FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzSM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzSM » 25 avg 2012, 20:42

aleksandar_veliki je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:@ aleksandar veliki

pricam o igracu koji se nije aktivirao!

i razmisljajuci o tome na um pade mi prosla sezona kada je HSK Zrinjski u Vrapcicima ostecen jer je zbog tog igraca koji je itekako uticao na igru HSK Zrinjski iz kontre primo gol ...

" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=ljZBLK6Oybs

goni na 41:00 ....pa ces vidjeti o cemu pricam, vidis kako se igrac aktivirao, a sudija je dosudio da ovaj nije uticao na igru svojim uvjerenjem!
Znam ja o cemu ti pricas, ali taj termin u pravilima nogometne igre ne postoji i ukoliko sudija u takvoj situaciji dosudi ofsajd, u svakoj normalnoj ligi ce biti suspendovan bar par mjeseci. Dakle, nije ovo sudijsko uvjerenje, on je postovao pravila nogometne igre u kojima termin pasivni ofsajd ne postoji.
Strucnjak si,nema se o cemu vise pricati. :lol: :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2012, 20:42

http://uploaded.net/file/f4bwtpkg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://uploaded.net/file/u5a2w2on" onclick="window.open(this.href);return false;

Snimak!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 avg 2012, 20:45

aleksandar_veliki je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:@ aleksandar veliki

pricam o igracu koji se nije aktivirao!

i razmisljajuci o tome na um pade mi prosla sezona kada je HSK Zrinjski u Vrapcicima ostecen jer je zbog tog igraca koji je itekako uticao na igru HSK Zrinjski iz kontre primo gol ...

" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=ljZBLK6Oybs

goni na 41:00 ....pa ces vidjeti o cemu pricam, vidis kako se igrac aktivirao, a sudija je dosudio da ovaj nije uticao na igru svojim uvjerenjem!

Znam ja o cemu ti pricas, ali taj termin u pravilima nogometne igre ne postoji i ukoliko sudija u takvoj situaciji dosudi ofsajd, u svakoj normalnoj ligi ce biti suspendovan bar par mjeseci. Dakle, nije ovo sudijsko uvjerenje, on je postovao pravila nogometne igre u kojima termin pasivni ofsajd ne postoji.

eto sad ne postoji .... :D

haj da se ne raspravljamo, ne zelim se zamjeriti sa bilo kim ....nismo priblizili misljenja i tacka. odustajem od rasprave!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 25 avg 2012, 20:46

aleksandar_veliki je napisao/la:HzSM, sta reci, daj da se i ja nasmijem ili pak Pravila nogometne igre u ruke i procitati. Ili mozda u Salemovom sudijskom komoitetu vrijede neka druga pravila ;)
Meni je drago sto je Velez pobjedio Zrinjskog i volio bih da se to stalno desava pa makar i na ovakav nacin,ali ovaj igrac sto je krenuo prema lopti je utjecao na igru,a ti pricaj sta hoces...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 avg 2012, 20:49

Pobjeda zasluzena 100% ,olimpik jedinu sansu imao u 90 minuti i to je sve od njih,mi 3 precke ,stative a penal iskreno Said samo da je nogom dotakao hamzica ovdje niko ne bi pisno ,jbg covjek se prepao starta i evuntualne povrede ,jer prije dosao do lopte a i isao je onaj krvnicki ,i evo jedno pitanje zasto sudije sviraju faul a kao razlog bude opasna igra ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2012, 20:51

Usput sjetim se sudiji familije.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2012, 20:55

Sarajlijc@ je napisao/la:Jest lijepo kad kupimo tekmu :mrgreen:
Vidim ja ulijecu poslije tekme odma Irfan i Dino u teren,Irfan se razmaho ko da je Sarajevo osvojio :mrgreen:

Sta reci na kraju,utakmica upravo onakva kakva sam ocekivao,Olimpic prema naprijed taraba,prema nazad i mogu proci Asim ih vadi kolko tolko,Bucan iz tramvaja ispado na glavu,nezna jel poso il je doso ni naprijed ni nazad

Puno bolje nase otvaranje,odlicna igra,cak za oko po mom ukusu lijepa mislim da je to do sad najbolje odigranih nekih 30-tak minuta od kad je Jovic na klupi...realno Olimpic sansu napravio nije osim pred kraj,mada na kraju neznas ko je gori bio jel ni jedni ni drugi hodati nisu mogli,uzasno uzasno sam iznerviran drugim poluvremenom u smislu da nasi nisu htijeli da igraju,nisu mogli ili kako vec,jednostavni nisu uopste imali sekunde zara i borbenosti ni volje,vjerovatno su kontali vodimo,igrac vise ovo je gotovo,u utakmici u kojoj treba da vodimo 2-3 razlike mi se fatamo za glavu hocemo li gol primiti,jel nasi nece da igraju,ne sto Olimpic nesto igra boze sacuvaj kako rekoh ofanzivno su smjesna ekipa,vec jednostavno nasi nisu imali nikakve zelje...a mogli su i takvi mrljavi kakvi su da zabiju i u takom losem drugom,nego jednostavno kad treba da se suta oni nesto zakompikuju,sreca ubaci Nuhanovica i Tadejevica pa su oni kolki tolki balans drzali i nesto pokusavali

Hadzija je beton,kako je samo Regoja pravio smjesnim u nekim duelima strasno,i kod penala je ono njegova zasluga 70% jel je on spustio loptu za Saida...da ima jos jednog spica pored sebe da mu pomogne kolko tolko,nadavo bi se Hadzija golova,ovako vise mora da se tuce sa stoperima jel u ovom sistemu ima malo zavaljenu ulogu...ali za 10 je stvarno

Uzasno puno kartona,uzasno losi Bjelica koji nezna jel poso il doso,sta reci pokazuje aut nama i aut se odma nije izveo dali je neko lezao na terenu il nesto,uglavnom nakon toga pokazuje da je aut za Olimpic strasno...mislim da su nam svi po karton dobili bar sam takab dojam sa tribina imao,strasno los sudija,koji nema apsolutna smisla za igru,koji svaki kontakt svira uzas

To je to na kraju,pobjeda jaka bitna,sad idu dvije kuci i ako se to uveze sa jos 6 bodova mjera...sve cestitke na pobjedi,ali za ono setanje i opustanje na kraju se mora naruziti,ono se nesmije desavati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 avg 2012, 21:05

miky_hz je napisao/la: Vidim ja ulijecu poslije tekme odma Irfan i Dino u teren,Irfan se razmaho ko da je Sarajevo osvojio :mrgreen:

Sta reci na kraju,utakmica upravo onakva kakva sam ocekivao,Olimpic prema naprijed taraba,prema nazad i mogu proci Asim ih vadi kolko tolko,Bucan iz tramvaja ispado na glavu,nezna jel poso il je doso ni naprijed ni nazad

Puno bolje nase otvaranje,odlicna igra,cak za oko po mom ukusu lijepa mislim da je to do sad najbolje odigranih nekih 30-tak minuta od kad je Jovic na klupi...realno Olimpic sansu napravio nije osim pred kraj,mada na kraju neznas ko je gori bio jel ni jedni ni drugi hodati nisu mogli,uzasno uzasno sam iznerviran drugim poluvremenom u smislu da nasi nisu htijeli da igraju,nisu mogli ili kako vec,jednostavni nisu uopste imali sekunde zara i borbenosti ni volje,vjerovatno su kontali vodimo,igrac vise ovo je gotovo,u utakmici u kojoj treba da vodimo 2-3 razlike mi se fatamo za glavu hocemo li gol primiti,jel nasi nece da igraju,ne sto Olimpic nesto igra boze sacuvaj kako rekoh ofanzivno su smjesna ekipa,vec jednostavno nasi nisu imali nikakve zelje...a mogli su i takvi mrljavi kakvi su da zabiju i u takom losem drugom,nego jednostavno kad treba da se suta oni nesto zakompikuju,sreca ubaci Nuhanovica i Tadejevica pa su oni kolki tolki balans drzali i nesto pokusavali

Hadzija je beton,kako je samo Regoja pravio smjesnim u nekim duelima strasno,i kod penala je ono njegova zasluga 70% jel je on spustio loptu za Saida...da ima jos jednog spica pored sebe da mu pomogne kolko tolko,nadavo bi se Hadzija golova,ovako vise mora da se tuce sa stoperima jel u ovom sistemu ima malo zavaljenu ulogu...ali za 10 je stvarno

Uzasno puno kartona,uzasno losi Bjelica koji nezna jel poso il doso,sta reci pokazuje aut nama i aut se odma nije izveo dali je neko lezao na terenu il nesto,uglavnom nakon toga pokazuje da je aut za Olimpic strasno...mislim da su nam svi po karton dobili bar sam takab dojam sa tribina imao,strasno los sudija,koji nema apsolutna smisla za igru,koji svaki kontakt svira uzas

To je to na kraju,pobjeda jaka bitna,sad idu dvije kuci i ako se to uveze sa jos 6 bodova mjera...sve cestitke na pobjedi,ali za ono setanje i opustanje na kraju se mora naruziti,ono se nesmije desavati
Ovo je izgleda bolest nasih sudija ev svaka nasa utakmica je sa strane igraca sasvim ok bila pa skoro i u prijateljeskom raspolozenju al kad pogledas kolko smo zutih dobili po utakmici covjek bi imao skroz drugu sliku i ovo sto si rekao za bjelicu vazi i za sve ostale sudije jednostavno nemaju sluha za igru pa nekad i da opomene igrace al ne oni odma po zutim kartonima i time samo stvara nerzvozu medju igrace :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 25 avg 2012, 21:06

Da li neko zna da li ce biti jos pojacanja, ili od toga nema nista. Unaprijed hvala ;) pozzz

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2012, 21:07

Naplacuju se zuti kartoni ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2012, 21:27

rimaa je napisao/la:Da li neko zna da li ce biti jos pojacanja, ili od toga nema nista. Unaprijed hvala ;) pozzz
Bit ce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 avg 2012, 21:31

Za pojacanja pitaj mahdavikiju :lol:

High

Post Postao/la High » 25 avg 2012, 21:34

Naravno. Treba ovdje novi napadač, i to hitno. Ne može Hadžić uvijek igrati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

alibi

Post Postao/la alibi » 25 avg 2012, 21:34

Idemo dalje braco.Pustite pacenike kojima smo trn u oku nek "bale",hmm internet je cudo.Sto se bjelice tice odavno losijeg sudije nisam gledao.Nema covjek smisla ni za igru ni za prekide(faulove),a tek kartone pa stvarno danas sam se razocarao u SUDIJU.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2012, 21:39

High je napisao/la:Naravno. Treba ovdje novi napadač, i to hitno. Ne može Hadžić uvijek igrati.
Samo ne vjerujem da ce ga biti.

High

Post Postao/la High » 25 avg 2012, 21:42

Ma mora biti. Ne može sve igrati, još će sad biti i kup utakmice, a Krpić povrijeđen.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2012, 21:54

Sarajlijc@ je napisao/la:
High je napisao/la:Naravno. Treba ovdje novi napadač, i to hitno. Ne može Hadžić uvijek igrati.
Samo ne vjerujem da ce ga biti.
Ja ti kazem da ce biti pa ti vidi :mrgreen:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2012, 21:55

neznam jel mustuluk ili nije al doveli smo napadaca novog....neki Adrovic, Agovic nesto sa A prezime...a pogodit ce te odakle :D
iz Novog Pazara :D

DrinaLights
Kontakt:

Post Postao/la DrinaLights » 25 avg 2012, 22:04

Sa tribina se nije moglo fino vidjeti da li je postojao penal, meni se ucinilo da je cist, ali ocito sam se malo zaHebo. No nije bitno. Pricate o sudjenju, a ne komnetarisete bruku smijesnih faulova koji su svirani u korist Olimpica ? Bruku zutih kartona nasim igracima bez neke velike potrebe.. :roll:

Zna li neko nesto vise o tom pojacanju ?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 avg 2012, 22:05

ado-hz je napisao/la:neznam jel mustuluk ili nije al doveli smo napadaca novog....neki Adrovic, Agovic nesto sa A prezime...a pogodit ce te odakle :D
iz Novog Pazara :D
Jos malo pa ce i torcida sandzak navijati za vas :lol: :lol: :lol:

zasluzena 3 boda danas,al ono penala vidjelo nije.
sudija zaista iritirajuce djelovao sa sjeckanjem igre i jednih i drugih

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: tajsamja i 16 gostiju.