Upravo ovakvu postavu ja očekujem.Možda jedino Samuela stavi umjesto Silvestrea ako se ovaj oporavio do kraja.Sumnjam da bi Ranocchiu vadio jer je odlično u četvrtak igrao,ali vidjet ćemo sve sutra.Tritolone je napisao/la:Ocekujem da Zanettia napokon stavi na beka i prestane ga koristit u vezi.
-------------Castelazzi--------------
Zanetti-Rano-Silvestre-Nagatomo
---Guarin-Cambiasso-Gargano----
--------Coutinho--Sneijder---------
----------------Milito----------------
Evo ovako nesto.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
to bila greska jer po meni je silvestre u boljoj formi i trenutno je ispred Samuela! Ostalo sve ok, samo u drugom poluvremenu zelim PalaciaSiamoNoi je napisao/la:Upravo ovakvu postavu ja očekujem.Možda jedino Samuela stavi umjesto Silvestrea ako se ovaj oporavio do kraja.Sumnjam da bi Ranocchiu vadio jer je odlično u četvrtak igrao,ali vidjet ćemo sve sutra.Tritolone je napisao/la:Ocekujem da Zanettia napokon stavi na beka i prestane ga koristit u vezi.
Evo ovako nesto.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Joj sto imam neki osjecaj da ce vas Pescara iznenaditvrebac86 je napisao/la:to bila greska jer po meni je silvestre u boljoj formi i trenutno je ispred Samuela! Ostalo sve ok, samo u drugom poluvremenu zelim PalaciaSiamoNoi je napisao/la:Upravo ovakvu postavu ja očekujem.Možda jedino Samuela stavi umjesto Silvestrea ako se ovaj oporavio do kraja.Sumnjam da bi Ranocchiu vadio jer je odlično u četvrtak igrao,ali vidjet ćemo sve sutra.Tritolone je napisao/la:Ocekujem da Zanettia napokon stavi na beka i prestane ga koristit u vezi.
Evo ovako nesto.![]()
![]()

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A ja imam osjecaj da ti nemas pojma
Inace tko je tebe sta pitao

- 10DelPiero
- Kontakt:
Covjek se ne moze ni nasalit na ovoj temivrebac86 je napisao/la:A ja imam osjecaj da ti nemas pojma![]()
![]()
![]()
![]()

Los ti taj osjecaj

Alessandro Del Piero !
Nema Palacia, ima nekakvu suspenziju iz Genoe, pa nema pravo nastupa u prvom kolu. Uci ce Cassano da napravi dar-marvrebac86 je napisao/la:to bila greska jer po meni je silvestre u boljoj formi i trenutno je ispred Samuela! Ostalo sve ok, samo u drugom poluvremenu zelim PalaciaSiamoNoi je napisao/la:Upravo ovakvu postavu ja očekujem.Možda jedino Samuela stavi umjesto Silvestrea ako se ovaj oporavio do kraja.Sumnjam da bi Ranocchiu vadio jer je odlično u četvrtak igrao,ali vidjet ćemo sve sutra.Tritolone je napisao/la:Ocekujem da Zanettia napokon stavi na beka i prestane ga koristit u vezi.
Evo ovako nesto.![]()
![]()

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ma veze ti nemas10DelPiero je napisao/la:Covjek se ne moze ni nasalit na ovoj temivrebac86 je napisao/la:A ja imam osjecaj da ti nemas pojma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Los ti taj osjecaj

Bez zajbancije ja ocekujem 1:3 ili 2:3 sutra. U svakom slucaju mislim da pobjeda nece doci u pitanje iako je uvijek **** otvorit protiv ekipe koja je tek usla

Sto svi izbacujete Maica iz postave ? On ce igrat sutra, isto ko i Gargano.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
E Yuto postajes i ti strucnjak
kako ce igrat kad nije pozvan 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nece biti tako lagano kao sto se ocekuje ali pobjeda opet ne bi trebala doci u pitanje, takoder tesko da mogu uvaliti 2 gola otisao im je glavni trojac Verrati-Insigne-Immobile koji je ujedno i zasluzan pa slobodno mogu reci za 70% golova.
btw. eto ja veze nemam a znao sam da Maicon nije pozvan
btw. eto ja veze nemam a znao sam da Maicon nije pozvan

Alessandro Del Piero !
Halalite ja evo sad u kucu uso.
A glupost naravno da veze nemas

A glupost naravno da veze nemas

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Doveli smo jos jedno pojacanje ali sada za Primaveru .. Patric Olsen 94 god Danac.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=90359" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=90359" onclick="window.open(this.href);return false;
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
-
- Kontakt:
Inter,cini mi se,zadnjih 4 godine nije pobijedio u prvom kolu. Samo nisam siguran za onu sezonu sa Benitezom. Al opet,vidicemo.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Eto da pokusam prognozirati, 0-2 Princ i Guaro
Za tog Olsena kazu da je veliki talenat. Ma neka djece.

Za tog Olsena kazu da je veliki talenat. Ma neka djece.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 5003_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

kakve veze ima ovo sa temom inter??
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Tako je kad ne gledaš utakmicu i ne znam što će ovo na topicu Intera

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:

Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Povodom ovog jubileja (800.Zanettijev nastup) se na jednom drugom forumu odrolala pričao o Zanettiju i na to je jedan gospodin iz OS napisao ovo:
Imao sam ga priliku upoznati i jedno veče provesti u društvu njega i supruge i mogu vam reći da su izuzetno ugodne osobe koje nikoga ne gledaju s visoka i općenito toliko su "normalni" da čovjek nikada ne bi rekao da je on jedan od najboljih nogometaša svih vremena.
Nema ni trunke narcisoidnosti kao kod velike većine vrhunskih nogometaša i ne zaboravlja svoja obećanja..
Zamoljen je od moje strane da ,ako može uplati na račun jedne bolesne curice neke novce za njenu operaciju. Uzeo je moj broj moba i obećao da će me nazvati kada stigne u Milano da mu dam broj računa na koji da uplati.
Dok je upisivao broj mog moba mislio sam da folira da ne bi ispao papak u društvu,međutim za par dana me je stvarno nazvao i na račun uplatio dosta novaca,čak i za njega,a i curicu je posjetio poslje operacije jer je i to bilo u Italiji.Svaka čast.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Jednostavno legenda, kako na terenu tako i van njegaSiamoNoi je napisao/la:Povodom ovog jubileja (800.Zanettijev nastup) se na jednom drugom forumu odrolala pričao o Zanettiju i na to je jedan gospodin iz OS napisao ovo:
Imao sam ga priliku upoznati i jedno veče provesti u društvu njega i supruge i mogu vam reći da su izuzetno ugodne osobe koje nikoga ne gledaju s visoka i općenito toliko su "normalni" da čovjek nikada ne bi rekao da je on jedan od najboljih nogometaša svih vremena.
Nema ni trunke narcisoidnosti kao kod velike većine vrhunskih nogometaša i ne zaboravlja svoja obećanja..
Zamoljen je od moje strane da ,ako može uplati na račun jedne bolesne curice neke novce za njenu operaciju. Uzeo je moj broj moba i obećao da će me nazvati kada stigne u Milano da mu dam broj računa na koji da uplati.
Dok je upisivao broj mog moba mislio sam da folira da ne bi ispao papak u društvu,međutim za par dana me je stvarno nazvao i na račun uplatio dosta novaca,čak i za njega,a i curicu je posjetio poslje operacije jer je i to bilo u Italiji.Svaka čast.

Alessandro Del Piero !
Kakve su vam sanse sutra sta prognozirate?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: J1897, JayCatwright i 3 gosta.