RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 26 avg 2012, 12:38

zizu1991 je napisao/la:@ kajl, tu si ga u potpunosti upravu, jedino ako ispanu, biti će lošiji. Oni imaju motiv više, a to je afirmacija i voljeni klub ( nadam se za ovo drugo da sam upravu ).
Oni što su bili prošle godine, što su se afirmisali, afirmisali. :D
e brale, da se to ne bi desilo, ima zimski prelazni rok, pa kada prigusti dovesti 2 -3 iskusna i provjerena igrača, i problem riješen...... ;)

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 26 avg 2012, 12:51

Borg je napisao/la:
ultra gitano je napisao/la:inaĆe Će se skakaĆi da oĆituju pa ste naje_ali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Haj krkane na brdo čekaj ukazanje, ugrijalo je dovoljno ko te išta pitao?

koliko djubre od covjeka moras biti,da vrijedjas covjeka vjerski,puuu
nadam se da ce moderacija odraditi poso
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2012, 13:16

AlemC85 je napisao/la:
e brale, da se to ne bi desilo, ima zimski prelazni rok, pa kada prigusti dovesti 2 -3 iskusna i provjerena igrača, i problem riješen...... ;)
Samo se nadam da ta 2 - 3 iskusna provjerena pojačanja, neće dići prosjek plaća cijelome timu :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 avg 2012, 13:47

Evo da vam kažem, stvarno vam je loša ekipa i to će potvrditi Gradačačani koji su bili juče. Nemam ništa protiv vas, naprotiv drag ste mi klub i dok nije bilo nas u PL vas sam favorizirao.

Ali kao što napisa gore prije mene neko, da nema ekipa poput Radnika i nas davno bi i vi letili iz lige. Stvarno pre preloša igra prvo poluvrijeme, drugo iz jedne kontre i naši stadoše i to je bilo to.

Pozz :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 avg 2012, 14:04

Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo da vam kažem, stvarno vam je loša ekipa i to će potvrditi Gradačačani koji su bili juče. Nemam ništa protiv vas, naprotiv drag ste mi klub i dok nije bilo nas u PL vas sam favorizirao.

Ali kao što napisa gore prije mene neko, da nema ekipa poput Radnika i nas davno bi i vi letili iz lige. Stvarno pre preloša igra prvo poluvrijeme, drugo iz jedne kontre i naši stadoše i to je bilo to.

bez vrijeđanja. to je nama poznato, ali moraš znati da je ovo ekipa od prošle sezone, i da je gubitak odlazak dvojice igrača Bandovića i Lakičevića. Mi smo 2002/03 imali mogu reći 3x jaču ekipu, od ove, pa smo ispali. I ekipe koje nisu jake ostvaruju zapažene rezultate, ali sve zahvaljujući stabilnoj ORGANIZACIJI KUBA. Zato su i otjerani mnogi skupi igrač s strane, da bi se ovima sada mogla redovno isplaćivati njihova primanja, što je GLAVNI USLOV USPJEHA.

Tek je početak prvenstva, ovi će momci ući polahko u formu, a moraš znati i duga ljetna pauza ostavi puno traga jer nema utakmica da se na vrijeme uđe u formu. Prije rata su bile ljetne lige prije početka prve savezne lige SFRJ, što danas nažalost nema, i to je još jedan veliki MINUS NESPOSOBNOG FSBiH, da to vrati, jer su oni izgleda svrha samima sebi. Zato bi pod hitno trebalo organizovati jedno predprvenstvo da se ekipe uigraju i da gledamo JAČE UTAKMICE I NARAVNO SPREMNIJE EKIPE..... ;)

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 26 avg 2012, 14:17

tek će se kasnije vidjeti koliko ko vrijedi. po ovim vrućinama se ne može stajati na terenu, a ne trčati.

druga stvar, govoriti da je velež toliko loše odigrao, a pobijedio 1:3 i još najmanje dva puta fulao zicere, je za mene neshvatljivo. prema meni dostupnim informacijama, velež je na početku igrao samo odbranu, izbijao loptu i pustio gradinu da igra. onda ih je pregazio u zadnjih 20 minuta. to se zove taktika, a vama se sad čini da ste bili strašno bolji od nas jer ste čitavo vrijeme napadali. rijetko se desi da tako loša ekipa kao što vi opisujete velež, dobije u gostima 1:3. da smo vas napali, izgubili bi - zato smo pustili vas da napadate. to nam je lekcija iz utakmice protiv rudara, pokušavali smo kao da nešto napadnemo, a ne možemo, onda nam rudar izađe sam pred gol 2-3 puta i uzme nam tri boda.

ja sam za to da velež i kući igra na kontru, pa kud puklo da puklo. nek priča šta god hoće, jedinu tu vidim neku priliku za sada.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2012, 14:20

*ebaji ga druže, vi ste izgubili, pa taman mi bili najgori na svijetu.
Ovi momci ne mogu da stasaju preko noći, ekipa Veleža, ova mlada, se pravi i formira iz kola u kolo. Oni praktično do ove sezone nikada nisu igrali zajedno, al eto, sreća pa imamo vas i Radnika, pa ćemo opstati u ligi, hvala vam na učešću. :mrgreen:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 avg 2012, 15:06

AlemC85 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo da vam kažem, stvarno vam je loša ekipa i to će potvrditi Gradačačani koji su bili juče. Nemam ništa protiv vas, naprotiv drag ste mi klub i dok nije bilo nas u PL vas sam favorizirao.

bez vrijeđanja. to je nama poznato, ali moraš znati da je ovo ekipa od prošle sezone, i da je gubitak odlazak dvojice igrača Bandovića i Lakičevića. Mi smo 2002/03 imali mogu reći 3x jaču ekipu, od ove, pa smo ispali. I ekipe koje nisu jake ostvaruju zapažene rezultate, ali sve zahvaljujući stabilnoj ORGANIZACIJI KUBA. Zato su i otjerani mnogi skupi igrač s strane, da bi se ovima sada mogla redovno isplaćivati njihova primanja, što je GLAVNI USLOV USPJEHA.

Tek je početak prvenstva, ovi će momci ući polahko u formu, a moraš znati i duga ljetna pauza ostavi puno traga jer nema utakmica da se na vrijeme uđe u formu. Prije rata su bile ljetne lige prije početka prve savezne lige SFRJ, što danas nažalost nema, i to je još jedan veliki MINUS NESPOSOBNOG FSBiH, da to vrati, jer su oni izgleda svrha samima sebi. Zato bi pod hitno trebalo organizovati jedno predprvenstvo da se ekipe uigraju i da gledamo JAČE UTAKMICE I NARAVNO SPREMNIJE EKIPE..... ;)

Jbg druže, ja sam samo napisao realno šta sam vidio juče. Nek vam je sretno u nastavku sezone :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 26 avg 2012, 16:01

Ma u pravu su ova raja i Srebrenika da ne igramo dobro kako se ocekuje ;) (to sam vidio u prva 3 kola,hebi ga) Istina je da imamo jaku kontru,i to sam reko nakon prve utakmice sa Radnikom da ce mo dosta bodova uzeti na racun dobre kontre.Nemamo dobru odbranu(izuzev Bobica)sredina terena onako,a isto imamo slabu zavrsnicu(nemamo klasicnog target igraca u napadu).
Ma nek se uigravaju ovi mladi momci mogli bi imati mocnu ekipu za godinu-dvije pod uslovom da niko dzaba ne ode u neki drugi klub kako su odlazili u zadnje 2 godine :oops: .Cim neko dzabe ode u buduce bit cu prvi koji ce traziti smjenu kompletne uprave :evil: (dosta je vise ;) ) Ako nisu u stanju zastititi klub od rasipanja kvalitetnog potencijala(a koji se afirmiso u nasem klubu onda i ne mogu obavljati ni jednu funkciju u upravi,o d j e b a u s :x )
P.S.Heba mora od prve minute poceti ;)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 avg 2012, 17:55

Svaka cast momcima na pobjedi, cekam izvjestaj veceras pa da vidim kako je izgledalo :)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 26 avg 2012, 17:55

Evo vodi Liverpool.
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 avg 2012, 18:48

Benjo_AFC86 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:

Jbg druže, ja sam samo napisao realno šta sam vidio juče. Nek vam je sretno u nastavku sezone :)
druže sve si upravu. mi tek stvaramo nakon dugo godina tim od domaćih igrača, i normalno da će biti i dobrih ali i loših utakmica...... ;)

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 26 avg 2012, 20:17

Najbolji potez do sada prebacivanje Merzica na stopera a Kajtu na tribine Koliko smo samo golova primili zbog Kajtazovih gresaka odma bolji rezultati dolaze jos sada Jaganjca na desno krilo i nadamse da ce Mace dobiti sansu u iducoj utakmic Cemalovic i Mace po jedno poluvrijeme , Kneza na desnog beka
Pruziti sansu Kazazicu i Jazvinu

19RA81
Kontakt:

Post Postao/la 19RA81 » 26 avg 2012, 21:14

Rodeni je napisao/la:Najbolji potez do sada prebacivanje Merzica na stopera a Kajtu na tribine Koliko smo samo golova primili zbog Kajtazovih gresaka odma bolji rezultati dolaze jos sada Jaganjca na desno krilo i nadamse da ce Mace dobiti sansu u iducoj utakmic Cemalovic i Mace po jedno poluvrijeme , Kneza na desnog beka
Jazvin suspendovan... ;)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

puza
Kontakt:

Post Postao/la puza » 26 avg 2012, 22:53

19RA81 je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:Najbolji potez do sada prebacivanje Merzica na stopera a Kajtu na tribine Koliko smo samo golova primili zbog Kajtazovih gresaka odma bolji rezultati dolaze jos sada Jaganjca na desno krilo i nadamse da ce Mace dobiti sansu u iducoj utakmic Cemalovic i Mace po jedno poluvrijeme , Kneza na desnog beka
Jazvin suspendovan... ;)

Ču Jazvin suspendovan šta je bilo? Nisam u toku ko ga je suspendovao. Gdje je sada Jazvin ?

19RA81
Kontakt:

Post Postao/la 19RA81 » 26 avg 2012, 22:58

puza je napisao/la:
19RA81 je napisao/la:
Jazvin suspendovan... ;)

Ču Jazvin suspendovan šta je bilo? Nisam u toku ko ga je suspendovao. Gdje je sada Jazvin ?
Disciplinska komisija FK VELEŽ suspendovala Jazvina zbog sukoba s trenerom Bratićem. 8-)
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2012, 23:00

19RA81 je napisao/la: Disciplinska komisija FK VELEŽ suspendovala Jazvina zbog sukoba s trenerom Bratićem. 8-)
I šta je tu cool, svaki igrač nam je potreban :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2012, 23:06

Jel neko postavio link od Veležove pobjede u Gradačcu protiv Srebrenika ? Ili kompletan izvještaj četvrtoga kola ?

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 26 avg 2012, 23:26

sad sam gledao sportski pregled. ja stvarno ne znam po čemu su ovi prijatelji iz srebrenika zaključili da je velež najlošija ekipa koja je igrala protiv njih. hebibović im je sam trebao zabiti 4 gola.
vuče je momak sam s 40 metara, mogao je stati i popiti duplu s mlijekom i čašu vode s ledom koliko je usporio i čekao okića da upiše asistenciju, onda je već kasno bilo i fulio je.

prilike gradine nisu bile nešto posebno izigrane, ali eto, imali su 2-3 ozbiljne šanse. a trebali su primiti 6 golova :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 avg 2012, 23:31

Ja zaboravio na BHT sport, i nisam gledao, ajd, valjda će do sutra neko postaviti čitav izvještaj Premijer lige BiH

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.