FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma moze pricati i pisati ko sta hoce titule se pisu...
Sta ce se jos penala nepostojecih svirati, sta ce jos diskutabilnih golova biti kako ste krenuli pocet ce te grupna samoubistva izvrsavati.
Sta ce se jos penala nepostojecih svirati, sta ce jos diskutabilnih golova biti kako ste krenuli pocet ce te grupna samoubistva izvrsavati.
-
- Kontakt:
Dobro je covjek (rijetko se slazem s njim) rekao,kad sudije sude aut u korist Zeljeenicara odma dernjava i kuknjava. Bilo bi bar principijelno priznati poneku gresku u korist ostalih ili protiv Zeljeznicara. To covjeku mora smetat.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Najjace mi je sto se skretnicari javljaju i uce nas casti i postenju,e jadovi...

Svaka ti na mjestu!!! Ja kao navijac ČELIKA mogu samo reci,pobjeda zasluzena.Komentirat i omalozavat pobjedu je bezze..I mogu pisati sta hocu jer nemem FB profilPL BiH -1 je napisao/la:Ma vi ste popucali po svim savovima...
Nisu igraci a nisu ni navijaci Sarajeva dosudili ovaj penal nego sudija. Sta hocete sad? Da se igraci i navijaci izvinjavaju za gresku sudije? Ja koliko sam vidio sudija nije nosio dres Sarajeva, ja shvatam da je forum pun levata i djecurlije koja pise komentare tipa moze nam se ili crknite od muke to su komentari kretencica koji ne navijaju za svoj tim nego na forumima lijece svoje frustracije. Jednog takvog sam bio obiljezio Aldina pa ga vise nema. Svima vam treba slike postaviti i FB profile pa ce te se paziti sta pisete.
Sto se penala tice ono nije penal. Mozda je tako izgledalo na terenu i iz sudijske perspektive. Na snimku se vidi da nije. I sta sad? Sudija pogrijesio i idemo dalje. Sljedece kolko je iduce sedmice. Tevez neki dan iz ofsajda dao go, Torres isto tako, danas penal na Ibisevicu i Torresu nigdje veze. Ljudski je pogrijesiti. Grijese i bolje sudije u boljim ligama.
Imate opcije da ignorisete ovu djecurliju i diskutujete sa ovima sto ce biti uz svoj klub i na ovoj temi i poslije nove godine kad Sarajevo bude 4. ili 5. na tabeli.

::::SAMO ČELIK::::
Vrlo je moguće da ću ti potpuno zabraniti pristup forumu.PL BiH -1 je napisao/la: ja shvatam da je forum pun levata i djecurlije koja pise komentare tipa moze nam se ili crknite od muke to su komentari kretencica koji ne navijaju za svoj tim nego na forumima lijece svoje frustracije. Jednog takvog sam bio obiljezio Aldina pa ga vise nema. Svima vam treba slike postaviti i FB profile pa ce te se paziti sta pisete.
Ja sam uvjek realan bio ali onog Medulina Saida treba dobro spustit na zemlju.Puno se kofrci.Doce on na Grbavicu pa ce skakat al ne u 16.
AKO JE ONO BIO PENAL , A ZA ZELJU I ZA SARAJEVO SE TO U NASOJ LIGI OBAVEZNO SVIRA , ZATO IMAMO OVAKVE REZULTATE U EVROPI A STO SE SUDJENJA TICE, SUDIJA U ONOJ SITUACIJI NE SVIRA PENAL VEC DAJE NAPADACU ZUTI KARTON.I STO SE TICE SNIMKA NA ARENASPORT SE JASNO VIDI DA GA GOLMAN NIJE NI OKRZNUOGaziHusrevbeg je napisao/la:Kako ćeš onda okarakterisati nešto što nikad ne vidiš kao faul ili simuliranje?
OVO JE U CIST GOL ZA SARAJEVO , A VALJDA SE SUDIJA BOJAO SANKCIJA ZBOG SLICNE SITUACIJE KOD (NE)GOLA ZELJE PROTIV BORCASA1946 je napisao/la:
Cist gol nam nije priznat
Ovo "mirise" na gol...mmmirza je napisao/la:OVO JE U CIST GOL ZA SARAJEVO , A VALJDA SE SUDIJA BOJAO SANKCIJA ZBOG SLICNE SITUACIJE KOD (NE)GOLA ZELJE PROTIV BORCASA1946 je napisao/la:
Sudbina se poigrava sa nasom ligom, izgleda da cemo u skoro svakom kolu imati po jedan ovakav "gol" dok ovi nasi iz saveza ne uvedu tehnologiju gol linije!

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- Zenichanin
- Kontakt:
treba uvesti da jedan sudija sjedi u golu i prati tok utakmice i te sumnjive lopteZel je napisao/la:Ovo "mirise" na gol...mmmirza je napisao/la:OVO JE U CIST GOL ZA SARAJEVO , A VALJDA SE SUDIJA BOJAO SANKCIJA ZBOG SLICNE SITUACIJE KOD (NE)GOLA ZELJE PROTIV BORCASA1946 je napisao/la:
Sudbina se poigrava sa nasom ligom, izgleda da cemo u skoro svakom kolu imati po jedan ovakav "gol" dok ovi nasi iz saveza ne uvedu tehnologiju gol linije!

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Mislim da sa tobom nešto nije u redu----možda ti treba sportska pomoc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,payton je napisao/la:sa one gej tribine nisam nista vidio u vezi ovog Tolakovog suta
sad kad pregledam snimak vidim da smo ZESTOKO OSTECENI...lopta je presla liniju 15 cm
go cist ko suza..al et , nije bio penal al sto ovo nije priznao ??
ma ogradi mu se prostor na liniji van gola i pičiZenichanin je napisao/la: treba uvesti da jedan sudija sjedi u golu i prati tok utakmice i te sumnjive lopte

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- molotovljev
Sto se tice tog famoznog penala,mogu reci da je situacija specificna i volio bih da cujem neko strucno misljenje.
Naravno ne na forumu,jer uglavnom se vrti u krug.Nista konkretno,osim nagađanja.
Izdvojio bih jedan detalj vezano za penal,a to je recimo da je Said prije golmana stigao do lopte,odnosno
uspio je provuci ispod ruku golmana Hamzica.Sve ostalo je sudijska procjena...
Po meni sasvim zasluzena pobjeda Sarajeva i prava je steta sto razlika nije nesto izrazenija.
Beli ponovo u elementu.
Sto bi Kemina nana rekla,napadac je imperativ.
Naravno ne na forumu,jer uglavnom se vrti u krug.Nista konkretno,osim nagađanja.
Izdvojio bih jedan detalj vezano za penal,a to je recimo da je Said prije golmana stigao do lopte,odnosno
uspio je provuci ispod ruku golmana Hamzica.Sve ostalo je sudijska procjena...
Po meni sasvim zasluzena pobjeda Sarajeva i prava je steta sto razlika nije nesto izrazenija.
Beli ponovo u elementu.
Sto bi Kemina nana rekla,napadac je imperativ.
F.K.SARAJEVO
U prvom poluvremenu , imali smo dosta dobru igru sa 3-4 dobre sanse. Kada smo iskoristili penal a oni ostali sa 10 igraca , trebali smo ih dotuci sa jos 2-3 kom. Medjutim , nije mi jasno zasto se uvijek povucemo kad imamo igraca vise. Primjer , zeta !!
Jel do Jovica ili sta..??
Jel do Jovica ili sta..??
YES.WE.DID.
Budi malo umereniji u svom pisanju ---zasto toliko ruznih tekstova o nasem klubu ,nasem predsjedniku,nasem stadionu ---neka se igra nogomet moj paša ,,,,,,,payton je napisao/la:da cujem "pomoc"...inzinjerupabizo je napisao/la:Mislim da sa tobom nešto nije u redu----možda ti treba sportska pomoc,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,payton je napisao/la:sa one gej tribine nisam nista vidio u vezi ovog Tolakovog suta
sad kad pregledam snimak vidim da smo ZESTOKO OSTECENI...lopta je presla liniju 15 cm
go cist ko suza..al et , nije bio penal al sto ovo nije priznao ??
Sto se tice NG...to je izmedju njega i nas. Samo u njegovom mandatu u FCS , minus je povecan za skoro 500 000 KM. Ti nemas nista sa tim i garantujem da si u tom periodu navijo za nas ili zelju.Zasto si promjenio boje , znas samo ti ?? Olimpci ti nije bio ni u peti i ne pricaj gluposti jer (ponavljam) to je izmedju nas i njega. Jedan tvoj istomisljenik kaze da ste nas tuzili za neizlazak u evropu , da imate cvrste dokaze za sve to itd.. Nije tesko zakljuciti da je krivicna prijava protiv tvog mecene vec na tuzilastvu...vjerovo ili ne !!
Znas sta je smijesno i cudno ?? Sa vama (vucovima) mi mozemo samo ovako virtualno pricati. Nema vas , ne postojite na stadionu...tribini...kopu. Skim mi ba uopce pricamo...jel ovo java ili san ?? Onog trenutka kad vas vidimo u kopu pa bar 50 i tako redovno na domacim i gostujucim tekmama ...mozemo nastaviti pricu. Do tada , suncaj se na "areni" jer je idealno mjesto za to...i nizasta drugo !!
Znas sta je smijesno i cudno ?? Sa vama (vucovima) mi mozemo samo ovako virtualno pricati. Nema vas , ne postojite na stadionu...tribini...kopu. Skim mi ba uopce pricamo...jel ovo java ili san ?? Onog trenutka kad vas vidimo u kopu pa bar 50 i tako redovno na domacim i gostujucim tekmama ...mozemo nastaviti pricu. Do tada , suncaj se na "areni" jer je idealno mjesto za to...i nizasta drugo !!
YES.WE.DID.
ok aco , nema visealeksandar_veliki je napisao/la:Krsis pravila foruma vec danima, ukoliko nastavis bices trajno odstranjen sa istog. Hvala.payton je napisao/la:Sto se tice NG...to je izmedju njega i nas. Samo u njegovom mandatu u FCS , minus je povecan za skoro 500 000 KM. Ti nemas nista sa tim i garantujem da si u tom periodu navijo za nas ili zelju.Zasto si promjenio boje , znas samo ti ?? Olimpci ti nije bio ni u peti i ne pricaj gluposti jer (ponavljam) to je izmedju nas i njega. Jedan tvoj istomisljenik kaze da ste nas tuzili za neizlazak u evropu , da imate cvrste dokaze za sve to itd.. Nije tesko zakljuciti da je krivicna prijava protiv tvog mecene vec na tuzilastvu...vjerovo ili ne !!
YES.WE.DID.
a sto naglo smanjise ove osude,provokacije i pljuvanje po F.K Sarajevu kad vidjese da je ponisten cist go Torlaka...ee pgt pojedine komsije..sramota koliko ste bili navalili na neke neregularnosti pt poslije vase tekme u Trebinju prosle sezone...
da vidim jel Demirovic isto tako ironican i u vezi ovog propusta sudije..

da vidim jel Demirovic isto tako ironican i u vezi ovog propusta sudije..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kojeg propusta???mma_hz je napisao/la:a sto naglo smanjise ove osude,provokacije i pljuvanje po F.K Sarajevu kad vidjese da je ponisten cist go Torlaka...ee pgt pojedine komsije..sramota koliko ste bili navalili na neke neregularnosti pt poslije vase tekme u Trebinju prosle sezone...![]()
da vidim jel Demirovic isto tako ironican i u vezi ovog propusta sudije..![]()
http://img11.imageshack.us/img11/1918/linijad.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Vecina je ovdje dosla, pa i ja, jer ste vikali na sva usta da je penal postojao, da je opravdan crveni, lafo bila namjera, ha hu, i necete da priznate da ste dobili poklon, vec se vadite na razne gluposti i izmisljena pravila. Skoro niko nije umanjivao vasu pobjedu, jer ste bolji bili na terenu, ali ste dobili poklon, priznajte, sudijske greske su realnost, a mogli smo i sinoc vidjeti kako se Pirlu priznaje pogodak iz slobodnjaka...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Varijantas8 i 23 gosta.