FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

azizmpj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la azizmpj » 25 avg 2012, 19:37

formance je napisao/la:@azizmpj

Mojne ništa lično shvatati, ali one koji se ne znaju adekvatno postaviti prema ženama zovem papcima. Da ne dužim dalje o tome, nadam se da shvataš zašto tako mislim.

Kao što napisah, zadovoljan sam bilo kakvom pobjedom, pa tako i ovom, ali definitivno nisam načinom na koji smo je ostvarili. Igrali smo dobro, bili bolji, konkretniji, imali terensku inicijativu, kontrolisali tok utakmice, stvarali prilike, ali penal iz kojeg smo postigli gol definitivno nije postojao. Tu nema dileme. Kontatka između Saida i Dine uošte nije bilo. Otom potom, samo želim pošteno suđenje, , hiljadu puta smo na svojoj koži osjetili kako je to biti pokraden i večinom pred TV kamerama, tako da ovakve pobjede su nešto što sam definitivno ne treba.

Činjenica je također da nam je igra bazirana na Saidu, a to se vidjelo kad je dotični izašao. Pokušavamo mi kombinovati, dodavati, igrati kratke pasove, ali sve to ne vrijedi kada se ne zna udariti kvalitetan presing na protivničku odbranu, kada nemamo kretanje bez lopte, ubacivanje u prazan prostor i korištenje viška igrača koje stvorimo. Tek je početak sezone, ima dosta vremena za napredak, ali neke stvari se definitivno moraju i mogu poboljšati. Vdijećemo kako će se stvari odvijati u nastavku.

nista ok! nemoj se sta ljutiti, ali da bolje poznajes situaciju neb' tako prico! Naime, moje postavljanje prema zeni je po ugledu na onoga ko se najbolje postavljao prema svojim zenama na ovom svijetu, Poslaniku s.a.w.s i mislim da bi trebao imati postovanja prema tome. a druga stvar, koliko ja znam papak ima sasvim drugo znacenje, makar u Saraj'vu ...eh sad ne znam!

mislim da je adekvatniji pojam papucar :D ....na sta se neb' ljutio ;)

ko prizna pola mu se prasta :D

sad laganini odoh setat i uzivat u mirisu pobjede ..kakva je takva je ...slatka je ...neka nam zavide ...SAMI PROTIV SVIH, SARRRAAJJJJVOOOOOO!!!!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 19:39

SA1946 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
SA1946 je napisao/la:Jedite se dusmani.
Četiri kola tri penala. Dok je penala biće bodEva.
Znas kako mi je drago.
Dva penala u cetiri kola,onda nepostojeci slobodnjak iz kojeg Beli daje gol,onda protiv Celika trebali dobiti 2 crvena i cist penal nije sviran za Celik.U Prijedoru kradja cista u reziji bordo momaka.
Ona Gradina na Kosevu nepostojeci faul iz kojeg Torlak daje gol.Pa penal na Suljicu koji nije postojao.
Dalje crveni za olimpic i penal na Saidu nepostojeci.
Jesmo lopovi. :mrgreen:

Jedes se,muda pojede ziv,cir proradi,jos malo i onda se ocekuju i tektonske promjene u predjelu bubrega.Pokrenut ce se i kamen i puci cir.

Divovi 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nema šta!Za 6-aprilsku nagradu si!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2012, 19:39

azizmpj je napisao/la:
formance je napisao/la:@azizmpj

Mojne ništa lično shvatati, ali one koji se ne znaju adekvatno postaviti prema ženama zovem papcima. Da ne dužim dalje o tome, nadam se da shvataš zašto tako mislim.

Kao što napisah, zadovoljan sam bilo kakvom pobjedom, pa tako i ovom, ali definitivno nisam načinom na koji smo je ostvarili. Igrali smo dobro, bili bolji, konkretniji, imali terensku inicijativu, kontrolisali tok utakmice, stvarali prilike, ali penal iz kojeg smo postigli gol definitivno nije postojao. Tu nema dileme. Kontatka između Saida i Dine uošte nije bilo. Otom potom, samo želim pošteno suđenje, , hiljadu puta smo na svojoj koži osjetili kako je to biti pokraden i večinom pred TV kamerama, tako da ovakve pobjede su nešto što sam definitivno ne treba.

Činjenica je također da nam je igra bazirana na Saidu, a to se vidjelo kad je dotični izašao. Pokušavamo mi kombinovati, dodavati, igrati kratke pasove, ali sve to ne vrijedi kada se ne zna udariti kvalitetan presing na protivničku odbranu, kada nemamo kretanje bez lopte, ubacivanje u prazan prostor i korištenje viška igrača koje stvorimo. Tek je početak sezone, ima dosta vremena za napredak, ali neke stvari se definitivno moraju i mogu poboljšati. Vdijećemo kako će se stvari odvijati u nastavku.

nista ok! nemoj se sta ljutiti, ali da bolje poznajes situaciju neb' tako prico! Naime, moje postavljanje prema zeni je po ugledu na onoga ko se najbolje postavljao prema svojim zenama na ovom svijetu, Poslaniku s.a.w.s i mislim da bi trebao imati postovanja prema tome. a druga stvar, koliko ja znam papak ima sasvim drugo znacenje, makar u Saraj'vu ...eh sad ne znam!

mislim da je adekvatniji pojam papucar :D ....na sta se neb' ljutio ;)

ko prizna pola mu se prasta :D

sad laganini odoh setat i uzivat u mirisu pobjede ..kakva je takva je ...slatka je ...neka nam zavide ...SAMI PROTIV SVIH, SARRRAAJJJJVOOOOOO!!!!
;) svaka cast..nisi jedini nadati se.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 25 avg 2012, 19:39

avlami97 je napisao/la:
puding je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
Ti se hakas sa nama svima ili fakat tvrdis i dalje da je Said oboren. Ne kontam majkemi, Said je oboren, bas kao sto je i ona lopta iz 2. kola na Grbavici bila pola metra iza gol linije.
Ti ocigledno ne znas sta znaci opasna igra.
Ma normalno Hamzić mu išao nogom u licem.
Malo se pravis lud? ha?

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 avg 2012, 19:39

avlami97 je napisao/la:

da je makar tri penala i da je taj jedan vise sto si ga izbrojo protiv celika .... imali bi max broj bodova ...ali nazalost nije ...a na tvoju srecu :D

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 25 avg 2012, 19:40

Mancini je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nema šta!Za 6-aprilsku nagradu si!

Pozdravio te Bjelica.Nama 3 boda a ti se jedi od muke. :mrgreen:
Ustvari mozes ti pricati al' znas onu pricaj ku-rcu muda pukose :lol: :mrgreen:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 25 avg 2012, 19:41

BegAx je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:
Kako VAS nije stid pisati o penalima... Samo se sjetite prosle godine. ;)
Osvojili titulu i u cijeloj sezoni su nam svirana DVA penala. Od toga jedan promašili. Potpadaš pod uticaj kompleksaša i one sto puta ponovljena laž je istina ili one staljinističke optuži pravog, pa neka se onda pravda. Dobro onda ko Želji za cijelu sezonu.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 25 avg 2012, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 avg 2012, 19:41

SA1946 je napisao/la:
Mancini je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nema šta!Za 6-aprilsku nagradu si!

tako ce biti i nama kad nas pokradu,a tada ces kukati..hallali brate al nema potrebe se drugom smijati....
a isto nam slijedi.. :? :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 19:42

SA1946 je napisao/la:

A počeo si i psovati! :lol: Kakva inteligencija! :o
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ArmexHZ
Kontakt:

Post Postao/la ArmexHZ » 25 avg 2012, 19:43

Neznam samo sta se ovi olimpiCovci nesto dizu i bune, pa zar vi stvarno mislite da imate nekih sansi pored Sarajeva i Zelje u ovom gradu? Kod vas igra otpad iz ovih klubova (Sarajeva prvenstveno) i opet bi da se nesto nosite i poredite s nama? Smijesno zaista.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 25 avg 2012, 19:43

mma_hz je napisao/la:
SA1946 je napisao/la:

tako ce biti i nama kad nas pokradu,a tada ces kukati..hallali brate al nema potrebe se drugom smijati....
a isto nam slijedi.. :? :roll:
Kradu nas 5 godina pa sta imam od toga?

svako kolo kad bi dobili poklonjen penal bilo bi idealno.
AMIN
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 avg 2012, 19:43

BegAx je napisao/la: Kako VAS nije stid pisati o penalima... Samo se sjetite prosle godine. ;)
Zamolit' cu te da mi postavis podatak o broju sviranih penala za Zelju prosle godine, kako kuci, tako i na strani :!: :!:
Prije nego pocnes da lazes, provjeri to sto lazes da li je dostupan podatak, i slicno.

Drugo, tek se sada vidi kako ste maleni, kad se pobijedjuje ovo ono svi ste tu da slavite, da podrzavate Sarajevo, a cim malo zapne, remi, poraz, vas nigdje, budu 2 posta na forumu za 2 dana...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 avg 2012, 19:45

Kad sam ja poslje onog gola protiv Borca vama pricao kako ste zasluzili pobjedu ali da gola nije bilo vasi su stavljali neke slike gdje pise "I dont care" isl...tako i ja vama sad odgovara iako ne mislim tako.

Odigrali smo bolje, imali 3 precke, veci posjed,vise suteva, bili bolja ekipa.Penal je bio kao nagrada, iako nije postojao.Nebi volio da ovako pobjedjujemo u buduce ali sta je tu je.

SARAJVO!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 19:45

ArmexHZ je napisao/la:Neznam samo sta se ovi olimpiCovci nesto dizu i bune, pa zar vi stvarno mislite da imate nekih sansi pored Sarajeva i Zelje u ovom gradu? Kod vas igra otpad iz ovih klubova (Sarajeva prvenstveno) i opet bi da se nesto nosite i poredite s nama? Smijesno zaista.
Otpad?Ma nije valjda? :o Zato smo 100 liga na svijetu. ;)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 25 avg 2012, 19:46

Samo mi žao što nam ne prizna onaj Torlakov udarac od prečku linija a po "novim" pravilima (nečijim) linija je gool! A nije ni opasna igra bila kad je onaj izašao sam na Deju trebao je Torlaku glavu raznijeti ;) :D
Sarajevo ljubavi moja!

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 avg 2012, 19:47

@aleksandar_veliki ...

izvini pasha ali ima nesto sto se zove slobodno sudijsko uvjerenje ...bez kojeg fudbal neb bio to sto je danas ....

tj ...neb bilo nadoknade vremena, neb bila pustana prednost .... neb bilo pasivnog ofsajda ....
sudija je tu da ocijeni namjere igraca ...nije isto slucajni lakat i ciljani lakat za koji se direktno dobija crveni karton ...i jos mnogo primjera ....bez ljutnje ...googlaj malo o pravilima i vidjet ces ;)

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 25 avg 2012, 19:48

Nema dizanja bune. Sarajevo je pobijedilo i ja čestitam na tome. Idemo biti normalni i ne praviti uvijek bezvezne neke afere. Nakon utakmice svi vidim svi se izgliše, direktori Olimpica i Sarajeva, igrači, treneri. Čemu onda da se raja svađaju.
Zadnja izmjena: ivan.balic, dana/u 25 avg 2012, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.

payton

Post Postao/la payton » 25 avg 2012, 19:49

ekipa koja ne opuca prema golu (olimpic) sve do 88 min...pa sta ocekuje !!
cestitke nasoj ekipi i gdin-u Jovicu
Ps...uzese mi upaljac na GEJ ARENI na ulazu kad ono 20 baklji nasi zapalise...smijesni i lopovski Nijaz Pljackic
jel to kontrol na ulazu Plackicu ali halal ti jer si donji sa 0-1
YES.WE.DID.

ArmexHZ
Kontakt:

Post Postao/la ArmexHZ » 25 avg 2012, 19:50

Mancini je napisao/la:
ArmexHZ je napisao/la:Neznam samo sta se ovi olimpiCovci nesto dizu i bune, pa zar vi stvarno mislite da imate nekih sansi pored Sarajeva i Zelje u ovom gradu? Kod vas igra otpad iz ovih klubova (Sarajeva prvenstveno) i opet bi da se nesto nosite i poredite s nama? Smijesno zaista.
Otpad?Ma nije valjda? :o Zato smo 100 liga na svijetu. ;)
Hmm pa da nije Sarajeva i malih plavih ne bi nas ni bilo na listi, jedini klubovi koji imaju kakvu takvu reputaciju u europi pa kad njima ti igraci nevaljaju onda ti skontaj kakvi su.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 25 avg 2012, 19:53

@azizmpj

PM

Ovdje se ionako u svemu priča, a najmanje o FK Sarajevo. 3 boda su upisana i to je najvažnije. Neke stvari u igri se moraju popraviti i nadam se da hoće. Imamo vremena na pretek, treba ići od utakmice do utakmice i konstantno raditi na nedostacima u ekipi. To je formula za uspjeh.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Lecler i 42 gosta.