OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
- savatihotece
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Jest da mi je Velež simpatičan, ali komšije puna podrška da ih uzmete. Jbg blizu ste mi, a ja često odem u Gradačac na tekmu, s toga abd nek bude i minimalna pobjeda, uhar je.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Evo rođeni na putu između Brčkog i Gradačca,ajd sretno,mislim da ste bolji i da mozete do pobjedevatreni je napisao/la:Onako pitam,Luku sam pitao,pretpostavljam da si s Luke odakle je i Nedzo....a brat mu je dobro pjevao...Luka je napisao/la:zuka_TM je napisao/la:On je zaduzen za bezbjednost na stadionu,a i trenira kadete ja mislim
ev zuka je odgovorio...

- gradinaARNEL
- Kontakt:
poluvrijeme 0:0
ajmooo PLAVIIIIIIII
ajmooo PLAVIIIIIIII
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
-
- Kontakt:
Jbo vas sirće 

- gradinaARNEL
- Kontakt:
sta je biloosamozeljo1987 je napisao/la:Jbo vas sirće
-
- Kontakt:
Igro 1 na kladionicigradinaARNEL je napisao/la:sta je biloosamozeljo1987 je napisao/la:Jbo vas sirće

- gradinaARNEL
- Kontakt:
igralo je pola srebrenika 1samozeljo1987 je napisao/la:Igro 1 na kladionicigradinaARNEL je napisao/la:sta je biloosamozeljo1987 je napisao/la:Jbo vas sirće
al et vrucina(koja odgovara momcima iz hercegovine)
te neutralni teren kostat ce Gradinu
Hoćetel` ikako igrat domaće tekme u Srebreniku?gradinaARNEL je napisao/la: te neutralni teren kostat ce Gradinu
Ma kakva vrucina kakvi bakraci,danas jedan srebrenicanin kopa kanal citav dan po ovom suncu i iskopa ga uzme 2o kermi ..i kad sve zavrsi ode dadne tih 2o km da bi iso gledat gradinu..i dole dodjes ,nemas sta ni vidit..al ajd..ADRANALICU SE TREBA ZAHVALLIT NA SVEMU I DAT MU OTKAZ ZASLUZIO SI GA BRATE NEMA STA.IGRAS NA POBJEDU I TI VADIS HUSEJNBASICA KOJI JE BIO NAJBOLJI POJEDINAC I OKO KOGA SE SVE IGRALO U PRVOM POL...HALLO BA TI SAMIRE RADIS 3 IZMJENE NIJE PRSLO NI 50 MIN..I TO SKORO SVE 4 UTAKMICE DO SADA,TI NEMAS ISKUSTVA NEMAS BLAGE VEZE...STA SI REKO IGRACIMA NA PRVOM POL DA ONAKO PADNE IGRA,KONCENTRACIJA I ZELJA ZA POBJEDOM...MI AKO ZELIMO OPSTAT MORAMO PRONAC ZAMMJNEU ZA DZAFICA..TRUBIC I TUSUNOVIC KANTA..SMAJLOVIC ISTO LOSE...DAJ OTKAZI 1,2 IGRACA DOVEDI STOPERA JEDNOG KAKO TREBA...BIT CEMO KANTA ZA NABIJANJE..
MOdric..MOdric..MOdric..
Igras,prijetis,imas posjed lopte i na kraju izgubis od gore ekipe.Mislim da je Velež taktički odradio ovu utakmicu.Steta,bas mi je zao,pored toga sto ne igrate na domaćem terenu mislim da i trener ima zaslugu za los rezultat,posebno danas ,jer ga je nadmudrio kolega iz Mostara...
Tesko cete se izvuci vec 3 utakmicu kuci gubite bodove.
-
- Kontakt:
Šteta, navijao sam za vas danas bio sam siguran u pobjedu ali eto, mislim da morate pocet nesto mijenjat u ekipi ipak 2 boda iz 4 utakmice je malo, uzimajuci u obzir da su vam 3 kod " kuce " bile.
Upravo tako kako si rekao,nije ni meni jasno sto je vadio Kataneca onako rano( ozljeda ili ). Kenan je po meni pokazao da je bolji od Arapa. U vezi stopera stigao danas novi stoper,bit ce uskoro malo vise o njemuLuka je napisao/la:Ma kakva vrucina kakvi bakraci,danas jedan srebrenicanin kopa kanal citav dan po ovom suncu i iskopa ga uzme 2o kermi ..i kad sve zavrsi ode dadne tih 2o km da bi iso gledat gradinu..i dole dodjes ,nemas sta ni vidit..al ajd..ADRANALICU SE TREBA ZAHVALLIT NA SVEMU I DAT MU OTKAZ ZASLUZIO SI GA BRATE NEMA STA.IGRAS NA POBJEDU I TI VADIS HUSEJNBASICA KOJI JE BIO NAJBOLJI POJEDINAC I OKO KOGA SE SVE IGRALO U PRVOM POL...HALLO BA TI SAMIRE RADIS 3 IZMJENE NIJE PRSLO NI 50 MIN..I TO SKORO SVE 4 UTAKMICE DO SADA,TI NEMAS ISKUSTVA NEMAS BLAGE VEZE...STA SI REKO IGRACIMA NA PRVOM POL DA ONAKO PADNE IGRA,KONCENTRACIJA I ZELJA ZA POBJEDOM...MI AKO ZELIMO OPSTAT MORAMO PRONAC ZAMMJNEU ZA DZAFICA..TRUBIC I TUSUNOVIC KANTA..SMAJLOVIC ISTO LOSE...DAJ OTKAZI 1,2 IGRACA DOVEDI STOPERA JEDNOG KAKO TREBA...BIT CEMO KANTA ZA NABIJANJE..

-
- Moderator
- Kontakt:
Hoćemo druže, sledeće godine u 1. ligi.19Tuzla87 je napisao/la:Hoćetel` ikako igrat domaće tekme u Srebreniku?gradinaARNEL je napisao/la: te neutralni teren kostat ce Gradinu
Šta reći, koju posluku porati.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
Luka, misliš ti da je Adanalić napravio one izmjene. Da je Adanalić ubacio i htio da Pirić igra u prvoj postavi?
Smiri se malo, sve nas je ovo iznerviralo.. odoh se ohladiti malo, sutra na juniore i kadete.
I da što se njih tiče, 2KM ulaz. Ovo je Srebrenik
Smiri se malo, sve nas je ovo iznerviralo.. odoh se ohladiti malo, sutra na juniore i kadete.
I da što se njih tiče, 2KM ulaz. Ovo je Srebrenik

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Evo i ja da šta napišem o današnjoj tekmi..uglavnom se slažem sa svim ovim što je Luka napisao pa ću ga citirat..Luka je napisao/la:Ma kakva vrucina kakvi bakraci,danas jedan srebrenicanin kopa kanal citav dan po ovom suncu i iskopa ga uzme 2o kermi ..i kad sve zavrsi ode dadne tih 2o km da bi iso gledat gradinu..i dole dodjes ,nemas sta ni vidit..al ajd..ADRANALICU SE TREBA ZAHVALLIT NA SVEMU I DAT MU OTKAZ ZASLUZIO SI GA BRATE NEMA STA.IGRAS NA POBJEDU I TI VADIS HUSEJNBASICA KOJI JE BIO NAJBOLJI POJEDINAC I OKO KOGA SE SVE IGRALO U PRVOM POL...HALLO BA TI SAMIRE RADIS 3 IZMJENE NIJE PRSLO NI 50 MIN..I TO SKORO SVE 4 UTAKMICE DO SADA,TI NEMAS ISKUSTVA NEMAS BLAGE VEZE...STA SI REKO IGRACIMA NA PRVOM POL DA ONAKO PADNE IGRA,KONCENTRACIJA I ZELJA ZA POBJEDOM...MI AKO ZELIMO OPSTAT MORAMO PRONAC ZAMMJNEU ZA DZAFICA..TRUBIC I TUSUNOVIC KANTA..SMAJLOVIC ISTO LOSE...DAJ OTKAZI 1,2 IGRACA DOVEDI STOPERA JEDNOG KAKO TREBA...BIT CEMO KANTA ZA NABIJANJE..

Kriv je Gili i treba da snosi svu odgovornost..prvo krenuo u utakmicu bez Ordagića koji mu je bio najbolji igrač u prve tri utakmice,pa vadi Kataneca, neznam šta je bilo u pitanju..sledeća greška mu je bila što je vadio Brzog jer je sve preko njega išlo..to je uradio zbog par kretena s tribina što su mu vršili pritisak da ga vadi..to sve govori o njemu kao treneru..onda vadi Hamzu koji je bio najbolji pojedinac utakmice..pravi neke rotacije u ekipi..na kraju igrači nisu znali ko koju poziciju igra..malo je i sudija zezno s crvenim kartonima,od tad je sve krenulo nizbrdo..
Nemogu se otet dojmu da smo danas trebali dobit Veleža s tri razlike..
Velež slaba ekipa,nepamtim kad nam je gostovala slabija ekipa,možda Jedinstvo prošle sezone..
Kad nismo dobili ovako slabog Veleža mrka nam je onda kapa da će mo dobit koju utakmicu u ovom prvom dijelu sezone..
OFK Gradina Srebrenik
Bio sam danas na utakmici u Gradaccu i moram kazat kad je pocela utakmica da sam pomislio kako ce Velez dozivit katastrofu. Po meni je danas utakmicu izgubio trener. Bila mi je nejasna izmjena Kataneca ali sam kasnije cuo da je sam trazio pa ne znam je li to tacno. Izmjena Husejnbašića je nelogična jer gostujući trener mijenja svog desnog beka jer nije mogo da zaustavi Husejnbašića jedinog opasnog igrača kod domaćih. Onda ona odbrana Gradine je smiješna. U vezi ima tankih igrača a u napadu sam više očekivao od Tosunovića i Smajlovića. Mada je utakmicu prelomilo isključenje igrača. Ili je Gradina slabo fizički pripremljena ili nema svježine. Grčevita borba za opstanak. Mada mislim sa nekim korekcijama da mogu mirno dočekat zimu.Brcko87 je napisao/la:Evo i ja da šta napišem o današnjoj tekmi..uglavnom se slažem sa svim ovim što je Luka napisao pa ću ga citirat..Luka je napisao/la:Ma kakva vrucina kakvi bakraci,danas jedan srebrenicanin kopa kanal citav dan po ovom suncu i iskopa ga uzme 2o kermi ..i kad sve zavrsi ode dadne tih 2o km da bi iso gledat gradinu..i dole dodjes ,nemas sta ni vidit..al ajd..ADRANALICU SE TREBA ZAHVALLIT NA SVEMU I DAT MU OTKAZ ZASLUZIO SI GA BRATE NEMA STA.IGRAS NA POBJEDU I TI VADIS HUSEJNBASICA KOJI JE BIO NAJBOLJI POJEDINAC I OKO KOGA SE SVE IGRALO U PRVOM POL...HALLO BA TI SAMIRE RADIS 3 IZMJENE NIJE PRSLO NI 50 MIN..I TO SKORO SVE 4 UTAKMICE DO SADA,TI NEMAS ISKUSTVA NEMAS BLAGE VEZE...STA SI REKO IGRACIMA NA PRVOM POL DA ONAKO PADNE IGRA,KONCENTRACIJA I ZELJA ZA POBJEDOM...MI AKO ZELIMO OPSTAT MORAMO PRONAC ZAMMJNEU ZA DZAFICA..TRUBIC I TUSUNOVIC KANTA..SMAJLOVIC ISTO LOSE...DAJ OTKAZI 1,2 IGRACA DOVEDI STOPERA JEDNOG KAKO TREBA...BIT CEMO KANTA ZA NABIJANJE..![]()
Kriv je Gili i treba da snosi svu odgovornost..prvo krenuo u utakmicu bez Ordagića koji mu je bio najbolji igrač u prve tri utakmice,pa vadi Kataneca, neznam šta je bilo u pitanju..sledeća greška mu je bila što je vadio Brzog jer je sve preko njega išlo..to je uradio zbog par kretena s tribina što su mu vršili pritisak da ga vadi..to sve govori o njemu kao treneru..onda vadi Hamzu koji je bio najbolji pojedinac utakmice..pravi neke rotacije u ekipi..na kraju igrači nisu znali ko koju poziciju igra..malo je i sudija zezno s crvenim kartonima,od tad je sve krenulo nizbrdo..
Nemogu se otet dojmu da smo danas trebali dobit Veleža s tri razlike..
Velež slaba ekipa,nepamtim kad nam je gostovala slabija ekipa,možda Jedinstvo prošle sezone..
Kad nismo dobili ovako slabog Veleža mrka nam je onda kapa da će mo dobit koju utakmicu u ovom prvom dijelu sezone..
Jedino pozitivno u svim porazima je to što ćemo opet moći u Srebreniku gledati Gradinu
gili vise nije trener,razrijesen je duznosti
Moj klub,moj grad "OFK Gradina Srebrenik"
Veliku podrsku dajem Gradini u nastavku prvenstva,nije jos sve gotovo,ima jos puno da se igra.....
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, legendarnadruga, LloriS, schalke, tuzlanskinacin i 31 gost.