nisam gledao tekmu na tv-u vec uzivo i nisam ovo odmah vidjeo al sam pogledao snimak..i po snimku se cini kao da je usla..a sad slike hhehe..napravicu i ja sliku da je 2 metra u golu realno..sve u svemu sto se tice penala nije ga bilo ni na mapi...ovaj gol hmm na snimku je gol na ovoj slici ni blizu ..ekran je napisao/la:Kojeg propusta???mma_hz je napisao/la:a sto naglo smanjise ove osude,provokacije i pljuvanje po F.K Sarajevu kad vidjese da je ponisten cist go Torlaka...ee pgt pojedine komsije..sramota koliko ste bili navalili na neke neregularnosti pt poslije vase tekme u Trebinju prosle sezone...![]()
da vidim jel Demirovic isto tako ironican i u vezi ovog propusta sudije..![]()
http://img11.imageshack.us/img11/1918/linijad.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

ugl svaka cast vasim igracima na borbenosti i pruzenoj igri po onakvom vremenu sa igracem manje..nadam se da ce biti manje ovakvih situacija u buducnosti..ne zelim da prisjedam na muku jer je ocito da su sudije napravile gresku..al s tom greskom nikakve veze nemaju ni navijaci a ni Sarajevo kao klub..znam da cu vec sutra ja kukati zbog sudijske greske na stetu Sarajeva