Pro Evolution Soccer 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

10DelPiero
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2013

Post Postao/la 10DelPiero » 19 avg 2012, 22:48

raul-zakon je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:Joj jedva čekam da kupim ovaj novi komp. pa da rahat mogu igrati soccera, a ne da mi lopta od igrača do gola putuje od sehura do iftara, jbt. :mrgreen:
:lol: :lol:

Dajte taj patch za PS3 :)
Šta se smiješ :mrgreen: :lol: ?

Tako ti je, štopa mi nenormalno, jbt, prolazim Tantalove muke !

Soker mi štopa, FM12 ne mogu igrati, mogu učitati pola lige, zato što imam ZVIJER OD KOMPA !

A da ne spominjem kad krene igra...k'o da serru, a ne igraju fudbal ! :lol:

Neki dan probao instalirati FIFA 12, kad mi nije komp. crk'o ! :roll: :lol:
Haha ma i ja imam problema, nerijetko mi se desava da mi se jednostavno na monitoru pokaze Out of range i stoji upaljen ali ekran je crn. Nosio sam 2-3 puta kod servisera medutim oni nisu nista uradili. Ovaj problem imam godinama i eto trpim dok ne uzmem novi racunar :roll:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 19 avg 2012, 23:41

@DelPiero

Ma ovaj moj kompjuter je kod mene 6 godina.

Dosad sam nekako izvlačio situaciju sa tim nekim "pojačavanjima", te grafičke, te RAM-a te, te ono...

Ali, kupljen je 2006, ima već punih 6 godina od tad i jednostavno više ne može izdržati.

Na njemu ne mogu igice mlađe od 2009. godine.

Istina, FMo7 mi je najbolji menadžer i volim ga igrati, ali i da ne volim, ko me pita? Moram ga igrati, jer ovi ostali štopaju, pa mi se ne da, nije gušt.

Ali, dobro, tema nije komp, nije ni FM, nego PES 2013, pa da pitam: Hoće li na ovom socceru biti moguće mijenjati klub u Master Ligi?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 20 avg 2012, 00:36

To sam i ja upravo htio da napisem da se vratimo temi, ne vjerujem da ce ista mijenjati sto se tice master lige iskreno nisam vidio da im se igraci zale na to tako da vjerujem da ce ostati kao i na prethodnim uz neke sitne dodatke jedino sto sam uspio naci za master ligu je u vezi online igranja a to nema veze sa offline mode-om.

Ma meni su najveci problem ove licence i stvarno me nervira sto to vise ne rijese jer igrao sam redovno master ligu na prijasnjim pesovima gdje imas 4 normalne lige a 5 ligu sam pravio od najjacih timova sto su ostali a sada nemam npr. bundesligu jer igram na PS3 i samo sam uspio da skinem njihov oficijalni pec gdje su napravljeni grbovi i imena timova dok su igraci izostavljeni sto mi skroz ubija tu draz igranja tako da vec godinama ne igram :|
Alessandro Del Piero !

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 20 avg 2012, 17:07

Pitanje nije u vezi s temom al nadam se da ću dobit odgovor.
Na desktopu mi nema ikone My Computer da li je moguće da sam ja izbrisao i da je sada više nema? U startu sam tražio isto nema znal iko štaje i kako mogu nać ?
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 avg 2012, 17:08

Vandelanoitte je napisao/la:Pitanje nije u vezi s temom al nadam se da ću dobit odgovor.
Na desktopu mi nema ikone My Computer da li je moguće da sam ja izbrisao i da je sada više nema? U startu sam tražio isto nema znal iko štaje i kako mogu nać ?
Postavi pitanje na ovoj temi
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3340" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerovatno ce neko znati ;)
Visca el Barça ! Mes que un club !

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 20 avg 2012, 17:15

DesimaL je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:Pitanje nije u vezi s temom al nadam se da ću dobit odgovor.
Postavi pitanje na ovoj temi
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=3340" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerovatno ce neko znati ;)
Postavio sam al' neka i ovdje ;)
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 24 avg 2012, 14:04

SECOND PES DEMO WILL BE AVAILABLE NEXT WEEK
Tuesday 28.08.12

An improved demo will be available on all next gen platforms

The new and improved PES 2013 demo will be available for download on Xbox 360 on August 28th, and on PlayStation 3 on August 29th. A Windows PC version will be available later in September.
Thanks to the feedback received from all our fans who tried our first demo and those who played our gamescom version, our new second demo is packed with improvements.

Not only has the balance between offense and defence been equalised, but our fans will be able to see the improvements made in pass targeting and trajectory, shot speed, blocking actions by defenders and even on the referee AI.

Our new demo will include 11 fully licensed teams and the possibility to play 10 minute matches. Also new anthems have been implemented for the starting line-ups and fans will have the possibility of experiencing for the first time our brand new training trials.

So get ready for our new demo and keep an eye on our site for further news heading your way!

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 26 avg 2012, 13:53

jel ima igrica futsal?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 26 avg 2012, 20:22

To ti jos ne postoji.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 avg 2012, 20:55

kad zvanicno izlazi pes2013, nba2013 i fm2013 :D

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 26 avg 2012, 21:01

samir_tm87 je napisao/la:kad zvanicno izlazi pes2013, nba2013 i fm2013 :D
Football Manager 2013 - Late October/Early November 2012 (Estimated)
PES 2013 - 4 October 2012
NBA 2k - October 5, 2012 ;)
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 sep 2012, 13:23

Ja sad citam da ce Pes u Evropi izaci 20 semptembra.Jedva cekam! :D

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 06 sep 2012, 13:52

izvinjavam se sto ovdje pisem o Patchu za 10-tku al fkt neznam gdje bi napisao posto nema teme za 10-tku.Znaci trebali mi bundesliga pacth za pes10.imam neki al je vec star i nama svoji dodataka.Znaci ako nemo zna gdje ima skinuti al da je tamo 2010 ili 2011 izdanje nek napise.Al da radi i da se moze skinuti dosta ih ima ne rade nid se uposte mogu skinuti.Unaprijed hvala puno!

bavarac_33
Kontakt:

Post Postao/la bavarac_33 » 06 sep 2012, 18:36

ljudi hocel se moci igrat pes13 online preko kompa sa kopijom ili je potreban original cd?
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 06 sep 2012, 21:11

bavarac_33 je napisao/la:ljudi hocel se moci igrat pes13 online preko kompa sa kopijom ili je potreban original cd?
Potreban je original.

High

Post Postao/la High » 09 sep 2012, 08:57

Mišljenja sam da ovaj PES 13 neće biti nešto drugačiji od prethodne verzije. Svake godine neke detalje poprave, ništa značajno ne rade, rekao bih. Sve se tu vrti oko istih stvari, ali sve je to u pet deka. Al' eto, vrijedi vidjeti kako će biti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 09 sep 2012, 09:52

High je napisao/la:Mišljenja sam da ovaj PES 13 neće biti nešto drugačiji od prethodne verzije. Svake godine neke detalje poprave, ništa značajno ne rade, rekao bih. Sve se tu vrti oko istih stvari, ali sve je to u pet deka. Al' eto, vrijedi vidjeti kako će biti.
Najveca razlika izmedju PESova se moze vidjeti izmedju 10ke i 11ke.Od 11ke gameplay je dosta drugaciji i sad samo unaprijedjuju PES.Bilo bi glupo da svake godine skroz mijenjaju gameplay,onda gube "identitet" igre :)
Meni se svidja s ovim kako su krenuli,igra je svake godine realnija,jedino sto zamjeram je teska realizacija 1 na 1 s golmanom,"glupi" napadaci i nerealne ocjene nekim igracima.
#miasanmia

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 sep 2012, 13:59

schweinsteiger je napisao/la:
High je napisao/la:Mišljenja sam da ovaj PES 13 neće biti nešto drugačiji od prethodne verzije. Svake godine neke detalje poprave, ništa značajno ne rade, rekao bih. Sve se tu vrti oko istih stvari, ali sve je to u pet deka. Al' eto, vrijedi vidjeti kako će biti.
Najveca razlika izmedju PESova se moze vidjeti izmedju 10ke i 11ke.Od 11ke gameplay je dosta drugaciji i sad samo unaprijedjuju PES.Bilo bi glupo da svake godine skroz mijenjaju gameplay,onda gube "identitet" igre :)
Meni se svidja s ovim kako su krenuli,igra je svake godine realnija,jedino sto zamjeram je teska realizacija 1 na 1 s golmanom,"glupi" napadaci i nerealne ocjene nekim igracima.
Ne mogu vjerovati da nisi spomenuo preglupe prolaske speed merchanta, kojim se takoder svaki kontakt sa protivnickim igracem svira kao faul :lol:

Samo da ovo poprave i bit ce odlicno, cini mi se da jesu ali ipak to ce se najbolje vidjeti protiv drugih igraca u finalnoj verziji.
Alessandro Del Piero !

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 14 sep 2012, 18:07

10DelPiero je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la:
Ne mogu vjerovati da nisi spomenuo preglupe prolaske speed merchanta, kojim se takoder svaki kontakt sa protivnickim igracem svira kao faul :lol:

Samo da ovo poprave i bit ce odlicno, cini mi se da jesu ali ipak to ce se najbolje vidjeti protiv drugih igraca u finalnoj verziji.
Ma ima nacina da se zaustave :D
Prebacis cursor na drugog igraca,a kockom vrsis pritisak na tog s loptom i cijelo vrijeme pratis ovim igracem na kojem je cursor i samo fino tajmiras :)

PES 2013 izlazi za 6 dana,tj. 20.9.

jedva cekam :D
#miasanmia

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 18:17

E super i ja jedva ga cekam svakako sad nista i ne igram, jedno pitanje hoceli prije izaci fifa menager 2013?
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.