Olimpik Sarajevo
Olimpic Sarajevo
Miki nemoj me zasmijavati molim te više!Skoro cijeli grad zna šta je bilo a vi opet dosađujete ovdje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Nisi shvatio poruku. Komitet je Komisiji za takmičenje natrljao nos jer su propustili kazniti igranje ekipe bez tri igrača mlađa od 21 godine.mikimaus je napisao/la:Dolazim u miru da rijesimo neke stvari , komitet za takmicenje je zaduzen samo za premijer ligu bih , a postoji komisija za licenciranje pri NFSBIH i ona se ne spominje . Tako da se nemojte nadati sve je regularno sto se Sarajeva tice , a evropu trazite preko zelenog terena , izvolite pobijedite nas u subotu , i dokazite kvalitet ako mozete . A dok ne izborite evropu na zelenom terenu gledajte bordo tim u njoj kako predstavlja nas grad .
Inače, ja i dalje neću komentirati licenciranje. Posebno ne pred subotnju utakmicu jer tu neki stalno traže tenzije i svađe. Priča o licenci je odličan povod. Zato me to ne zanima.
Olimpic Sarajevo
Jako duhovito,grohotom se smijem!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Mislim da su tvoji kući ponosni na tebe. Impresioniran sam tvojom inteligencijomhz033 je napisao/la:Misliš tebi i ovom drugu što se slomiste od postova.ivan.balic je napisao/la:
PS: POZDRAV NAVIJAČKOJ GRUPI "VUKOVI"![]()
A da zaboravio sam udruženje taxista Otoka, sory !
Pozlatile ti se
-
ivan.balic
- Kontakt:
Vukovi sve čestitke. Ona borba s igračem manje i strah gostiju do zadnje minute. Svaka čast.
A Bjelica, snimak sve pokazuje.
haj ti na sud i tuzite nas..to je sve sto znateivan.balic je napisao/la:Vukovi sve čestitke. Ona borba s igračem manje i strah gostiju do zadnje minute. Svaka čast.
prvi udarac na nas go u 88 min..jel ti to tvoja ekipa
vise nas je gradina na kosevu namucila...smijesni momci sa gej arene
samo, ne vidjeh vase navijace..jel postojite uopste
bilo je jedan na jedan sa saidom , sta ocekujes da sudi a lopta ispod dine ide pravo u go
YES.WE.DID.
haj ti na sud i tuzite nas..to je sve sto znatepayton je napisao/la:ivan.balic je napisao/la:Vukovi sve čestitke. Ona borba s igračem manje i strah gostiju do zadnje minute. Svaka čast.
prvi udarac na nas go u 88 min..jel ti to tvoja ekipa
vise nas je gradina na kosevu namucila...smijesni momci sa gej arene
samo, ne vidjeh vase navijace..jel postojite uopste
bilo je jedan na jedan sa saidom , sta ocekujes da sudi a lopta ispod dine ide pravo u go[Ti nikad ništa pametno nisi ovdje napisao,sve same gluposti.
sta cu kad se moram tebi prilagoditi i tvom presmjesnom IQ...haj priznaj da je oko 55
mi svrsavamo kad visis na nasem forumu...toliko produhovljenosti nismo vidjeli ni u glup-gluplji

mi svrsavamo kad visis na nasem forumu...toliko produhovljenosti nismo vidjeli ni u glup-gluplji
YES.WE.DID.
Eto nek pabizo prica smislene stvari na ovom topicu.Mancini je napisao/la:Ti nikad ništa pametno nisi ovdje napisao,sve same gluposti.
Kada vasi valjaju gluposti to je ok, a kada neko drugi dodje to nije.
Olimpic zasluzeno zijanio, fali jos pure i pure da se dostigne nivo Sarajeva i Zelje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Jesi li ti normalan?Za vaše iz kluba je gospodin!
Ali neka si me podsjetio da i tebe stavim ignore-listu već je davno vakat bio. 
Evo još jedan na ignore-listi!Par tipki i riješiš problem.bhsport je napisao/la:Eto nek pabizo prica smislene stvari na ovom topicu.Mancini je napisao/la:Ti nikad ništa pametno nisi ovdje napisao,sve same gluposti.
Kada vasi valjaju gluposti to je ok, a kada neko drugi dodje to nije.
Olimpic zasluzeno zijanio, fali jos pure i pure da se dostigne nivo Sarajeva i Zelje.
@Pabizo, jesi li bio na tekmi???
Jesi sjedio u onom ogradjenom dijelu za gostujuce navijace, ili na onoj maloj tribini preko puta nas??
Hajde drug, interesuje me kako si ti vidio ovu utakmicu i sve ostalo...moze mali izvjestaj
Hajde drug, interesuje me kako si ti vidio ovu utakmicu i sve ostalo...moze mali izvjestaj
- Burberry46
- Kontakt:
Sretno olimpicu
Nijaze hvala lijepo i dovidjenja

Nijaze hvala lijepo i dovidjenja
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ovo je penal
http://img688.imageshack.us/img688/5695/penal.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovo nije penal
http://img266.imageshack.us/img266/3061/penal1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img688.imageshack.us/img688/5695/penal.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
A ovo nije penal
http://img266.imageshack.us/img266/3061/penal1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
bez komentara,,,,,idemo daljeVamos je napisao/la:@Pabizo, jesi li bio na tekmi???Jesi sjedio u onom ogradjenom dijelu za gostujuce navijace, ili na onoj maloj tribini preko puta nas??
![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Upravo takoekran je napisao/la:Ovo je penal![]()
A ovo nije penal![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
ivan.balic
- Kontakt:
Meni je drago da se suđenje prošle i ove godine popravilo 
Prvo penal je čist jer je reakcija Hamzića bila zakašnjela a Huseinović da je ostao na zemlji ostao bi bez potkoljenica. Kad već kukate na sudiju onda spomenite i trenutak nakon kornera u drugom kad je Škaljić "odbranio" rukom udarac prema golu 
Utakmicu je Sarajevo dobilo iz dva razloga prvi je jer je kvalitetnije pojedinačno, a drugi razlog je jer Olimpik ima manje kvalitetnog trenera od trenera Sarajeva.
Igra i jednih i drugih ne liči ni na šta, ali u tome svemu Sarajevo ima bolje pojedince koji donose prevagu.
U svakom slučaju puno sreće u nastavku prvenstva mada vas vidim ponovo kao 5,6 na tabeli što je realno i maksimum kluba, ali i ogroman nazadak u ovoj nekvalitetnoj ligi
Utakmicu je Sarajevo dobilo iz dva razloga prvi je jer je kvalitetnije pojedinačno, a drugi razlog je jer Olimpik ima manje kvalitetnog trenera od trenera Sarajeva.
Igra i jednih i drugih ne liči ni na šta, ali u tome svemu Sarajevo ima bolje pojedince koji donose prevagu.
U svakom slučaju puno sreće u nastavku prvenstva mada vas vidim ponovo kao 5,6 na tabeli što je realno i maksimum kluba, ali i ogroman nazadak u ovoj nekvalitetnoj ligi
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.