Sarajlijc@ je napisao/la:Jest lijepo kad kupimo tekmu

Vidim ja ulijecu poslije tekme odma Irfan i Dino u teren,Irfan se razmaho ko da je Sarajevo osvojio
Sta reci na kraju,utakmica upravo onakva kakva sam ocekivao,Olimpic prema naprijed taraba,prema nazad i mogu proci Asim ih vadi kolko tolko,Bucan iz tramvaja ispado na glavu,nezna jel poso il je doso ni naprijed ni nazad
Puno bolje nase otvaranje,odlicna igra,cak za oko po mom ukusu lijepa mislim da je to do sad najbolje odigranih nekih 30-tak minuta od kad je Jovic na klupi...realno Olimpic sansu napravio nije osim pred kraj,mada na kraju neznas ko je gori bio jel ni jedni ni drugi hodati nisu mogli,uzasno uzasno sam iznerviran drugim poluvremenom u smislu da nasi nisu htijeli da igraju,nisu mogli ili kako vec,jednostavni nisu uopste imali sekunde zara i borbenosti ni volje,vjerovatno su kontali vodimo,igrac vise ovo je gotovo,u utakmici u kojoj treba da vodimo 2-3 razlike mi se fatamo za glavu hocemo li gol primiti,jel nasi nece da igraju,ne sto Olimpic nesto igra boze sacuvaj kako rekoh ofanzivno su smjesna ekipa,vec jednostavno nasi nisu imali nikakve zelje...a mogli su i takvi mrljavi kakvi su da zabiju i u takom losem drugom,nego jednostavno kad treba da se suta oni nesto zakompikuju,sreca ubaci Nuhanovica i Tadejevica pa su oni kolki tolki balans drzali i nesto pokusavali
Hadzija je beton,kako je samo Regoja pravio smjesnim u nekim duelima strasno,i kod penala je ono njegova zasluga 70% jel je on spustio loptu za Saida...da ima jos jednog spica pored sebe da mu pomogne kolko tolko,nadavo bi se Hadzija golova,ovako vise mora da se tuce sa stoperima jel u ovom sistemu ima malo zavaljenu ulogu...ali za 10 je stvarno
Uzasno puno kartona,uzasno losi Bjelica koji nezna jel poso il doso,sta reci pokazuje aut nama i aut se odma nije izveo dali je neko lezao na terenu il nesto,uglavnom nakon toga pokazuje da je aut za Olimpic strasno...mislim da su nam svi po karton dobili bar sam takab dojam sa tribina imao,strasno los sudija,koji nema apsolutna smisla za igru,koji svaki kontakt svira uzas
To je to na kraju,pobjeda jaka bitna,sad idu dvije kuci i ako se to uveze sa jos 6 bodova mjera...sve cestitke na pobjedi,ali za ono setanje i opustanje na kraju se mora naruziti,ono se nesmije desavati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".