formance je napisao/la:@azizmpj
Mojne ništa lično shvatati, ali one koji se ne znaju adekvatno postaviti prema ženama zovem papcima. Da ne dužim dalje o tome, nadam se da shvataš zašto tako mislim.
Kao što napisah, zadovoljan sam bilo kakvom pobjedom, pa tako i ovom, ali definitivno nisam načinom na koji smo je ostvarili. Igrali smo dobro, bili bolji, konkretniji, imali terensku inicijativu, kontrolisali tok utakmice, stvarali prilike, ali penal iz kojeg smo postigli gol definitivno nije postojao. Tu nema dileme. Kontatka između Saida i Dine uošte nije bilo. Otom potom, samo želim pošteno suđenje, , hiljadu puta smo na svojoj koži osjetili kako je to biti pokraden i večinom pred TV kamerama, tako da ovakve pobjede su nešto što sam definitivno ne treba.
Činjenica je također da nam je igra bazirana na Saidu, a to se vidjelo kad je dotični izašao. Pokušavamo mi kombinovati, dodavati, igrati kratke pasove, ali sve to ne vrijedi kada se ne zna udariti kvalitetan presing na protivničku odbranu, kada nemamo kretanje bez lopte, ubacivanje u prazan prostor i korištenje viška igrača koje stvorimo. Tek je početak sezone, ima dosta vremena za napredak, ali neke stvari se definitivno moraju i mogu poboljšati. Vdijećemo kako će se stvari odvijati u nastavku.
nista ok! nemoj se sta ljutiti, ali da bolje poznajes situaciju neb' tako prico! Naime, moje postavljanje prema zeni je po ugledu na onoga ko se najbolje postavljao prema svojim zenama na ovom svijetu, Poslaniku s.a.w.s i mislim da bi trebao imati postovanja prema tome. a druga stvar, koliko ja znam papak ima sasvim drugo znacenje, makar u Saraj'vu ...eh sad ne znam!
mislim da je adekvatniji pojam papucar

ko prizna pola mu se prasta

sad laganini odoh setat i uzivat u mirisu pobjede ..kakva je takva je ...slatka je ...neka nam zavide ...SAMI PROTIV SVIH, SARRRAAJJJJVOOOOOO!!!!