HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

starmo94
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la starmo94 » 26 avg 2012, 13:49

slika

SVI NA STAJANJE !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 avg 2012, 13:57

starmo94 je napisao/la:slika

SVI NA STAJANJE !
samo 2 km vam stajanje na ovakvoj utakmici..tribina uz teren..svaka cast vasoj upravi ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 26 avg 2012, 14:25

mma_hz je napisao/la:jel vas to strah strumfova pa neofirno :roll: :D trazite zastitiu i pomoc.. :lol:
Ma šta će štrumfovi, vratit će se kući poderanih gaća :mrgreen: :mrgreen:
Tako sam čuo od rođaka, njegov kum radi u sp. policiji; nešto je o Želji i navijačima pričao pa kaže ''još ako Ultrasi dole dođu bit će svašta''
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 avg 2012, 14:27

LG97DM je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:jel vas to strah strumfova pa neofirno :roll: :D trazite zastitiu i pomoc.. :lol:
Ma šta će štrumfovi, vratit će se kući poderanih gaća :mrgreen: :mrgreen:
Tako sam čuo od rođaka, njegov kum radi u sp. policiji; nešto je o Želji i navijačima pričao pa kaže ''još ako Ultrasi dole dođu bit će svašta''
ma ljudi imaju derbi sa "velikanom" :mrgreen: ..ide im dobro u ovoj sezoni...nemaju oni sta dolaziti.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 26 avg 2012, 14:29

ma ljudi imaju derbi sa Borce..ide im dobro u ovoj sezoni...nemaju oni sta dolaziti.. ;)
Znam ;)
Lani je dole doslo 50-ak ljudi iz Mostara navijat za GOŠK protiv Želje, najjači je bio neki dedo što im je mater stalno psov'o
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

19Z05
Kontakt:

Post Postao/la 19Z05 » 26 avg 2012, 17:39

Ma kakva crna gabela. Ne zanima nas nista osim pobjede veceras. Ova sezona je nasa, dosta je bilo vise susnih godina ne moze se vise cekat.
Ocekujem odlicnu atmosferu i bar 2 gola zrinje,od toga jedan igor anicica.

SVI POD BIJELI BRIJEG !!!

sfpborac
Kontakt:

Post Postao/la sfpborac » 26 avg 2012, 18:13

Ima li uopste kamera na stadionu veceras? Hoce li biti bilo kakav prenos?

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 avg 2012, 18:37

sfpborac je napisao/la:Ima li uopste kamera na stadionu veceras? Hoce li biti bilo kakav prenos?

nista od toga !
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 26 avg 2012, 20:53

Da li dobivate ista ako Modric predje? Mi od Dzeke 3.5 % :D
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 avg 2012, 20:56

bila je priča na ovoj temi da dobivaju nešto, koliko, ne znam...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 26 avg 2012, 20:58

200 Hlijada eura.

Naime, Zrinjski će dobiti 0,5 % od transfera Luke Modrića u Real Madrid, a taj se transfer treba završiti svaki dan.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 26 avg 2012, 22:51

Evo taman sa tekme.Pobjeda kao kuća.Još sam vruć i ne bih baš bio objektivan kad bih sada pisao neke velike komentare ali u dvije sam stvari siguran.Arežina će biti extra igrač ako nastavi sa radom i ako ima klikera u glavi (ne znam ga osobno pa ne mogu prosuđivati karakter ).Druga stvar ovaj sudac večeras u Mostaru je imao ZADATAK da Zrinjski ne pobjedi :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o .Mislim da je Pilav ali nisam 100 % siguran.Ovakvo suđenje još nisam doživio i ovakvo natezanje :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .Koliko sam upratio mislim da je 8 žutih dao igračima Zrinjskog a Borcu dva.Ali njegov kriterij, e to je posebna priča.Čitav stadion vidi faul na 20 metara za Zrinjski a on daje žuti našem napadaču.OK ,možda je stvarno isfolirao prekršajn ali par minuta kasnije igrač Borca se uz urlik baca u 16-ercu i traži penal,čitav stadion vidi simuliranje a sudac samo odmahuje rukom ali ovaj put nema kartona igraču Borca.Ili je penal ili je žuti,treće nema.Onda je pogrešnom igraču dao žuti.Nakon gola Zrinjskog tri baklje upale u teren ,prekid 2 minute a on upozorava da će prekinuti tekmu.Zbog tri baklje?Pa 90 posto bi tekmi bilo prekinuto.O 8 minuta nadoknade da ne govorim.I još moram na kraju j.e.b.a.t sve po spisku pojedincima ultrasima sa stajanja koji su bacili te tri baklje.E da mi ih se dočepati malo nasamo.Ali ipak na kraju tri boda su ko bijeli brijeg.O pojedinim igračima dok se sve malo slegne.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 26 avg 2012, 23:05

Igru brisi, bodove pisi !
A onom celavom mamlazu se od srca nayebem majke, 8 ili 9 zutih za nas, njima 2 ili 3.
Valjda ce prikazat na pregledu ono davljenje Scepanovica od strane nekog levata iz Borca i on mu jedva daje zuti :o
Glavno da su tu 3 boda, idemo dalje !

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 26 avg 2012, 23:08

acovic1 je napisao/la:Evo taman sa tekme.Pobjeda kao kuća.Još sam vruć i ne bih baš bio objektivan kad bih sada pisao neke velike komentare ali u dvije sam stvari siguran.Arežina će biti extra igrač ako nastavi sa radom i ako ima klikera u glavi (ne znam ga osobno pa ne mogu prosuđivati karakter ).Druga stvar ovaj sudac večeras u Mostaru je imao ZADATAK da Zrinjski ne pobjedi :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o .Mislim da je Pilav ali nisam 100 % siguran.Ovakvo suđenje još nisam doživio i ovakvo natezanje :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .Koliko sam upratio mislim da je 8 žutih dao igračima Zrinjskog a Borcu dva.Ali njegov kriterij, e to je posebna priča.Čitav stadion vidi faul na 20 metara za Zrinjski a on daje žuti našem napadaču.OK ,možda je stvarno isfolirao prekršajn ali par minuta kasnije igrač Borca se uz urlik baca u 16-ercu i traži penal,čitav stadion vidi simuliranje a sudac samo odmahuje rukom ali ovaj put nema kartona igraču Borca.Ili je penal ili je žuti,treće nema.Onda je pogrešnom igraču dao žuti.Nakon gola Zrinjskog tri baklje upale u teren ,prekid 2 minute a on upozorava da će prekinuti tekmu.Zbog tri baklje?Pa 90 posto bi tekmi bilo prekinuto.O 8 minuta nadoknade da ne govorim.I još moram na kraju j.e.b.a.t sve po spisku pojedincima ultrasima sa stajanja koji su bacili te tri baklje.E da mi ih se dočepati malo nasamo.Ali ipak na kraju tri boda su ko bijeli brijeg.O pojedinim igračima dok se sve malo slegne.
e sad znas kako je nama bilo protiv maribora na hadison parku... :roll: tada sam prvi put pozelio da sudiji neko noge polomi "slucajno" :evil:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 26 avg 2012, 23:14

tm84 je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:Evo taman sa tekme.Pobjeda kao kuća.Još sam vruć i ne bih baš bio objektivan kad bih sada pisao neke velike komentare ali u dvije sam stvari siguran.Arežina će biti extra igrač ako nastavi sa radom i ako ima klikera u glavi (ne znam ga osobno pa ne mogu prosuđivati karakter ).Druga stvar ovaj sudac večeras u Mostaru je imao ZADATAK da Zrinjski ne pobjedi :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o .Mislim da je Pilav ali nisam 100 % siguran.Ovakvo suđenje još nisam doživio i ovakvo natezanje :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .Koliko sam upratio mislim da je 8 žutih dao igračima Zrinjskog a Borcu dva.Ali njegov kriterij, e to je posebna priča.Čitav stadion vidi faul na 20 metara za Zrinjski a on daje žuti našem napadaču.OK ,možda je stvarno isfolirao prekršajn ali par minuta kasnije igrač Borca se uz urlik baca u 16-ercu i traži penal,čitav stadion vidi simuliranje a sudac samo odmahuje rukom ali ovaj put nema kartona igraču Borca.Ili je penal ili je žuti,treće nema.Onda je pogrešnom igraču dao žuti.Nakon gola Zrinjskog tri baklje upale u teren ,prekid 2 minute a on upozorava da će prekinuti tekmu.Zbog tri baklje?Pa 90 posto bi tekmi bilo prekinuto.O 8 minuta nadoknade da ne govorim.I još moram na kraju j.e.b.a.t sve po spisku pojedincima ultrasima sa stajanja koji su bacili te tri baklje.E da mi ih se dočepati malo nasamo.Ali ipak na kraju tri boda su ko bijeli brijeg.O pojedinim igračima dok se sve malo slegne.
e sad znas kako je nama bilo protiv maribora na hadison parku... :roll: tada sam prvi put pozelio da sudiji neko noge polomi "slucajno" :evil:

Ma ja sam vjerovao svašta ali ovo večeras....Da se razumijemo ja više volim da izgubimo tekmu nego da mi sudac nategne neki neki jadni penal ili da svira svako malo nepostojeće faule i slične gluposti.Ovaj sudac je večeras sudio po nečijem diktatu , ne znam čijem i u čijem interesu ali protiv Zrinje sigurno.

tomgreen
Kontakt:

Post Postao/la tomgreen » 26 avg 2012, 23:18

starmo 94 odlično si to rekao igru briši podove piši, nema se šta drugo reći- Sudac nas vraća u neka stara vremena kada je sve bilo providno njihovo suđenje koji je očigledno išlo na štetu kluba. Na tome se mora poraditi jer mi očito nemamo nikakvog utjecaja na sudačku organizaciju i Sarajevu.Malo su me naljutili navijači bacanjem baklji u teren,posebno onda kada je Zrinjski imao izglednu akciju...to stvarno nema smisla.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 avg 2012, 23:39

I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ? :lol: :lol: :lol:
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 26 avg 2012, 23:45

szlaja je napisao/la:I sta ovaj vikend kazu mediji? NK ili HŠK ? :lol: :lol: :lol:
Nemoj bola provocirati ljude , nego ako im vec dolazis na temu cestitaj pobjedu ili lagano razguli.

Bio sam na utakmici Zrinjski - Borac i sjedio sam na gornjoj tribini,i veceras vidio nesto sto dosada nisam nikada vidio po ovim nasim stadionima(a bio sam mislim na svakom).

Uprava Zrinjskog je svim navijacima Borca na poluvremenu donjela nekoliko paketa hladne vode u pakovanjima od 1,5 l,sto su ovi velikodusno prihvatili i vidno se iznenadili na postupku domacina.

Zrinjskom cestitke na pobjedi a potez sa vodom kojom su okrijepili Lesinari zasluzuje RESPECT !!

pozzzz

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 26 avg 2012, 23:53

Nije mi jasno sto smo se onako rano zatvorili, da je Borac malo bolja ekipa kaznili bi nas zbog toga.
Ne ide mi u glavu. idemo 3 na 2 i umjesto da pokusamo rijesiti utakmicu, mi stajemo i vracamo loptu do golmana..
Valjda ce Peric malo popricati sa njima o tome

Slijedi Zvijezda, ovo je za njih najvaznija utakmica do sada i sigurno ce napasti od prve minute, ja cu biti jako zadovoljan uzmemo li bod..

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 27 avg 2012, 00:03

tomgreen je napisao/la:starmo 94 odlično si to rekao igru briši podove piši, nema se šta drugo reći- Sudac nas vraća u neka stara vremena kada je sve bilo providno njihovo suđenje koji je očigledno išlo na štetu kluba. Na tome se mora poraditi jer mi očito nemamo nikakvog utjecaja na sudačku organizaciju i Sarajevu.Malo su me naljutili navijači bacanjem baklji u teren,posebno onda kada je Zrinjski imao izglednu akciju...to stvarno nema smisla.
Ne da su me malo naljutili nego sam eksplodirao :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .Ono nisu navijači Zrinjskog (mislim na one koji pale baklje a posebno one koji ih bacaju).To su obični narkomani i alkoholičari kojima je Zrinja izgovor za iživljavanje i divljanje.Klub navijača Ultras,Udruga prijatelja športske obitelji Zrinjski i sam HŠK Zrinjski se mora oglasiti i ograditi od ovih idiota koji sebe nazivaju i smatraju navijačima.Vidjet ćete kakvu ćemo kaznu dobiti,jedva čekaju ovi da nas oderu.Bola baklje više nisu nikom zanimljive , to je davno prevaziđeno. Mislim da je savez trebao isplatiti klubovima neku lovu ali kazne se odbijaju od te love što znači što veće kazne to savez manje treba platiti.Protiv Zvijezde nas čeka ponovno kartoniranje a onda protiv Želje desetkovani.Živi bili pa vidjeli.
Što se tiče igre nisam ni ja prezadovoljan ali treba reći da je igrala jedna od najmlađih ekipa u prvenstvu(Zrinja) protiv ubjedljivo najstarije i najiskusnije ekipe (Borac).Odlika velikih ekipa je da pobjeđuju i kada ne igraju lijep i lepršav nogomet.Nemojte Borca podcjenjivati , vidjet ćete kasnije da će oni biti u borbi za prve 3-4 pozicije na ljestvici.Oni protiv Želje nisu nadigrani i nisu trebali izgubiti jer nisu ni primili gol a to što je priznat gol koji to nije to je druga priča.Ponavljam imamo ogroman potencijal u Arežini , Milićeviću,Peharu,Radeljiću,Markiću itd ali pitanje je hoće li ti momci biti tretirani i usmjereni kako treba.Kad i ako prorade Žuržinov i Marijanović to bi bila ekipa za svaki repekt.Malo još štekamo pozadi Pero se malo izgubi kad ode naprijed iza ostane rupa ali evo večeras se isplatilo.Ali uvjeren sam da Perić radi dobar posao i da će igra biti sve bolja.Ako poslije 10 kola budemo među prve tri ekipe to će onda biti nešto veliko ,usuđujem se reći da je to onda možda i borba za titulu.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.