FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sad definitivno ima razloga da se žali.Pa ono je krađa, uopšte nije bilo kontakta između Hamzića i Husejinovića.
DRUG NEBI TI PUNCA
O čemu ti pričaš?azizmpj je napisao/la:A zasto niko nije vidio da je sudija svirao prekrsaje za Olimpic na sredini i na 30 m pred golom Olimpic-a ...koji nisu postojali i tako sjekao akcije kada je Sarajevo bilo uizglednim situacijama za golove ...i to da je pojedinim igracima Olimpica progledano kroz prste da ne dobiju zuti karton. Sto se penala tice ....pa cista logika ...mogao je uci u gol sa loptom da nije oboren ....ali ako je vec onakav faul pravila nalazu crvevni karton! I dosta vise omalovazavanja FCS!!!!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Sto sad ne pljujete po Osimu i Komitetu komsije?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Burberry46
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jedino sto je dobro sa danasnje utakmice je to da smo pobjedili . igra skroz lose,branimo se sa igracem vise,sramota.sve ocekujem da cemo proigrati a izglda da cemo se nacekati da vidimo dobru igru sarajeva.penal nije bio,sudija je bio katastrofa
Emir Hadžić ni u jedan duel nije ušao a da se nije laktom poslužio.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ko o cemu, kur.va o postenju...
BRAVO DIVOVI!
BRAVO DIVOVI!

@azizmpj
Mojne ništa lično shvatati, ali one koji se ne znaju adekvatno postaviti prema ženama zovem papcima. Da ne dužim dalje o tome, nadam se da shvataš zašto tako mislim.
Kao što napisah, zadovoljan sam bilo kakvom pobjedom, pa tako i ovom, ali definitivno nisam načinom na koji smo je ostvarili. Igrali smo dobro, bili bolji, konkretniji, imali terensku inicijativu, kontrolisali tok utakmice, stvarali prilike, ali penal iz kojeg smo postigli gol definitivno nije postojao. Tu nema dileme. Kontatka između Saida i Dine uošte nije bilo. Otom potom, samo želim pošteno suđenje, , hiljadu puta smo na svojoj koži osjetili kako je to biti pokraden i večinom pred TV kamerama, tako da ovakve pobjede su nešto što sam definitivno ne treba.
Činjenica je također da nam je igra bazirana na Saidu, a to se vidjelo kad je dotični izašao. Pokušavamo mi kombinovati, dodavati, igrati kratke pasove, ali sve to ne vrijedi kada se ne zna udariti kvalitetan presing na protivničku odbranu, kada nemamo kretanje bez lopte, ubacivanje u prazan prostor i korištenje viška igrača koje stvorimo. Tek je početak sezone, ima dosta vremena za napredak, ali neke stvari se definitivno moraju i mogu poboljšati. Vdijećemo kako će se stvari odvijati u nastavku.
Mojne ništa lično shvatati, ali one koji se ne znaju adekvatno postaviti prema ženama zovem papcima. Da ne dužim dalje o tome, nadam se da shvataš zašto tako mislim.
Kao što napisah, zadovoljan sam bilo kakvom pobjedom, pa tako i ovom, ali definitivno nisam načinom na koji smo je ostvarili. Igrali smo dobro, bili bolji, konkretniji, imali terensku inicijativu, kontrolisali tok utakmice, stvarali prilike, ali penal iz kojeg smo postigli gol definitivno nije postojao. Tu nema dileme. Kontatka između Saida i Dine uošte nije bilo. Otom potom, samo želim pošteno suđenje, , hiljadu puta smo na svojoj koži osjetili kako je to biti pokraden i večinom pred TV kamerama, tako da ovakve pobjede su nešto što sam definitivno ne treba.
Činjenica je također da nam je igra bazirana na Saidu, a to se vidjelo kad je dotični izašao. Pokušavamo mi kombinovati, dodavati, igrati kratke pasove, ali sve to ne vrijedi kada se ne zna udariti kvalitetan presing na protivničku odbranu, kada nemamo kretanje bez lopte, ubacivanje u prazan prostor i korištenje viška igrača koje stvorimo. Tek je početak sezone, ima dosta vremena za napredak, ali neke stvari se definitivno moraju i mogu poboljšati. Vdijećemo kako će se stvari odvijati u nastavku.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Mancini je napisao/la:O čemu ti pričaš?azizmpj je napisao/la:A zasto niko nije vidio da je sudija svirao prekrsaje za Olimpic na sredini i na 30 m pred golom Olimpic-a ...koji nisu postojali i tako sjekao akcije kada je Sarajevo bilo uizglednim situacijama za golove ...i to da je pojedinim igracima Olimpica progledano kroz prste da ne dobiju zuti karton. Sto se penala tice ....pa cista logika ...mogao je uci u gol sa loptom da nije oboren ....ali ako je vec onakav faul pravila nalazu crvevni karton! I dosta vise omalovazavanja FCS!!!!Jest svirao te faulove hinja a onda jednim potezom riješi tekmu plus igrač manje na onoj vrućini!
nie on nego Belosevic .....i gledaj to malo racionalno ... Said bi se usetao u gol da nije oboren ....
-
- Kontakt:
LJUDI MENE BRINE IGRA SARAJEVA.TO JEST NEMAMO JE UOPSTE SVE SE SVODI NA POJEDINACNE AKCIJE.AKO SULJIC ILI SAID NE URADE NESTO NEMA NAS NIGDJE
Četiri kola tri penala. Dok je penala biće bodEva.SA1946 je napisao/la:Jedite se dusmani.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ko nama moralise i prica o postenju i slicne price..Boze me sacuvaj.
3 boda u ovom dzehenemski vrelom danu....cestitka igracima, cestitka bordo braci...idemo sada uzeti GOSK.
3 boda u ovom dzehenemski vrelom danu....cestitka igracima, cestitka bordo braci...idemo sada uzeti GOSK.

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Sudije opet prave kardinalne greške. Mislim da danas nije trebao da kvari utakmicu jer kasnije se sve promijenilo, pa smo vidjeli sve osim fudbala. Loša utakmica, jadna i velika patnja za gledati. Skoro da ništa nismo vidjeli od ova dva kluba. Međutim, vidi se da je Sarajevo fizički daleko spremnije od Olimpika, bez obzira što su igrali evropske utakmice. Sarajevo treba promijeniti formaciju, moraju igrati sa dva špica, jer ovako čekaju da neko iz odbrane da gol. Nekako vam igra djeluje kao velika patnja, mogu mnogo više izvući iz ekipe u drugačijoj postavci igre. Navijači su bili dobri, ali opet ta piraterija, to je veliki minus. Ne treba vam to, okanite se više gluposti. Bučan jedna velika seljačina, stalno neke konflikte traže, valjda ga boli što nema mjesta u Sarajevu
.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Ti ocigledno ne znas sta znaci opasna igra.aleksandar_veliki je napisao/la:
Ti se hakas sa nama svima ili fakat tvrdis i dalje da je Said oboren. Ne kontam majkemi, Said je oboren, bas kao sto je i ona lopta iz 2. kola na Grbavici bila pola metra iza gol linije.
penal nije bio cini mi se..nije se dobro bas vidjelo..kad vidim na tv u snimak,al onako cinilo se da ga nije dirao Hamzic...MI bolji prvo poluvrijeme ,olimpic drugo...svaka im cast po onoj vrucini sa igracem manje..strasno borbena ekipa...svidjela mi se 9 kod njih...Smajic....
posto vidim da ljudi koju su tekmu gledali kuci kazu da nije penal onda slobodno mogu reci da je Olimpic pokraden u tom slucaju..iako mislim da bi mi mozda i dobili tekmu regularno jer smo do penala bili bolja ekipa dosta...
i ovako smo po igri zasluzeno dobili (3 precke)..al mislim da Sarajevu nije trebao kiks sudije i pomoc na ovakav nacin jer bi radije zelio posten remi nego da pobjedim na ovaj nacin...ova pomoc ce nam se negdje obiti o glavu u to sam siguran..nema potrebe u bilo koga upirat prstom ,nego se svi trebamo vise potruditi da nam se ove stvari u fudbalu ne desavaju jer vec sutra cemo mi kukati kako smo pokradeni..a bicemoo...
posto vidim da ljudi koju su tekmu gledali kuci kazu da nije penal onda slobodno mogu reci da je Olimpic pokraden u tom slucaju..iako mislim da bi mi mozda i dobili tekmu regularno jer smo do penala bili bolja ekipa dosta...
i ovako smo po igri zasluzeno dobili (3 precke)..al mislim da Sarajevu nije trebao kiks sudije i pomoc na ovakav nacin jer bi radije zelio posten remi nego da pobjedim na ovaj nacin...ova pomoc ce nam se negdje obiti o glavu u to sam siguran..nema potrebe u bilo koga upirat prstom ,nego se svi trebamo vise potruditi da nam se ove stvari u fudbalu ne desavaju jer vec sutra cemo mi kukati kako smo pokradeni..a bicemoo...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Znas kako mi je drago.avlami97 je napisao/la:Četiri kola tri penala. Dok je penala biće bodEva.SA1946 je napisao/la:Jedite se dusmani.
Dva penala u cetiri kola,onda nepostojeci slobodnjak iz kojeg Beli daje gol,onda protiv Celika trebali dobiti 2 crvena i cist penal nije sviran za Celik.U Prijedoru kradja cista u reziji bordo momaka.
Ona Gradina na Kosevu nepostojeci faul iz kojeg Torlak daje gol.Pa penal na Suljicu koji nije postojao.
Dalje crveni za olimpic i penal na Saidu nepostojeci.
Jesmo lopovi.

Jedes se,muda pojede ziv,cir proradi,jos malo i onda se ocekuju i tektonske promjene u predjelu bubrega.Pokrenut ce se i kamen i puci cir.
Divovi

Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Hahahah pa sta reci koju posluku porati, moze nam se boli nas za vas 

"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"
Ma normalno Hamzić mu išao nogom u licem.puding je napisao/la:Ti ocigledno ne znas sta znaci opasna igra.aleksandar_veliki je napisao/la:
Ti se hakas sa nama svima ili fakat tvrdis i dalje da je Said oboren. Ne kontam majkemi, Said je oboren, bas kao sto je i ona lopta iz 2. kola na Grbavici bila pola metra iza gol linije.
Kako VAS nije stid pisati o penalima... Samo se sjetite prosle godine.avlami97 je napisao/la:Četiri kola tri penala. Dok je penala biće bodEva.SA1946 je napisao/la:Jedite se dusmani.