Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 21:54

@payton A ti si toliko bezobrazan to je čudo jedno,ti o inteligenciji pišeš,katastrofa!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ivan.balic
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la ivan.balic » 25 avg 2012, 21:55

hearts je napisao/la:Prvo penal je čist jer je reakcija Hamzića bila zakašnjela a Huseinović da je ostao na zemlji ostao bi bez potkoljenica. Kad već kukate na sudiju onda spomenite i trenutak nakon kornera u drugom kad je Škaljić "odbranio" rukom udarac prema golu ;)

Utakmicu je Sarajevo dobilo iz dva razloga prvi je jer je kvalitetnije pojedinačno, a drugi razlog je jer Olimpik ima manje kvalitetnog trenera od trenera Sarajeva.

Igra i jednih i drugih ne liči ni na šta, ali u tome svemu Sarajevo ima bolje pojedince koji donose prevagu.

U svakom slučaju puno sreće u nastavku prvenstva mada vas vidim ponovo kao 5,6 na tabeli što je realno i maksimum kluba, ali i ogroman nazadak u ovoj nekvalitetnoj ligi
Slažem se da je pojedinac donio prevagu, ali nije bitno. Treba ići dalje

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 avg 2012, 22:02

sarajevo bilo konkretnije,ali ne i nesto narocito bolje,olimpiku falila ideja u napadu,sve u svemu,3 boda zasluzeno pitarima,mada ne bi bilo nerealno ni X. vucovi,jos pure morate jesti

ali ruku na srce,ono penala vidjelo nije...

p.s.- da je ovo zelji svirano,vec bi na svim portalima bila udarna vjest

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 22:04

@hearts Čuj penal čist bio,svašta možeš pročitati.Uz onakvo suđenje sigurno neće biti iznad 5 mjesta.Vaš trener je bolji to mogu shvatiti ali da su igrači pojedinačno to ne mogu.Husejinović i Sesar su vjerovatno bolji na svojim pozicijama a ostalo puno nepoznatih igrača doveli pa i iz Srbije i odjednom to neki kvalitet,jašta radi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2012, 22:14

Mancini je napisao/la:@hearts Čuj penal čist bio,svašta možeš pročitati.Uz onakvo suđenje sigurno neće biti iznad 5 mjesta.Vaš trener je bolji to mogu shvatiti ali da su igrači pojedinačno to ne mogu.Husejinović i Sesar su vjerovatno bolji na svojim pozicijama a ostalo puno nepoznatih igrača doveli pa i iz Srbije i odjednom to neki kvalitet,jašta radi.
Prvo i prvo penal i da je bio i da nije bio,bili smo bolji realno,vi nit ste imali glavu nit repa,cak sta vise bolji ste bili kad ste ostali sa 10 igraca,jel smo vas prvi pola sata pregazili bukvalno niste se sa loptom sastavili

Vi molite boga da ou Skori jos ima hajra,inace vi sa ovim igracima prema naprijed necete nikome vise od gola po utkamici dati,ti sam govorio i prije utakmice a danas sam to na licu mjesta vidio,da je to kod vas sto se zovu ofanzivni igraci uzasno,tek kasnije onaj visoki nesto pokuso borio se momak kolko je mogo,ostalo niko meda na kasiku nemoze,pozadi vas cupa Skaljic koji je i danas najbolji bio,Hadzic uzeo Regoju sve i jedan skok,Bucana preskalali kako je ko htio

Vjerujem da ce to biti bolje kad vam se Lede vrati,ali kazem ako Alen ne proradi sve je to uzalud,ofanzivni red 0 velika

Sudija je bio uzasan i to stoji,ali bio je uzasan i za nas jel nam je presjekao 101 napad,i jel je svirao svaki kontakt svakome,Hadziji je svaki skok svirao kao faul a garantujem da je onih 50% situacija cistih bilo,opcenito mogo je srao i sjeckao igru
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 25 avg 2012, 22:18

ko da gledam da će nijaz uskoro uručiti otkaz jusufbegoviću pa će pabizo najavljivati PROFESORA ćurguza kao novog trenera :lol:

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 avg 2012, 22:18

Mancini je napisao/la:@hearts Čuj penal čist bio,svašta možeš pročitati.Uz onakvo suđenje sigurno neće biti iznad 5 mjesta.Vaš trener je bolji to mogu shvatiti ali da su igrači pojedinačno to ne mogu.Husejinović i Sesar su vjerovatno bolji na svojim pozicijama a ostalo puno nepoznatih igrača doveli pa i iz Srbije i odjednom to neki kvalitet,jašta radi.
prijatelju moj dragi da znaš a ne znaš i milion puta si to pokazao onda bi znao da ima nešto u fudbalu što se zove namjera, koju sudac procjenjuje. POgledaj snimak par puta vrati pa ćeš vidjeti koliko je Dino zakasnio i šta bi bilo da Husejinović nij epokušao da ga "preskoči" što je zbog položaja noga golmana nemoguće.

O kvaliteti igrača neću pričati nema potrebe ali ti kažem da je Sarajevo individualno jače od Olimpika bez obzira šta ti mislio o tome.

Uporedi startne postave pa češ vidjeti da su defanzivno tu negdje, dok j evezni red i napad Sarajeva kvalitetniji dosta. Ako ti misliš da su Hajradinović, Ivetić, Djalmić i slični neki kvalitet u zabludi si. Asim, Vidović, Kapić su igrači koji mogu donijeti prevagu, Smajić u budućnosti, ostalo tanjež. Djordjević, ovaj iz Kaknja što je fulio priliku, Regoje, Sejo tanano je to za visoke ambicije
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 22:25

Vi niste imali šansu u prvih 38 minuta do penala osim prečke.Problem je u napadu jer Karić i Smajić možda još dva mjeseca neće gola dati,a ono nismo znali šta nas je snašlo smiješno je jer sam bio na onoj maloj tribini i dobro protiv.Bez penala nikada gola ne bi gola dali isto kao i Olimpic.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2012, 22:28

Mancini je napisao/la:Vi niste imali šansu u prvih 38 minuta do penala osim prečke.Problem je u napadu jer Karić i Smajić možda još dva mjeseca neće gola dati,a ono nismo znali šta nas je snašlo smiješno je jer sam bio na onoj maloj tribini i dobro protiv.Bez penala nikada gola ne bi gola dali isto kao i Olimpic.
Precka Torlaka,stativa Belog,pa kad vas Hamzic spasi opet nakon udarca Belog?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 22:30

@hearts Ne pada mi na pamet raspravljati sa tobom pogotovo kada tvrdiš da je penal bio!Hajradinović nije vezni nego lijevi bek živ bio!

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 22:33

Može li neko opomenuti ovog paytona?

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 avg 2012, 22:36

Mancini je napisao/la:@hearts Ne pada mi na pamet raspravljati sa tobom pogotovo kada tvrdiš da je penal bio!Hajradinović nije vezni nego lijevi bek živ bio!
I bolje ti je jer da imaš argument neki iznio bi ga a ne se hvatao šta je i ko je lijevi bek. Ja vjeruj mi puno bolje i više znam o Olimpiku i o bekovima u njemu od tebe iako ti sad sjediš na toj maloj tribini. Sjećam se ja Olimpika kad je na lijevom beku Kajtaz igrao, pa Subašić, pa su od Jokića pravili stručnjaci beka, pa Dučići Vujičići i tako dalje .....

Tak da nema potrebe da ispadaš pametan bezveze ;) Uhvati pabiza njemu dumine ja ti kažem da je Sarajevo kvalitetnije individualno a ti ako imaš argument bujrum
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 22:38

Za ove što tvrde da je Regoje slab,čovjek je jedan od najboljih odbrambenih igrača naše lige!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 25 avg 2012, 22:39

nego šta je ono na otoci lijepa je ona tribinica, ali brate nigdje oficijelnog komentatora a ni semafora, nit se ne zna koja je minuta ni ništa. nijaz je malo cicija izgleda :roll:

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 25 avg 2012, 22:43

hearts je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@hearts Ne pada mi na pamet raspravljati sa tobom pogotovo kada tvrdiš da je penal bio!Hajradinović nije vezni nego lijevi bek živ bio!
I bolje ti je jer da imaš argument neki iznio bi ga a ne se hvatao šta je i ko je lijevi bek. Ja vjeruj mi puno bolje i više znam o Olimpiku i o bekovima u njemu od tebe iako ti sad sjediš na toj maloj tribini. Sjećam se ja Olimpika kad je na lijevom beku Kajtaz igrao, pa Subašić, pa su od Jokića pravili stručnjaci beka, pa Dučići Vujičići i tako dalje .....

Tak da nema potrebe da ispadaš pametan bezveze ;) Uhvati pabiza njemu dumine ja ti kažem da je Sarajevo kvalitetnije individualno a ti ako imaš argument bujrum
Neopisivo me podsjećaš na jednog bambura. Vidim da znaš sve ko je šta igrao i zvučiš kako kivan čovjek. Pokušavaš okrenuti stvari na temu koja je nebitna sada. S ovim danas kvalitet igrača nema veze, iako je činjenica da u Olimpicu nije igralo nekoliko kvalitetnih igrača. Danas nije odlučio kvalitet igrača, nego nešto drugo.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 avg 2012, 22:48

Mancini je napisao/la:Za ove što tvrde da je Regoje slab,čovjek je jedan od najboljih odbrambenih igrača naše lige!
regoje je jedan od najvecih primitivaca u nasoj ligi,kostolomac i mesar klasicni.a fudbalski kvaliteti nula

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 25 avg 2012, 22:50

Ja ne znam na koga te podsjećam niti me interesuje. Niti ima kivnosti ikakve ja sam samo rekao kako sam vidio utakmicu i poželio sreću u nastavku takmičenja. Na kakvu ti kivnost misliš ? I pritom upitao kako niko ne pominje penal kad je Škaljić igrao rukom ? I niko ne odgovori na to.
I da kvalitet ima veze jer da nije bilo kvaliteta kakvog takvog Olimpik bi preokrenuo rezultat
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 25 avg 2012, 22:52

pacovi_tu_ima je napisao/la:ko da gledam da će nijaz uskoro uručiti otkaz jusufbegoviću pa će pabizo najavljivati PROFESORA ćurguza kao novog trenera :lol:
Nemoj bolan lupati,OLIMPIC je ozbiljan klub sa preozbiljnim predsjednikom i ljudima koji rade u klubu.Ostavi se ti PROFESORA ZORANA CURGUZA neka čovo radi svoj posao koji je započeo u Doboju.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 25 avg 2012, 22:54

hearts je napisao/la:Ja ne znam na koga te podsjećam niti me interesuje. Niti ima kivnosti ikakve ja sam samo rekao kako sam vidio utakmicu i poželio sreću u nastavku takmičenja. Na kakvu ti kivnost misliš ? I pritom upitao kako niko ne pominje penal kad je Škaljić igrao rukom ? I niko ne odgovori na to.
I da kvalitet ima veze jer da nije bilo kvaliteta kakvog takvog Olimpik bi preokrenuo rezultat
Lutaš prijatelju dragi. Ne da mi se tebi objašnjavati. Samo uživaj biti malo ovo, malo ono.

Ja ipak skidam kapu pravim navijačima Sarajeva.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 25 avg 2012, 22:55

pacovi_tu_ima je napisao/la:nego šta je ono na otoci lijepa je ona tribinica, ali brate nigdje oficijelnog komentatora a ni semafora, nit se ne zna koja je minuta ni ništa. nijaz je malo cicija izgleda :roll:
Bice to veoma lep objekat uskoro SARAJEVSKA BOMBONJERICA

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.