FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 25 avg 2012, 17:58

BeSha1992 je napisao/la:kako mozete reci da nije bio penal??? kad je bio gol protiv Borca, i ovo je penal k'o suza ...
Fazon je što protiv Borca sudije guraju Želju, a danas nije do sudija, u pitanju je ljudska greška. :lol:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Šofa
Kontakt:

Post Postao/la Šofa » 25 avg 2012, 17:59

HZ_ilidzaa je napisao/la:Dosad je trebalo biti makar 0-2. Bolji smo za klasu.

Hocel ko napisati kako napraviti stream da gledate drugo poluvrijeme.
Ja ne znam nadam se da neko zna

bavarac95
Kontakt:

Post Postao/la bavarac95 » 25 avg 2012, 18:00

a sto bi se mi trebali sramiti ? penal nije bio treba se sramiti sudija i njeg treba kazniti a ne nas .
I jedna utakmica u kojoj se kao pomoglo Sarajevu cistom greskom sudije u kojoj je Sarajevo bilo za klasu bolje ;) .

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 25 avg 2012, 18:04

U normalnim ligama sudija bi pokazao zuti karton huseijnovicu zbgo simuliranja ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 25 avg 2012, 18:05

dajte ljudi link za tekmu...nema ni na jednoj areni...hajde brzo hvala unaprijed

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 25 avg 2012, 18:07

KB-TM87 je napisao/la:U normalnim ligama sudija bi pokazao zuti karton huseijnovicu zbgo simuliranja ;)
I ja kazem.Sram ga bilo,onakav debel jos simulira dajemo neposteno gol jos im igraca iskljuci.
Al' djaba ja sam pokvaren pa ovo volim vise nego pare,samo zato sto ti muda svoja pojede zbog toga. :lol: :mrgreen:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 25 avg 2012, 18:09

SA1946 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:U normalnim ligama sudija bi pokazao zuti karton huseijnovicu zbgo simuliranja ;)
I ja kazem.Sram ga bilo,onakav debel jos simulira dajemo neposteno gol jos im igraca iskljuci.
Al' djaba ja sam pokvaren pa ovo volim vise nego pare,samo zato sto ti muda svoja pojede zbog toga. :lol: :mrgreen:
bas bas, zadnje kolo borba za titulu, cestitam vam sampioni ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 avg 2012, 18:10

ronaldo99 je napisao/la:dajte ljudi link za tekmu...nema ni na jednoj areni...hajde brzo hvala unaprijed
Kako nema ni na "jednoj" areni, kad mi pratimo na areni ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 avg 2012, 18:11

Elegant je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:dajte ljudi link za tekmu...nema ni na jednoj areni...hajde brzo hvala unaprijed
Kako nema ni na "jednoj" areni, kad mi pratimo na areni ?
to je hrvatska arena
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 25 avg 2012, 18:14

[quote="Kevin"]
to je hrvatska arena
Ovo nigdje na svijetu nema. Hrvatska kablovska (ona iz Kiseljaka), a srpska arena sport. E jbg. :twisted:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 25 avg 2012, 18:31

bavarac95 je napisao/la:a sto bi se mi trebali sramiti ? penal nije bio treba se sramiti sudija i njeg treba kazniti a ne nas .
I jedna utakmica u kojoj se kao pomoglo Sarajevu cistom greskom sudije u kojoj je Sarajevo bilo za klasu bolje ;) .
Jedna utakmica u kojoj je sudija pogrijesio ????. A sta je bilo u prijedoru,jel sudija kaznjen zbog sudjenja. Sta je bilo prvo kolo protiv celika cist penal za celik nije sviran ?'. Mogu vam siljiti al dzaba.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 25 avg 2012, 18:34

damirfile je napisao/la:
bavarac95 je napisao/la:a sto bi se mi trebali sramiti ? penal nije bio treba se sramiti sudija i njeg treba kazniti a ne nas .
Jedna utakmica u kojoj je sudija pogrijesio ????. A sta je bilo u prijedoru,jel sudija kaznjen zbog sudjenja. Sta je bilo prvo kolo protiv celika cist penal za celik nije sviran ?'. Mogu vam siljiti al dzaba.
Sviran je i offside Husejinovicu kod 100 % sanse,a nije bio.Hajde ne budi dosadan,prosetaj i odmori dusu ili lijeci komplekse.

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 25 avg 2012, 18:41

preporucujem navijacima cigle tima da docu na grbavicu u galeriju da uzivaju posmatrajuci trofeje posto dugo nece vidjeti kako izgleda trofej
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 avg 2012, 18:46

Sunce ti sta skide Dejo :o

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 25 avg 2012, 18:46

auuu kakva intervencija Bandovicaa :o :o :o

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 avg 2012, 18:49

Bolje smo igrali dok smo bili izjednaceni. U drugom 2 prilike napravili.

Kraj

0-1 8-)

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 avg 2012, 19:04

formance je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:ma nisam, neda cula na tekmi samo belaji ....misljenje joj ne mogu promjenit dok i sama ne ode na neku utakmicu ....a jos uvijek cekam pogodan trenutak za to ..... inace i ona navija za Sarajevo
E svakakvih razloga i opravdanja sam čuo, te post, ramazan, bajram, smrtni slučaj, nedostatak novca, itd, ali da se neko opravdava tim što mu žena neda, to prvi put čujem. :mrgreen: Čuj žena mu neda. :lol: Đe ode ovaj svijet?!

U ove zadnje 3 godine uvijek smo imali problema sa Olimpicom i mislim da će tako biti i danas. Dosta tvrda utakmica nas očekuje, ali činjenica je da smo bolja ekipa i da imamo više šansi za pobjedu, tim prije što su nam ambicije veče, imamo više kvalitetnih pojedinaca, a i podrška navijača sigurno neće izostati. Što se mene tiče, po ovom zvjezdanu, zadovoljan sam bilo kakvom pobjedom.
eh moj drug ...sve ima svoje ....i svemu neko dohaka ....ja sam kiso i po grmljavnini bio na Kosevu, i po zescoj zegi od ove danasnje protiv Masaklokas u LP kad je valjda +44 bilo .....i po ledu snijegu ....i sa desetak ljudi i nisam imo para ..cak nakon zezanja sa rajom da cemo prekinuti dugogodisnji post pobjeda u derbijima ako ja budem na jugu - tako sam na jugu bio na derbiju kada ga je Matko zabio na Grbavici ... i svega i svacega je jos bilo ali nista, uvijek sam bio na tekmama FCS i kkbosne ....ali eto ...kako rekoh svemu neko dohaka pa tako i meni ....

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 25 avg 2012, 19:10

Sad kad Gracic opet opali po savezu i Sarajevu. :D

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 25 avg 2012, 19:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Sad kad Gracic opet opali po savezu i Sarajevu. :D
Ovdje je najmanje bitan Gracic. Ljudi, mi svi zajedno radi bh. fudbala moramo nesto uraditi da se prestane sa ovom lakrdijom. Danas je poguran ovaj, sutra ce taj biti povaljen, prekosutra neko drugi. U ovakvim situacijama svi samo gledamo boju dresa, a necemo da budemo realni, a sutra, sta ce biti sutra. Jos nije kompletirano 4. kolo, a mi u svakom imamo kardinalne greske sudija, koje uticu na rezultat. Sudija dobije mjesec dana, odnosno dvije utakmice kazne i tu se prica zavrsava, a osteceni, danas ovaj, a sutra onaj.
U pravu si sve! :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 25 avg 2012, 19:17

A zasto niko nije vidio da je sudija svirao prekrsaje za Olimpic na sredini i na 30 m pred golom Olimpic-a ...koji nisu postojali i tako sjekao akcije kada je Sarajevo bilo u izglednim situacijama za golove ...i to da je pojedinim igracima Olimpica progledano kroz prste da ne dobiju drugi zuti karton tj. crveni. Sto se penala tice ....pa cista logika ...mogao je uci u gol sa loptom da nije oboren ....ali ako je vec onakav faul pravila nalazu crvevni karton! I dosta vise omalovazavanja FCS!!!!
Zadnja izmjena: azizmpj, dana/u 25 avg 2012, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, napoleon72, OzmoodPinglewood, Pena, SamoDaKazeem i 58 gostiju.