezano za ulazak Gradine i sve.
Gradina je ušla da bi pojedinci zaradili, nema tu 1% interesa za klubom, opštinom, navijačima, samo lični interesi.
Bit će i tribine i sve,da da kako da ne :)
Sad očekujem manje pljuvanja po meni nego kada sam ovako pričao pred kraj sezone u 1.ligi federacije.

I više mi je pun k ovih koji spominju da Apachi navijaju za Želju, kakvo ba navijanje? Više studenata po Tz hoda sa šalovima, majicama želje (dok ih fukare ne skontaju) nego po Srebreniku. Vi eto iz drugih gradova znate bolje od nas ovdje ko za koga navija. Kad ste tako sveznani, dajte nam koji par pa da uplatimo na kladionici, pa da svi imao koristi ha ja
Zadnja izmjena: PirloSTB, dana/u 26 avg 2012, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 avg 2012, 19:17

staragarda je napisao/la:realno..TZ vam je bila najbolja,nejjednostavnija i sto je NAJBITNIJE...NAJJEFTINIJA opcija....sigurno bi na jacim tekmama dosla jos milja,dvije tuzlaka mimo vas iz srebrenika da pogleda neku tekmu..znaci i od toga bi se mogle klepit pare...al,vasi znaju :? ...apaci ti vasi sigurno nebi imali problema sa Fukarama mada mislim da vam uprava nije izabrala TZ zbog mogucih nereda Fukara i gostujucih navijaca...to mi izgleda ko jedini logican razlog :?
ma drug u nas u ovoj našoj državi čim pogledaš malo daje od nosa vidjet ćeš da je politika u pitanju u svakoj sveri života..Kakve Fukare,kakvi Apachi,kakvi problemi gostujući navijača..
Naša opština zajedno sa upravom je jedna stranka a vaš grad i vaša uprava su druga stranka..a te dvije struje se nemogu..to je vjeruj mi jedini razlog..
nadam se da kontaš o čem pričam.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 avg 2012, 19:22

Dzin je napisao/la:
tuzlak135 je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:
Ako misliš nisu poželjni pa misliš na neke fizičke obračune,smiješan si..nas bi svaku utakmicu dolazilo najmanje 1000..a motka ima dva kraja..
Brate mili,sumnjam da vas moze doci milja,vidim po posjeti u Gradaccu,sto vas ne dode 300 u Gradacac.[/quote]
Čuj ovog,pa jel nas bilo preko milje u prve dvije utakmice u Gradačcu??po onom paklu juce dobro je došlo i onoliko,,opet nije bila loša posjeta..napunjena mala tribina ,osim onog dijela što je za gostujuće..
A bolje ti je ba vodi politiku o svom klubu,mogli bi vi bit drugi putnik u niži rang,zajedno s nama..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 avg 2012, 19:39

Juniori: OFK GRADINA SREBRENIK 2-0 FK Sarajevo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 26 avg 2012, 19:43

Benjo_AFC86 je napisao/la:Juniori: OFK GRADINA SREBRENIK 2-0 FK Sarajevo
Čestitke juniorima!!
Za kadete ništa nepišeš,izgleda nisu dobro prošli.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 avg 2012, 19:58

Brcko87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Juniori: OFK GRADINA SREBRENIK 2-0 FK Sarajevo
Čestitke juniorima!!
Za kadete ništa nepišeš,izgleda nisu dobro prošli.. :)
zaboravio sam za njih u ovoj radosti hahah.. 0-2 izg, primili gol negdje u 80. minutu za 0-1..

ali nigdje igre, juniori ih domakli igrom.. Vejzović i Emil Tursunović pogotovu :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 14 gostiju.