FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

harishp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la harishp » 25 avg 2012, 22:10

SarajlijaTM je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:neznam jel mustuluk ili nije al doveli smo napadaca novog....neki Adrovic, Agovic nesto sa A prezime...a pogodit ce te odakle :D
iz Novog Pazara :D
Jos malo pa ce i torcida sandzak navijati za vas :lol: :lol: :lol:

zasluzena 3 boda danas,al ono penala vidjelo nije.
sudija zaista iritirajuce djelovao sa sjeckanjem igre i jednih i drugih
Haj bit ce bolje, sta se sekiras........................... :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 25 avg 2012, 22:11

Takav igrac u Fudbalskom Klubu Novi Pazar ne postoji.. Ima Alivodic, ali on igra centralnog veznog.

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 25 avg 2012, 22:43

ako je Admir Adrovic iz buducnosti podgorica onda smo fakat dobili pravo pojacanje . Gledao sam momka u nekoliko utakmica i trpao je dobro prosle sezone i sumnjam da ga je buducnost pustila . ali hajde necel bog dat da i mi nekoga dovedemo a da nije slobodan igrac .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 avg 2012, 22:54

Kad se malo bolje razmisli oko onog penala nije mi jasna danasnja situacija. Da je Huseinovic ostao na nogama riskirao bi povredu jer je Hamzić zakasnio na loptu,a tim je nepropisno onemogucio Saidu da dodje do lopte.

Devile od tebe ocekujem da nam malo protumacis danasnju situaciju. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2012, 23:38

HZ_ilidzaa je napisao/la:Kad se malo bolje razmisli oko onog penala nije mi jasna danasnja situacija. Da je Huseinovic ostao na nogama riskirao bi povredu jer je Hamzić zakasnio na loptu,a tim je nepropisno onemogucio Saidu da dodje do lopte.

Koju situaciju ? :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 avg 2012, 23:45

Devil je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Kad se malo bolje razmisli oko onog penala nije mi jasna danasnja situacija. Da je Huseinovic ostao na nogama riskirao bi povredu jer je Hamzić zakasnio na loptu,a tim je nepropisno onemogucio Saidu da dodje do lopte.

Koju situaciju ? :D
Valjda oko penala
Sarajevo ljubavi moja!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2012, 23:47

Daj kakav snimak pa cu ti reci ako je to to.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 avg 2012, 00:30

Smijesna mi je prica da je Hamzic isao krvnicki :?: :?: :?: Pa gledate li vi utakmice, sasvim normalan start na loptu bocnom stranom tijela, i da je pokupio Saida, ovaj bi hladno mogao ustati i on da izvede penal, klasicno simuliranje za koje je morao dobiti zuti karton.. Ko zna sta bi bilo da nije iskljucen jedan igrac Olimpica, i ocekujem i sada kaznjavanje sudije kao i ovih ostalih sto su imali propuste...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 avg 2012, 00:39

Devil je napisao/la:Daj kakav snimak pa cu ti reci ako je to to.
http://www.****.ba/clanak/49655641062 ... bordo-timu
sou rce umjesto zvjezdica
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2012, 00:57

Smesan penal,smesan pad Husejnovica,smesne sudije koje su ovo videle. :roll:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 26 avg 2012, 01:02

CIRKUS
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 avg 2012, 01:02

Devil je napisao/la:Smesan penal,smesan pad Husejnovica,smesne sudije koje su ovo videle. :roll:
Kada odbrambeni igrač odnosno onaj bez lopte starta na igrača sa loptom i tom prilikom visoko podigne nogu sa očitom namjerom da ga obori, pritom ga ne dira, a igrač koji je u posjedu lopte krene da izbjegne mogući udarac i padne je li to faul ili simuliranje ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2012, 01:05

hearts je napisao/la:
Devil je napisao/la:Smesan penal,smesan pad Husejnovica,smesne sudije koje su ovo videle. :roll:
Kada odbrambeni igrač odnosno onaj bez lopte starta na igrača sa loptom i tom prilikom visoko podigne nogu sa očitom namjerom da ga obori, pritom ga ne dira, a igrač koji je u posjedu lopte krene da izbjegne mogući udarac i padne je li to faul ili simuliranje ?
A tu situaciju vidimo kada ?

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 avg 2012, 01:06

Devil je napisao/la:
hearts je napisao/la:
A tu situaciju vidimo kada ?
Ne vidimo je nikad ja te samo pitam je li to faul inače u fudbalu ili je simuliranje ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 26 avg 2012, 01:08

Kako ćeš onda okarakterisati nešto što nikad ne vidiš kao faul ili simuliranje? :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2012, 01:08

Devil je napisao/la: A tu situaciju vidimo kada ?
Reci mu sviju ti da je bio penal nece moci zaspat :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2012, 01:09

Ako je ta noga visoko podignuta onda se svira indirektan udarac.Ako je podignuta na dozvoljenu visinu a nije udario protivnika onda se tu nastavlja igra,niti je faul a jbg ne moze se proceniti ni da li je simuliranje ili ne.Uglavnom faul nije.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 26 avg 2012, 01:13

Devil je napisao/la:Ako je ta noga visoko podignuta onda se svira indirektan udarac.Ako je podignuta na dozvoljenu visinu a nije udario protivnika onda se tu nastavlja igra,niti je faul a jbg ne moze se proceniti ni da li je simuliranje ili ne.Uglavnom faul nije.
Nije tačno nego je namjera bitna a ona ukazuje da je pokušao da zaustavi igrača nepropisno i svira se faul ali nebitno ovo je danas bila očita namjera zbog kasnog izlaska da onemogući Huesinovića da nastavi akciju. Da je kojim slučajem ostao na nogama a ne ovo što je on pokušao da izbjegne start Hamzića slomio bi mu obje noge
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 26 avg 2012, 01:14

mikimaus je napisao/la:ako je Admir Adrovic iz buducnosti podgorica onda smo fakat dobili pravo pojacanje . Gledao sam momka u nekoliko utakmica i trpao je dobro prosle sezone i sumnjam da ga je buducnost pustila . ali hajde necel bog dat da i mi nekoga dovedemo a da nije slobodan igrac .
Prvo da kazem da nisam mislio da dolazi iz Fk. Novi Pazar nego da je momak iz Pazara, a drugo nesmijem se zakleti al moguce da je ovaj Adrovic....a info da smo doveli napadaca je 100% provjerena ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2012, 01:19

hearts je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ako je ta noga visoko podignuta onda se svira indirektan udarac.Ako je podignuta na dozvoljenu visinu a nije udario protivnika onda se tu nastavlja igra,niti je faul a jbg ne moze se proceniti ni da li je simuliranje ili ne.Uglavnom faul nije.
Nije tačno nego je namjera bitna a ona ukazuje da je pokušao da zaustavi igrača nepropisno i svira se faul ali nebitno ovo je danas bila očita namjera zbog kasnog izlaska da onemogući Huesinovića da nastavi akciju. Da je kojim slučajem ostao na nogama a ne ovo što je on pokušao da izbjegne start Hamzića slomio bi mu obje noge
Znaci ako igrac odigra rukom da spreci pogodak misleci da se nalazi ispred gol linije,a ustvari on je pored i lopta ide pored gola,sudija ne bi trebao svirati penal jer je njegova namera bila da spreci pogodak a to u ovoj situaciji nije mogao jer je lopta isla pored gola.Logika ti je na visini zadatka.

To sto se na klipu jasno vidi da Husejnovic pada nakon uletanja Hamzica,a stoper tek onda dolazi kada je Husejinovic vec bio u situaciji da ga stoper ne moze ni dokaciti posteno to nije vazno,bitno je da se misli da je bio penal. :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 16 gostiju.